Jump to content

iPad Air 2 (2014)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα,άκουσα ένα μπλιπ την ώρα που το φόρτιζα,και ανοίγοντας το,μου έβγαλε σημείωμα ότι είχε κατεβάσει την 8.4.1 μόνο του,και έτσι εγώ την έκανα εγκατάσταση.Το ζήτημα είναι ότι το ταβλετ ήταν γυρισμένο στα δεδομένα ,και έτσι μου έφαγε δεδομένα.

Το ίδιο μου έκανε και με ένα ιντερνετικό περιοδικό,που το κατέβασε και πάλι μόνο του,και πάλι με χρήση δεδομένων.

Τι μπορώ να κάνω,για να το εμποδίσω να κατεβάζει μόνο του,όπως έχω κάνει και στο κινητό;

Κάτι πρόχειρο.

Ρυθμίσεις/δεδομένα/κλείσε την πρόσβαση στις ρυθμίσεις και σε ότι άλλο δεν χρειάζεσαι

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 894
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι πρόχειρο.

Ρυθμίσεις/δεδομένα/κλείσε την πρόσβαση στις ρυθμίσεις και σε ότι άλλο δεν χρειάζεσαι

Τι σημαίνει ρυθμίσεις ΑΡΝ;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Τι σημαίνει ρυθμίσεις ΑΡΝ;

Είναι για να ρυθμίσεις το σημείο πρόσβασης του παρόχου σου ώστε να έχεις πρόσβαση στο internet και για να στέλνεις MMS.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μετά από το Nexus 6, στο οποίο μου έσκασε η μπαταρία, ήρθε η ώρα του ipad air 2 να βγάλει πρόβλημα και όλα αυτά μέσα σε 10 μέρες. Ποιος με καταραστηκε;;;

Λοιπόν, στο κάτω δεξιό μέρος της οθόνης βλέπω μια κιτρινίλα. Είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτη όταν το φόντο είναι άσπρο. Δε έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή, το κάνει σε όλες. Σε σκούρο φόντο δεν μπορείς να το δείς.

Τι κάνω τώρα; Ποια είναι η διαδικασία;

Είμαι Ρόδο, και εννοείται το ipad είναι εντός εγγύησης. Το πήρα καινούργιο από ένα σκρουτζομάγαζο (αν παίζει κάποιο ρόλο).

Edited by sdoe21

Αν είσαι εντός DOA επικοινωνείς με το κατάστημα για αντικατάσταση.

Αλλιώς με infoquest μιλάς.

http://www.infoquest.gr/content/service-center

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σε Ευχαριστώ πολύ!

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο;

Υπάρχουν γενικά εντυπώσεις από infoquest?

Σε Ευχαριστώ πολύ!

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο;

Υπάρχουν γενικά εντυπώσεις από infoquest?

3 iPad πέρασαν από τα χέρια επί 3 έτη δεν μου έτυχε τέτοιο θέμα.

Ούτε και από infoquest έχω κάποια εμπειρία.

Μετά από το Nexus 6, στο οποίο μου έσκασε η μπαταρία, ήρθε η ώρα του ipad air 2 να βγάλει πρόβλημα και όλα αυτά μέσα σε 10 μέρες. Ποιος με καταραστηκε;;;

Λοιπόν, στο κάτω δεξιό μέρος της οθόνης βλέπω μια κιτρινίλα. Είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτη όταν το φόντο είναι άσπρο. Δε έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή, το κάνει σε όλες. Σε σκούρο φόντο δεν μπορείς να το δείς.

Τι κάνω τώρα; Ποια είναι η διαδικασία;

Είμαι Ρόδο, και εννοείται το ipad είναι εντός εγγύησης. Το πήρα καινούργιο από ένα σκρουτζομάγαζο (αν παίζει κάποιο ρόλο).

Βγες έξω και σήκωσε το κεφαλι σου προς τα πάνω, ελέγξε αν υπάρχει κάποιο μαύρο σύννεφο, εαν ναι αυτή είναι η αιτία! Να προσέχεις το pc laptop φωτογραφική και τα λοιπά.

Όσον αφορά το ipad ας ελπίζουμε να το καλύπτει η εγγύηση.

HTC Desire -> HTC Desire S -> Samsung Galaxy S3 -> LG G2 -> Νote 4

Lenovo S920 -> Huawei Honor 3c

iPad Air - iPad Mini 2

Εάν προσθέσω μια κάρτα sim θα μπορώ να κάνω τηλεφωνική κλήση, να στέλνω μηνύματα?

Νομίζω ότι το έχω δει σε Android .... ισχύει...?

Όχι, δεν μπορείς.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

http://s11.postimg.org/oqrq5ipkj/image.png

Αν κ ειπαμε ηδη οτι δε μας αρεσει, ετσι ακριβως ειναι και το Mac OS ...

Σήμερα,άκουσα ένα μπλιπ την ώρα που το φόρτιζα,και ανοίγοντας το,μου έβγαλε σημείωμα ότι είχε κατεβάσει την 8.4.1 μόνο του,και έτσι εγώ την έκανα εγκατάσταση.Το ζήτημα είναι ότι το ταβλετ ήταν γυρισμένο στα δεδομένα ,και έτσι μου έφαγε δεδομένα.

Το ίδιο μου έκανε και με ένα ιντερνετικό περιοδικό,που το κατέβασε και πάλι μόνο του,και πάλι με χρήση δεδομένων.

Τι μπορώ να κάνω,για να το εμποδίσω να κατεβάζει μόνο του,όπως έχω κάνει και στο κινητό;

Μεγιστη χαζομαρα αυτη με τα updates να τα κατεβαζει επιτοπου! Λυση εκτος απο κλειστα δεδομενα δεν υπαρχει και στην 9 οταν εχεις επιλεξει την εξοικονομιση ενεργειας που δε κανει αυτοματα τιποτα!

κ @ τ @ ν τ ι @

Μεγιστη χαζομαρα αυτη με τα updates να τα κατεβαζει επιτοπου! Λυση εκτος απο κλειστα δεδομενα δεν υπαρχει και στην 9 οταν εχεις επιλεξει την εξοικονομιση ενεργειας που δε κανει αυτοματα τιποτα!

Η 9 πότε έρχεται;

Κοσμοτε,100Mbps.

Από Σεπτέμβριο μαζί με τα νέα iPhones.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Όντως στο OS X η notifications center έχει παρά πολλά κοινα στοιχεία με το iOS.

Πολύ ανώτερη υλοποίηση από το αντίστοιχη των Windows 10(προσωπικά θα ήθελα η MS να προσφέρει παρόμοια υλοποίηση)

Σε portrait mode εμφανίζεται άψογα,σε landscape όμως του iOS 8 ειναι πιο πρακτική και βολική θα έλεγα.

Εκτός αν στην τελική έκδοση βελτιωθεί.

Αυτά τα κενά και ο ανεκμετάλλευτος χώρος σε landscape ειναι δραμα σχεδόν τα 2/3 της οθόνης.

Ρυθμίσεις -> App Store και iTunes Store -> Αυτόματες λήψεις, απενεργοποιήστε τις Εφαρμογές ή και τη χρήση κινητού δικτύου.

Παιδιά καλησπέρα Πως μπορώ να ξαναδημιουργήσω φάκελο ροής φωτογραφιών μου όπου να συνδέεται με τη φωτογράφικη μηχανή αυτόματα

Επισεις έχω ενα θέμα με την κλειδώθηκη που ειναι μονίμος σε εκκρεμότητα ενώ πατάω αποστολή του κωδικού στο κινητό μου έρχεστε ο κωδικός τον περνάω μέσα αλλά πάλι μολις βγω στις ρυθμίσεις κ ξανά μπω ειναι πάλι σε εκκρεμότητα.ξερει κανεις γιατί.

Α και κάτι άλλο πως σβήνεις μια χρεωστική κάρτα απο το iTunes δεν βλέπω πουθενά γραφή η κατάργηση κάρτας

Σας ευχαριστω

Edited by Itchrist86
HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Παιδιά καλησπέρα Πως μπορώ να ξαναδημιουργήσω φάκελο ροής φωτογραφιών μου όπου να συνδέεται με τη φωτογράφικη μηχανή αυτόματα

Επισεις έχω ενα θέμα με την κλειδώθηκη που ειναι μονίμος σε εκκρεμότητα ενώ πατάω αποστολή του κωδικού στο κινητό μου έρχεστε ο κωδικός τον περνάω μέσα αλλά πάλι μολις βγω στις ρυθμίσεις κ ξανά μπω ειναι πάλι σε εκκρεμότητα.ξερει κανεις γιατί.

Α και κάτι άλλο πως σβήνεις μια χρεωστική κάρτα απο το iTunes δεν βλέπω πουθενά γραφή η κατάργηση κάρτας

Σας ευχαριστω

Η Ρόη φωτογραφιών αναφέρεται ως όλες οι φωτογραφίες και η εναλλαγή της βρίσκεται στις Ρυθμίσεις > Φωτογραφίες.

Η κλειδωθήκη θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από συσκευή που ειναι ήδη καταχωρημένη. Σε αντίθετη περίπτωση έλεγξε εάν έχεις δώσει σωστά το κινητό σου για να σου έρθει ο κωδικός (πέραν του τετραψήφιου).

Κάρτα μπορείς να αντικαταστήσεις από την εφαρμογή iTunes ενός υπολογιστή ή από τις Ρυθμίσεις > App Store.

Edited by DINFUN

Αν το τηλέφωνο δεν ήταν το σωστό δεν θα ερχόταν ο κωδικός με μήνυμα.οποτε έχω το σωστό νούμερο .γιατι μου ειναι σε εκκρεμότητα συνεχώς δεν μπορώ να καταλάβω

Ευχαριστω

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

μπήκα απόψε στο σαφαρι και ειχαν σβηστει ολα τα αγαπημενα....γιατι;

δεν εχω MAC για να εχει γινει μπερδεμα.

Κλείσε την εφαρμογή του Safari από multitasking tray (διπλό πάτημα του home button) και επανεκτέλεσέ τη.

το δοκιμασα, εκανα επισης και επανεκκινιση της συσκευης.

Υπάρχει άλλη συςκευη συγχρονισμένη στο ίδιο iCloud;

Καλησπέρα.

Πριν από λίγο,ψάχνοντας,βρήκα ότι το Skype,είχε μια αναβάθμιςη για το iPad,και την ´εκανα,και μετά,πήρα στην Αμερική με βιντεοκλήση,όπως έκανα και χτες,που δεν είχα κάνει την αναβάθμιση.

Εκείνο που με στενοχώρησε,είναι ότι ενώ η εικόνα ήταν τέλεια,ο ήχος ήταν απαράδεκτος,και αν και ´ανοιξα την ένταση του μεγαφώνου τέρμα,δεν

ακουγα καθόλου καλά,πράγμα που μου συμβάινει για πρώτη φορά.

Εχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει,και πως να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

• The title was changed to iPad Air 2 (2014)
  • The topic was unpinned