zananiro Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά απλά εγώ δεν μπορώ να πληρώσω, δεν δέχεται το PayPal ούτε κατευθείαν την κάρτα, δεν ξέρω γιατί και σε μένα ακριβώς το ίδιο κάνει ....ίσος τελικά να φταίει το κόλπο ...θα δοκιμάσω και κανονικά Από pc το δοκιμάσατε? Γιατί εμένα από ταμπλετ δεν έπιανε, θα δοκιμάσω και από pc μήπως και...Πόσο βγάζει τελική τιμή? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Από pc το δοκιμάσατε? Γιατί εμένα από ταμπλετ δεν έπιανε, θα δοκιμάσω και από pc μήπως και...Πόσο βγάζει τελική τιμή? Σε μένα πρέπει να φταίει το c.c. Στο PayPal μου έβγαλε 13,09 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Σε μένα πρέπει να φταίει το c.c. Στο PayPal μου έβγαλε 13,09 € Ποιό κουπόνι βάζεις? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1983 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπέρα στην παρέα Μήπως γνωρίζει κανείς για κουπόνι σε Xiaomi Redmi Note 3 pro ? Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι το 8πύρινο ή το 6πύρινο. Αλλά με 3G RAM. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. Θύρα 4 Αγαπάτε Αλλήλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Ποιό κουπόνι βάζεις? Χωρίς κουπόνι, βρίσκεις την θήκη του και από κάτω σου έχει κάποια προϊόντα πακέτο σε καλύτερη τιμή, διαλεγεις μόνο το power bank, σε αυτή την τιμή μου το έβγαζε μόνο σε δύο χρώματα της θηκης Edited April 5, 2016 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Εξαιρετική προσφορά (από το διπλανό φόρουμ η πηγή). Bluetooth gamepad της Xiaomi 2.74€ από Focalprice. Αν είναι αυθεντικό, τιμή ξεφτίλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εξαιρετική προσφορά (από το διπλανό φόρουμ η πηγή). Bluetooth gamepad της Xiaomi 2.74€ από Focalprice. Αν είναι αυθεντικό, τιμή ξεφτίλα. Εχει αλλαξει η τιμη εδω και ωρα σε 23,71 €. Για να δουμε αυριο, τι ρολο επαιζε αυτη η προσφορα, αναμενουμε ακυρωτικα. Μαζεψαν απειρα στοιχεια πραγματικων πελατων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Κανα κουπόνι για fasttech που να πιάνει σε όλο το site? Σταμάτησαν αυτό που ψώνιζα μήνες τώρα, κανα άλλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisvb Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλησπερα, γνωριζει κανεις κανα κουπονακι για zopo speed 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f117 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 http://www.aliexpress.com/store/product/Vernee-Thor-Mobile-phone-4G-Android-6-0-Octa-Core-MTK6753-5-Fingerprint-ID-3G-RAM/1019176_32643470247.html?aff_platform=data-feeds&sk=JYJQJYByj%3A&cpt=1460657904747&aff_trace_key=7a8be319a47b4c038f745c2ea7ad9621-1460657904747-01044-JYJQJYByj Vernee-Thor 69 euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 http://www.aliexpress.com/store/product/Vernee-Thor-Mobile-phone-4G-Android-6-0-Octa-Core-MTK6753-5-Fingerprint-ID-3G-RAM/1019176_32643470247.html?aff_platform=data-feeds&sk=JYJQJYByj%3A&cpt=1460657904747&aff_trace_key=7a8be319a47b4c038f745c2ea7ad9621-1460657904747-01044-JYJQJYByj Vernee-Thor 69 euro Μια απο τις γνωστες δηθεν προσφορες καποιων πονηρων. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f117 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 εννοείς οτι δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να προλάβει μάλλον ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 εννοείς οτι δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να προλάβει μάλλον ε? Ποτε δεν λεω ποτε, αλλα οτι γυαλιζει δεν ειναι και χρυσος ειδικα απο Κινα μερια. Οπως εχω ξαναγραψει, οσες φορες στο Αλι, πηρα κατι σε καλη προσφορα, ευρισκαν δεκα δικαιολογιες να μην μου το στειλουν, η ταχα το στελνανε και χανοταν στη διαδρομη. Κανε παντως μια προσπαθεια. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έτυχε και είδα κι εγώ χθες βράδυ την "προσφορά" του πωλητή αυτού για το Thor. Προσπάθησα ακόμη και από το android app να "πετύχω" αυτή την τιμή. Εις μάτην. Μούφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Κανα κουπόνι για fasttech που να πιάνει σε όλο το site? βρήκε κάποιος κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps81 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Με διαφορά η χειρότερη εξυπηρέτηση σε eshop από fasttech. Μπορεί απλά να έτυχε σε μένα αλλά από 27/3 η παραγγελία μου δεν έχει εκτελεστεί ακόμα. Αυτό φτάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Με διαφορά η χειρότερη εξυπηρέτηση σε eshop από fasttech. Μπορεί απλά να έτυχε σε μένα αλλά από 27/3 η παραγγελία μου δεν έχει εκτελεστεί ακόμα. Αυτό φτάνει. και γιατί περιμένεις και δεν ακυρώνεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Εχει λιγο αργό response αλλά ηταν μια χαρά με το κουπόνι. Τώρα μιλάω με 10 καταστήματα και δεν δίνουν κουπόνι για παραγγελία 3 κινητά και 2 tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nakosg Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Με διαφορά η χειρότερη εξυπηρέτηση σε eshop από fasttech. Μπορεί απλά να έτυχε σε μένα αλλά από 27/3 η παραγγελία μου δεν έχει εκτελεστεί ακόμα. Αυτό φτάνει. Δεν έτυχε μόνο σε σένα. Σε μένα ακύρωσαν 2 αγορές με το πρόσφατο κουπόνι τους, ( Homtom HT7 Pro και Thl T7), με πρόσχημα την ειδοποίηση απο την τράπεζα τους για "ύποπτη συναλλάγη". Στην πρώτη αγορά είχε γίνει κανονικά η συναλλάγη και μου κάνα refund ~64 Ευρώ) μετά από μια βδομάδα, ενώ στη δεύτερη αγορα δεσμέυτηκε το ποσο (~116 Ευρώ) της αγοράς για περίπου 2 εβδομάδες. Από μένα φαγαν κόκκινη κάρτα σε μελλοντικές αγορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 με κάρτα πληρωσες η με paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nakosg Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Κάρτα - Πειραιώς χρεωστική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps81 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Κι εγώ έκανα χρήση κουπονιού. Και η τιμή ήταν αρκετά καλή. Προφανώς δεν τους άρεσε, γι αυτό και η καθυστέρηση. Αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη να ακυρώσω την παραγγελία. Τουλάχιστον όχι χωρίς να προσπαθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Εγω ότι αγόρασα με κουπόνι και paypal άργησαν γιατί ηταν φρέσκο προϊόν αλλά το έστειλαν. Μάλιστα έσπασαν και παραγγελίες και τα έστειλαν ολα με συστημένο . Πολύ ευχαριστημένος ειμαι όπως και οι περισσότεροι στο forum. Το θέμα είναι που βρίσκουμε τώρα κουπονι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Λίγο of topic αλλα μην ταλαιπωρουμε τζάμπα υπάρχει αλλο μαγαζί εκτός του vickmall για αγορά με pay pal κατευθείαν χωρίς κόλπα κτλ; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Με PayPal όχι, με κάρτα απευθείας το banggood. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts