Jump to content

Εκπτωτικά κουπόνια-Προσφορές από Κίνα(ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ,ΤΕΛΩΝΕΙΑ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Καλά που έφυγε, μετά από 4-5 ψεύτικες προσφορές ίσα ίσα για να μαζέψει accounts και clicks έκανε το λιγότερο που μπορούσε να κάνει. Edited by Billator

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Εμενα παντως σημερα μου στειλανε απο gearbest tracking number για το blackview που πηρα με την προσφορα που ειχε αυτες τις ημερες.
The day is my enemy, the night my friend

Εγω εχω αγορασει απο το Gearbest τους τελευταιους 6 μηνες διαφορα μικροπραγματα και 6 συσκευες. Ολα σε προσφορα.

Το μονο που δεν μου ηρθε ηταν μια πλατη κινητου των 6 ευρω, χωρις tracking, και μολις τους το ειπα μου εκαναν αμεσα refund.

Για μενα οι ανθρωποι ειναι πραγματικα επαγγελματιες και με αρκετη διαφορα στις τιμες τους.

Στο μονο που τους ριχνω φουλ ειναι στο πακεταρισμα κατα τα αλλα δεν παιζονται.

Εμενα παντως σημερα μου στειλανε απο gearbest tracking number για το blackview που πηρα με την προσφορα που ειχε αυτες τις ημερες.

Aπο εδω εφυγε,δεν σταματησε να λειτουργει.

απο το site εκανες τη παραγγελεια η απο το κινητο?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Aπο εδω εφυγε,δεν σταματησε να λειτουργει.

Το ξερω, δεν ειπε κανεις το αντιθετο, απλως το εγραψα γιατι καποια παιδια ανεφεραν οτι προιοντα που πηραν σε προσφορα δεν τους τα εστειλαν ποτε. Και προσφατα ειχε προσφορα οπου απο οτι καταλαβα αγορασαμε πολλοι και μερικοι αρχισαν να ανησυχουν.

@koukloukou απο το tablet εκανα την παραγγελια μεσω του site(οχι του mobile site)

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Τώρα το λέτε που παραγγείλαμε.

Το site είναι απολύτως αξιόπιστο ως προς τις παραγγελίες και τις αποστολές του μην φοβάσαι καθόλου. Δεν χρειάζεται ούτε refund ούτε τίποτα να κάνεις.

Εγω εχω αγορασει απο το Gearbest τους τελευταιους 6 μηνες διαφορα μικροπραγματα και 6 συσκευες. Ολα σε προσφορα.

Το μονο που δεν μου ηρθε ηταν μια πλατη κινητου των 6 ευρω, χωρις tracking, και μολις τους το ειπα μου εκαναν αμεσα refund.

Για μενα οι ανθρωποι ειναι πραγματικα επαγγελματιες και με αρκετη διαφορα στις τιμες τους.

Στο μονο που τους ριχνω φουλ ειναι στο πακεταρισμα κατα τα αλλα δεν παιζονται.

Εχω κάνει πάνω από 40 παραγγελίες στο Gearbest και έχουν πάει όλα άψογα. Και υπήρχε και καλό aftersale. Απλά τις τελευταίες 2 βδομάδες είχανε 4-5 fake προσφορές, για τις οποίες έγινε και άμεση ερώτηση σε γειτονικό φόρουμ και από τότε απλά την κοπάνησαν! Ποτέ δεν απάντησαν.

Το ξερω, δεν ειπε κανεις το αντιθετο, απλως το εγραψα γιατι καποια παιδια ανεφεραν οτι προιοντα που πηραν σε προσφορα δεν τους τα εστειλαν ποτε. Και προσφατα ειχε προσφορα οπου απο οτι καταλαβα αγορασαμε πολλοι και μερικοι αρχισαν να ανησυχουν.

@koukloukou απο το tablet εκανα την παραγγελια μεσω του site(οχι του mobile site)

Το δικό μου ποστ αναφερόταν σε προσφορές που ποτέ δεν υπήρξαν στην ουσία. (πχ. 6/10 promotion του Elephone P7000 ήταν fake, 2 fake promotion για το Lenovo K3 note κ.α ).

Για ότι αγοράσαμε δεν θα έχουμε πρόβλημα.(ελπίζω:lol:) Το μόνο καλό σε αυτό το site ήταν οι τιμές του. Το aftersale το έχω επισκεφτεί χωρίς κανένα πρόβλημα ή καθυστέρηση 2 φορές. Απλά βγάζουν κάποια ψεύτικα (κράχτες) deals και κάνουν τους Κινέζους.

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

καταρχην, ειστε offtopic.

1) και αλλοι εφυγαν, αλλά δε σταματησαν να λειτουργουν. καποια shop επεστρεψαν κιολας στο myphone.

2) ειναι αστειο καποιοι να νομιζετε οτι το gb θα σταματησει/θα κλεψει τα λεφτα σας κλπ. εχει πελατες σε ολο τον κοσμο. ειναι πιο δημοφιλες απο οσο νομιζετε.

3) πολλα κινεζικα μενουν στασιμα, άλλα χανονται, και άλλα.. μεγαλωνουν. sto internet ειμαστε: εμεις ψωνιζουμε απο παντου, αυτοι εχουν πελατες παντου. δε μιλαμε για ενα μαγαζακι στη γειτονια μας.

Γεια χαρα! Επειδη με ενδιαφερει αυτη η προσφορα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=417097 που δινεται απο το Everbuying.net και επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο αυτο το site... Ποια ειναι η γνωμη σας? και επισης που εδρευει? Αυτο το ρωταω μηπως οι αποστολες για Ελλαδα επιβαρυνονται με τελωνεια/taxes κλπ... Ευχαριστω εκ των προτερων!

1) και αλλοι εφυγαν, αλλά δε σταματησαν να λειτουργουν. καποια shop επεστρεψαν κιολας στο myphone.

2) ειναι αστειο καποιοι να νομιζετε οτι το gb θα σταματησει/θα κλεψει τα λεφτα σας κλπ. εχει πελατες σε ολο τον κοσμο. ειναι πιο δημοφιλες απο οσο νομιζετε.

3) πολλα κινεζικα μενουν στασιμα, άλλα χανονται, και άλλα.. μεγαλωνουν. sto internet ειμαστε: εμεις ψωνιζουμε απο παντου, αυτοι εχουν πελατες παντου. δε μιλαμε για ενα μαγαζακι στη γειτονια μας.

+1

Επίσης, αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω είναι το κατά κανόνα, τεράστιο ποσοστό των δυσαρεστημένων (περίπου 1/3) που εμφανιζόταν στις δημοσκοπήσεις ακόμα και των πιο γνωστών καταστημάτων. :confused:

Ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε ...

Έτσι όπως τα λέει ο φίλος.

Ούτως η άλλος όλοι νομιζω αγοράζουν με paypal , οπότε δεν υπάρχει ρίσκο ;)

Γεια χαρα! Επειδη με ενδιαφερει αυτη η προσφορα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=417097 που δινεται απο το Everbuying.net και επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο αυτο το site... Ποια ειναι η γνωμη σας? και επισης που εδρευει? Αυτο το ρωταω μηπως οι αποστολες για Ελλαδα επιβαρυνονται με τελωνεια/taxes κλπ... Ευχαριστω εκ των προτερων!

Κίνα το ίδιο με τους υπόλοιπους, κάλοι είναι και αυτοί. Συζήτηση περί τελωνείων απαγορεύεται

Mi Note 3

δεν ειπαμε θα μας κλεψει τα λεφτα γιατι δεν μπορει και να θελει λογο πειπαλ απλα μας βαζει σε μια ταλαιπωρια χωρις λογο εμενα σε δυο μηνες με κοροιδεψαν δυο φορες

Αν δεις το νήμα εδώ, μόνο προβλήματα έχουν με το τηλ.

Θα σου έλεγα να μην το πάρεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Xiaomi Mi Pad Mipad 7.9 inch 16GB 180$$ μονο για αυριο 4/6/15

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi-Pad-Mipad-7-9-inch-16GB-Nvidia-Tegra-K1-Quad-Core-IPS-2048X1536/311331_1941213029.html

http://i.imgur.com/hlXayCj.jpg

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express