venividivici Δημοσιεύτηκε October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2014 (edited) Cubot S168 Quad-Core Android Smartphone - Κύρια Χαρακτηριστικά 5.0 inch QHD Screen, 960 540 pixels MTK6582 1.3GHz Quad core Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/1900/2100 MHz 1GB RAM + 8GB ROM 5MP back camera + 8MP front camera Android 4.4.2 OS Στα 80 δολλαρια ειναι πολυ καλη τιμη πιστευω!!! Χρήσιμα ΟΔΗΓΟΣ UPDATE FIRMWARE CUBOT S168 v1 Edited November 15, 2014 by navi55 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 η οθόνη είναι 960 x 540 περισσότερα εδώ.....http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_88930.html Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ψηνομαι να το τσιμπησω κι εγώ απο gearbest στα 65 ευρώ περιπου. Για δωράκι σε ανηψιά,τι λέτε θα μπορεσει να το δουλέψει χωρίς προβλήματα(δεν έχω πιασει ποτε στα χέρια μου cubot)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ειναι presale στο gearbest. Παει να χτυπησει το Τ6S (που νομιζω ηταν και sold out). Αλλου εχει κυκλοφορήσει; Λογικα σαν κατασκευή θα ειναι καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Σαν κατασκευη θα ειναι, αλλα στα υπολοιπα δεν μπορω να πω. Στο θεμα wifi και gps δεν εχουν καλο σημα τα Κουμποτακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Το τσιμπησα εγω για τη μανα μου μπας και την ξεκολλησω απο ενα Sony Ericsson Walkman που εχει απο την εποχη του Νωε.Θα ειναι το πρωτο Cubot που παιρνω.Ημουν αναμεσα σε αυτο και το Τ6s αλλα με τα 20$ κουπονι μου φανηκε καλυτερη επιλογη.Καλα τι συζηταω,63€ κινητο ειναι,δεν βαριεσαι.GPS και τετοια δεν με νοιαζουν,τηλεφωνα να παιρνει και μια χαρα θα ειναι.Θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skantsos Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Τι βάζεις Για κουπόνι για να πάρεις την έκπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Στο θεμα wifi και gps δεν εχουν καλο σημα τα Κουμποτακια. Δεν ισχύει αυτό, δεν είναι δηλαδή γενικό φαινόμενο. Σε ένα S308 που ετοίμασα για έναν φίλο η απόδοσή και των δύο ήταν εντυπωσιακά καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 S168HF το νεο κουπονι (-20$) στο gearbest.Ισχυει μεχρι 31/12. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 στις φώτο που έχει το Gearbest φαίνεται να τρέχει miui η συσκευή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ειναι το μενου της Cubοt.Το ιδιο ειχε και το S208.Δεν ειναι miui. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Δεν ισχύει αυτό, δεν είναι δηλαδή γενικό φαινόμενο. Σε ένα S308 που ετοίμασα για έναν φίλο η απόδοσή και των δύο ήταν εντυπωσιακά καλή. Ως ενδειξη αναβαθμισης της εταιριας καλο ακουγεται αν ειναι ετσι με το S308 μιας κ ειναι απο τα last models Για την ωρα δεν υπαρχει καποιο video unboxing or test review στο internet για το S168 και λογικα δεν εχουν παραλαβει ακομα καποιο δειγμα τα μαγαζια που το εχουν presale. Εχω την εντυπωση ομως οτι το S168 εμφανιζεται σε ολα ομοιο (εκτος του ΚΚ) με το S208 στο hardware. Καποιος φιλος εχει βαλει ενα αναλυτικο review για το S208 εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5524476#post5524476 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ειναι το μενου της Cubοt.Το ιδιο ειχε και το S208.Δεν ειναι miui. Το s308 έχει (ευτυχώς) pure Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 μπηκα κι εγω στο club!!απο gearbest...κανα βιντεακι εχει κυκλοφορησει?δεν βρισκω τπτ. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 καλησπερα το εστειλε σε κανεναν το gearbest? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Πηρα tracking number με NL Post πριν λιγο,δεν σημαινει ομως οτι το εστειλαν κι ολας.Θετικο ειναι παντως.Οσοι παρετε tracking number με το ιδιο ταχυδρομειο,θα αργησει λιγο να φανει.Μην ανησυχησετε.Φυσιολογικο ειναι. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 καλο ειναι το nl εχει αργει ενημερωση αλλα ερχεται συντομα...Εμενα ακομη τιποτα απο θεμα tracking.. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Πριν λιγο πηρα και εγω tracking number απο nl.Στην παραγγελια ειχα επιλεξει singapore post,τεσπα,πρωτη φορα θα παραλαβω απο nl,δεν πιστευω να παιζει τελωνειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 δεν νομιζω να χεις θεμα τελωνειου.απλο ταχυδρομειο ειναι εχω παρει 2 φορες ταμπλετ και ολα καλα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλημέρα, μόλις μίλησα με τον Larry στο live chat του gearbest και μου είπε πως είναι out of stock και σε άσπρο και σε μαύρο. Αν κατάλαβα καλά καινούργιο δεν είναι αυτό το κινητό? Τόσο θραύση έκανε και ξεπούλησαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 να εισαι καλα kotsaris40 για την ενημερωση γιατι εχθες εκανα αγορα και δεν μου ειπαν τιποτα και σημερα μιλαω μαζι τους και μου ειπαν οτι δεν το εχουν, ζητησα επιστροφη χρηματων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 πλέον μιλάω πάντα πρώτα στο τσατ με τους κινέζους και διευκρινίζω όσα θέλω να μάθω, μετά προχωράω στη παραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλημέρα, μόλις μίλησα με τον Larry στο live chat του gearbest και μου είπε πως είναι out of stock και σε άσπρο και σε μαύρο. Αν κατάλαβα καλά καινούργιο δεν είναι αυτό το κινητό? Τόσο θραύση έκανε και ξεπούλησαν? κοίτα στα 80$ μαζι με θήκη είναι ο,τι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 το πρωτο βιντεακι. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 RAM: 1GB ROM: 8GB Support Gravity/Light/Proximity Sensing System FM/MP3/MP4/Bluetooth/GPS/OTG Function Supported Come with Magic Scarf Mask Head Scarf for gift Note: This phone will only work with GSM+WCDMA networks: GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 850/2100MHz Unlocked for Worldwide use. Please ensure local area network is compatible. click here for Network Frequency of your country. Please check with your carrier/provider before purchasing this item. Specification: Basic Information Brand: CUBOT Type: Phablet OS: Android 4.4 CPU: MTK6582 Cores: Quad Core, 1.3GHz, Cortex-A7 GPU: Mali-400 MP RAM: 1GB RAM ROM: 8GB External memory: TF card up to 32GB (not included) Network WiFi: 802.11b/g/n wireless internet Network type: GSM+WCDMA Frequency: GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 850/2100MHz Support 3G : Yes GPS: Yes Bluetooth: Yes Display Screen type: IPS, Capacitive Screen size: 5.0 inch IPS: Yes Screen resolution: 960 x 540 (QHD) Camera Camera type: Dual cameras (one front one back) Back camera: 8.0MP, with flash light and AF Front camera: 5.0MP Video recording: Yes Connectivity SIM Card Slot: Dual Standby, Dual SIM TF Card Slot: Yes Micro USB Slot: Yes Audio Out Port : Yes (3.5mm audio out port) Microphone: Supported Speaker: Supported Media Formats Picture format: PNG, JPEG, GIF, BMP Music format: MP3, AAC, WAV Video format: MP4, 3GP, AVI MS Office format: Word, Excel, PPT E-book format: PDF, TXT Live wallpaper support: Yes Games: Android APK Languages Languages: English, Bahasa Melayu, Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Hrvatski, Italiano, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Nederlands, Polish, Portuguese, Romana, Slovencina, Suomi, Svenska, Vietnamese, Turkish, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Hebrew, Arabic, Persian, Hindi, Bengali, Thai, Korean, Japanese, Simplified/Traditional Chinese Additional Features Additional Features: MP4, MMS, Bluetooth, MP3, OTG, Video Call, E-book, Gravity Sensing, FM, Browser, Light Sensing, Wi-Fi, GPS, Proximity Sensing, WAP, 3G, Java Package Contents Cell Phone: 1 Screen Protector: 1 Cleaning Cloth: 1 Phone Holder: 1 Battery: 1 x 1900mAh Battery Power Adapter: 1 USB Cable: 1 Back Case : 1 Scarf: 1 Dimensions Product size: 145 x 72 x 8.5 mm / 5.7 x 2.8 x 0.3 inches Product weight: 0.16 kg Package weight: 0.5 kg $79.98 on gearbest.com with coupon code :S168HF http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871&page=6 Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts