Jump to content

[Note 4] Διαθεσιμότητα και Αγορά

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστω,έχεις δίκιο απο το ψάξιμο που κάνω αυτές τις μέρες αυτό βλέπω.....αλλα δυστυχώς δεν το βρίσκω πουθενά,στο skroutz το δικαρτο που εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες αξίζει ρε παιδιά;380€ και έχει 3000mha μπαταρία αντί για 3220 του άλλου..

Eαν δεν το βρίσκεις καλύτερα να πάρεις μεταχειρισμένο από Ελλάδα που θα το τσεκάρεις κι όλας και πολύ πιθανόν να χει εγγύηση ακόμα.

Σε αυτά από ebay ή κινεζο site μπορεί να σου ρθει με σάπια μπαταρία που δεν κρατάει ούτε 5 λεπτάή να είναι ρουταρισμένο κτλπ. ( τα χα πάθει :D :ninja: )

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτην την χρονικη στιγμη μπαντα LTE 800(20) χρησιμοποιει μονον η Wind . Κοινως αν εισαι πελατης πιθανον να μην πιανεις 4G σημα απο την εταιρεια αυτη εφοσον στην περιοχη εκεινη η wind βασιζεται σε αυτην την μπαντα και οχι στις μπαντες που χρησημοποιουσε εως τωρα αποκλειστικα οπως και οι αλλοι παροχοι.

Εχει LTE κανονικα για τις αλλες εταιρειες εκτος αν και αυτες στραφουν στην συχνοτητα αυτη.

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι δεν αξιζει.

Βρες καλυτερα με λιγοτερα χρηματα ενα αριστο μεταχειρισμενο και με εγγυηση αν ειναι δυνατον. Εκτος αν σου αρεσουν τα ρισκα (δεν καλυπτεται στην Ευρωπη απο εγγυηση θα πρεπει να ξαναπαει Κινα.......με οτι συνεπαγεται αυτο )

Ευχαριστω παιδιά για την βοήθεια και τις πληροφορίες γιατί μου έφυγαν τα μάτια να ψάχνω σε ξένα σαΐτ:blink::lol:

Τώρα αρχίζει το ψάξιμο σε ελληνικά :lol:

Ο Γερμανός btw το έχει στο σαΐτ του για αρκετό καιρό ως μη διαθέσιμο....:lol:

Και θα το έχει μη διαθέσιμο καθόσον το προϊόν έχει κλείσει τον εμπορικό του κύκλο και δύσκολα θα βρεις καινούριο στην Ελλάδα. Σ***ά τα κανε η σάμυ με την καλύτερη σειρά κινητού που υπάρχει στον κόσμο

Και θα το έχει μη διαθέσιμο καθόσον το προϊόν έχει κλείσει τον εμπορικό του κύκλο και δύσκολα θα βρεις καινούριο στην Ελλάδα. Σ***ά τα κανε η σάμυ με την καλύτερη σειρά κινητού που υπάρχει στον κόσμο

Όντως δύσκολο πολυ,υπάρχουν κάποιοι που πουλάνε καινούργια αλλα θέλουν τσεκάρισμα με μπανάνα δίπλα.... Μήπως είναι μαϊμού :lol:

Απο αγγελια μεταχειρισμενο πηρα το δικο μου 2 μηνες πριν κ η εγγυηση του ληγει σε λιγες μερες.Ειναι σε καλη κατασταση κ γενικα ειμαι ευχαριστημενος:-)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Απο αγγελια μεταχειρισμενο πηρα το δικο μου 2 μηνες πριν κ η εγγυηση του ληγει σε λιγες μερες.Ειναι σε καλη κατασταση κ γενικα ειμαι ευχαριστημενος:-)

Δυστυχως οι αγγελιες ειναι λοττο.Εκτος και καποιος πουλαει καμμια 10ρια συσκευες, δεν σημαινει οτι επειδη ειναι αξιοπιστη η δικη σου συσκευη/πωλητης, θα ειναι ολες ετσι. Επισης, δινετε ελαχιστη σημασια στις αξιολογησεις του πωλητη, αλλα μεγιστη σημασια και διεξοδικο ελεγχο στην ιδια τη συσκευη.

Παθος (ευτυχως με κοστος μονο €21.14) και μαθος με ενα αριστο εξωτερικα tab S ενος πωλητη με πολλες θετικες αξιολογησεις.

Edit: Μονο που η συσκευη ειχε διαλυμενη μπαταρια, ελλαττωματικη θυρα usb και "παρασιτα" στην tempered glass οθονη της. Ολα αυτα βεβαια δεν αναφερθηκαν απο τον πωλητη, ενω οταν του τα εδειξα, ουτε λογος για επιστροφη χρηματων.

Να ναι καλα (αλλη μια φορα) η σμαρτεκ.

Edited by fioravanti90

Δυστυχως οι αγγελιες ειναι λοττο.Εκτος και καποιος πουλαει καμμια 10ρια συσκευες, δεν σημαινει οτι επειδη ειναι αξιοπιστη η δικη σου συσκευη/πωλητης, θα ειναι ολες ετσι. Επισης, δινετε ελαχιστη σημασια στις αξιολογησεις του πωλητη, αλλα μεγιστη σημασια και διεξοδικο ελεγχο στην ιδια τη συσκευη.

Παθος (ευτυχως με κοστος μονο €21.14) και μαθος με ενα αριστο εξωτερικα tab S ενος πωλητη με πολλες θετικες αξιολογησεις.

Συμφωνω απολυτως! Πριν παρω το δικο μου μεταχειρισμενο το εψαχνα μεσω σκρουτζ.Υπηρχε μεν διαθεσιμο αλλα ξεφευγε αρκετα απο το μπατζετ μου κ ετσι κατεληξα στις αγγελιες.

Εγω μαλλον ειμαι εξαιρετικα τυχερος.

Μετα απο κανα δυο περιπτωσεις πονηρων που πουλουσαν συσκευη και καλα καινουργια που ομως ειχε περασει κατι αλλαγες μητρικης και ποιος ξερει τι αλλο......βρηκα ανεγγιχτο πραγματικα κομματι με 20 μηνες ακομα εγγυηση .

Παντως συνιστω μονον απο κοντα να αγορασετε κομματι. Να το ελεγξετε προσωπικα και διεξοδικα και οχι γουρουνι στο σακι.

• 4 weeks later...
Δηλαδή μόνο μεταχειρισμένο θα καταφέρω να βρώ? Έχω αποφασίσει να αλλάξω το Note 2 και το μόνο που ήθελα είναι το 4.....:wacko:

Δηλαδή μόνο μεταχειρισμένο θα καταφέρω να βρώ? Έχω αποφασίσει να αλλάξω το Note 2 και το μόνο που ήθελα είναι το 4.....:wacko:

Ναι. Έχει σταματήσει να υπάρχει καινούριο εδώ και αρκετό καιρό!

Σε τι τιμή θα το θέλατε καινούριο?

Εδώ....

http://www.skroutz.gr/s/6068934/Samsung-Galaxy-Note-4-Duos-16GB.html

έχει το δίκαρτο 380.

Σε τι τιμή θα το θέλατε καινούριο?

Εδώ....

http://www.skroutz.gr/s/6068934/Samsung-Galaxy-Note-4-Duos-16GB.html

έχει το δίκαρτο 380.

ακριβούτσικο δεν είναι στα 380???

ακριβούτσικο δεν είναι στα 380???

Αν είναι όντως καινούριο είναι καλή τιμή! Απλά δεν είναι το μονόκαρτο οπότε έχει 16GB εσωτερική μνήμη και λίγο μικρότερη μπαταρία αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες… Φαίνεται καλή περίπτωση αν και μου κάνει εντύπωση πάντως πώς βρέθηκε διαθέσιμη συσκευή μετά από 2+ χρόνια κυκλοφορίας την στιγμή που οι παραγωγές της συσκευής πλέον έχουν σταματήσει… :confused: Εκτός αν ξέμεινε καμία συσκευή στα αποθέματα… Με εγγύηση δεν ξέρω τι παίζει με τα δίκαρτα πάντως… Ενα τηλεφωνάκι στο κατάστημα μπορεί να λύσει τις απορίες… ;)

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Kαντε τον κοπο να διαβασετε λιγα μηνυματα παραπανω.

Εχω γραψει ακριβως τι γινεται με την εγγυηση των δικαρτων Note 4 που πωλουνται Ελλαδα καινουργια αυτην την περιοδο.

Αν σας παθει κατι ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ στα service της Ευρωπης (οχι μονο της Ελλαδας) και το καταστημα που το αγορασατε θα σας το στειλει στην εξωτικη Κινα για ελεγχο, επισκευη και ισως αντικατασταση (λιγοτερο απο ενα μηνα δεν το κοβω το πηγαινε ελα.....μην πω κανα διμηνο τριμηνο....η ολη διαδικασια.)

Ουτε καν θα το ακουμπουσα....εκτος αν ειστε ριψοκινδυνοι χαρακτηρες.:lol:

Πολύ χρήσιμη πληροφορία!!!

Σήμερα μιλούσα με έναν φίλο και μου πρότεινε να κοιτάξω σε κανένα Xiaomi Redmi Note 3 ή 4. Συγκρίνονται καθόλου με τα Note ή ούτε απο δίπλα δεν περνάνε? Δεν έχω δει ποτέ μου κανένα απο κοντά

Σήμερα μιλούσα με έναν φίλο και μου πρότεινε να κοιτάξω σε κανένα Xiaomi Redmi Note 3 ή 4. Συγκρίνονται καθόλου με τα Note ή ούτε απο δίπλα δεν περνάνε? Δεν έχω δει ποτέ μου κανένα απο κοντά

Εξαιρετικά τα Redmi όπως και το NOTE 4. Πιο καλός επεξεργαστής ο 652 που έχουν αρκετά Redmi από τον 805. Η οθόνη του NOTE 4 δεν παίζεται.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Oυτε απο διπλα καλα το μαντεψες :happy:

Εγω μαλλον ειμαι εξαιρετικα τυχερος.

Μετα απο κανα δυο περιπτωσεις πονηρων που πουλουσαν συσκευη και καλα καινουργια που ομως ειχε περασει κατι αλλαγες μητρικης και ποιος ξερει τι αλλο......βρηκα ανεγγιχτο πραγματικα κομματι με 20 μηνες ακομα εγγυηση .

Παντως συνιστω μονον απο κοντα να αγορασετε κομματι. Να το ελεγξετε προσωπικα και διεξοδικα και οχι γουρουνι στο σακι.

Πώς κατάλαβες ότι είχαν αλλάξει μητρική?

Oυτε απο διπλα καλα το μαντεψες :happy:

Γιαυτό ρωτάω εδώ και όχι στο αντίστοιχο thread γτ εκεί οι κάτοχοι θα μου το παρουσιάσουν σαν υπερκινητό. Είμαι σε περίεργη φάση, κάτοχος Note 2 και ψάχνω να αλλάξω. Το μόνο που μου άρεσε ήταν το Note 4, αφού δεν το βρίσκω καινούργιο είπα να ψάξω σε κάτι άλλο και μου πρότειναν τα Xiaomi... Η λογική λέει οτι απο το Note 2 θα είναι σαφώς καλύτερα, αλλά το θέμα είναι να κρατήσει και λίγο καιρό...

Πώς κατάλαβες ότι είχαν αλλάξει μητρική?

Πηρα την αντιπροσωπεια και με τον αριθμο ΙΜΕΙ μου το ειπαν εκεινοι οτι το εκαναν ενω ο πωλητης το απεκρυβε....και ελεγε μια φορα οτι ειχε μπει στο σερβις για να του βγαλουν εναν ιο :lol: και την δευτερη φορα οτι του το αλλαξαν ολοκληρο :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιαυτό ρωτάω εδώ και όχι στο αντίστοιχο thread γτ εκεί οι κάτοχοι θα μου το παρουσιάσουν σαν υπερκινητό. Είμαι σε περίεργη φάση, κάτοχος Note 2 και ψάχνω να αλλάξω. Το μόνο που μου άρεσε ήταν το Note 4, αφού δεν το βρίσκω καινούργιο είπα να ψάξω σε κάτι άλλο και μου πρότειναν τα Xiaomi... Η λογική λέει οτι απο το Note 2 θα είναι σαφώς καλύτερα, αλλά το θέμα είναι να κρατήσει και λίγο καιρό...

Εγω ειμουν σαν εσενα. Κατοχος Note 2 που πεθανε ξαφνικα πηρα ομως το Note 4 και δηλωνω πανευτυχης .Ειναι πραγματικο εργοστασιο η συσκευη .

Με ενδιεφερε καταρχην να αλλαζει μπαταρια και να μπορεις να βαλεις καρτα δεδομενων. το Note 5 αυτα δεν τα ειχε οποτε το 4 ηταν μονοδρομος.

• 2 weeks later...
Tο οτι ψαχνουν καποιοι τηλεφωνο που κυκλοφορησε πριν δυομιση χρονια, ειναι ενδεικτικο ποσο σκ**α τα εχει κανει η σαμσουνγκ.

Tο οτι ψαχνουν καποιοι τηλεφωνο που κυκλοφορησε πριν δυομιση χρονια, ειναι ενδεικτικο ποσο σκ**α τα εχει κανει η σαμσουνγκ.

Και το αντίθετο μπορεί να συμβαίνει.

Είναι τηλεφωνάρα και το προτιμάει κάποιος και από ένα καινούριο HTC, Sony κ.λ.π.

Και το αντίθετο μπορεί να συμβαίνει.

Είναι τηλεφωνάρα και το προτιμάει κάποιος και από ένα καινούριο HTC, Sony κ.λ.π.

Οχι μπορει, οντως συμβαινει. Μονο μια ΠΟΛΥ καλυτερη καμερα ή μια θεαματικη βελτιωση των λειτουργιων του s pen (ή τελος η επανατοποθετηση ραδιοφωνου) θα με κανουν να παρω το νοτε8.

• The title was changed to [Note 4] Διαθεσιμότητα και Αγορά