Jump to content

[PC] Grand Theft Auto: San Andreas

Jim22378
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχονας πατημένο το δεξί κουμπί του ποντικιού (χωρίς όπλο) σημαδεύεις κάποιον και πατάς τo πλήκτρο G.

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 778
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δείτε αυτή τη σελίδα

http://www.gtahellas.gr

Λέγεται ότι θα φτιάξουν την Αθήνα σε mod

δεν εμφανιζεται καμια σελιδα:worry::worry::worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Δείτε αυτή τη σελίδα

http://www.gtahellas.gr

Λέγεται ότι θα φτιάξουν την Αθήνα σε mod

Ελπίζω να τα καταφέρουν και να το τελειώσουν!

Εξαιρετικά τα νέα και εδώ εδώ:

Το Multi Theft Auto San Andreas, έβγαλε την πρώτη (και δοκιμαστική ακόμα) έκδοση του προγράμματος/μηχανής για Multi-Player Death Match στο GTA San Andreas! Πάνω σε αυτή τη νέα μηχανή που αναπτύσσει η ομάδα του MTA, μπορούν να στηριχθούν πολλά νέα mods για το GTA με νέους χάρτες και υποστήριξη για multiplayer! Σε επόμενο release θα συμπεριλάβουν μαζί και κάποιον editor για να διευκολύνουν τη δημιουργία νέων mods, ενώ ήδη έχουν γράψει ένα αρκετά περιεκτικό wiki με οδηγίες για νέους mod-ders.

For people interested in scripting, mapping or helping with MTA generally, we've released a brand new WIKI with extensive documentation of our 800+ scripting functions. You can view it at http://development.mtasa.com . If you want scripting help, contact us on #mta.scripting on irc.multitheftauto.com .

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

• 4 weeks later...
Paidia 8a i8ela na rwtiso kati exo vrei kapia add on arxeia gia to san andreas ennow apo oximata px 8elw na valw tin R1 tis yamaha gia osous dn kseroun :P(p nomizo einai ligoi) xreiazomai kapio eidiko programa gia na peraso auta ta arxeia sto paixnidi ?
Galaxy Note 3 + Moto 360 - HTC One S - iPhone 4 32GB (μας άφησε νωρίς θύμα ρακομελου-> αναστήθηκε w00t?)

Wirelessly posted (Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.0.10031/230; U; el))

Ναι για να περάσεις αυτα τα αρχεία πρέπει να έχεις το imgtool2.0 το οποίο κατεβάζεις από το www.gtagarage.com. Θα ψάξω να σου βρω ένα tutorial για να τα δεις πιο αναλυτικά

Ριξε μια ματια και στο http://www.gta.net και να ξερεις οτι αντικαθιστας οχηματα δεν βαζεις καινουργια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 months later...
Παιδια εχω ενα προβλημα το οποιο ειναι οτι δεν μπορω να αντικαταστησω τα αυτοκινητα στο san andreas me alla mob ta οποια βρησκω στο interner δεν ξερω πως να τα περασω στο παιχνιδη. Σας παρακαλω πειτε μου λυσεις:cry:

• 1 year later...
γεια σας παιδια. εχω ενα προβλημα με ενα καπως παλιο παιχνιδι το GTA SAN ANTREAS Οταν το βαζω να παιξει και αφου εχω κανει σωστη εγκατασταση μου βγαζει το μηνυμα Cannot find 800x600x32 video mode και δεν παιζει. ειχε κανεις αναλογο προβλημα? συμφωνα με τις απαιτησεις του παιχνιδιου ο υπολογιστης μου το σηκωνει ανετα. οποιος μπορει ας απαντηση.

• 1 year later...
γεια σας παιδια. εχω ενα προβλημα με ενα καπως παλιο παιχνιδι το GTA SAN ANTREAS Οταν το βαζω να παιξει και αφου εχω κανει σωστη εγκατασταση μου βγαζει το μηνυμα Cannot find 800x600x32 video mode και δεν παιζει. ειχε κανεις αναλογο προβλημα? συμφωνα με τις απαιτησεις του παιχνιδιου ο υπολογιστης μου το σηκωνει ανετα. οποιος μπορει ας απαντηση.

Έχεις 32-bit display mode στον υπολογιστή σου? Πήγαινε στις ιδιότητες συστήματος εκεί που ρυθμίζεις για την οθόνη και πείραξε το στο 32-bit χρώματα και ξαναδοκίμασε. Πάντως εγώ το googlara "Cannot find 800x600x32" σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο θα βρείς θεματάκια γιατί και άλλοι το επαθαν!

(Αχ έλεος τώρα είδα την ημερομηνία)

καλησπέρα,ξέρει κανείς πως μπαιίνουν τα patch στο san andreas?

thanks.....

dre

Περνάς το πρόγραμμα patch στο φάκελο που έχεις το παιχνίδι και διπλό κλικ! Και στο κάνει μόνο του αμέσως.

Edited by sp3cial

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 7 months later...
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σχετικα με το san andreas εχω τελειωσει την αποστολη export/import τι πρεπει να κανω για να συνεχισω τισ αποστολες?Αγοραζω αμαξια αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω .Οποιος γνωριζει ασ μου πει ευχαριστω

• 3 months later...
ρε παιδια ξερει κανεις πως μπορω να βαλω δικο μου αμαξι στο σαν αντρεας ?

Πρέπει να κατεβάσεις ένα από τα διαθέσιμα patch σχετικά με τα αμάξια.

• 1 year later...
Πεδεια μολισ παω να βαλλω το San andreas μου στο ps2 μου βγαζει αυτο εδω the disc tray open οπιος 3ερει κατη στιλτε μου μινιμα σασ παρακαλω πεστε μου

Google is your friend. Κανοντας μια εντελως πρόχειρη αναζήτηση, θα βρεις οτι το συγκεκριμενο μηνυμα (στο οποίο εχεις ξεχασει το is) δειχνει οτι το tray ειναι ανοιχτο. Τα ps2 εχουν εναν αισθητηρα στο tray που οταν κλεινει και πατιεται σου επιτρεπει να ξεκινήσεις το παιχνιδι. Στην δικια σου περίπτωση, μαλλον ο αισθητηρας εχει χαλασει. Ψαξε στο youtube το συγκεκριμενο μηνυμα μπας και βρεις καμια ευκολη/προχειρη λυση, αλλιως συνεννοησου με καποιον που ξερει να το λυνει.

Σε αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω! Μπορεις να πας να ρωτησεις ακομα και σε καταστηματα που κανουν γενικο σερβις ηλεκτρονικων.