trellolello Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Έχονας πατημένο το δεξί κουμπί του ποντικιού (χωρίς όπλο) σημαδεύεις κάποιον και πατάς τo πλήκτρο G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavger Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Δείτε αυτή τη σελίδα http://www.gtahellas.gr Λέγεται ότι θα φτιάξουν την Αθήνα σε mod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Δείτε αυτή τη σελίδα http://www.gtahellas.gr Λέγεται ότι θα φτιάξουν την Αθήνα σε mod δεν εμφανιζεται καμια σελιδα:worry::worry::worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 try http://gtahellas.awardspace.com/index.php :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Δείτε αυτή τη σελίδα http://www.gtahellas.gr Λέγεται ότι θα φτιάξουν την Αθήνα σε mod Ελπίζω να τα καταφέρουν και να το τελειώσουν! Εξαιρετικά τα νέα και εδώ εδώ: MTA: SA Deathmatch 1.0 Development Preview 1 Το Multi Theft Auto San Andreas, έβγαλε την πρώτη (και δοκιμαστική ακόμα) έκδοση του προγράμματος/μηχανής για Multi-Player Death Match στο GTA San Andreas! Πάνω σε αυτή τη νέα μηχανή που αναπτύσσει η ομάδα του MTA, μπορούν να στηριχθούν πολλά νέα mods για το GTA με νέους χάρτες και υποστήριξη για multiplayer! Σε επόμενο release θα συμπεριλάβουν μαζί και κάποιον editor για να διευκολύνουν τη δημιουργία νέων mods, ενώ ήδη έχουν γράψει ένα αρκετά περιεκτικό wiki με οδηγίες για νέους mod-ders. For people interested in scripting, mapping or helping with MTA generally, we've released a brand new WIKI with extensive documentation of our 800+ scripting functions. You can view it at http://development.mtasa.com . If you want scripting help, contact us on #mta.scripting on irc.multitheftauto.com . Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavletzos Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Paidia 8a i8ela na rwtiso kati exo vrei kapia add on arxeia gia to san andreas ennow apo oximata px 8elw na valw tin R1 tis yamaha gia osous dn kseroun :P(p nomizo einai ligoi) xreiazomai kapio eidiko programa gia na peraso auta ta arxeia sto paixnidi ? Παράθεση Galaxy Note 3 + Moto 360 - HTC One S - iPhone 4 32GB (μας άφησε νωρίς θύμα ρακομελου-> αναστήθηκε w00t?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Wirelessly posted (Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.0.10031/230; U; el)) Ναι για να περάσεις αυτα τα αρχεία πρέπει να έχεις το imgtool2.0 το οποίο κατεβάζεις από το www.gtagarage.com. Θα ψάξω να σου βρω ένα tutorial για να τα δεις πιο αναλυτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ριξε μια ματια και στο http://www.gta.net και να ξερεις οτι αντικαθιστας οχηματα δεν βαζεις καινουργια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliosdt50 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 re paidia pwC to kanei ayto??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 mod einai. to leei sthn perigrafh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigosgr Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Παιδια εχω ενα προβλημα το οποιο ειναι οτι δεν μπορω να αντικαταστησω τα αυτοκινητα στο san andreas me alla mob ta οποια βρησκω στο interner δεν ξερω πως να τα περασω στο παιχνιδη. Σας παρακαλω πειτε μου λυσεις:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Χρειαζεσαι το img tool για να τα βαλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodorman Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 γεια σας παιδια. εχω ενα προβλημα με ενα καπως παλιο παιχνιδι το GTA SAN ANTREAS Οταν το βαζω να παιξει και αφου εχω κανει σωστη εγκατασταση μου βγαζει το μηνυμα Cannot find 800x600x32 video mode και δεν παιζει. ειχε κανεις αναλογο προβλημα? συμφωνα με τις απαιτησεις του παιχνιδιου ο υπολογιστης μου το σηκωνει ανετα. οποιος μπορει ας απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dre Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 καλησπέρα,ξέρει κανείς πως μπαιίνουν τα patch στο san andreas? thanks..... dre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) γεια σας παιδια. εχω ενα προβλημα με ενα καπως παλιο παιχνιδι το GTA SAN ANTREAS Οταν το βαζω να παιξει και αφου εχω κανει σωστη εγκατασταση μου βγαζει το μηνυμα Cannot find 800x600x32 video mode και δεν παιζει. ειχε κανεις αναλογο προβλημα? συμφωνα με τις απαιτησεις του παιχνιδιου ο υπολογιστης μου το σηκωνει ανετα. οποιος μπορει ας απαντηση. Έχεις 32-bit display mode στον υπολογιστή σου? Πήγαινε στις ιδιότητες συστήματος εκεί που ρυθμίζεις για την οθόνη και πείραξε το στο 32-bit χρώματα και ξαναδοκίμασε. Πάντως εγώ το googlara "Cannot find 800x600x32" σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο θα βρείς θεματάκια γιατί και άλλοι το επαθαν! (Αχ έλεος τώρα είδα την ημερομηνία) καλησπέρα,ξέρει κανείς πως μπαιίνουν τα patch στο san andreas? thanks..... dre Περνάς το πρόγραμμα patch στο φάκελο που έχεις το παιχνίδι και διπλό κλικ! Και στο κάνει μόνο του αμέσως. Edited September 25, 2010 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dre Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 ok thanks !!! dre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dre Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 γεια σας παιδια μηπως ξερετε πως μπορω να βρω τα αμαξια-paches μεσα στο παιχνιδι ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ristos96 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 ρε παιδια ξερει κανεις πως μπορω να βαλω δικο μου αμαξι στο σαν αντρεας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_back Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σχετικα με το san andreas εχω τελειωσει την αποστολη export/import τι πρεπει να κανω για να συνεχισω τισ αποστολες?Αγοραζω αμαξια αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω .Οποιος γνωριζει ασ μου πει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 ρε παιδια ξερει κανεις πως μπορω να βαλω δικο μου αμαξι στο σαν αντρεας ? Πρέπει να κατεβάσεις ένα από τα διαθέσιμα patch σχετικά με τα αμάξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos97 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Πεδεια μολισ παω να βαλλω το San andreas μου στο ps2 μου βγαζει αυτο εδω the disc tray open οπιος 3ερει κατη στιλτε μου μινιμα σασ παρακαλω πεστε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Google is your friend. Κανοντας μια εντελως πρόχειρη αναζήτηση, θα βρεις οτι το συγκεκριμενο μηνυμα (στο οποίο εχεις ξεχασει το is) δειχνει οτι το tray ειναι ανοιχτο. Τα ps2 εχουν εναν αισθητηρα στο tray που οταν κλεινει και πατιεται σου επιτρεπει να ξεκινήσεις το παιχνιδι. Στην δικια σου περίπτωση, μαλλον ο αισθητηρας εχει χαλασει. Ψαξε στο youtube το συγκεκριμενο μηνυμα μπας και βρεις καμια ευκολη/προχειρη λυση, αλλιως συνεννοησου με καποιον που ξερει να το λυνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos97 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 και εαν 8ελησο να το παρω σε μαγαζι να το κανουν ποσο θα μου στιχιση εαν 3ερεισ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Σε αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω! Μπορεις να πας να ρωτησεις ακομα και σε καταστηματα που κανουν γενικο σερβις ηλεκτρονικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos97 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 ΜΟλισ παο να βαλο το san andreas μου λεει error riding dics... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts