Jump to content

theodorman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theodorman

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

theodorman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. theodorman

    Thanks Mod

    Καλησπερα σας. Δεν ημουν σιγουρος αν βαζω το θεμα μου στην σωστη κατηγορια η αν υπαρχει ηδη ενα παρομοιο για αυτο ζηταω μια συγνωμη :) Στο προβλημα μου τωρα.. Γνωριζει κανεις να μου πει σε απλα Ελληνικα πως να βαλω Thanks Mod δηλαδη Hide Links στο Φορουμ που φτιαχνω? Ειμαι λιγο αρχαριος οσο αφορα αυτο το θεμα. Οποιος μπορει ας μου πει.
  2. γεια σας παιδια. εχω ενα προβλημα με ενα καπως παλιο παιχνιδι το GTA SAN ANTREAS Οταν το βαζω να παιξει και αφου εχω κανει σωστη εγκατασταση μου βγαζει το μηνυμα Cannot find 800x600x32 video mode και δεν παιζει. ειχε κανεις αναλογο προβλημα? συμφωνα με τις απαιτησεις του παιχνιδιου ο υπολογιστης μου το σηκωνει ανετα. οποιος μπορει ας απαντηση.
  3. :lol: εαν ειστε μεσα στην ψηφιακη ζωη του second life ας πειτε εδω ποιοι και που ειστε για να κανουμε συναντηση και να πιουμε κανα... ψηφιακο καφε. :)
  4. ΣΕ ευχαριτω φιλε. βασικα η εκδοση ultima ειναι πολυ πιο προσφατη.
  5. Αν και ειναι παιχνιδι του 1998 το ξανα κατεβασα στον υπολογιστη μου. ειναι η εκδοση ultima . το κανω εγκατασταση και ολα ξεκινανε κανονικα. οταν ομως φτανω στην start screen εκει δεν μου λειτουργει κανενα πληκτρο μονο το tap. ειχε κανεις αναλογο προβλαμα που να μπορει να μου τι να κανω? οσο και αν εχω ψαξει δεν βρηκα τιποτα . το παιχνιδι το τρεχω σε laptop. στα ξενα site που διαβασα ελαγαν να κατεβασω το αρχειο ff7input αλλα δεν ελεγαν τι το κανω μιας και ειναι πολυ μικρο αρχειο. οποιος μπορει ας μου πει μιας και 1 βδομαδα τωρα το παλευω...
×
×
  • Create New...