sugardad Δημ. May 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 poloman Ta themes mesa ston fakelo \windows Ta programmata me to setup.exe an den exoun setup tote antegrapse kapou to .cab sto pocketpc kai me ton enswmatwmeno file manager trexe to .cab kai 8a egkatasta8ei to egkatesthmeno software to briskeis apo to start--->programs Το thread αυτό έχει σαν θέμα ο,τι αφορά τα smartphones εσύ εχεις pocketpc Qtek-S100 (To ξέρω γιατι το κατέχω κι εγώ) για o,τι άλλο θες είμαι σίγουρος πως το ανάλογο thread για pocket pc's θα σε καλύψει απόλυτα! Καλή αρχή φιλε μου και καλά κουράγια! (Καλή αγορά επισης..... ;) ) me_gustas απο ΒΤ dongle σε ΒΤ dongle υπάρχουν διαφορές που δεν επιλύονται πάντα απλά, κοίταξε να έχεις το PC πάντα ορατό μέσω του ενσωματωμένου BT Contol Panel των Windows SP2 και άν έχεις πρόγραμμα για το Dongle σου αυτό να μήν είναι ενεργό μονο τα της microsoft (δέν είναι όλα τα dongles συμβατά) εγώ έχω της ΒΤ Dongle thw Windigo Systems κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος καθώς επίσης κ συμβατός , δεν ξέρω αν κυκλοφορούν εδώ... από ebay to είχα πάρει... :) Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 exw ftiaksei kati .pit arketa... wraia (pm me h dwste meros na kanw upload)Τι είναι pit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. May 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 .pit είναι templates που εμφανίζονται όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο μοιάζουν κάπως έτσι http://www.lemondeduskin.com/skin/2/40/elvgren.gif η δέ θέση τους είναι \storage\my documents\IA Caller ID Photos To δε πρόγραμμα που τα υλοποιεί είναι το Photo Contacts (είναι ενσωματομένο στα ελληνικά Qtek) Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 thanx sugardad, πραγματι δουλευει! Εχεις παρατηρησει να τρωει παραπανω μπαταρια? Βρηκα ενα ενδιαφερον προγραμμα δεν ξερω αν εχει αναφερθει, λεγετε battery pack pro και με λιγη xml κανει την αρχικη οθονη να φαινετε καπως ετσι: http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=6217&stc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 καλημερα παιδια.θα ηθελα και γω με την σειρα μου να ευχηθω σε ολους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! αντιμετωπιζω ενα προωβλημα με το mobiluck.μολις το ανοιγω μου βρισκει κανονικα ολες τις γυρω συσκευες αλλα οταν παω να στειλω κατι μου γραφει οτι πρεπει να αγορασω το activation key :( μπορει καποιος να με βοηθησει? :X αν οχι υπαρχει καποιο αλλο πρπογραμμα για την ιδια δουλεια? το mail μου ειναι argithegreek@yahoo.com ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 [imgalign=Right]http://www.gizmodo.com/gadgets/images/bluetooth_cassette_tape.jpg[/imgalign] Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους του Forum! Χριστός Ανέστη! Ένα παρανοικό gadget για όσους έχουν παλιά ραδιοκασετόφωνα στο αυτοκίνητό τους, που δεν παίζουν CD, MP3 κλπ. Μην απογοητεύεστε! Βάλτε αυτή τη bluetooth κασέτα και χρησιμοποιήστε το Qtek σας ως MP3 player. Θα ακούτε τα τραγούδια από τα ηχεία του αυτοκινήτου. Απίστευτο; Περισσότερες πληροφορίες PS. Το Qtek ίσως να μην υποστηρίζει Advanced Audio Distribution Profile, τη τεχνολογία που χρησιμοποιούν Bluetooth συσκευές σαν και αυτή. Γενικά η υλοποίηση του Bluetooth στο Qtek έχει αρκετές αδυναμίες. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 καλησπερα παιδες!! δεν εχω να πω τιποτα, αλλα δεν μπορω να μην πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους!!!:) αληθεια απο ποτε το mobiluck επαψε να ειναι freeware?? το κατεβασα και γω σημερα για το s100 και συμβαινει το ιδιο οπως και στο φιλο k_argiris. @κ_argiris μεχρι να βρεθει καποια λυση αν δεν σου εχει στειλει κανενας, πες μου να σου στειλω την προηγουμενη version που ειναι free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. May 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Καλή δουλειά RaZoR333, πράγματι το έχουμε κ αυτό καλύψει κ δεν είναι άλλο από το OmegaOne Battery Pack Pro που πριν απο μερικούς μήνες είχε giveaway every week η handango και όσοι απο εμάς πρόλαβαν το απεκτησαν δωρεάν(!) μαζί με άλλα προγράμματα.... To PocketCandy δεν τρώει μπαταρία... οχι.... ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΙ και ρουφάει αχόρταγα!!! γι'αυτό εγώ τουλάχιστον του έχω βάλει σαν ρύθμιση ΜΟΝΟ όταν είναι στη πρίζα να παιζει όταν είναι με μπαταρία να κάνει τουμπεκί! ayan είναι προτότυπο ακόμη κ ίσως αργήσει να κυκλοφορήσει, κοινή ερώτηση όλων είναι βέβαια τίμπαταρία άραγε να παίρνει, πόση αυτονομία έχει και πώς φορτίζει αλήθεια αυτό το μαραφέτι %) Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 καλησπερα παιδες!! δεν εχω να πω τιποτα, αλλα δεν μπορω να μην πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους!!!:) αληθεια απο ποτε το mobiluck επαψε να ειναι freeware?? το κατεβασα και γω σημερα για το s100 και συμβαινει το ιδιο οπως και στο φιλο k_argiris. @κ_argiris μεχρι να βρεθει καποια λυση αν δεν σου εχει στειλει κανενας, πες μου να σου στειλω την προηγουμενη version που ειναι free Δυστυχώς άμα πας στο site λέει try or buy... Ξύπνησαν και θέλουν να βγάλουν λεφτά ;) :Ρ Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Apo programmata den blepo kati ali8ina aksiologo pera apo afta pou exei to 8010 kai opote den katanbaino pou einai oi xiliades efarmoges ton windows mobile... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Apo programmata den blepo kati ali8ina aksiologo pera apo afta pou exei to 8010 kai opote den katanbaino pou einai oi xiliades efarmoges ton windows mobile... Δεν ειναι ετσι ακριβως, αμα κανεις μια λιστα απο τα must to have προγραμματα και games για windows mobile, σιγουρα θα σε παρει ωρα και θα ξεχασεις ή θα αγνοεις αλλα τοσα. Απλα μαλλον επεσες σε μικρη "πηγη" με λιγα πραγματα, ψαξε καλυτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Δυστυχώς άμα πας στο site λέει try or buy... Ξύπνησαν και θέλουν να βγάλουν λεφτά ;) :Ρ Kala, ithela na ksera gia poio logo to xrhsimopoieite to mobiluck! egw k BT hands free xrhsimopoiw, k me alla kinhta exw syndethei k exw steilei, k ola ayta me ta default apps tou 8020 + Smart Explorer! Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Kala, ithela na ksera gia poio logo to xrhsimopoieite to mobiluck! egw k BT hands free xrhsimopoiw, k me alla kinhta exw syndethei k exw steilei, k ola ayta me ta default apps tou 8020 + Smart Explorer! καλα δεν ειπαμε οτι ειναι must have!!:) για free μια χαρα ηταν, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα πληρωνα για να το αγορασω!! επειδη ειχα μερες να πιασω το sda στα χερια μου δεν ειχα παρατηρησει οτι παλαιοτερη version επαψε να λειτουργει και ζηταει να κατεβασεις την καινουρια. αρα αυτο που ειπα στον k_argiris να του στειλω την free version, ακυρο!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 @psybill. φιλε μου αν θες στειλε μου την παλια εκδοση στο argithegreek@yahoo.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 απο file explorer εχω και τους τρεις. μου αρεσει περισσοτερο ο resco. spb arkaball(arkanoid) FLUX CHALLENGEΓιατί θεωρείς καλύτερο τον resco;Ki'ακόμα τα παρακάτω τι είδους παιχνίδια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Γιατί θεωρείς καλύτερο τον resco;Ki'ακόμα τα παρακάτω τι είδους παιχνίδια είναι; για τον resco δεν υπαρχει κανενας ιδιαιτερος λογος. με βολευει, μου αρεσει το interface και ισως επειδη τον εχω συνηθησει απο τα pocket pc. το arkaball ειναι τυπου arkanoid. δες εδω και το flux. ειναι race game με περιεργα οχηματα και εντυπωσιακα τουνελ.μαλλον κακο για το joystick του 8020. δες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchatz Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 ta .amr arxeia me poio programma mporw na ta anaparagw?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. May 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Μέσω είται του Philips Platform4 player (δυσευρετος) Είται μέσω του MMS composer δηλ. δημιουργεις μνμ εισάγεις το .amr και κάνεις αναπαραγωγή/preview Αρκετά παλιότερα είχαμε καλύψει must have και εγώ ο ίδιος είχα φτίαξει μια αναλυτική λιστα σε επόμενο post θα κάνω edit και θα δώσω το ακριβές link :) Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Μέσω είται του Philips Platform4 player (δυσευρετος) Πραγματι προσπαθισα να τον βρω σε καποιο site αλλα τιποτα! Αλλα πρεπει να ειναι καλος player. Ειναι δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Μέσω είται του Philips Platform4 player (δυσευρετος) Kai....pou mporoume na ton broume (full);) ?????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Παιδιά ψάχνω εφαρμογή για wm2002 που να στέλνει sms με ελληνικούς χαρακτήρες, παίζει τίποτα; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Μέσω είται του Philips Platform4 player (δυσευρετος) :) Αυτός ο Player δεν είναι μόνο για PC? Υπάρχει και για κινητά; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Αναρωτηθήκατε γιατί δεν υποστηρίζει τα mp3 ως ήχο κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Αναρωτηθήκατε γιατί δεν υποστηρίζει τα mp3 ως ήχο κλήσης; αυτο ειναι ενα απο τα αναπαντητα ερωτηματα της ανθρωποτητας :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Αναρωτηθήκατε γιατί δεν υποστηρίζει τα mp3 ως ήχο κλήσης; Γιατι η microsoft υποστηριζει τα παιδια της (wma,wav). Sugardad, ανοιξες θεμα με τον Philips Platform4 player, που πραγματι υπαρχει και για smartphones, αλλα δεν τον βρηκε κανεις απο τι φαινετε :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts