Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Jiayu S3

Giorgos9
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγκριτικό με το s5 & meizu mx4 pro. Mια χαρα δουλεύει εδω το gps ,σε κάμερα, web browsing, οθονη τα ανταγωνίζεται χαλαρα στο δε antutu απλα το s3 τα αφήνει χαλαρα πισω!

ECOO E04 PK JIAYU S3-Who is The Winner???

Οθονη και κάμερα λίγο καλυτερη το ecoo , πιο γρήγορο το s3 οπως και στο antutu

Jiayu S3 βλέπουμε στο antutu πως πιτσιλάει τον ανταγωνισμό με 3 φορές μικρότερο κόστος!!!:respect:

Ότι καλύτερο κυκλοφορεί στον πλανήτη σε αυτά τα χρήματα και βάλε αυτήν την στιγμή.:yahoo:

Mπράβο στην Jiayu.:clap:

• Απαντήσεις 728
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Jiayu S3 βλέπουμε στο antutu πως πιτσιλάει τον ανταγωνισμό με 3 φορές μικρότερο κόστος!!!:respect:

Ότι καλύτερο κυκλοφορεί στον πλανήτη σε αυτά τα χρήματα και βάλε αυτήν την στιγμή.:yahoo:

Mπράβο στην Jiayu.:clap:

Δηλαδή ποιο μοντέλο βγάζει ίδιο σκορ με 3πλασιο κόστος;

Γιατί μπορώ να σου προτείνω πχ το One+1 που βγάζει μεγαλύτερο σκορ και είναι πραγματικά δοκιμασμένο και κορυφαίο στα πάντα. Και δεν κοστίζει τα 3πλασια.

Το S3 ακόμα δεν το πήρε κανείς στα χέρια του και το έβγαλες ως μαμια της γειτονιάς;

Λίγη μετριοπάθεια δεν βλάπτει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ημερομηνίες ανεβάσματος αυτών των βίντεο ειδες; δεν ειναι κάτι καινουριο αυτά τα δυο βίντεο, τα έχουμε δει απο όταν βγηκαν (και είχαν εντυπωσιάσει και δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες). Απο τοτε ως τώρα μεσολάβησαν πολύ νεότερα και πλήρως απογοητευτικά στην πράξη.

Εχω παραγγειλει αρκετα κομματια, με το καλο οταν παραλαβω θα ανεβασω εγω βιντεο, αν κλειδωνει γρηγορα...θελω να δω τα μουτρα σου!!!! Το elefone p6000 με τον 6732 κλειδωνει σε κλασματα του δευτερολεπτου, και εκει τα ιδια ακουγοντουσαν...μαπα gps κλπ....

With great power, comes great responsibility...

Γιατί μπορώ να σου προτείνω πχ το One+1 που βγάζει μεγαλύτερο σκορ και είναι πραγματικά δοκιμασμένο και κορυφαίο στα πάντα. Και δεν κοστίζει τα 3πλασια.

Το S3 ακόμα δεν το πήρε κανείς στα χέρια του και το έβγαλες ως μαμια της γειτονιάς;

Γεια σας είμαι ο μαμιάς της γειτονιάς σας, είμαι ο καινούριος σας γείτονας ωωωω γεια σας:p

https://www.youtube.com/watch?v=-d8wXyOSSEE

Συνήθως κρατώ χαμηλά τον πύχη αλλά με έχετε φορτίσει αρκετά.

Ε ναι, τολμάω να το πω, το S3 ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ κύριοι,

γεια σας και καλό σας βράδυ.

Edited by petransfhp

To video που δείχνουν τα παιδιά παραπάνω, είναι με Antutu X, που είναι 2-3 εκδόσεις πίσω. Στο κανονικό 5.6, θα έχει ίσως άλλο ένα 5-10% παραπάνω σκορ. Αν και οι διαφορές αυτές είναι μόνο να είχαμε να λέγαμε. Μπορεί να προέρχονται από μια καλύτερη GPU, που σε καθημερινή χρήση δεν έχει κάτι να δώσει και τηλέφωνο με μεγαλύτερο σκορ, να πηγαίνει πιό αργά από το άλλο. Τρέξε καλύτερα CF-bench, πιό αντιπροσωπευτικό στην καθημερινή χρήση του τηλεφώνου, raw power, να δεις πόσο σφαλιάρα τρώει ο Qualcomm ακόμη και από τον 6592...

ενα galaxy s5 με το τελευταιο antutu βγαζει γυρω στις 43-44000, το meizu mx4 pro γυρω στις 44-45000 και το meizu m1 note που φοραει το ιδιο soc με το jiayu s3 γυρω στις 40-41000 οποτε ειναι κατω και απο τα δυο προηγουμενα οποια σημασια και αν εχουν τα bench, βεβαια η συγκριση εγινε απο fastcardtech με εκδοση antutu που εκανε η γιαγια μου:p αλλα τι περιμενεις απο ανθρωπο που βγηκε να κανει unboxing με μπαλτα :p οποτε πιαστο αυγο και κουρευτο :lol::lol:

Πολυ μπλα μπλα βρε παιδι μου και για το τιποτα....

Η Jiayu μου φαινεται παει κατι σε I Phone κατασταση, ΔΛΔ εχει φανατικους φιλους και εχθρους!:lol:

Και συνηθως οι φανατικοι εχθροι ειναι αυτοι που ουτε καν το εχουν δει μην πω πιασει δουλεψει παρα μονο διαφορες φωτο και βιντεο απο δω και εκει.

Αφηστε να ρθει το τηλεφωνο που η τιμη του για αυτα που προσφερει ειναι φοβερη!

Και οταν μολις πριν κανενα το πολυ 2 χρονια εδωσα 240$ για το G4, το να παρεις το S3 τωρα με 180-190 λεει παρα πολλα.

Υποψιν περασαν απο τα μου για αρκετο διατημα και 2 G4S που δεν καναν απολυτος κιχ και το GPS σκοτωνε......:)

Τωρα να μην πω για την οθονη της Jiayu γιατι οποιος δεν εχει δει κοιμαται πολυ βαθια.:)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Και αν πάμε σε επίπεδο raw power:

Qualcomm 801 (Oneplus one)

http://www.simplereview.ru/images/Obzori/Communications/Smartphones/OnePlus_One/OnePlus%20One_31.jpg

MTK 6592 (Cube U65GT)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=56245&stc=1&d=1422654942

Εχω παραγγειλει αρκετα κομματια, με το καλο οταν παραλαβω θα ανεβασω εγω βιντεο, αν κλειδωνει γρηγορα...θελω να δω τα μουτρα σου!!!! Το elefone p6000 με τον 6732 κλειδωνει σε κλασματα του δευτερολεπτου, και εκει τα ιδια ακουγοντουσαν...μαπα gps κλπ....

Ώπα, τυπε, ελληνικά ξέρεις να διαβαζεις; έχω πει...μου αρέσει κι εμένα, αν δουλεύει σωστα θα το πάρω κι εγώ. Αν δεν δουλεύει όπως πρεπει για πολλοστή φορά ως jiayu θα το κραξω. Πες μου τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό να στο ξαναεξηγησω!

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τελευταιο gps video απο vickmall

Αυτό απο ποτε είναι GPS video? Το ξέρεις οτι κάλλιστα γίνεται μονο μέσω WiFi, έτσι;

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Αυτο με το one plus one ειναι εντελως μπαρουφα.

Κλεγεσται για λεπτομεριες που προφανως λυνονται σε μια συσκευη των 165 ευρω και αναφερετε ως συγκριση μια συσκευη της οποιας η τιμη ειναι διπλασια και υποτιμαει τo vfm αγοραστικο μου προφιλ.

Τα ιδια ακριβως πραγματα θα κανετε και με το one plus one. Σιγα τα αυγα

Αν εχετε για πεταμα +160 (που δεν το διακρινω) δωστε τα. Αλλιως εδω με ταβανι τα 200 ευρω και συζηταμε για το πως θα λυθουν ΟΠΟΙΑ θεματα ΟΤΑΝ παραλαβουμε.

Edited by dalamaidis
:hunter:

Ώπα, τυπε, ελληνικά ξέρεις να διαβαζεις; έχω πει...μου αρέσει κι εμένα, αν δουλεύει σωστα θα το πάρω κι εγώ. Αν δεν δουλεύει όπως πρεπει για πολλοστή φορά ως jiayu θα το κραξω. Πες μου τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό να στο ξαναεξηγησω!

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό απο ποτε είναι GPS video? Το ξέρεις οτι κάλλιστα γίνεται μονο μέσω WiFi, έτσι;

και για πολλοστη φορα θα σου πουμε οτι το gps ΔΕΝ ειναι λογος για κραξιμο.τα εχεις μπερδεψει.ειναι αλλο πραμα το ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ -ατομικα,υποκειμενικα- και αλλο το ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ και το κραζω σε δημοσιο φορουμ.με το σκεπτικο σου αν καποιος δε γουσταρει τις 5.5 ιντσες, πρεπει να βγει και να κραξει το κινητο εν συνολω.ειστε καναδυο ατομα που αντι να βγειτε και να πειτε 'α ξερετε?εγω το gps το χρειαζομαι για τον χ,ψ λογο και αν δεν εχει καλους χρονους κλειδωματος δε με καλυπτει η συσκευη ,οποτε δε θα παρω το ρισκο να την αγορασω', βγαινετε και τσαμπουνατε 'απαραδεκτη η jiayu,αδιορθωτη,ντροπη για αλλη μια φορα αν δεν κλειδωνει κλπ'.λιγη μετριοπαθεια δεν εβλαψε ποτε κανεναν.και παρεμπιπτοντως δεν εχεις στοιχειοθετησει ακομα το γιατι σου ειναι τοσο απαραιτητο το gps.

Σε θεωρητικό επίπεδο παντα αφου κανεις δεν το εχει ακομα στα χερια του, με 160 ευρω εκτός απο ενα συμβατικό τηλέφωνο που πιστεύουμε οτι θα διεκπαιρεωνει καλές καθαρές τηλεφωνικές κλήσεις , θα εχει καλο wifi σήμα, εχει απο όσα ξέρουμε απο προδιαγραφές και πρωτα βιντεο, πολυ γρήγορη πρόσβαση στο Ίντερνετ, πολυ άνετο gaming σε απαιτητικά παιχνίδια, καταπληκτική οθονη και καμερα, και σχεδον ολα τα τεχνολογικά καλούδια που ζητάμε απο ενα smartphone.

Και ολα αυτα με 160ευρω!

Αναμένουμε οταν το πάρουμε να τσεκάρουμε την απτή ποιοτητα κατασκευής, την εμπειρια και άνεση χρήσης, την ποιοτητα του gps που τόσος λόγος έγινε, την αυτονομία του που στα χαρτιά δειχνει καλη, και την τυχόν υποστήριξη σε αναβάθμισεις που θα τύχει η συσκευη.

Με ολα τα παραπάνω θεωρω οτι πρόκειται για μια κορυφαία vfm συσκευη η οποία και μονο οτι συγκρίνεται με συσκευές 2πλασιας και 3πλασιας τιμής δειχνει να εχει κερδίσει τις εντυπώσεις

και για πολλοστη φορα θα σου πουμε οτι το gps ΔΕΝ ειναι λογος για κραξιμο.τα εχεις μπερδεψει.ειναι αλλο πραμα το ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ -ατομικα,υποκειμενικα- και αλλο το ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ και το κραζω σε δημοσιο φορουμ.με το σκεπτικο σου αν καποιος δε γουσταρει τις 5.5 ιντσες, πρεπει να βγει και να κραξει το κινητο εν συνολω.ειστε καναδυο ατομα που αντι να βγειτε και να πειτε 'α ξερετε?εγω το gps το χρειαζομαι για τον χ,ψ λογο και αν δεν εχει καλους χρονους κλειδωματος δε με καλυπτει η συσκευη ,οποτε δε θα παρω το ρισκο να την αγορασω', βγαινετε και τσαμπουνατε 'απαραδεκτη η jiayu,αδιορθωτη,ντροπη για αλλη μια φορα αν δεν κλειδωνει κλπ'.λιγη μετριοπαθεια δεν εβλαψε ποτε κανεναν.και παρεμπιπτοντως δεν εχεις στοιχειοθετησει ακομα το γιατι σου ειναι τοσο απαραιτητο το gps.

Ποσο δύσκολο είναι να καταλάβεις οτι το κραξιμο αφορα τη διαχρονική ανικανότητα της jiayu να βγάλει κινητό με GPS που να δουλεύει σωστα;

Κι ουτε θα μπω στη διαδικασία να εξηγω γιατί θέλω το ενα και το άλλο χαρακτηριστικο να δουλεύουν σωστα. Απο τη στιγμη που λέει στα specs οτι έχει GPS, θέλω να δουλεύει σωστα, το ίδιο το WiFi, το ίδιο η φωτογραφική, το ίδιο η οθόνη, το ίδιο όλα. Τοοοοοσο απλό!!!

Εσύ αν πάρεις καινουριο αμάξι, οικονομικό αμάξι, θες να δουλεύουν όλα όσα σου προσφέρει σωστα η θα αρκεστεις ας πούμε να μην σου παιρνει γρήγορα μπροστά και να θέλει το πάσο του για να ξεκινήσει; η μήπως θα μου δικαιολογησεις το γιατί θέλεις να ξεκινάει η οχι; ναμην ανεβοκατεβαίνει κάνα παράθυρο που και που, να μην ξεκλειδωνει οποτε του καπνίσει;

Ας σοβαρευτουμε λίγο κι ας καταλαβαίνουμε τι αφορα η κριτική που γίνεται!

Πόσες φορες δηλαδή θα πω οτι το κινητό μαρεσει κι αν δουλεύει όπως πρεπει θα το πάρω κι εγώ; αλλα να δουλεύουν όλα τα specs του όπως πρεπει. Όχι αλλά να δουλεύουν κι αλλά να υπολειτουργούν!

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Κλεγεσται για λεπτομεριες που προφανως λυνονται σε μια συσκευη των 165 ευρω και αναφερετε ως συγκριση μια συσκευη της οποιας η τιμη ειναι διπλασια και υποτιμαει τo vfm αγοραστικο μου προφιλ.

Αν εχετε για πεταμα +160 (που δεν το διακρινω) δωστε τα. Αλλιως εδω με ταβανι τα 200 ευρω και συζηταμε για το πως θα λυθουν ΟΠΟΙΑ θεματα ΟΤΑΝ παραλαβουμε.

Όσο και να χτυπιουνται, ο snapdragon 800 υπολείπεται σε raw power ακόμα και απο τον 6592. Η gpu τον ξελασπωνει. Κάτι σαν Amd εναντιον intel.

Τώρα αμα κάποιος θέλει να δώσει +150€ για λίγο ποιότητα, λίγο κλείδωμα gps και δεν ξέρω γω τι άλλο, ε, με γεια του με χαρά του. Εγώ θέλω 2 καρτες και sd και δεν τα ανταλλαζω με λίγο πιο γρήγορο κλείδωμα και 100€ λιγότερα στο πορτοφόλι μου...

Όπως λύνουν το πρόβλημα του GPS όσοι πήραν το g4s (κι αυτο μου αρεσε αλλα οταν ειδα τα προβληματα του πηγα προς coolpad f1!) ας πούμε; και ξέρεις ποια είναι η λυση (αν όχι μπες στο αντίστοιχο θρεντ να διαβάσεις)....πουλώντας το!

Ένας άλλος στο g2f λέει το άνοιξε (χάνεις και την οποία εγγύηση βέβαια) και δοκίμαζε να φτιάχνει δικές του κεραιες GPS η να ενισχύει την υπάρχουσα! Με μηδενικά αποτελέσματα (λογικό κιόλας), οποτε εγκατέλειψε την προσπαθεια.

Jiayu for the win καταστασεις!

Ε σορυ που δεν γουσταρω να μπαινω σε τέτοιες διαδικασίες για κινητό του κουτιού!

Edited by Ergaleios

Όπως λύνουν το πρόβλημα του GPS όσοι πήραν το g4s (κι αυτο μου αρεσε αλλα οταν ειδα τα προβληματα του πηγα προς coolpad f1!) ας πούμε; και ξέρεις ποια είναι η λυση (αν όχι μπες στο αντίστοιχο θρεντ να διαβάσεις)....πουλώντας το!

Ένας άλλος στο g2f λέει το άνοιξε (χάνεις και την οποία εγγύηση βέβαια) και δοκίμαζε να φτιάχνει δικές του κεραιες GPS η να ενισχύει την υπάρχουσα! Με μηδενικά αποτελέσματα (λογικό κιόλας), οποτε εγκατέλειψε την προσπαθεια.

Ε σορυ που δεν γουσταρω να μπαινω σε τέτοιες διαδικασίες για κινητό του κουτιού!

Το τηλέφωνο προφανώς δεν απευθύνεται σε εσένα. Κοίτα κάπου αλλού και μην πιπιλιζεις τα ίδια και τα ίδια.

No root->No problem

Η εταιρεια αυτη προφανώς δεν απευθύνεται σε εσένα. Κοίτα κάπου αλλού και μην πιπιλιζεις τα ίδια και τα ίδια.

Fixed (10 χαρακτήρες)

Ποσο δύσκολο είναι να καταλάβεις οτι το κραξιμο αφορα τη διαχρονική ανικανότητα της jiayu να βγάλει κινητό με GPS που να δουλεύει σωστα;

Κι ουτε θα μπω στη διαδικασία να εξηγω γιατί θέλω το ενα και το άλλο χαρακτηριστικο να δουλεύουν σωστα. Απο τη στιγμη που λέει στα specs οτι έχει GPS, θέλω να δουλεύει σωστα, το ίδιο το WiFi, το ίδιο η φωτογραφική, το ίδιο η οθόνη, το ίδιο όλα. Τοοοοοσο απλό!!!

Εσύ αν πάρεις καινουριο αμάξι, οικονομικό αμάξι, θες να δουλεύουν όλα όσα σου προσφέρει σωστα η θα αρκεστεις ας πούμε να μην σου παιρνει γρήγορα μπροστά και να θέλει το πάσο του για να ξεκινήσει; η μήπως θα μου δικαιολογησεις το γιατί θέλεις να ξεκινάει η οχι; ναμην ανεβοκατεβαίνει κάνα παράθυρο που και που, να μην ξεκλειδωνει οποτε του καπνίσει;

Ας σοβαρευτουμε λίγο κι ας καταλαβαίνουμε τι αφορα η κριτική που γίνεται!

Πόσες φορες δηλαδή θα πω οτι το κινητό μαρεσει κι αν δουλεύει όπως πρεπει θα το πάρω κι εγώ; αλλα να δουλεύουν όλα τα specs του όπως πρεπει. Όχι αλλά να δουλεύουν κι αλλά να υπολειτουργούν!

1ον δεν ειναι το καταλληλο νημα να κραξεις την jiayu γενικα σαν εταιρεια για τη διαχρονικη της ανικανοτητα οπως λες στο να βαζει σωστο gps στα κινητα της.

2ον και να ισχυει το τι εκανε στο παρελθον, με αυτο το κινητο κανεις δεν ξερει ακομα τι gps εχει και παρολαυτα εσυ σκοπιμως μας φερνεις προ τετελεσμενων οτι ουτε αυτο θα δουλευει σωστα.

3ον παραδεχεσαι εμμεσα οτι το gps σου ειναι παντελως αχρειαστο αλλα αφου το λεει στα specs εσυ θες να ειναι τελειο.ετσι για το γ@μωτο, επειδη το λεει στα specs.

4ον εχουμε πολλακις αναφερει οτι το gps πολυ απλα ΔΕΝ μπαινει στην ιδια ζυγαρια με την οθονη,το wifi ή την καμερα για πολυ προφανεις λογους που εσυ αδυνατεις να κατανοησεις ή να παραδεχτεις.

5ον ατυχης ο παραλληλισμος με το αμαξι για δυο λογους.πρωτον γιατι το κοστος απεχει 10 με 20 χιλιαδες ευρω και δευτερον και κυριοτερον αν ηθελες να ειναι σωστο το παραδειγμα θα μπορουσες να το συνδυασεις με ενα δευτερευον χαρακτηριστικο του αυτοκινητου και οχι με το σημαντικοτερο, αν δηλαδη θα παρει μπροστα το ιδιο το αμαξι.αν δε σου παρει μπροστα ειναι αχρηστο.αν δεν κλειδωνει γρηγορα το gps ειναι αχρηστο και το κινητο ε?

αν ισχυουν ολα οσα λες και οντως προτιθεσαι να το αγορασεις υπο προϋποθεσεις (πραγμα για το οποιο εχω αρχισει να αμφιβαλλω και να πιστευω πως απλα εισαι hater που λενε και στο χωριο μου), εχεις πεσει στη λουμπα του κλασικου ελληνα καταναλωτη: δεν κοιταει τι θελει να εχει το κινητο του, το σπιτι του, το αυτοκινητο του, ποιες ειναι οι αναγκες του βρε αδερφε.θελει το καλυτερο και μαλιστα κοψοχρονια και να βγαινει απο πανω να κανει κριτικη επειδη το ενα του ξινιζει και το αλλο του βρωμαει.αα το αμαξι δεν εχει τετρακινηση, κι ας κανει μονο την αποσταση ζωγραφου-παλαιο φαληρο.αα το σπιτι δεν εχει δυο μπανια, κι ας ειναι εργενης.αα το κινητο δεν κλειδωνει το gps σε λιγοτερα απο 10'' κι ας μην το χρησιμοποιησει ποτε.

1. Εφόσον βλέπω βίντεο οτι και σε αυτό δεν τα παει καλά, μια χαρά νήμα είναι.

2. Βλέπε στο 1.

3. Δεν παραδέχτηκα τίποτα έμμεσα η αμεσα, στην φαντασία σου είναι αυτά που λες. Είπα ξεκάθαρα οτι δεν θα σου δικαιολογηθω για το θέλω.

4. Μια χαρά μπαίνει στην ίδια ζυγαριά.

5. Έμεινες στο να παιρνει μπροστά ε; με τα παράθυρα; τιε κλειδαριές; να λειτουργει το καλοριφέρ/air condition, καθρέφτες, κτλ; να συνεχίσω; και φυσικά δεν είναι ίδιο κοστος, αλλα μιας και μιλούσες αναλογικά με ακριβότερες συσκευές..το πήγα κι εγώ...ενα αμάξι των 15.000 κι ενα των 10.000 θα ήθελες στο οικονομικότερο να δουλεύουν όλα σωστα η όχι; απλή ερώτηση ειναι.

Το σε τι αμφιβαλλεις ως προς τις προθέσεις αγοράς μου, δεν με ενδιαφέρει στο ελάχιστο. 3 κινητά είχα κι έχω υπόψη μου...coolpad f2 (αλλά έχει κι αυτό κάτι λιγα θεματακια), jiayu s3 (επικρατέστερο αν λειτουργουν όλα σωστα) και m1 note (αργεί ακόμα). Το hater και τα λοιπα είναι, επιεικως, ανάξια σχολιασμου.

1. Εφόσον βλέπω βίντεο οτι και σε αυτό δεν τα παει καλά, μια χαρά νήμα είναι.

2. Βλέπε στο 1.

3. Δεν παραδέχτηκα τίποτα έμμεσα η αμεσα, στην φαντασία σου είναι αυτά που λες. Είπα ξεκάθαρα οτι δεν θα σου δικαιολογηθω για το θέλω.

4. Μια χαρά μπαίνει στην ίδια ζυγαριά.

5. Έμεινες στο να παιρνει μπροστά ε; με τα παράθυρα; τιε κλειδαριές; να λειτουργει το καλοριφέρ/air condition, καθρέφτες, κτλ; να συνεχίσω; και φυσικά δεν είναι ίδιο κοστος, αλλα μιας και μιλούσες αναλογικά με ακριβότερες συσκευές..το πήγα κι εγώ...ενα αμάξι των 15.000 κι ενα των 10.000 θα ήθελες στο οικονομικότερο να δουλεύουν όλα σωστα η όχι; απλή ερώτηση ειναι.

Το σε τι αμφιβαλλεις ως προς τις προθέσεις αγοράς μου, δεν με ενδιαφέρει στο ελάχιστο. 3 κινητά είχα κι έχω υπόψη μου...coolpad f2 (αλλά έχει κι αυτό κάτι λιγα θεματακια), jiayu s3 (επικρατέστερο αν λειτουργουν όλα σωστα) και m1 note (αργεί ακόμα). Το hater και τα λοιπα είναι, επιεικως, ανάξια σχολιασμου.

το 4 με καλυψε πληρως.eoc.

παιδιά έχει περάσει από τα χέρια σας συσκευή με gloneass και να μην κλειδώνει σωτά το gps? ρωτάω επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το s3 με 3gb ram.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ προτείνω να σταματήσουν οι ακραίες απόψεις.

Και τα πιτσιλισματα κλπ ακούγονται παιδιαστικα (ακόμα δεν τον είδαμε Γιαννάκη τον βαφτισαμε) και από την άλλη ούτε να κατηγορούμε χρειάζεται μια συσκευή που ακόμα κανείς μας δεν έπιασε στα χέρια του.

Υπομονή λίγες μέρες ακόμα μέχρι να παραλάβουν οι πρώτοι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

To 3GB θα βγει στην αγορά, αφού παραλάβουμε τα πρώτα 2GB, οπότε θα έχεις τότε σίγουρη την απάντηση. Μην αγωνιάς από τώρα.

Ρε παιδια έλεος σταματήστε αυτη τη λογομαχία άνευ ουσιας! Εδω και 2 σελίδες έχετε μονοπωλήσει τη συζητηση! Μπαίνουμε και εμεις οι ερμοι να μάθουμε κανενα νεο και διαβάζουμε τους αλληλοτσακωμους σας!

Τεσπα, το δεματακι εμφάνισε despatched to overseas και σε μένα...Αντε με το καλο να ερθει Ελλαδα και να φυγει γρηγορα απο το "Βενιζέλος"...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...