Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Jiayu S3

Giorgos9
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

O venividivici ανέβασε βεβαίως ήδη παραπάνω το βίντεο από την πρώτη επαφή του Gizchina με το S3, ιδού όμως και το σχετικό άρθρο σε κείμενο: http://www.gizchina.com/2015/01/27/jiayu-s3-hands-first-impressions/ και επίσης οι πρώτες τους μετρήσεις: http://www.gizchina.com/2015/01/27/jiayu-s3-mt6752-64bit-benchmarks/.

Αναμένουμε βεβαίως και το τελικό πλήρες τους review...

Όντως τα πλήκτρα τελικά φαίνεται να ανάβουν (αχνά και για λίγο - η διάρκεια μπορεί και να ρυθμίζεται από κάπου στα settings).

Ομολογώ ότι με ξενέρωσε λίγο το ότι (για πρώτη φορά ίσως...?) το λειτουργικό ΔΕΝ είναι vanilla Android, αλλά φαίνεται -όπως λέει ο Andi στο βίντεο- κάτι σαν αντίγραφο του ColorOS της Oppo.

Τι να κάνουμε... Φαίνεται να είναι η καινούρια μόδα για όλους τους κατασκευαστές, να βάζουν κάποια customised έκδοση - θεωρούν φαίνεται ότι προσδίδει κάποιο added value στο προϊόν... (εμείς τι φταίμε...?)

Αλήθεια, είχε προσέξει κανείς στο βίντεο του JTGeek ότι ανάμεσα στα διάφορα toggles που κατεβαίνουν με το notification bar υπήρχε και ένα "Root"...; Δε φάνηκε να κάνει τίποτα όταν το πάτησε πάντως...

• Απαντήσεις 728
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

In addition to these test I also tested the GPS and managed a lock on time of under a minute which isn’t quite as good as the Elephone P6000 we tested a short while back (with MT6732 processor).

WTF! Τι εκανε λεει?

Αυτο σε συνδυασμο με την ποιοτητα του πλαστικου του καπακιου που αν ειναι η τσιχλα που δειχνει στο βιντεο και δεν ειναι pre-production η συσκευη που πηρε ο Andi χεσε μεσα Πολυχρονη, με ξενερωσαν πολυ..

Επισης στο βιντεο λεει οτι το σωμα ειναι πλαστικο ενω η Jiayu εκανε λογο για aluminum alloy body αν δεν κανω λαθος..

Jiayu μας δουλευεις? Μην μας κανεις καμια πλακα ετσι?

πιστευω οτι ηταν καθαρό sample του gizchina.

δεν ειχε ουτε αυτοκόλλητο στην οθονη και τεσπα ολα τα παρεμφερές.αν προσεξεις στο βιντεο του vickmall το καπακι ειναι ως εξης http://prntscr.com/5xznp5, βεβαια δεν θα επαιρνα και ορκο για καπακι. μπορεις να ρωτησεις βικμολ ή μινιντιλ

το κινητο που ανοιγει ο vick παντως ειναι καινουριας φουρνιας απο αυτα που θα μας στειλει τωρα.

ολα καλα λοιπον εγω περιμενω απαντηση απο minideal να δω τι θα μου πουν για root kai playstore μιας και ειδη μου το εχουν στειλει.

Φιλαράκι είχες καμιά απάντηση;

Γιατί και εμένα μου το έχουν στείλει από minideal και έχω ακριβώς την ίδια απορία!:ninja:

στα 190 ευρω η εκδοση και στο efox η εκδοση με τα 3gb

http://en.efox-shop.com/jiayu-s3-mtk6752-64-bit-octa-core-3gb-ram-55-zoll-ips-fhd-bildschirm-android-44-4g-lte-smartphone-g-297360

το efox χρεωνει και μεταφορικα 7-8 ευρω νομιζω.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Αυτά τα τρια μαγαζιά πρεπει να είναι στο ίδιο group γιατί τα mail τους είναι ίδια με την διάφορα οτι το efox έχει τιμες σε ευρώ!

νομιζω οτι καπου πηρε το ματι μου οτι ολα λειτουργουν υπο την σκεπη του efox αυτο πρεπει να ειναι η μαμα

antelife-coolicool efox το ιδιο μαγαζι.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Εδώ video από το vickmall που δείχνει πόσο αχνά φωτίζουν τα κουμπιά της nav bar

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

[ATTACH]56109[/ATTACH]

Παιδια εδω φαινεται οτι ειναι πολυ ευκολο το root μεσα απο το menu της συσκευης οποτε δεν πιστευω οτι ειναι δυσκολο να βαλουμε playstore.

Ένα παρόμοιο setting έχω δει και σε G4S (και χάρηκα). Τελικά όμως διαπίστωσα ότι αν δεν είχες γίνει προηγουμένως root με κάποια από τις... 'παραδοσιακές' μεθόδους, η επιλογή αυτή παρέμενε 'αχνή' και μη επιλέξιμη... :(

(μετά το -'κλασικό'- root όμως, η επιλογή άνοιγε και έπαιζε μια χαρα)

[ATTACH]56109[/ATTACH]

Παιδια εδω φαινεται οτι ειναι πολυ ευκολο το root μεσα απο το menu της συσκευης οποτε δεν πιστευω οτι ειναι δυσκολο να βαλουμε playstore.

Αυτό που δείχνεις ΔΕΝ είναι ο τρόπος για να γίνεις ροοτ.

Είναι το αποτέλεσμα ΜΕΤΑ το ροοτ.

Μακάρι να γίνονταν ροοτ τα κινητά πατώντας απλά μια επιλογή στις ρυθμίσεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

einai diakoptis root

Βεβαια δεν ειχα ποτε jiayu οποτε δεν ξερω αν κανει ρουτ χωρις να χρησιμοποιησεις προγραμμα.

Edited by venividivici

Σχετικα με την ποιοτητα του πλαστικου ρωτησα στο vickmall και μου ειπανε οτι δεν ειναι το ιδιο με αυτο που δειχνει ο gizchina. Λεει αυτοι παραλαβανε αλλο και οτι το δικο τους εχει graphite heat conducting fins αλλα δεν ειναι και πιο χοντρο το πλαστικο.

Για το πίσω κάλυμα, το πιο χαρακτηριστικό ίσως είναι ότι στο βίντεο του Vickmall φαίνεται στη μέσα μεριά του καπακιού ένα μαύρο γυαλιστερό shielding κάποιου είδους (μοιάζει με NFC antenna αλλά δεν είναι, γιατί το έχουν όλα τους τα τηλέφωνα από παλιά, που σίγουρα δεν είχαν NFC - και βέβαια ούτε και το 2GB S3 έχει), και το οποίο μου είχε κάνει εντύπωση που δεν το είδα στο... τσίχλα καπάκι στο βίντεο του Gizchina. Οπότε αυτό το τελευταίο είναι αρκετά σίγουρα κάποιο pre-release κατασκεύασμα.

Βέβαια και το 'κανονικό' καπάκι στο βίντεο του Vickmall δε φαίνεται ακριβώς να δρέπει τίποτα δάφνες για την ποιότητά του, αλλά ελπίζω να μην κάνει και για... τσιχλόφουσκα! :)

Εδώ video από το vickmall που δείχνει πόσο αχνά φωτίζουν τα κουμπιά της nav bar

Προβληματισμός.... Φωτίζουν τόσο αχνά με δικο τους φωτισμό (δύσκολο μου φαίνεται... Τι σκατα εβαλαν μέσα, νεογνό πυγολαμπιδας?) η μήπως δεν έχουν καθόλου δικο τους φωτισμό κι απλα διαχετευεται (ηθελημένα η μη) φωτισμός απο την οθόνη;

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Το νεογνό πυγολαμπίδας είναι η σωστή απάντηση! :p

Αν ήταν φωτισμός που διέρρεε από την οθόνη, δε θα έσβηναν τόσο νωρίς και ανεξάρτητα από την οθόνη!

καλά ρε, μπαγλαρώσατε όλα τα μαύρα απο το vickmall και δεν αφήσατε τίποτα??

πήγα σήμερα και θα το έχουν πάλι την άλλη εβδομάδα. σιγά μην περιμένω, παράγγειλα το άσπρο :shifty:

?... η μήπως δεν έχουν καθόλου δικο τους φωτισμό κι απλα διαχετευεται (ηθελημένα η μη) φωτισμός απο την οθόνη;

Αν διαχεόταν απο την οθονη θα το εκανε συνέχεια ή ανεξάρτητα απο το αν πατούσες τα κουμπιά! Τι λέμε τωρα!!...

Πάντως επειδη δεν ξαναείχα ψωνίσει απο vickmall μου εκανε εντύπωση η αψογη διαχείρηση της παραγγελίας. Μου έστειλαν φωτος με το κινητό και τα παρελκόμενα του με καρτελάκι διπλα με τον αριθμό παραγγελίας! Άψογοι! Πρωτη φορα μου στέλνουν φωτο απο κατι που παρηγγειλα πριν το στείλουν!

Edited by THANKIN

Το jiayu-store.com λέει 150€ το 3gb ξέρει κανείς τι site είναι αυτό

http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html

Το jiayu-store.com λέει 150€ το 3gb ξέρει κανείς τι site είναι αυτό

http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html

Σίγουρα δεν ειναι το επίσημο της jiayu πάντως . Υπολόγισε και 12.4$ για μεταφορικα που χρεώνει.

Απο ποια αξιοπιστα shops πωλειται και ειναι in stock το 2GB και σε ποια το 3GB;

https://www.fastcardtech.com/Jiayu-S3-Android-Phone.html σ αυτο το εχουν ακομα προσφορα στα 179,99 για ακομη λιγο, αλλα ποσο αξιοπιστο ειναι; Αξιζει η αναμονη για τα 3GB;

μάθαμε αν εχει σιγουρα notification led;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...