TUPAC_RIP Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Οι φωτο δεν ειναι δικες μου, ειναι απο το internet. Σορρυ για το διπλο ποστ. Ξεχασα να βαλω τα screenshots. Edited March 15, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ναι το είδα.Δεν χρειάζονταν τα screenshots :D Ομολογώ δεν το είχα προσέξει.Επίσης το προηγούμενο Android τηλ.(Huawei Ideos x5)είχε την έκδοση Froyo 2.2 . Αλλά και στο tablet που έχω ,δεν το είχα προσέξει ότι μπορείς να πατήσεις σε ετοιμότητα κυψέλης,οθόνη κτλ και να πάρεις επιπλέον πληροφορίες. Κάτι μαθαμε και σήμερα :lol: Οπότε λίαν συντόμως θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ναι το είδα.Δεν χρειάζονταν τα screenshots :D Ομολογώ δεν το είχα προσέξει.Επίσης το προηγούμενο Android τηλ.(Huawei Ideos x5)είχε την έκδοση Froyo 2.2 . Αλλά και στο tablet που έχω ,δεν το είχα προσέξει ότι μπορείς να πατήσεις σε ετοιμότητα κυψέλης,οθόνη κτλ και να πάρεις επιπλέον πληροφορίες. Κάτι μαθαμε και σήμερα :lol: Οπότε λίαν συντόμως θα σας ενημερώσω. Πως μπορεσες ρε θηριο να αντεξεις με την 2.2 τοσο καιρο;; Επρεπε να αναβαθμισεις στην 2.3. Φοβερο και αγαπημενο το Huawei X5! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Πως μπορεσες ρε θηριο να αντεξεις με την 2.2 τοσο καιρο;; Επρεπε να αναβαθμισεις στην 2.3. Φοβερο και αγαπημενο το Huawei X5! Έκανα Update σε Gingerbeard 2.3.5 αλλά ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά,μετά από 2-3 μέρες χωρίς να πατήσεις τίποτε, ενεργοποιούνταν παράθυρα,εφαρμογές.κτλ.κτλ. Οπότε το αχρήστεψα :( Άντεξα,γιατί μου έκαναν δώρο ένα Νokia Lumia 800.Έτσι,γνώρισα και τα windows phones :D Edited March 15, 2015 by DJHaris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Η original θήκη από Leagood είναι μεν ποιοτικά καλή,αλλά νομίζω είναι πρακτικά άχρηστη. Ναι μεν στο κατάλληλο μέγεθος,ώστε να βλέπεις ένα μέρος της οθόνης και ναι μεν δεν καλύπτεται η cam,τα ηχεία,το μκρόφωνο και ακουστικό ΑΛΛΑ στο κατω μέρος δεν το έχουν κλειστό και εύκολα μπορεί να σου πέσει. Δεν ενδείκνυται για χρήση εκτός σπιτιού.Το μόνο ίσως καλό είναι ότι μπορείς να δώσσεις κλίση στη θήκη ώστε να αλλάξεις θέαση(δείτε στο Link http://www.banggood.com/Original-View-Window-Leather-Protective-Case-For-LEAGOO-Lead-5-p-957630.html Πραγματικά,δε ξέρω ποιον θα βόλευε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Τη θήκη δεν την κόλλησες στο κάλυμμα του τηλεφώνου; Πως είναι δυνατόν να πέσει το κινητό μέσ'απ'τη θήκη όταν είναι κολλημένη πάνω του; :what: Ρωτάω γιατί την έχω βάλει κι εγώ και είναι πολύ εξυπηρετική (και σχετικά όμορφη θα έλεγα), ενώ δεν είχε ποτέ το πρόβλημα που αναφέρεις... Edited March 16, 2015 by GVangos Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Τη θήκη δεν την κόλλησες στο κάλυμμα του τηλεφώνου; Πως είναι δυνατόν να πέσει το κινητό μέσ'απ'τη θήκη όταν είναι κολλημένη πάνω του; :what: Ρωτάω γιατί την έχω βάλει κι εγώ και είναι πολύ εξυπηρετική (και σχετικά όμορφη θα έλεγα), ενώ δεν είχε ποτέ το πρόβλημα που αναφέρεις... Έγω ένα ''αυτοκόλλητο'' βλέπω. Μη μου πεις οτι θα χρησιμοποιήσω αυτό :lol: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Κι όμως... Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Κι όμως... Αυτό όντως είναι κινεζιά :lol: Αλλά και πάλι δε πέφτει στο κάτω μέρος αλλά αν ξεχαστείς μπορεί να σου φύγει από δεξιά .Εκτός και αν πάλι δε το χρησιμοποίησα σωστά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Την διάφανη μεμβράνη την έβγαλες από την ταινία;;; Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Την διάφανη μεμβράνη την έβγαλες από την ταινία;;; Όχι :lol: Και έλεγα κάτι δεν κολλάει. Δηλαδή βάζεις την ταινία στη θήκη(εκεί όπου ήταν πριν) και βάζεις και το κινητό,ώστε να εφάπτεται το κάλλυμα του κινητού με τη θήκη. Και πόσο ισχυρή είναι αυτή η ταινία ?Με το καιρό δε θα χάσει την ισχύ του. Με μια απότομη κίνηση μπορεί να φύγει ολόκληρο.Γενικά θέλει προσοχή. Πάντως,ομολογώ δεν είχα προσέξει τη διάφανη μεμβράνη :lol: Πω :O :O :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αν δεν κρεμαστείς για μονόζυγο, νομίζω δεν θα έχεις θέμα :-) Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μου ήρθε σήμερα από Gearbest, αλλά έχει ένα καμμένο πίξελ και ξενέρωσα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μου ήρθε σήμερα από Gearbest, αλλά έχει ένα καμμένο πίξελ και ξενέρωσα. :mad: Κριμα... Για τσεκαρε με κανα τετοιο ή κανα μπας και ειναι κολημενο και οχι καμενο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Κριμα... Για τσεκαρε με κανα τετοιο ή κανα μπας και ειναι κολημενο και οχι καμενο. Τα δοκίμασα και τα 2, δέν έγινε τίποτα, το πίξελ είναι κόκκινο και φαίνεται μόνο σε μαύρη οθόνη. Μάλλον θα το δώσω το κινητό σέ κάποιον που δέν τον πειράζει. Α, και μου έβγαλε update όταν το πρωτοάνοιξα, αλλά δεν κατεβαίνει, είναι κολλημένο στο 0%. Edited March 18, 2015 by crueljay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Αφησε το για πολυ ωρα φιλε ,πληρη φορτιση και αστο μεχρι να σου βγαλει ενδειξη για να το βαλεις στον φορτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Μάλλον πρόκειται για κολλημένο κι όχι καμένο πίξελ. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα εδώ: http://www.pcsteps.gr/30670-μέθοδοι-για-κολλημένα-pixel/ Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) H θήκη Leagoo είναι πολύ καλή τελικά. Το Qihoo 360 security Μου βρήκε trojan το ibingosecurity,το έβλεπα ως running process από την πρώτη μέρα.Βέβαια το Qihoo στις πρώτες σαρώσεις δε βρήκε τίποτα λολ. Δείτε και εδώ----> http://www.avgthreatlabs.com/eu-en/android-app-reports/app/com.ibingo.uistore/ Πιθανό adware από Leagoo? Θα σαρώσω και με άλλα Antivirus. Updated: Avira:clean, BitDefender:clean CM:clean Avast:clean ESET:Απειλή UUPAY.F (η εφαρμογή στα κινέζικα) δειτε ¨--->http://www.virusradar.com/en/Android_UUPAY.F/description http://www.gizchina.com/2014/06/20/detect-phone-infected-uupay-trojan/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53391745#post53391745 ότι να ναι δηλαδή. Να κάνω remove? έχουν σχέση με την custom rom? Edited March 19, 2015 by DJHaris Updated info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 H θήκη Leagoo είναι πολύ καλή τελικά. Το Qihoo 360 security Μου βρήκε trojan το ibingosecurity,το έβλεπα ως running process από την πρώτη μέρα.Βέβαια το Qihoo στις πρώτες σαρώσεις δε βρήκε τίποτα λολ. Δείτε και εδώ----> http://www.avgthreatlabs.com/eu-en/android-app-reports/app/com.ibingo.uistore/ Πιθανό adware από Leagoo? Θα σαρώσω και με άλλα Antivirus. Updated: Avira:clean, BitDefender:clean CM:clean Avast:clean ESET:Απειλή UUPAY.F (η εφαρμογή στα κινέζικα) δειτε ¨--->http://www.virusradar.com/en/Android_UUPAY.F/description http://www.gizchina.com/2014/06/20/detect-phone-infected-uupay-trojan/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53391745#post53391745 ότι να ναι δηλαδή. Να κάνω remove? έχουν σχέση με την custom rom? Αυτα ξεχνα τα! Πολυ δυσκολα κολλας ιο στο Αντρόιντ. Μονο αν εγκαταστησεις καταλαθος καμια υπουλη αγνωστη εφαρμογη. Επισης απεγκαταστησε ολα τα αντιικα προγραμματα που εχεις στο κινητο σου. 1ον. Δεν κανουν δουλεια 2ον. Σου βαραινουν τη συσκευη και την μπαταρια. Ξαξτο λιγο να δεις οτι ετσι ειναι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Αυτα ξεχνα τα! Πολυ δυσκολα κολλας ιο στο Αντρόιντ. Μονο αν εγκαταστησεις καταλαθος καμια υπουλη αγνωστη εφαρμογη. Επισης απεγκαταστησε ολα τα αντιικα προγραμματα που εχεις στο κινητο σου. 1ον. Δεν κανουν δουλεια 2ον. Σου βαραινουν τη συσκευη και την μπαταρια. Ξαξτο λιγο να δεις οτι ετσι ειναι. Έχω ένα Qihoo στο smartphone πιο πολύ για να σαρώνει εφαρμογές από άγνωστες πηγές(ή τύπου Online tv sports)Κτλ. αν και κυρίωςτο έχω για προστασία όταν μπαίνω σε web sites από τους περιηγητές. Ξέρω ότι δεν κινδυνεύεις σε Windows phone περιβάλλον(μιας και έχω ένα). Αλλά και πάλι τι εφαρμογές-running processes είναι αυτές?Αν τις διαγράψω μέσω των Antivirus,διαγράφω τίποτα σημαντικό ώστε να έχω πρόβλημα?Επίσης ένα antivirus έχω εγκαταστήσει.Απλά τα άλλα τα εγκατέστησα για να σαρώσω να δω τι θα βρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Τα δοκίμασα και τα 2, δέν έγινε τίποτα, το πίξελ είναι κόκκινο και φαίνεται μόνο σε μαύρη οθόνη. Μάλλον θα το δώσω το κινητό σέ κάποιον που δέν τον πειράζει. Α, και μου έβγαλε update όταν το πρωτοάνοιξα, αλλά δεν κατεβαίνει, είναι κολλημένο στο 0%. Να σε ρωτησω... το καμμενο pixel σε ποιο σημειο ειναι?θα μπορουσες να ανεβασεις καμια φωτο να δουμε? Ισως με ενδιαφέρει... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 1. Κάνουμε root το τηλέφωνο με το kingroot α) το κατεβάζουμε από εδώ https://drive.google.com/file/d/0B7uV6Dx3TGCCcTNkSTk4VEhhYjA/view?usp=sharing β) το κάνουμε εγκατάσταση και το τρέχουμε γ) αν όλα πάνε καλά μόλις τελειώσει θα πρέπει να έχει εγκατασταθεί το kinguser 2. κάνεις εγκατάσταση αυτό https://play.google.com/st....toolbox&hl=el 3. κατεβάζεις από εδώ το recovery https://drive.google.com/file/d/0B7uV6Dx3TGCCVl81WV9hbmtXZ1E/view?usp=sharing και το βάζεις χύμα στην κάρτα sd 4. Ανοίγεις το Mobileuncle MTK Tools πατάς recovery Update και κάνεις κλικ την πρώτη επιλογή Απολαύστε!!! Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdes Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 εμενα μου ηρθε χθες απο ελληνικο μαγαζι ..το αφησα να ξεφορτισει αλλα μετα την πρωτη φορτιση το ανοιξα και πηγε στο 8% χωρις να το δουλεψω και το εστειλα πισω παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Το τηλ είναι πολύ καλό, έχω ομως θέμα με την φόρτιση, δε κρατάει η μπαταρία του αν και του εκανα calibration, κάθε μέρα θέλει φόρτιση, έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Αν αγοράσω αλλη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Το τηλ είναι πολύ καλό, έχω ομως θέμα με την φόρτιση, δε κρατάει η μπαταρία του αν και του εκανα calibration, κάθε μέρα θέλει φόρτιση, έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Αν αγοράσω αλλη μπαταρία; Ολα τα smartphones θελουν καθε μερα φορτιση. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts