johnakis25 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα όταν τράβηξα σε εξωτερικό χώρο, απλά και μόνο για να τεστάρω εάν κλείνει... Στα 4 λεπτά το σταμάτησα χωρίς να γίνει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 επειδη εχω την ρομ του cloudy δεν παρατηρησα αυτο το φαινομενο(θερμοκρασια,χρονικο οριο) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Τελικά με cloudy και εγώ δεν έχω θέμα, πριν είχα lion και οι θερμοκρασίες ήταν στο Θεό. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Τελικά με cloudy και εγώ δεν έχω θέμα, πριν είχα lion και οι θερμοκρασίες ήταν στο Θεό. Εγω με την lion 5.5 δεν ειχα θεμα θερμοκρασιων,αλλα ο λογος που γυρισα σε cloudy ειναι οτι δεν ειχα ακριβη πλοηγηση οταν ανοιγα το gps.Ολο κολλαγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 καλημέρα παιδιά μια ερώτηση σύντομη που και που οταν ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας με ρωτάει που να αποθηκεύονται οι φωτο..να το χρεωσω στα bugs του lollipop?:lol: η έχω κάποιο άλλο θεμα?:wacko::fool: Ακόμα και με επαναφορά προεπιλογών της κάμερας από τις εφαρμογές μόλις το έκανα δεν μου ζητάει να επιλέξω χώρο αποθήκευσης. Δεν γνωρίζω αν είχα επιλέξει τον εσωτερικό χώρο και όχι την κάρτα αν θα με ρωτούσε πάλι. Έχω να κάνω επανεκκίνηση πάνω από εξάμηνο και δεν γνωρίζω αλλά δεν θυμάμαι να ρωτήθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ακόμα και με επαναφορά προεπιλογών της κάμερας από τις εφαρμογές μόλις το έκανα δεν μου ζητάει να επιλέξω χώρο αποθήκευσης. Δεν γνωρίζω αν είχα επιλέξει τον εσωτερικό χώρο και όχι την κάρτα αν θα με ρωτούσε πάλι. Έχω να κάνω επανεκκίνηση πάνω από εξάμηνο και δεν γνωρίζω αλλά δεν θυμάμαι να ρωτήθηκα. Σε κάθε επανεκκίνηση , στο πρώτο άνοιγμα της κάμερας σε ρωτάει.... Είναι νορμάλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εχω την Henonhd σαν ΡΟΜ και εχω βαλει την καμερα του htc m9 υπάρχει περιπτωση να μπορω να βρω καπου την μαμα καμερα που ειχε το g3;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 σε aosp όχι με τίποτα, δεν παίζει.δοκίμασε αυτήν http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/mod-best-camera-audio-image-optimize-lg-t3071063 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 σε aosp όχι με τίποτα, δεν παίζει.δοκίμασε αυτήν http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/mod-best-camera-audio-image-optimize-lg-t3071063 εχεις καποια γνωμη για το πια καμερα ειναι καλυτερη απο τις 2;;; αυτη που εβαλες ή του Htc γιατι αφου δεν μπορω να βρω την μαμα λεω να κατσω τοτε με αυτην που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 τις δοκίμασα όλες και αυτή που έβαλα ειναι πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε κάμερα υπάρχει, ειδικά σε χαμηλό φωτισμό Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 τις δοκίμασα όλες και αυτή που έβαλα ειναι πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε κάμερα υπάρχει, ειδικά σε χαμηλό φωτισμό Παίζει όπως πρέπει σε cloudy 2.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 τις δοκίμασα όλες και αυτή που έβαλα ειναι πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε κάμερα υπάρχει, ειδικά σε χαμηλό φωτισμό Φιλε αυτη ενοεις: https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952597092 Εαν ειναι αυτη την εβαλα αλλα στο recovery δινει καποιες επιλογες.Ποιες ειναι οι σωστες; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Παίζει όπως πρέπει σε cloudy 2.5? ναι Φιλε αυτη ενοεις: https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952597092 Εαν ειναι αυτη την εβαλα αλλα στο recovery δινει καποιες επιλογες.Ποιες ειναι οι σωστες; όλα τα επιλέγω εγώ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ναι όλα τα επιλέγω εγώ Kαλη φαινεται αλλα το μονο που ειδα ειναι οτι μπλοκαρει σε selfie φωτογραφια.Χρειαζεται κατι αλλο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Kαλη φαινεται αλλα το μονο που ειδα ειναι οτι μπλοκαρει σε selfie φωτογραφια.Χρειαζεται κατι αλλο; ναι αυτό το παρατήρησα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πριν λίγες μέρες πήρε φίλος ενα LG G3 και σήμερα είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω λιγο.Εχει κάποια κολληματακια η τουλάχιστον ετσι φαίνονται σε μένα που έχω WP αλλα ρίχνοντας μια ματιά στην κάμερα είδα οτι ενώ την μερα ειναι καλή,σε βραδινή λήψη πάσχει...δεν ξερω αν πρέπει να κάνει ρυθμίσεις η αν ετσι είναι.Επισης και οι Selfies ειναι πολυ περίεργες...την μερα ειναι καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Πριν λίγες μέρες πήρε φίλος ενα LG G3 και σήμερα είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω λιγο.Εχει κάποια κολληματακια η τουλάχιστον ετσι φαίνονται σε μένα που έχω WP αλλα ρίχνοντας μια ματιά στην κάμερα είδα οτι ενώ την μερα ειναι καλή,σε βραδινή λήψη πάσχει...δεν ξερω αν πρέπει να κάνει ρυθμίσεις η αν ετσι είναι.Επισης και οι Selfies ειναι πολυ περίεργες...την μερα ειναι καλή. Λογικό δεν είναι. Θέλει φως το κινητό για να βγάλει καλή φωτογραφία σε οθόνη υπολογιστή ή σε εκτύπωση. Αν ήταν στα 8 mpixels θα είχε καλύτερη συμπεριφορά το βράδυ. Ευτυχώς έχει σταθεροποίηση και βοηθά το βράδυ σε ότι δεν αλλάζει πόζα! Το αυτό και με φωτεινότερο φακό ας πούμε έναν f/2.2 ή f/2.0 ακόμα καλύτερα θα ήτανε. Για τις selfies να αυξήσεις την απόσταση για να μην έχεις τη παραμόρφωση που προκαλεί ένας ευρυγώνιος φακός. Αλήθεια με ποιο κινητό συγκρίνεις φωτογραφικά το G3 το βράδυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αν κρίνω από το αβαταρ του λογικά με κάνα lumia θα το συγκρίνει που έχουν εξαιρετική απόδοση για κινητά ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 https://drive.google.com/file/d/0B-4p0fVn7iMwR3hYRGw4cUtLU3NXWS03Qnp3SV8zUkhyUFpN/view?usp=sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 https://drive.google.com/file/d/0B-4p0fVn7iMwR3hYRGw4cUtLU3NXWS03Qnp3SV8zUkhyUFpN/view?usp=sharing Ωραία!!...την έχεις περάσει από επεξεργασία κάποιου προγράμματος? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ωραία!!...την έχεις περάσει από επεξεργασία κάποιου προγράμματος? Thanks. Την έβγαλα με HDR χωρίς καμία επεξεργασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την κάμερα του κινητού μου (32αρι).Θα ήθελα την συμβουλή σας-γνώμη σας από τους ψαγμένους όσον αφορά την εφαρμογή Xcam της Lg.Αξίζει η εγκατάστασή της??διότι δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε κάποιο μου κινητό.....ουσιαστικά μιλάμε για τις χειροκίνητες ρυθμίσεις και τις βραδινές λήψεις...μέχρι τι iso δουλεύει και πόσο χρόνο έκθεσης του κλείστρου φτάνει? (π.χ 30 secs)...μπορείς και παίζεις και με την τιμή του διαφράγματος,όπου ουσιαστικά τη νύχτα θέλεις υψηλή τιμή (για μεγαλύτερο βάθος πεδίου) π.χ. 7 -8 και όχι αναγκαστικά στο 2.4 που είναι εργοστασιακά στο αυτόματο,επεμβαίνεις δηλαδή και στο διάφραγμα? (εννοείται πως για να πάρεις καλή φώτο σε αυτές τις τιμές διαφράγματος θες απαραίτητα τρίποδα,αρκετό χρόνο έκθεσης π.χ. 10-15 secs kai iso 100 π.χ.) ...λειτουργεί λοιπόν σαν μια super compact- SLR Μηχανή το μενού της...λογικό είναι ότι με τέτοιο μικρό φακό & αισθητήρα να μην περιμένουμε πολλά πράγματα...εντάξει στο wide πάντα για να είναι αξιοπρεπείς διότι και με λίγο zοομ εδώ και την μέρα πέφτει κατακόρυφα η απόδοση... ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το διάφραγμα είναι σταθερό στο φακό του G3 όπως και στα περισσότερα κίνητρα, δεν έχω την εφαρμογή αλλά αν κάνει κάτι επ αυτού θα είναι προσομοίωση με λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ευχαριστώ roll Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Μονο σε εμενα συμβαινει οταν ανεβαζω βιντεο στο facebook να το κανει χαλια ακομα και αν ειναι μικρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts