johny_pl Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 με xcam, κάποια στιγμή θα ανεβάσω και με σναπ http://i1203.photobucket.com/albums/bb397/mustiriosX/20150115_124644.jpg Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Το ξυλο τι ειναι?πουρναρι????χαχαχα!!πολυ καλη φωτο!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 ναι και έλατο :p:lol: Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Η μπροστινή κάμερα είναι πάρα πολύ καλή! Όλες μου οι φίλες έχουν καινούρια κινητά κι όταν είναι να βγάλουμε φωτό ζητάνε το δικό μου για να είναι πιο καλές οι ψωνάρες! Μη μιλήσω για το εσωτερικό "φλας" και όλες τις άλλες δυνατότητες που προσφέρει για να βγάζεις εύκολα σέλφι (φωνητική εντολή, fist gesture, αντίστροφη μέτρηση κτλ)! Το μόνο που θα ήθελα να βελτιωθεί ίσως είναι η ανάλυση της εσωτερικής κάμερας, αλλα και πάλι είναι πολύ καλές οι φωτό που βγάζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 φιλε μου μονο φλας δεν ειναι του g2...αυτο δεν ειναι φλας!!!ειναι σαν να μην υπαρχει..στο g3 ειναι true tone οπως και του m8!!ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει Δηλαδή??? Και τι με ενδιαφέρει τι τεχνολογίας είναι. Δεν μίλησα για την τεχνολογία του ή αν αλλοιώνει το χρώμα της φωτογραφίας του. Έχεις βγάλει φωτογραφία σε κλειστό χώρο? Εννοώ φωτογραφία σε άτομα. Και κατάφεραν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά? Και λέω από κοντινή απόσταση. Όπως σε ένα club ή ένα bar ή ένα restaurnant που δεν έχω το χώρο να πάω πιο πίσω. Η ένταση του flash είναι το λιγότερο τραγική. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Δηλαδή??? Και τι με ενδιαφέρει τι τεχνολογίας είναι. Δεν μίλησα για την τεχνολογία του ή αν αλλοιώνει το χρώμα της φωτογραφίας του. Έχεις βγάλει φωτογραφία σε κλειστό χώρο? Εννοώ φωτογραφία σε άτομα. Και κατάφεραν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά? Και λέω από κοντινή απόσταση. Όπως σε ένα club ή ένα bar ή ένα restaurnant που δεν έχω το χώρο να πάω πιο πίσω. Η ένταση του flash είναι το λιγότερο τραγική. Δυστυχώς δεν διαθέτει επιλογή αντιστάθμισης του φλας το προτιμώ έτσι παρά αδύναμο κι ας καίει πάντως τις φωτογραφίες λίγο μακρύτερα όπου είναι δυνατόν λύνεται το ζήτημα κάπως. Αυτό που δεν λύνεται κάπως είναι η απουσία raw εκεί σε θέλω LG να υποστηρίξεις το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 η πρώτη είναι από xcam και η δεύτερη από snaphdr http://i1203.photobucket.com/albums/bb397/mustiriosX/20150304_214127_HDR.jpg http://i1203.photobucket.com/albums/bb397/mustiriosX/IMG_20150305_115654.jpg Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 η πρώτη είναι από xcam και η δεύτερη από snaphdr http://i1203.photobucket.com/albums/bb397/mustiriosX/20150304_214127_HDR.jpg http://i1203.photobucket.com/albums/bb397/mustiriosX/IMG_20150305_115654.jpg Η 1η ειναι επιεικως αθλια!Η 2η καλη ειναι.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Η 1η ειναι επιεικως αθλια!Η 2η καλη ειναι.... Και η δεύτερη χάλια είναι . Μοιάζει να είναι βρώμικος ο φακός, έχει καθαριστει πριν τις φωτογραφίες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 όχι δεν τον καθάρισα, ήταν και λίγο ο φωτισμός ότι να ναι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 όχι δεν τον καθάρισα, ήταν και λίγο ο φωτισμός ότι να ναι Πέραν της θολούρας του φακού δεν έχει εστιασει κιόλας στην μια φωτογραφία. Το παρατηρώ κι εγώ αυτό πολλές φορές ότι θέλει πάτημα με το δάχτυλο, αλλιώς είναι ότι να ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 [ATTACH]58160[/ATTACH] Και μια από εμένα όλα αυτόματο Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Ένας φίλος έχει κ αυτός το G3 σε 16αρι 411 παρτιδα. Και βγάζαμε ακριβώς την ίδια φώτο και το δικό μου με το δικό του έχει διαφορές. Το δικό του φλας είναι πιο αδύναμο αφού σε μπαρακι που βγάζαμε φώτο σε βάθος εμένα ήταν πιο φωτεινή η φώτο και πιο λευκή.. Στο δικό του ήταν πιο σκοτεινό και σαν να κιτρίνιζε λίγο στο βάθος που δεν έφτανε πολύ το χρώμα.. Γίνεται να είναι πιο δυνατό το φλας σε άλλα G3 και σε άλλα πιο αδύναμο???? Δυστυχώς δεν έχω τις φώτος για να στις δείξω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Ένας φίλος έχει κ αυτός το G3 σε 16αρι 411 παρτιδα. Και βγάζαμε ακριβώς την ίδια φώτο και το δικό μου με το δικό του έχει διαφορές. Το δικό του φλας είναι πιο αδύναμο αφού σε μπαρακι που βγάζαμε φώτο σε βάθος εμένα ήταν πιο φωτεινή η φώτο και πιο λευκή.. Στο δικό του ήταν πιο σκοτεινό και σαν να κιτρίνιζε λίγο στο βάθος που δεν έφτανε πολύ το χρώμα.. Γίνεται να είναι πιο δυνατό το φλας σε άλλα G3 και σε άλλα πιο αδύναμο???? Δυστυχώς δεν έχω τις φώτος για να στις δείξω...:( Μηπως φοραει θηκη;;εχει παρατηρηθεί να ενοχλουν καποιες θηκες το φλάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Ένας φίλος έχει κ αυτός το G3 σε 16αρι 411 παρτιδα. Και βγάζαμε ακριβώς την ίδια φώτο και το δικό μου με το δικό του έχει διαφορές. Το δικό του φλας είναι πιο αδύναμο αφού σε μπαρακι που βγάζαμε φώτο σε βάθος εμένα ήταν πιο φωτεινή η φώτο και πιο λευκή.. Στο δικό του ήταν πιο σκοτεινό και σαν να κιτρίνιζε λίγο στο βάθος που δεν έφτανε πολύ το χρώμα.. Γίνεται να είναι πιο δυνατό το φλας σε άλλα G3 και σε άλλα πιο αδύναμο???? Δυστυχώς δεν έχω τις φώτος για να στις δείξω...:( Το πιθανότερο είναι η ταχύτητα του κλείστρου να διαφέρει, ο χρόνος δηλαδή που παραμένει ανοιχτός ο αισθητήρας στο θέμα, μπορείς να το δεις εύκολα στο αρχείο exif πιθανολογώ από εκεί προέρχεται η διαφορά στη φωτεινότητα που βλέπεις. Ένα που μπορείτε να κάνετε είναι να κλειδώσετε τη ταχύτητα του κλείστρου πχ 1/400s να εστιάσετε στο ίδιο σημείο finger focus touch και να δείτε το αποτέλεσμα λογικά θα βγουν σχεδόν ίδιες και στα τα δυο κινητά. Τώρα η φωτομέτρηση στο κινητό δεν γνωρίζω με ποιο τρόπο γίνεται αλλά όπως και να είναι θα είναι ίδιος σε κάθε g3 αλλά καλού κακού να είναι στο ίδιο σημείο η εστίαση. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν μικρές κατασκευαστικές ανοχές μεταξύ παρτίδων φλας αλλά έντονη διακριτή διαφορά μου φαντάζει κάπως δύσκολο να υπάρχει. Το ίδιο μου φαντάζει δύσκολο να υφίσταται θέμα επάρκειας ρεύματος οδήγησης στο αδύναμο φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Το πιθανότερο είναι η ταχύτητα του κλείστρου να διαφέρει, ο χρόνος δηλαδή που παραμένει ανοιχτός ο αισθητήρας στο θέμα, μπορείς να το δεις εύκολα στο αρχείο exif πιθανολογώ από εκεί προέρχεται η διαφορά στη φωτεινότητα που βλέπεις. Ένα που μπορείτε να κάνετε είναι να κλειδώσετε τη ταχύτητα του κλείστρου πχ 1/400s να εστιάσετε στο ίδιο σημείο finger focus touch και να δείτε το αποτέλεσμα λογικά θα βγουν σχεδόν ίδιες και στα τα δυο κινητά. Τώρα η φωτομέτρηση στο κινητό δεν γνωρίζω με ποιο τρόπο γίνεται αλλά όπως και να είναι θα είναι ίδιος σε κάθε g3 αλλά καλού κακού να είναι στο ίδιο σημείο η εστίαση. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν μικρές κατασκευαστικές ανοχές μεταξύ παρτίδων φλας αλλά έντονη διακριτή διαφορά μου φαντάζει κάπως δύσκολο να υπάρχει. Το ίδιο μου φαντάζει δύσκολο να υφίσταται θέμα επάρκειας ρεύματος οδήγησης στο αδύναμο φλας. Η εστίαση έγινε στο ίδιο σημε΄πιο ακριβώς την ίδια στιγμή και με τα κινητά το ένα δίπλα στο άλλο στα χέρια μου. Χωρίς καμία ρύθμιση όλα αυτόματα. Δεν σου δίνει επιλογές να αλλάξεις κλείστρα κτλ οπότε δεν παίζει ρόλο κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 για oσους είναι root με aosp rom και ψαχνουν καλη καμερα δοκιμαστε την lenovo super camera απο xda ξεπερναει και την stock κατα πολυ πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Η εστίαση έγινε στο ίδιο σημε΄πιο ακριβώς την ίδια στιγμή και με τα κινητά το ένα δίπλα στο άλλο στα χέρια μου. Χωρίς καμία ρύθμιση όλα αυτόματα. Δεν σου δίνει επιλογές να αλλάξεις κλείστρα κτλ οπότε δεν παίζει ρόλο κάτι τέτοιο... Μα πως δεν παίζει ρόλο στο αυτόματο, αν ο χρόνος που εκτέθηκε στο φως ο αισθητήριας διαφέρει από διαφορετική φωτομέτρηση γιαυτό σου γράφω να κλειδώσεις την ταχύτητά για σιγουριά και στα 2 κινητά, ασφαλώς θα χρειαστείς μια άλλη κάμερα με δυνατότητα shutter lock καθώς και έλεγχο στη λειτουργία μέτρησης του φωτός. Μπορείς να πάρεις και τα δύο χαρακτηριστικά από τη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.lite στη δωρεάν έκδοση της. Και ο ιστότοπος της εφαρμογής http://camerafv5.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μα πως δεν παίζει ρόλο στο αυτόματο, αν ο χρόνος που εκτέθηκε στο φως ο αισθητήριας διαφέρει από διαφορετική φωτομέτρηση γιαυτό σου γράφω να κλειδώσεις την ταχύτητά για σιγουριά και στα 2 κινητά, ασφαλώς θα χρειαστείς μια άλλη κάμερα με δυνατότητα shutter lock καθώς και έλεγχο στη λειτουργία μέτρησης του φωτός. Μπορείς να πάρεις και τα δύο χαρακτηριστικά από τη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.lite στη δωρεάν έκδοση της. Και ο ιστότοπος της εφαρμογής http://camerafv5.com Είναι δύο συσκευές δίπλα δίπλα βγάζουν το ίδιο πορτρέτο την ίδια χρονική στιγμή με τον ίδιο φωτισμό με τις ίδιες ρυθμίσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει ρόλο... Ο χρόνος που εκτέθηκε στο φως είναι ο ίδιος ακριβώς και στους δύο αισθητήρες οπότε δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει.. Η ταχύτητα που λες να κλειδώσω είναι η προρυθμισμένη και στις 2 συσκευες από το εργοστάσιο δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτα γιατί δεν γίνεται κιόλας δεν υπάρχουν ρυθμίσεις. Τώρα άμα είναι να κατεβάσω προγράμματα να πειράξω τα shutter lock τα τα σχετικά χαίρω πολύ τα ξέρω από το G2 που είχα.. Το θέμα είναι γιατί έχει αυτές τις διαφορές από την μαμά του?!?!?! Αυτό είναι το παράξενο για μένα... Η πιο λογική εξήγηση είναι ή να βάζουν άλλα hardware που δεν νομίζω ή κάτι με το λογισμικό να είναι διαφορετικό το πιο πιθανό δλδ αν και πάλι v20h φοράνε και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Είναι δύο συσκευές δίπλα δίπλα βγάζουν το ίδιο πορτρέτο την ίδια χρονική στιγμή με τον ίδιο φωτισμό με τις ίδιες ρυθμίσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει ρόλο... Ο χρόνος που εκτέθηκε στο φως είναι ο ίδιος ακριβώς και στους δύο αισθητήρες οπότε δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει.. Η ταχύτητα που λες να κλειδώσω είναι η προρυθμισμένη και στις 2 συσκευες από το εργοστάσιο δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτα γιατί δεν γίνεται κιόλας δεν υπάρχουν ρυθμίσεις. Τώρα άμα είναι να κατεβάσω προγράμματα να πειράξω τα shutter lock τα τα σχετικά χαίρω πολύ τα ξέρω από το G2 που είχα.. Το θέμα είναι γιατί έχει αυτές τις διαφορές από την μαμά του?!?!?! Αυτό είναι το παράξενο για μένα... Η πιο λογική εξήγηση είναι ή να βάζουν άλλα hardware που δεν νομίζω ή κάτι με το λογισμικό να είναι διαφορετικό το πιο πιθανό δλδ αν και πάλι v20h φοράνε και τα 2. Οι τιμές στο exif είναι ίδιες; shutter speed iso. Δες το στα χαρακτηριστικά των φωτογραφιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Οι τιμές στο exif είναι ίδιες; shutter speed iso. Δες το στα χαρακτηριστικά των φωτογραφιών. Αυτά που μπορώ να τα δώ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Τα βρήκα τελικά δεν ήταν και δύσκολο :p Στο δικό μου έχουμε: Μήκος εστίασης : 3.97mm Διάφραγμα: 2.4 χρόνος έκθεσης: 1/20 ISO: 1600 Στου φίλου μου έχουμε: Μήκος εστίασης: 3.97mm Διάφραγμα: 2.4 Χρόνος εστίασης: 1/9 ISO: 2750 Τα δύο τελευταία αλλάζουν.. Παίζουν τόσο ρόλο για να φαίνεται η φώτο εντελώς διαφορετική ε? Το ISO τι κάνει ακριβώς πάντα το είχα απορία...? Και ο χρόνος εστίασης στο δικό μου είναι μικρότερος δλδ με συνέπεια να κάνει πιο γρήγορα focus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Τα βρήκα τελικά δεν ήταν και δύσκολο :p Στο δικό μου έχουμε: Μήκος εστίασης : 3.97mm Διάφραγμα: 2.4 χρόνος έκθεσης: 1/20 ISO: 1600 Στου φίλου μου έχουμε: Μήκος εστίασης: 3.97mm Διάφραγμα: 2.4 Χρόνος εστίασης: 1/9 ISO: 2750 Τα δύο τελευταία αλλάζουν.. Παίζουν τόσο ρόλο για να φαίνεται η φώτο εντελώς διαφορετική ε? Το ISO τι κάνει ακριβώς πάντα το είχα απορία...? Και ο χρόνος εστίασης στο δικό μου είναι μικρότερος δλδ με συνέπεια να κάνει πιο γρήγορα focus? Σωστά τα δύο πρώτα χαρακτηριστικά είναι αμετάβλητα στο κινητό δηλαδή η εστιακή απόσταση και το διάφραγμα δεν αλλάζουν με τίποτα μόνο λάθος ανάγνωση του αρχείου πληροφορίας της φωτογραφίας θα έβγαζε διαφορετικές ενδείξεις. Τα εναπομένοντα αλλάζουν ανάλογα με τη μέτρηση που κάνει το φωτόμετρο του κινητού έχουν να κάνουν με τη ποσότητα του φωτός και όχι με την εστίαση. Θα σου στείλω PM με διευκρινίσεις αλλά μάλλον δεν θα βρω χρόνο σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αν μπορείς φίλε μου γράψε εδώ τις διευκρινίσεις να μαθαίνουμε τίποτα κι εμείς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Τα δύο τελευταία που κάνουν και την διαφορά ουσιαστικά αλλάζουν? Λογικά όχι χωρίς τα settings της xcam ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts