a_tsa Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Λίγο τσιμπημένη η τιμή της αλλά αποδείχτηκε ότι αξίζε τα λεφτά της. Μετά από 2 πτώσεις από τραπέζι δεν έπαθε τίποτα ούτε το κινητό αλλά ούτε και η θήκη. Έχει και αρκετό περιθώριο για τον για τον φακό ! Χαλάλι λοιπόν. LG G3 Case-Mate Tough Case http://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=wm203NbZhhM Μολις την παραγγειλα.:D http://www.case-mate.eu/devices/other/lg/tough-case-for-lg-g3-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Τραβά σε εσωτερικό χώρο φώτο με χαμηλό φωτισμό σε απόστασή 3 περίπου μέτρα,με και χωρίς θήκη. αναφερεσαι στην λεπτη της puro? και εγω αυτην φοραω και εχω την εντυπωση οτι με φλας μου θολωνει λιγο την φωτο...Αυτο εννοεις? ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις την παραγγειλα.:D http://www.case-mate.eu/devices/other/lg/tough-case-for-lg-g3-black.html τοσο φτηνη? η ιδια ειναι? 30 ευρω δεν ειχε? παραγγελνω τωρα! edit: παραγγειλα! Να σαι καλα φιλε μου για την πληροφορια! Edited January 19, 2015 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πόσο σας βγήκε με τα μεταφορικά? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πόσο σας βγήκε με τα μεταφορικά? δεν εχει μεταφορικα αυτο ειναι το καλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τοσο φτηνη? η ιδια ειναι? 30 ευρω δεν ειχε? παραγγελνω τωρα! edit: παραγγειλα! Να σαι καλα φιλε μου για την πληροφορια! φτιαχτικαμε :D;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αυτη ξέρουμε αν καλύπτει τον φακό και τα κουμπιά? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 δεν ειδες τις φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 αναφερεσαι στην λεπτη της puro? και εγω αυτην φοραω και εχω την εντυπωση οτι με φλας μου θολωνει λιγο την φωτο...Αυτο εννοεις? ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι ιδέα σού,όντως θολώνει την φωτογραφία κι όποιος πει το αντίθετό θέλει οφθαλμίατρο. Ναι για την λεπτή μιλάω,0,3. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Δεν είναι ιδέα σού,όντως θολώνει την φωτογραφία κι όποιος πει το αντίθετό θέλει οφθαλμίατρο. Ναι για την λεπτή μιλάω,0,3. ε ρε γλεντια....και φαντασου οτι εγω εχω τρελλο κολλημα με την καμερα αρα η puro εφυγε.! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενοχλει ομως, προφανως κανει αντανακλαση καπου...αρα μονο θηκες με μεγαλο κοψιμο ενιαιο και οχι τρυπες για laser & flash να υποθεσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ακριβώς,θέλει το μεγάλο κόψιμο.ότι άλλη θήκη εχω βάλει η θολώνει πολύ η λιγότερο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 δεν ειδες τις φωτο? άλλο ρωτάω, αν οταν το ακουμπάς σε μια επιφάνεια, αν ο φακός και τα κουμπιά ακουμπάνε στην επιφάνεια η είναι τόσο χοντρή η θήκη που δεν φτάνουν Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 μα αυτο σου λεω,αν ειδες τις φωτο φαινεται καθαρα οτι δεν ακουμπαει κατω η καμερα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ναι σωστά δεν το είχα προσέξει καλά.προσπαθώ να καταλήξω και εγώ σε θήκη αν και αυτή φαίνεται πάρα πολύ καλή Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arrigo Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) http://www.case-mate.eu/devices/other/lg/tough-case-for-lg-g3-black.html Τσάμπα παίδες ! Εμένα τον Νοέμβριο μου κόστισε πάνω από 25 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά ! Πολύ καλή επιλογή ........ θα το δείτε . Ακόμα και σήμερα που γράφω ειναι ολοκαίνουργια , σαν να την έβγαλα μόλις από το κουτί χωρίς ίχνος υπερβολής ! Ποιοτική θήκη .......... Edited January 20, 2015 by arrigo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ναι σωστά δεν το είχα προσέξει καλά.προσπαθώ να καταλήξω και εγώ σε θήκη αν και αυτή φαίνεται πάρα πολύ καλή Ε τι να καταληξεις...9.90 εχει η puro και αυτη εχει 10 ευρω και δεν εχει επαφη...δεν ειναι κακη η puro αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο. Με 10 ευρω δεν παιρνεις σοβαρη θηκη, γιαυτο η casemate ειναι τρομερη προσφορα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Την παρειγγειλα κ εγω τη θηκη φαινεται δυνατη επιλογη :D Επισης σαν μια δευτερη θηκη μεταξυ αυτης http://www.ebay.de/itm/Spigen-Case-ULTRA-HYBRIDfuer-LG-G3-Gunmetal-/271735588606?ssPageName=ADME:X:AAQ:DE:1123 και της κλασσικης της LG με το κυκλο ποια να προτιμησω? Για την οθονη επισης εχετε να προτεινεται καποια? Nα παραγγειλω κατι τετοιο? http://www.ebay.co.uk/itm/100-GENUINE-PREMIUM-TEMPERED-GLASS-SCREEN-PROTECTOR-FILM-FOR-LG-G3-D855-D850-/380938296848?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item58b1b11e10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 αυτή θα παρω και εγώ τελικά, οι άλλες δεν μου άρεσαν τόσο και είναι και πανάκριβες. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 @a_tsa Ζητα προμηθεια απο case mate γιατι απο την ωρα που το ειπες την εχουμε παρει ηδη αρκετοι!! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 @a_tsa Ζητα προμηθεια απο case mate γιατι απο την ωρα που το ειπες την εχουμε παρει ηδη αρκετοι!! :lol::lol: Το δες...... το παιξες? :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savafan1985 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πρεπει οντως να παραγγειλαμε πολλοι την case mate! Στο mail που μου στειλανε εχει ενα tracking number 9 ψηφιων ενω στο royal mail ζηταει 13, ξερει κανεις μηπως τιποτα? Μηπως βαζω σε λαθος μερος τον κωδικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πρεπει οντως να παραγγειλαμε πολλοι την case mate! Στο mail που μου στειλανε εχει ενα tracking number 9 ψηφιων ενω στο royal mail ζηταει 13, ξερει κανεις μηπως τιποτα? Μηπως βαζω σε λαθος μερος τον κωδικο? Και σε μενα το ιδιο βγαζει :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 :confused:και σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savafan1985 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Προσθεσα πριν τον αριθμο RM και μετα GB δηλαδη RMxxxxxxxxxGB και μου εβγαλε Status: Royal Mail Signed For™ items are only scanned when the item has been delivered. Depending on whether the item was sent 1st or 2nd class, this may be a few days after posting. Please try again later. Please come back later Information on your Royal Mail Signed For™ item is not yet available. Αν ειναι για το δικο μου οπως υποθετω, ισως να μη γινεται live tracking Δοκιμαστε το και κανενας αλλος... Το Royal Mail Signed For (αν εχει σταλθει ετσι) πως θα φθασει σε εμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μολις την παραγγειλα.:D http://www.case-mate.eu/devices/other/lg/tough-case-for-lg-g3-black.html Με τη συγκεκριμένη θήκη υπάρχει θέμα με τις φωτογραφίες και το φλας ?? Κάποιος που την χρησιμοποιεί να μας πει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Εκανα σημερα παραγγελία μια μπαταρια 3800 μια θηκη διαφανη και ενα τζαμακι εχεις κανεις την συγκεκριμένη μπαταρια να μου πει αν αξιζει; παντος πιστεύω οτι και 3800 να μην ειναι πραγματικά νομιζω πως ενα 10%καλυτερη αποδωση θα εχει τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts