Jump to content

[LG G3] Αξεσουάρ (θήκες, μπαταρίες, κάρτες μνήμης κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω παραγγειλει το κινητο και το περιμενω λογικα την Τριτη.

Θηκες της spigen που μπορω να βρω σε λογικες τιμες? Για το μαγαζι της spigen στο αγγλικο ebay σκεφτομουν.

Η slim guard της LG παρεχει προστασια απο πτωσεις?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

που θα βρω βρε παιδια αυτη την LG G3 D855 Slim Guard Case ,ειναι η καλυτερη πιστευω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

που θα βρω βρε παιδια αυτη την LG G3 D855 Slim Guard Case ,ειναι η καλυτερη πιστευω.

http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=104269&analytics_session=5bb2d5da-9f7f-4e21-bb6d-0e2b1576010d

Γιαννη την εχω εγω,ειναι ολα τα λεφτα αυτη η θηκη,174 γραμμαρια το κινητο με την θηκη και γυαλι προστασια.;)

Παιδια κανενα καλο και ταυτοχρονα φτηνο aftermarket σετ ακουστικων; Γιατι τα πλαστικα "μπατς" απο τη μαμα μου βγαινουν απο το αυτι οταν περπαταω. Βεβαια αν γινεται να δουλευει η αυξομειωση της εντασης και το "next track" κτλ.

Προχώρησα στην αγορά ενός γιαλυόυ απο εδώ (κύπρο) μονο ενα περίεργο εχει.. Από οτι είδα πρεπει να υπάρχει λιγότερος χορος προστασίας στο πάνω αριστερά μέρος.. Το δικό μου εχει ίσα κομμάτια στο πλάι και μια μικρή σχχετικα εγκοπή.. Μιλάμε πάντα για το μέρος που βρίσκονται οι αισθητήρες.. Αν καλύπτεται κάποιος από αυτούς θα υπάρχει κάποιο προβλημα?

Ευχαριστώ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

παιδια γυαλι οθονης απλα παρτε αυτο.

Εξαιρετική τιμή εξαιρετική ποιότητα από δω.

https://www.ebnb.gr/index.php?route=product/product&product_id=16140

εχω παρει της nilkin εχω παρει κι αλλη μια απο Ηλια,καμια δεν ειχε ομως την αισθηση αυτης και δεν το περιμενα.και το βασικο,καλυπτει ολο το μπροστινο μερος εκτος ακουστικου,οι αλλες οχι.

το LG CCH-320G Slim Guard & Wireless Charge Case για LG D855 Optimus G3 Black δε μπορω να το βρω.και στο 247 εξαντλημενο.πρεπει να ειναι οτι καλυτερο και μην προσθετει ογκο,σωστα?η ασυρματη φορτιση σαφως και υπαρχει.καλυπτει και τα πλαγια ολο το τηλεφωνο περιμμετρικα?

το LG CCH-320G Slim Guard & Wireless Charge Case για LG D855 Optimus G3 Black δε μπορω να το βρω.και στο 247 εξαντλημενο.πρεπει να ειναι οτι καλυτερο και μην προσθετει ογκο,σωστα?η ασυρματη φορτιση σαφως και υπαρχει.καλυπτει και τα πλαγια ολο το τηλεφωνο περιμμετρικα?

http://www.expansys.com.gr/lg-slim-guard-case-for-lg-g3-black-262011/

http://www.tech-in.gr/lg-cch-320g-slim-guard-case-for-lg-g3-d855-black.html

http://www.expansys.com.gr/lg-slim-guard-case-for-lg-g3-black-262011/

http://www.tech-in.gr/lg-cch-320g-slim-guard-case-for-lg-g3-d855-black.html

ΣΤΟ πρώτο πέρα από ακριβό τα μεταφορικά για Κρήτη είναι απαγορευτικά.

Στο δεύτερό,μη διαθέσιμο....

Και μένα μ αρέσει σαν ιδέα η slim guard αλλά φαντάζομαι είναι σαν το πίσω μέρος της quick circle και δεν προστατεύει το γυαλί της κάμερας ούτε τα πίσω κουμπιά επομένως δεν μπορείς να το ακουμπήσεις κάπου.

Και μένα μ αρέσει σαν ιδέα η slim guard αλλά φαντάζομαι είναι σαν το πίσω μέρος της quick circle και δεν προστατεύει το γυαλί της κάμερας ούτε τα πίσω κουμπιά επομένως δεν μπορείς να το ακουμπήσεις κάπου.

Λες να ναι έτσι?

Πάρε από το e shop.gr με 5 ευρώ πολύ καλό τζαμακι.

αυτο το tempered του e-shop (το οποιο ειναι εξαντλημενο βεβαια τωρα, αλλα ελπιζω θα ξαναφερει) καλυπτει ολη την προσοψη?

Γενικα ψαχνω ενα τζαμακι το οποιο να καλυπτει ολη την προσοψη και να εχει απλα τρυπα για το ακουστικο, ΟΧΙ απλα να σταματαει εκει που αρχιζει το ακουστικο και οι αισθητηρες...θελω να καλυπτει και τη πανω πλευρα και απλα να εχει τρυπα στο ακουστικο (στους αισθητηρες νομιζω δε χρειαζεται οποτε καλυτερα μονο στο ακουστικο). Σαν το spigen δηλαδη, αλλα στο 5ευρο...

Πηρα ενα Bepak απο ebay και μου ηρθε χτες το οποιο δυστυχως ενω ηταν οπως το λεω η revision1, στην revision2 απλα σταματαει το γυαλι εκει που ειναι οι αισθητηρες και το ακουστικο :(

αυτο το tempered του e-shop (το οποιο ειναι εξαντλημενο βεβαια τωρα, αλλα ελπιζω θα ξαναφερει) καλυπτει ολη την προσοψη?

Γενικα ψαχνω ενα τζαμακι το οποιο να καλυπτει ολη την προσοψη και να εχει απλα τρυπα για το ακουστικο, ΟΧΙ απλα να σταματαει εκει που αρχιζει το ακουστικο και οι αισθητηρες...θελω να καλυπτει και τη πανω πλευρα και απλα να εχει τρυπα στο ακουστικο (στους αισθητηρες νομιζω δε χρειαζεται οποτε καλυτερα μονο στο ακουστικο). Σαν το spigen δηλαδη, αλλα στο 5ευρο...

Πηρα ενα Bepak απο ebay και μου ηρθε χτες το οποιο δυστυχως ενω ηταν οπως το λεω η revision1, στην revision2 απλα σταματαει το γυαλι εκει που ειναι οι αισθητηρες και το ακουστικο :(

Μερικές σελίδες πριν έχω ποστάρει ό,τι ακριβώς ζητάς στα 5,80. (Αν είσαι Αθηναίος στο περνάει το ένα παλικάρι που είναι εκεί αν και εγώ το έβαλα μόνος μου πανεύκολα.)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λες να ναι έτσι?

Δεν την έχω δει αλλά υποθέτω πως είναι όπως της circle το πίσω μέρος.Αν είναι έτσι σίγουρα δεν προστατεύεται το γυαλί της κάμερας και τα πίσω κουμπιά.Δεν έχει δηλαδή σε εκείνο το σημείο λίγο έξτρα πάχος ώστε να φροντίζει να μην έρχονται σε επαφή με τίποτα όταν ακουμπάμε κάπου το κινητό.

Ίσως κάποιο παιδί που την έχει να μπορεί να μας διαφωτίσει.

Οσον αφορα την θηκη την εχω αυτην που αφαιρειται το καπακι και θελω να πω πως πρωτη μερα και το πλαστικο αναμεσα στην καμερα και τα κουμπια ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ...Δεν ξερω τι να κανω ειναι μια θηκη 40 ευρω και δεν προστατευει πληρως ... Μπορειται να σκεφτειτε καμια λυση? Να παραγγειλω κανενα σκιν?

Οσον αφορα την θηκη την εχω αυτην που αφαιρειται το καπακι και θελω να πω πως πρωτη μερα και το πλαστικο αναμεσα στην καμερα και τα κουμπια ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ...Δεν ξερω τι να κανω ειναι μια θηκη 40 ευρω και δεν προστατευει πληρως ... Μπορειται να σκεφτειτε καμια λυση? Να παραγγειλω κανενα σκιν?

Εγω εχω την επισημη της LG με την ασυρματη φορτιση εδω και 1 βδομαδα. Δεν εχω προσεξει καποια φθορα στο σημειο που αναφερεις.

Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο σημειο προεξεχει αλλα δεν θα κατσω να σκασω κιολας

LG G3

Συμφωνω φιλε μου... Η φθορα ειναι μηδαμινη απλα δεν μου πολυαρεσε το γεγονος οτι στην πρωτη μερα εχει κιολας εστω και μικρη φθορα.. Ουτε εγω θα κατσω να σκασω τηλεφωνο ειναι... Και κατι ακομα .. Το νιωθετε περιεργο οταν βαζετε το βυσμα της φορτισης?

Μερικές σελίδες πριν έχω ποστάρει ό,τι ακριβώς ζητάς στα 5,80. (Αν είσαι Αθηναίος στο περνάει το ένα παλικάρι που είναι εκεί αν και εγώ το έβαλα μόνος μου πανεύκολα.)

Σε ποιο μαγαζι κωνσταντινε αν επιτρεπεται εβαλες το τζαμακι εσυ?Μαρκα και τιμη?Καλυπτει ολη την οθονη γιατι το x-one που πηρα απο e-click στα 9,90 δεν καλυπτει ολη την οθονη...

Έχει αγοράσει κανείς από ebay την θήκη LG G3 Slim Guard Case ?? Βρήκα εδώ αυτήν:

http://www.ebay.com/itm/161356014818?var=460379156936&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

αλλά κάπου κάτω λέει κάτι για συμβατότητα της ασύρματης φόρτισης και έχει δύο φωτογραφίες. Εμένα τα pins είναι όπως στη φώτο με το μη συμβατό μοντέλο. Τι παίζει ?? Ή αν την έχει πάρει κάποιος από Ελλάδα και δουλεύει σίγουρα η ασύρματη φόρτιση ας μου πεί απο που την πήρε! :) Επίσης κάποιο καλό τζαμάκι για σκριν προτέκτορ. Έχω τη θήκη της Spigen Slim Armor με απλό σκριν προτέκτορ και λέω να πάρω την Slim Guard Case της LG σε συνδυασμό με τζαμάκι για αλλαγή. Ευχαριστώ! :)

Σε ποιο μαγαζι κωνσταντινε αν επιτρεπεται εβαλες το τζαμακι εσυ?Μαρκα και τιμη?Καλυπτει ολη την οθονη γιατι το x-one που πηρα απο e-click στα 9,90 δεν καλυπτει ολη την οθονη...

Δες το ποστ μου νιυμερο 185..;)

Καλυπτει ολη την οθονη απο ακρη σε ακρη και αφηνει μονο κενο για το ακουστικο..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [LG G3] Αξεσουάρ (θήκες, μπαταρίες, κάρτες μνήμης κτλ)