walkera82 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως έχει κάνει τρομερή δουλειά στη rom. Μέχρι τώρα λειτουργεί άψογα χωρίς κάποιο bug. Μέχρι και το camera apk λειτουργεί τέλεια. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 εγω τα παιρνω ολα με lg backup...και μετα κανω επαναφορα παλι με το ιδιο.. το κινητο ειναι στημενο ετοιμο οπως πριν...!! τσακ μπαμ...!! Απο ττην εφαρμογή Lg Backup ή από τα αντίγραφα ασφαλείας κι επαναφορά των ρυθμίσεων ;Και επαναφέρει κανονικά τα πάντα ;Επαφές,κλήσεις,μηνύματα,εφαρμογές; Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως έχει κάνει τρομερή δουλειά στη rom. Μέχρι τώρα λειτουργεί άψογα χωρίς κάποιο bug. Μέχρι και το camera apk λειτουργεί τέλεια. Εχει δηλαδη τα καλουδια της καμερας του g4?? :blink: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Απο ττην εφαρμογή Lg Backup ή από τα αντίγραφα ασφαλείας κι επαναφορά των ρυθμίσεων ;Και επαναφέρει κανονικά τα πάντα ;Επαφές,κλήσεις,μηνύματα,εφαρμογές; lg backup/// επαναφερει τα παντα ακριβως οπως τα ειχες...!!! εγω με αυτην την εφαρμογη τα κανω πλεον..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Εχει δηλαδη τα καλουδια της καμερας του g4?? :blink: Τα έχει πλήν του raw format, δηλαδή αποθηκεύει σε jpg. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) lg backup/// επαναφερει τα παντα ακριβως οπως τα ειχες...!!! εγω με αυτην την εφαρμογη τα κανω πλεον..!! Lg backup απο το play store? Αντιγραφει και τις εφαρμογες?γιατι ειδα οτι λεει μουσικη,βιντεο,φωτο,επαφες και ημερολογιο. Edited June 6, 2015 by panosz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Τα έχει πλήν του raw format, δηλαδή αποθηκεύει σε jpg. manual mode και shutter speed λειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 manual mode και shutter speed λειτουργει? Λειτουργεί, σου δίνεται η δυνατότητα να τα αλλάξεις στο manual mode αλλά για να είμαι ειλικρινής δε διαπίστωσα κάποια αλλαγή στο αποτέλεσμα της φωτογραφίας σε σχέση με το auto mode. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Λειτουργεί, σου δίνεται η δυνατότητα να τα αλλάξεις στο manual mode αλλά για να είμαι ειλικρινής δε διαπίστωσα κάποια αλλαγή στο αποτέλεσμα της φωτογραφίας σε σχέση με το auto mode. τοτε δεν λειτουργει. Λεο και εγω εγινε κανα τετοιο θαυμα χωρις api2 :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Παντως μπορω να πω μετα βεβαιοτητας οτι χαλασε η ποιοτητα των φωτογραφιων με την καμερα του 4 που εβαλε στην ρομ...Ο θορυβος ανεβηκε σε ενοχλητικα επιπεδα αν κανεις ζουμ την φωτο....Θυμιζει xperia :( Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 ΕΝταξει μην περιμενετε να κανει οτι ακριβως κανει η καμερα στο G4, υπαρχουν και διαφορες στο hardware Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Η κινουμενη εικόνα καιρού δουλεύει σε εσάς ρε παιδιά??? Δεν κατάφερα να την ενεργοποίηση.... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Μπορεί κάποιος που δοκίμασε αυτές τις λίγες ώρες την cloudy να μας πει τι πραγματικά τι παίζει με την Rom ;;; Άλλοι λένε μια χαρά όλα άλλοι λένε έχει bugs .... Τι ισχύει ρε παίδες ;;; Μερικοί λένε στο xda Για κάποιο πρόβλημα με την φόρτιση .... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Μπορεί κάποιος που δοκίμασε αυτές τις λίγες ώρες την cloudy να μας πει τι πραγματικά τι παίζει με την Rom ;;; Άλλοι λένε μια χαρά όλα άλλοι λένε έχει bugs .... Τι ισχύει ρε παίδες ;;; Μερικοί λένε στο xda Για κάποιο πρόβλημα με την φόρτιση .... Για την φόρτιση που λες. Νομιζω πως ναι έχει κάποιο θέμα.. Το έχω κάνα μισαωρο στον φορτιστής κ μια ανεβαίνουν τα ποσοστά .την αλλη κατεβαίνουν.....θα δειξει.. Για την κινούμενη εικόνα καιρου θέλω να μου πειτε..... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Και εγώ που το έχω για φόρτιση τώρα, δε μου έχει κάνει κάποιο πρόβλημα. Στο xda πάντως για το lock screen καιρού γράφουν πως δεν είναι συμβατό με το g3 γι΄ αυτό και δε λειτουργεί. Πάντως λογικό είναι να υπάρχουν ασυμβατότητες σε σχέση με τι αντίστοιχες του g4 και αυτό γιατί είναι port από το g4. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αγορινες κατεβαστε απο εδω την 2.1 και βαλτε την. Η ρομ ειναι αψογη. Οτι καλυτερο εχω βαλει εως τωρα σε G4 apps port. http://lgviet.com/forum/index.php?threads/36146/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Αγορινες κατεβαστε απο εδω την 2.1 και βαλτε την. Η ρομ ειναι αψογη. Οτι καλυτερο εχω βαλει εως τωρα σε G4 apps port. http://lgviet.com/forum/index.php?threads/36146/ Ευχαριστουμε man,αλλά δεν κατεβαινει..Και τι wipes κανουμε για μεταβαση απο cloudy?? Edited June 6, 2015 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αγορινες κατεβαστε απο εδω την 2.1 και βαλτε την. Η ρομ ειναι αψογη. Οτι καλυτερο εχω βαλει εως τωρα σε G4 apps port. http://lgviet.com/forum/index.php?threads/36146/ E όχι.. Μόλις τελείωσα το στήσιμο με το cloudy.... Χαχαχααα Σε αυτήν δουλεύει φιλέ η κινουμενη εικόνα καιρού.?? Και ποιες διάφορες έχει με του cloudyfa?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 E όχι.. Μόλις τελείωσα το στήσιμο με το cloudy.... Χαχαχααα Σε αυτήν δουλεύει φιλέ η κινουμενη εικόνα καιρού.?? Και ποιες διάφορες έχει με του cloudyfa?? Ναι στα χαρακτηριστικα της λεει οτι δουλευει η εικονα καιρου στην οθονη κλειδωματος,αλλά δεν κατεβαινει η ρομ...Δεν δουλευει το download link... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Δουλευουν ολα παιδια. Ειναι πολυ καλη η ρομ. https://drive.google.com/file/d/0B4A_4ShpmQx1Zk9vUnRNTURXZjg/view?pli=1 Εχει και ρολογακι οπως ο seven και φακο και t-action και στην κουρτινα να αλλαξεις φωτο οπως και επισης δουλευει η μεταβαση στις ρυθμίσεις lockscreen απο την αρχικη σελιδα. Το μονο μειον ειναι οτι οταν ανανεωνει ο καιρος λογω του lockscreen effect βγαζει σφαλμα αλλα δεν επηρεαζει πουθενα. Αψογη. Edited June 6, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Δουλευουν ολα παιδια. Ειναι πολυ καλη η ρομ. https://drive.google.com/file/d/0B4A_4ShpmQx1Zk9vUnRNTURXZjg/view?pli=1 Μπουκωσε αγορινα!Δεν κατεβαινει! :lol:Θα δουμε αυριο....Αντε καληνυχτες.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Δειτε και εδω. Ανεβαζει σε Mega http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1021485 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Και mirror για τη rom του cloudy. https://mega.nz/#!8xARGSbS!kWLLuh6bsmPpdcbXAtp3Z23em5iUpVQqwM8hV8AdWDo Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δειτε και εδω. Ανεβαζει σε Mega http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1021485 κανενα λινκ δν δουλευει ακομη φιλε μου..!! Καλημερα στην παρεα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 κανενα λινκ δν δουλευει ακομη φιλε μου..!! Καλημερα στην παρεα..!! μολις βρηκα αυτο εδω..ορματεεε..!! https://www.fshare.vn/file/CZPDDGWVF7FB Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts