STATYSS Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Στάθη την 4 βάλε είναι η καινούρια έκδοση και έχει διορθώσεις στο changelog:rolleyes: Γιαννης.. ευχαριστω Βαγγελη μου..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 βαγγελη μου πια ειναι η διαφορα τις HD 4.0 με την Version 2.4 - V10N - D855 που γραφει απο κατω? δεν μπορω να την καταλαβω..!! και ποια απο τις 2 ειναι καλυτερη και πιο πληρης? http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-mod-7-rom-mod-1-4-1-g3-d855-t2887669 η 2.4 ειναι κιτ κατ και υποστηρίζει davlik και xposed Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 η 2.4 ειναι κιτ κατ και υποστηρίζει davlik και xposed ευχαριστωω..!! καλυτερα λολιποπ..chupa chups..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Εγώ εμεινα με stock κιτκατ με ροοτ , greenify κλπ , πάγωμα στο bloat και αναμένω να δουλεψει το xposed στο L. Ελεύθερη ram 720mb ;) Edited November 29, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Προσοχή όποιος έχει εγκαταστήσει androidnow 4 lolipop δεν μπορεί να γυρίσει πίσω σε kitkat backup ούτε να φλασαρει kitkat rom θα έχει πρόβλημα μετην sim επειδή με την anroidnow φλασαρετε και το modem της Lolipop με το ζόρι το επανεφερα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Προσοχή όποιος έχει εγκαταστήσει androidnow 4 lolipop δεν μπορεί να γυρίσει πίσω σε kitkat backup ούτε να φλασαρει kitkat rom θα έχει πρόβλημα μετην sim επειδή με την anroidnow φλασαρετε και το modem της Lolipop με το ζόρι το επανεφερα:p το χω παθει και εγω ουτε με το restore της twrp (απορω τι σκ@τ@ backup ειναι αυτο) δεν εστρωνε :mad: αναγκαστικα να flashαρω kdz Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 το χω παθει και εγω ουτε με το restore της twrp (απορω τι σκ@τ@ backup ειναι αυτο) δεν εστρωνε :mad: αναγκαστικα να flashαρω kdz Δεν φταίει το backup φίλε,έβαλα πάλι anroidnow 4 που είναι lolipop και ταιριάζει με το modem και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Και εγώ πάω για flash tooll. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Δεν φταίει το backup φίλε,έβαλα πάλι anroidnow 4 που είναι lolipop και ταιριάζει με το modem και όλα καλά. αυτο ειναι δεδομενο αν βαλεις anroidnow 4 :) ολα οκ αλλα αν θες να πας σε στοκ ρομ KK δε γινετε ουτε απο restore ουτε flashαροντας zip πχ με 10Ν μονο kdz Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εμεις που ειμαστε μονο root χωρις recovery για να περασουμε επομενο ota update αρκει να κανουμε unroot απο το supersu και ξανα enable το OTA απο το hidden menu ή απαιτειται τιποτα αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εμεις που ειμαστε μονο root χωρις recovery για να περασουμε επομενο ota update αρκει να κανουμε unroot απο το supersu και ξανα enable το OTA απο το hidden menu ή απαιτειται τιποτα αλλο ?χα χα σε βλέπω να περνάει κάνα εξάμηνο για βάλεις custom. Αντε να βρεθούμε με τον βαγγο να στο φλασαρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 αυτο ειναι δεδομενο αν βαλεις anroidnow 4 :) ολα οκ αλλα αν θες να πας σε στοκ ρομ KK δε γινετε ουτε απο restore ουτε flashαροντας zip πχ με 10Ν μονο kdz λογικο δεν ειναι ; μιας και ο vag74 ειπε ο,τι οταν περνας την συγκεκριμενη ρομ , περνας και το καινουριο μοντεμ της λολιποπ ! αρα , πως να γυρισεις πισω ;; δεν θα βοηθουσε αν περνουσες πρωτα KK baseband ? και μετα το zip g2 εχω απλα διαβαζω κι εδω μιας κι εχω φιλους με g3 Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) λογικο δεν ειναι ; μιας και ο vag74 ειπε ο,τι οταν περνας την συγκεκριμενη ρομ , περνας και το καινουριο μοντεμ της λολιποπ ! αρα , πως να γυρισεις πισω ;; δεν θα βοηθουσε αν περνουσες πρωτα KK baseband ? και μετα το zip g2 εχω απλα διαβαζω κι εδω μιας κι εχω φιλους με g3 Άλλο είναι το baseband άλλο το modem.;)το baseband τηε Lolipop rom είναι kit kat και δεν δημιουργεί πρόβλημα το modem είναι Lolipop γι'αυτό στο downgrate δημιουργεί θέμα με την sim. Edited November 30, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μενιο αφου ροοταρα την 2η μερα που το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μενιο αφου ροοταρα την 2η μερα που το πηραχα χα καλορίζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) παιδια μια ερωτηση αν ξερει καποιος... προσπα8ω να βαλω στο g3 (stock 4.4.2 unrooted) το θεμα LGHome_Theme_TahitiBlue απο το Lg L24 (G3 version Japan)... το θεμα αυτο το εχει η cloudyg3 1.2, το πηρα λοιπον το apk ( οχι το odexed ) μεσα απο την cloudyg3 και προσπα8ησα να το κανω ινσταλλ σαν απλο apk αλλα τζιφος... καμια ιδεα? ο cloudyfa λεει οτι το συγκεκριμενο θεμα οπως και τα υπολοιπα που εχει η cloudyg3 δεν ειναι μονταρισμενα και παιζουν μια χαρα... Edited November 30, 2014 by kakopaidi Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Καλησπέρα κ απο μένα.Κάτοχος κ εγώ απο χθές το 32αρι με σειρα 409 V10i κ θα ήθελα μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πεί γτ δουλεύει μόνο με wcdma κ όχι lte. Εχω κάνει τις ρυθμίσεις κ μεσα απ το hidden menu με επιλογή μόνο lte οπου οταν το επιλέγω χάνεται το σήμα κ ψάχνει πολύ ωρα χωρίς αποτέλεσμα.Μόλις επιλέγω το GSM/WCDMA/LTE τότε επαναφέρεται το σήμα κ εμφανίζει το H Γνωρίζει κάποιος να μου πεί τί πάιζει??? Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εχεις ενεργοποιησει 4G σημα απο τον παροχο + εισαι σιγουρος οτι εκει που εισαι υπαρχει LTE καλυψη? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εβαλα ενός φίλου την sim κ δούλεψε με την μία το 4G.Δυστυχώς δέν ήξερα οτι κ η κάρτα πρέπει να υποστηρίζει lte.Οπότε πάω για καινούργια sim ή παω στον πάροχο κ αυτός ενεργοποιεί το 4G στην sim μου? Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εβαλα ενός φίλου την sim κ δούλεψε με την μία το 4G.Δυστυχώς δέν ήξερα οτι κ η κάρτα πρέπει να υποστηρίζει lte.Οπότε πάω για καινούργια sim ή παω στον πάροχο κ αυτός ενεργοποιεί το 4G στην sim μου? Λογικα και η σιμ πρέπει να υποστηρίζει lte και απ την εταιρία πρέπει να ναι ενεργοποιημένο το 4g σήμα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 AndroinNow 5.0 με ευρωπαικό Lollipop. ;) http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-mod-7-rom-mod-1-4-1-g3-d855-t2887669 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 AndroinNow 5.0 με ευρωπαικό Lollipop. ;) http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-mod-7-rom-mod-1-4-1-g3-d855-t2887669 Την εβαλες?? Τι διάφορα έχει απο την 4.. Το Σάββατο έβαλα την 4 για αυτο ρωταω... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Την εβαλες?? Τι διάφορα έχει απο την 4.. Το Σάββατο έβαλα την 4 για αυτο ρωταω... Πολύ πιο smooth και γρήγορη,εγώ έβαλα και chupachup kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 και εβαλα την 5.0 Androidnow μαζι με ChupaChups Kernel Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Όποιος εγκαταστήσει android now 5 καλύτερα να μην αναβαθμίσει τον supersu σε 2.37 με φλας μέσα από το recovery δημιουργεί θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts