emperor4her Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Στην τελευταία fulmics πως μπορώ να ρυθμίσω με πόσα MP θα βγάζει φωτογραφίες και με πόση ανάλυση θα τραβά βίντεο; Βλέπω πως έχει μόνο επιλογή για την αναλογία οθόνης (4:3, 16:9 κλπ) και όχι για MP! η καμερα από fulmics δεν τραβάει βίντεο με 60fps.τόσες εκδόσεις και ακόμα να το φτιάξει.γράφει ότι το κάνει αλλά δεν το κάνει. Νομιζω πως δεν μπορεις παρα μονο με αλλη εφαρμογη.Ειναι μερικα απο τα εκνευριστικα ζητηματα της ΜΜ. Πάντως στην στοκ mm μπορούσες να επιλέξεις MP Καμία πρόταση για free πρόγραμμα που μα κάνει τι δουλειά έχει κάνεις?? Toτε κατι εχει να κανει με το προγραμμα της καμερας , ειδικα αν ειναι Port απο αλλο G. βρε βαλτε Xcam, δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο, και ποτε δεν ασχοληθηκα με stock. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 xcam έχω αλλά μου την βγάζει λίγο κουλή στην οθόνη, δεν ξέρω ίσως είναι που άλλαξα το dpi στο κινητό.υπάρχει πορτ της καμερας του v10 αλλά έχει περιορισμό στα 5 λεπτά στο βίντεο με 60fps.... Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ισχύει ότι μετά από αλλαγή ρομ ή κέρνελ η μπαταρία θέλει καλιμπράρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ισχύει ότι μετά από αλλαγή ρομ ή κέρνελ η μπαταρία θέλει καλιμπράρισμα; ετσι λενε οι "ειδικοι" αλλα αν δεν δεις αλλαγη συμπεριφορας της μπαταριας μην κανεις τιποτα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Παιδιά θέλω να κατεβάσω την fulmics κατευθείαν στο κινητό αλλά δεν κατεβαίνει μάλλον επειδή είναι μεγάλη σε μέγεθος. Τι μπορώ να κάνω χωρίς χρήση pc Edited May 21, 2016 by dimitrinhio_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Κατέβασε τη από το mirror link που δίνει ο developer Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Από εκεί προσπαθήσα όμως μένει κολλημένο στο 0% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Με wifi δοκιμασες η με data? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Wi fi μπαίνει κανονικά στις λήψεις όμως δεν κατεβαίνει ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Απο xda ειδα οτι ο κερνελ xceed υποστηριζει πλεον fm radio .επειδη ενδιαφερομαι για εγραφη ραδιοφωνου(spirit fm) κατεβασα την τελευταια εκδοση αλλα γραφει update nigtli η κατι τετοιο.περναω αυτο το αρχειο ζιπ η πρωτα κανω κατι αλλο? Ειμαι με fulmics 5.2 με κερνελ της ρομ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Απλως περνας το zip αρχειο μεσω recovery. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) ρε παιδια μια βοηθεια αν το εχει αντιμετωπισει καποιος.. ειχα fulmics MM, και επειδη θελω να το στειλω service για την κλασικη ρωγμη, πηγα να περασω την stock απο LG Flash Tool.. ε το θεμα ειναι οτι κολησε στο 4%, και διαβασα στο xda η εδω (δεν θυμαμαι) οτι απο mm για downgrade πρεπει να γινει με το lgUp.. το θεμα ειναι οτι το lgUp μου λεει uknown Model.. στο xda λεει: If you have a problem that LGUP does not see your LG G3, leave your mobile connected via USB and leave LGUP running, restart your mobile, hopefully this will solve the problem. δεν γινεται ομως κατι.. brickαρε? καμια ιδεα? Edit: σε download mode μπαινει κανονικα.. και οταν παταω το Power Button, Μπαινει κατευεθειαν σε download, χωρις bootloop, η οτιδηποτε αλλο... Edited May 22, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 γιατι δεν περνας στοκ mm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 γιατι δεν περνας στοκ mm? δοκιμασα και με την D85530C_00_0211.kdz.. τα ιδια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 ρε παιδια μια βοηθεια αν το εχει αντιμετωπισει καποιος.. ειχα fulmics MM, και επειδη θελω να το στειλω service για την κλασικη ρωγμη, πηγα να περασω την stock απο LG Flash Tool.. ε το θεμα ειναι οτι κολησε στο 4%, και διαβασα στο xda η εδω (δεν θυμαμαι) οτι απο mm για downgrade πρεπει να γινει με το lgUp.. το θεμα ειναι οτι το lgUp μου λεει uknown Model.. στο xda λεει: If you have a problem that LGUP does not see your LG G3, leave your mobile connected via USB and leave LGUP running, restart your mobile, hopefully this will solve the problem. δεν γινεται ομως κατι.. brickαρε? καμια ιδεα? Edit: σε download mode μπαινει κανονικα.. και οταν παταω το Power Button, Μπαινει κατευεθειαν σε download, χωρις bootloop, η οτιδηποτε αλλο... Οταν περασες το lg up περασες και το προσθετο dll αρχειο που δινουν για να αναγνωρισει το g3? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Οταν περασες το lg up περασες και το προσθετο dll αρχειο που δινουν για να αναγνωρισει το g3? ??? που ειναι αυτο?? edit: αφου παιδευομαι απ τις 6 μεχρι τωρα (11.00) και εχω πονοκεφαλιασει τελικα καταφερα να το κανω να δουλεψει.. ακολουθησα αυτον τον οδηγο. στο κανονικο μου Pc δεν δουλεψε, κολουσε η διαδικασια στο 20%... τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες, δουλεψε στο laptop.. αυριο φευγει για service.. αποκομησα πολλες τρομαρες, πονοκεφαλο, και διαφορα βρισιδια που ετρωγε κατα διαστηματα! :lol: τελος καλο, ολα καλα.. Edited May 22, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 ??? που ειναι αυτο?? edit: αφου παιδευομαι απ τις 6 μεχρι τωρα (11.00) και εχω πονοκεφαλιασει τελικα καταφερα να το κανω να δουλεψει.. ακολουθησα αυτον τον οδηγο. στο κανονικο μου Pc δεν δουλεψε, κολουσε η διαδικασια στο 20%... τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες, δουλεψε στο laptop.. αυριο φευγει για service.. αποκομησα πολλες τρομαρες, πονοκεφαλο, και διαφορα βρισιδια που ετρωγε κατα διαστηματα! :lol: τελος καλο, ολα καλα.. Το εστειλες λογω του κολληματος στο 4? Και εμενα ετσι εκανε αλλα τωρα το ξεπέρασε Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Το εστειλες λογω του κολληματος στο 4? Και εμενα ετσι εκανε αλλα τωρα το ξεπέρασε οχι, το εστειλα λογω της ρωγμης στο μικροφωνο. κολλαει στο 4%, επειδη απ οτι διαβασα το LG Flash Tool δεν τρεχει σε mm... δεν ξερω, αν θελεις να γυρισεις σε stock, ακολουθησε τη διαδικασια του οδηγου που ποσταρα. εγω ετσι και μονο τα καταφερα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 καλημέρα σε όλους, ποια aosp εχετε να μου προτεινετε για 32αρι lg g3 EU? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Έχω περάσει 2 φορές την mm με flashtool και τις 2 μου κολλούσε στο 60% και έπρεπε να κάνω 3-4 επαναλήψεις για να το πετύχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Έχω περάσει 2 φορές την mm με flashtool και τις 2 μου κολλούσε στο 60% και έπρεπε να κάνω 3-4 επαναλήψεις για να το πετύχω Με το LG UP κάνεις upgrade και downgrade. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 καλημέρα σε όλους, ποια aosp εχετε να μου προτεινετε για 32αρι lg g3 EU? xenonhd πολύ δυνατή. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 xenonhd πολύ δυνατή. υπάρχει κάποια με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και να είναι πιο γρήγορη; την είχα παλια αλλά εχω τωρα την xosp, η γνώμη σου είναι να ξαναγυρίσω στην xexnon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 ποσο ποιο "γρηγορη" ρε παιδια μπορει να ειναι μια ηδη γρηγορη ρομ,καλυτερα να εχουμε μια ρομ χωρις λαγκαρισματα και ας αργει 3μιλισεκοντ.;) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 ποσο ποιο "γρηγορη" ρε παιδια μπορει να ειναι μια ηδη γρηγορη ρομ,καλυτερα να εχουμε μια ρομ χωρις λαγκαρισματα και ας αργει 3μιλισεκοντ.;) θεωρητικα ρωταω αναμεσα σε αυτες τις 2 ποια θεωρειται καλυτερη φιλε σταυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts