vortex78 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπερα σε ολους απλα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση η οποια ειναι η εξης: Moλις χθες φλασαρα manual την 6(δεν ειχε ερθει σε ΟΤΑ ακομη)το κιν ητανε και ειναι αρουταριστο και επισης δεν θελω να το ρουταρο, τωρα η εγγυηση του κιν χαθηκε?αλλα απο οτι διαβασα ειναι η stock(κανονικη εκδοση 6). Παντος ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την 6 σε συγκριση με την 5(η μερα με την νυχτα). Οποιος γνωριζει ας μου απαντηση σας παρακαλω για την εγγυηση ποιο πολυ καιγομαι.Ευχαριστω. Διαβάστε λίγο πιο πίσω ρε παιδιά;) Είπαμε ότι το update σε 6 έχει δοθεί μόνο στα πολωνικά G3.Αν έχεις πολωνικό είσαι ok,αν έχεις οποιασδήποτε άλλης χώρας τότε είσαι εκτός εγγύησης. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπερα σε ολους απλα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση η οποια ειναι η εξης: Moλις χθες φλασαρα manual την 6(δεν ειχε ερθει σε ΟΤΑ ακομη)το κιν ητανε και ειναι αρουταριστο και επισης δεν θελω να το ρουταρο, τωρα η εγγυηση του κιν χαθηκε?αλλα απο οτι διαβασα ειναι η stock(κανονικη εκδοση 6). Παντος ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την 6 σε συγκριση με την 5(η μερα με την νυχτα). Οποιος γνωριζει ας μου απαντηση σας παρακαλω για την εγγυηση ποιο πολυ καιγομαι.Ευχαριστω. πρεπει να ξερεις για ποια χωρα ειναι η συσκευη σου και να φλασαρεις το την αντιστοιχη ρομ.. λογικα για να μην σου ειχε ερθει η αναβαθμιση δεν προοριζοταν για πολωνια.. οποτε αν τυχη (που να μην τυχη) να πας για σερβις θα πρεπει να εχει την ρομ τη δικια του και οχι αλλης χωρας.. στην περιπτωση σου δηλαδη εγγυηση ..γιοκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 πρεπει να ξερεις για ποια χωρα ειναι η συσκευη σου και να φλασαρεις το την αντιστοιχη ρομ.. λογικα για να μην σου ειχε ερθει η αναβαθμιση δεν προοριζοταν για πολωνια.. οποτε αν τυχη (που να μην τυχη) να πας για σερβις θα πρεπει να εχει την ρομ τη δικια του και οχι αλλης χωρας.. στην περιπτωση σου δηλαδη εγγυηση ..γιοκ.. Αφενος ενα συγνωμη για το εαν δημιουργηθηκε θεμα που δεν προσεξα λιγο τα σχολια πιο πισω και αφετερου εαν βγει το update τις υπαρχουσας χωρας που ειναι το κιν(δλδ ειναι απο Ρουμανια βασει ΙΜΕΙ)και φλασαρω μετα εκεινη θα ειμαι καλυμμενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αφενος ενα συγνωμη για το εαν δημιουργηθηκε θεμα που δεν προσεξα λιγο τα σχολια πιο πισω και αφετερου εαν βγει το update τις υπαρχουσας χωρας που ειναι το κιν(δλδ ειναι απο Ρουμανια βασει ΙΜΕΙ)και φλασαρω μετα εκεινη θα ειμαι καλυμμενος? Ναι όλα οκ μετά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ναι όλα οκ μετά. OK.Ευχαριστω για τις απαντησεις(ολων σας) και ενα συγνωμη και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Παιδια κατέβασα το xposed απο εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/mm-xposed-support-d855-v30b-t3286231 το φλασαρα αλλα δεν μου εβγαλε το εικονιδιο του.τι δεν εχω κανει σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Παιδια κατέβασα το xposed απο εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/mm-xposed-support-d855-v30b-t3286231 το φλασαρα αλλα δεν μου εβγαλε το εικονιδιο του.τι δεν εχω κανει σωστα? Edit:εγκατεστηκα το xposed installer 3.0 alpha4 αλλα μαλλον κατι δεν εχω κανει Καλα με το su.το su το εβαλα συμφωνα με τις οδηγιες αλλα μου λεει οτι η εφαρμογη απαιτει αναβαθμιση.και φυσικα δεν με ρωταει για να δωσω αδεια στο xposed.καμια ιδεα?? Edited January 18, 2016 by panosz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Edit:εγκατεστηκα το xposed installer 3.0 alpha4 αλλα μαλλον κατι δεν εχω κανει Καλα με το su.το su το εβαλα συμφωνα με τις οδηγιες αλλα μου λεει οτι η εφαρμογη απαιτει αναβαθμιση.και φυσικα δεν με ρωταει για να δωσω αδεια στο xposed.καμια ιδεα?? Κανε αναβάθμιση στο supersu που σου λέει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Κανε αναβάθμιση στο supersu που σου λέει. Καλημερα! Παταω συνεχεια και μου λεει μετα να κανει κανονικη ή TWRP ομως καμια απο τις δυο επιλογες δεν κανει κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλημερα! Παταω συνεχεια και μου λεει μετα να κανει κανονικη ή TWRP ομως καμια απο τις δυο επιλογες δεν κανει κατι.. The downloaded zip must be flashed in recovery before installing Xposed and right after flashing stock 30b. εκανες αυτο ακριβως?(απο της οδηγιες του dev) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Δεν ξέρω πως τα πάτε απο μπαταρία όσοι έχετε 6.0 εγώ πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος.. 9%.drain το βράδυ με wifi κλειστό εχτες.. και φυσικά το 50% είναι απο phone idle.. Δεν μπορω να καταλάβω τι φταίει τελικά! Η "κακογραμενες" lollipop & MM ή το κινητό? Με note2 δεν είχα τέτοια θέματα στην 4.4... Ξέρω πως να εγγαταστησω aplify, doze κλπ και να κάνω disable αλλά το θέμα δεν είναι αυτό.. ΚΑΝΟΝΙΚΑ, δεν θα έπρεπε να κάνω τίποτα απ αυτά με stock room και το drain να είναι φυσιολογικό τάξης 1-2% στο 8ωρο.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160119/634fc8d3d89a2520187878c613c5810f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160119/768b53f1b840fc1bf837c942b56fc1a9.jpg Edited January 19, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) The downloaded zip must be flashed in recovery before installing Xposed and right after flashing stock 30b. εκανες αυτο ακριβως?(απο της οδηγιες του dev) Μπορεις να το πεις με απλα λογια στα ελληνικα?γιατι ετσι οπως ειναι γραμμένα δεν βγαζω ακρη. Αυτό που εκανα ηταν να κατεβασω απο το play το SU και μετα φλασαρα το ζιπ.μετα φλασαρα το xposed και εγκατεστησα το app αλλα το SU δεν ... Edited January 19, 2016 by panosz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Παιδια κατέβασα το xposed απο εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/mm-xposed-support-d855-v30b-t3286231 το φλασαρα αλλα δεν μου εβγαλε το εικονιδιο του.τι δεν εχω κανει σωστα? Αυτο δεν ειναι το xposed. Αυτο ειναι η M version deodexed για το xposed. Το xposed ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/xposed. Η ΜΜ του g3 δεν παινρει supersu απο το playstore παιρνει το supersu 2.52 Beta. Κανενα αλλο δεν λειτουργει. Διαβαστε προσεκτικα μη φλασαρις οτι νανε θα καταστρέψεις άδικα το κινητο ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω πως τα πάτε απο μπαταρία όσοι έχετε 6.0 εγώ πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος.. 9%.drain το βράδυ με wifi κλειστό εχτες.. και φυσικά το 50% είναι απο phone idle.. Δεν μπορω να καταλάβω τι φταίει τελικά! Η "κακογραμενες" lollipop & MM ή το κινητό? Με note2 δεν είχα τέτοια θέματα στην 4.4... Ξέρω πως να εγγαταστησω aplify, doze κλπ και να κάνω disable αλλά το θέμα δεν είναι αυτό.. ΚΑΝΟΝΙΚΑ, δεν θα έπρεπε να κάνω τίποτα απ αυτά με stock room και το drain να είναι φυσιολογικό τάξης 1-2% στο 8ωρο.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160119/634fc8d3d89a2520187878c613c5810f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160119/768b53f1b840fc1bf837c942b56fc1a9.jpg Τρομερο idle εχει η Μ. 12 ωρες υπνο με 4G στο backround 0% Drain. Γεμισε και 9% οπως παντα. Βαλε BBS η Gsam να δεις τη σου κανει τη ζημια. Ετσι δεν μπορει να καταλαβει κανεις τι φταιει και εχεις drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Μπορεις να το πεις με απλα λογια στα ελληνικα?γιατι ετσι οπως ειναι γραμμένα δεν βγαζω ακρη. Αυτό που εκανα ηταν να κατεβασω απο το play το SU και μετα φλασαρα το ζιπ.μετα φλασαρα το xposed και εγκατεστησα το app αλλα το SU δεν ... θα προσπαθησω ..το zip που κατεβασες το φλασαρεις ΠΡΙΝ βαλεις expozed και αμεσως μετα που θα εχεις φλασαρει την στοκ ρομ.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αυτο δεν ειναι το xposed. Αυτο ειναι η M version deodexed για το xposed. Το xposed ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/xposed. Η ΜΜ του g3 δεν παινρει supersu απο το playstore παιρνει το supersu 2.52 Beta. Κανενα αλλο δεν λειτουργει. Διαβαστε προσεκτικα μη φλασαρις οτι νανε θα καταστρέψεις άδικα το κινητο ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τρομερο idle εχει η Μ. 12 ωρες υπνο με 4G στο backround 0% Drain. Γεμισε και 9% οπως παντα. Βαλε BBS η Gsam να δεις τη σου κανει τη ζημια. Ετσι δεν μπορει να καταλαβει κανεις τι φταιει και εχεις drain. τι μπορω να κανω τωρα?μπορω να φλασαρω οπως ειπες ή πρέπει να κανω κατι αλλο μιας και εχω φλασαρει τα λαθος αρχεία? ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα προσπαθησω ..το zip που κατεβασες το φλασαρεις ΠΡΙΝ βαλεις expozed και αμεσως μετα που θα εχεις φλασαρει την στοκ ρομ.. Δλδ τωρα πρέπει να ξαναφλασαρω τη στοκ?μπερδεύτηκα παιδια! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα προσπαθησω ..το zip που κατεβασες το φλασαρεις ΠΡΙΝ βαλεις expozed και αμεσως μετα που θα εχεις φλασαρει την στοκ ρομ.. Δλδ τωρα πρέπει να ξαναφλασαρω τη στοκ?μπερδεύτηκα παιδια!ποιο ζιπ πρέπει να κατεβασω?εχει ενα σωρο επιλογες..σορρυ που γινομαι κουραστικός αλλα εχω χασει λιγο την επαφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Παιδια χιλια συγνωμη..εω χασει την μπαλα και εχω μπερδεψει και εσας..παρακαλω τους διαχειριστές να διαγραψουν τα προηγούμενα ποστ εαν ειναι δυνατον.. Αυτο θελω ειναι να μου πει κάποιος ποιο αρχειο του xposed πρεπει να κατεβασω απο το xda και ποια διαδικασια πρέπει να ακολουθήσω.αυτη τη στιγμη ειμαι ρουτ αλλα δεν εχω SU ουτε exposed.σωζεται η κατασταση ή πρεπει να ξαναπερασω με flash tool τη στοκ? Συγνωμη και παλι! Edited January 19, 2016 by panosz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Παιδια χιλια συγνωμη..εω χασει την μπαλα και εχω μπερδεψει και εσας..παρακαλω τους διαχειριστές να διαγραψουν τα προηγούμενα ποστ εαν ειναι δυνατον.. Αυτο θελω ειναι να μου πει κάποιος ποιο αρχειο του xposed πρεπει να κατεβασω απο το xda και ποια διαδικασια πρέπει να ακολουθήσω.αυτη τη στιγμη ειμαι ρουτ αλλα δεν εχω SU ουτε exposed.σωζεται η κατασταση ή πρεπει να ξαναπερασω με flash tool τη στοκ? Συγνωμη και παλι! αν εχεις μπερδευτει τοσο καλυτερα ξεκινα απο την αρχη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 αν εχεις μπερδευτει τοσο καλυτερα ξεκινα απο την αρχη. Λοιπον θα ξαναπερασω τη στοκ. Μετα ρουταρω..απο εκει και περα ρε παιδια μια βοηθεια με το xposed..για su θα φλασαρω το 2.52 beta.σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Λοιπον θα ξαναπερασω τη στοκ. Μετα ρουταρω..απο εκει και περα ρε παιδια μια βοηθεια με το xposed..για su θα φλασαρω το 2.52 beta.σωστα? Φλασαρε το su 2.52 beta. Και μετα περνα το xposed. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Το v79-sdk23-arm. και το xpose installer 3.0 alpha4.zip. αφου εισαι ειδη root και εχεις περασει την v30b deodexed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Φλασαρε το su 2.52 beta. Και μετα περνα το xposed. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Το v79-sdk23-arm. και το xpose installer 3.0 alpha4.zip. αφου εισαι ειδη root και εχεις περασει την v30b deodexed. Ολα οκ!Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 παντως και στο xda δεν βλεπω πολλες επιλογες για κουστομιες,βρηκα μια σε ισπανικο σαιτ αλλα δεν μου αρεσε το πληκτρολογιο και σαν να ετρωγε πολυ μπαταρια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 και μένα μου την σκίζει την μπαταρία η 6, δεν υπάρχει αυτό.την κυριακή έβγαλα 2.30 ώρες οθόνη....... απαράδεκτο. και έχω κάνει disable τα πάντα από google και lg Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ίσως το γνωρίζετε αλλά εγώ το παραθέτω. Υπάρχει κι αυτό http://www.htcmania.com/forumdisplay.php?f=1464 το φόρουμ για το δικό μας εκτός του xda. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 (edited) Ίσως το γνωρίζετε αλλά εγώ το παραθέτω. Υπάρχει κι αυτό http://www.htcmania.com/forumdisplay.php?f=1464 το φόρουμ για το δικό μας εκτός του xda. αυτην ενοουσα ποιο πανω αλλα η μπαταρια αδιαζει ποιο γρηγορα.την δοκιμασα μεχρι και την 1.6 http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1128140 επισης δεν μου αρεσε το πληκτρολογιο . Edited January 20, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 αυτην ενοουσα ποιο πανω αλλα η μπαταρια αδιαζει ποιο γρηγορα.την δοκιμασα μεχρι και την 1.6 http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1128140 επισης δεν μου αρεσε το πληκτρολογιο . Σταύρο,τώρα είδα οτι ανέφερες στο σχόλιο σου πιο πάνω για ισπανικό σάιτ. Κεκτημένη ταχύτητα:lol: Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts