STATYSS Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/mod-gflexthemeweather-variant-lg-g3-t3087338 Τα σύννεφα επέστρεψαν. Η λύση βρέθηκε... Λοιπον κάντε install και το θέμα κ τον καιρό. Απο το lg flex 2 είναι αυτά. Μέσα απο ρεκοβερυ. Χωρις wipes... Ενεργοποιητε το θέμα flex και τα σύννεφα επιστρέφουν.. Επειδή όμως έχει τα παλιά εικονίδια αυτό το θέμα.. Εγώ τα εκανα αντικατάσταση......πως?? Έκοψα τα εικονίδια που ήθελα απο ενα screen shot που είχα πάρει.. κ τα αντικατέστησα.. Και έτσι είμαι super τώρα...!! Χαχααα Καλη τύχη...!!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Super η cloudy 2.3..απροβληματιστη εκτος απο το weather animation στο lockscreen Mετα το restore μεσω lgbackup εχω την εντυπωση οτι αλλαξαν τα DPI ...μπορει να το επιβεβαιωσει κανεις? και αν ναι ποια ειναι η default επιλογη της cloudy rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Μπειτε στο xda λενε αναλυτικά για τα dpi(αν δεν κανω λαθος είναι στην επιλογή 541).Εγω θελω να μου πει καποιος τι να κανω.Θελω πολυ να δω το ux 4.0 αλλα δεν θελω bugs(βλεπε αυτο του καιρου κ τα σχετικα).Λέτε να εχει update και να διορθωνει τα οποια προβληματα ο cloudy?Να ελπιζω ή να την φλασαρω(μιας) και εχω κανει dl το zip της 2.3.Πειτε μου τη γνωμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αγορινες κατεβαστε απο εδω την 2.1 και βαλτε την. Η ρομ ειναι αψογη. Οτι καλυτερο εχω βαλει εως τωρα σε G4 apps port. http://lgviet.com/forum/index.php?threads/36146/ Eυχαριστουμε πολυ για τη ρομ.Πεταει το τηλεφωνο, πραγματικα οτι καλυτερο εχω βαλει στο G3 μεχρι σημερα. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Eυχαριστουμε πολυ για τη ρομ.Πεταει το τηλεφωνο, πραγματικα οτι καλυτερο εχω βαλει στο G3 μεχρι σημερα. Πραγματικα ειναι απιστευτη και για μενα καλυτερη απο Cloudy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Πραγματικα ειναι απιστευτη και για μενα καλυτερη απο Cloudy. Σε τι ακριβως είναι καλύτερη???? Επίσης δεν μπορω να την κατεβασω απο το drive.... Error βγαζει Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Σε τι ακριβως είναι καλύτερη???? Επίσης δεν μπορω να την κατεβασω απο το drive.... Error βγαζει Βασικα δουλευουνε ολα ακομη και ο καιρος και εχει και επιπλεον ρυθμισεις. Και γενικα μου φαινεται γρηγοροτερη. Και τα παει καλα και στην μπαταρια. Λεω τωρα που βρηκα μια ρομ πολη καλη για τα δικα μου δεδομενα κατα 99% αυριο πουλαω το κινητο. Χαχαχαχαχα Παντως το link δουλευει κανονικα. Μολις τωρα δοκιμασα https://drive.google.com/file/d/0B4A_4ShpmQx1Zk9vUnRNTURXZjg/view Δες και εδω https://docs.google.com/uc?id=0B4A_4ShpmQx1Zk9vUnRNTURXZjg&export=download Edited June 7, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Βασικα δουλευουνε ολα ακομη και ο καιρος και εχει και επιπλεον ρυθμισεις. Και γενικα μου φαινεται γρηγοροτερη. Και τα παει καλα και στην μπαταρια. Λεω τωρα που βρηκα μια ρομ πολη καλη για τα δικα μου δεδομενα κατα 99% αυριο πουλαω το κινητο. Χαχαχαχαχα Παντως το link δουλευει κανονικα. Οντως θα το δωσεις? Πλεον δεν βρισκω τιποτα ιδιαιτερο για τον cloudy ..... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Οντως θα το δωσεις? Πλεον δεν βρισκω τιποτα ιδιαιτερο για τον cloudy ..... Ναι φιλε μου το σκεφτηκα το ξανασκεφτηκα και τελικα θα το δωσω. Το θεμα ειναι τι να παρω. Ειμαι αναμεσα σε G4 και gflex2 αλλα για το 32αρι μιας και δεν θελω να φυγω απο LG. Ειδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ναι φιλε μου το σκεφτηκα το ξανασκεφτηκα και τελικα θα το δωσω. Το θεμα ειναι τι να παρω. Ειμαι αναμεσα σε G4 και gflex2 αλλα για το 32αρι μιας και δεν θελω να φυγω απο LG. Ειδωμεν. Ο λογος αν επιτρέπεται? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Πραγματικα ειναι απιστευτη και για μενα καλυτερη απο Cloudy. Φιλε η ρομ ειναι πορτ απο το g4??Αν ναι εχουμε το λινκ απο το site να το δω???ΓΙατι googlara και ειδα μια εκδοση 1.5 g3 rom(στο xda) και ελεγε choose variant αλλα δεν ειχε για d855..κλασσικο Install κανουμε??Μηπως υπαρχει θεμα με τον παροχο της εταιριας??Δοκιμασες τα δεδομενα??Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα καταλαβαινεις ελπιζω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ο λογος αν επιτρέπεται? Δεν υπαρχει λογος απλα δεν κραταω και πολυ τηλεφωνο μιας και τα δινω στο εξαμηνο το πολυ και παω για το επομενο. Ειναι λοξα απο παλια. Αστα να πανε και αμα δεις πως τα εχω? Μωρα μιλαμε σε θηκες παραθηκες κτλ. Τρελλα μεγαλη. Ειδικα αυτο ητανε 2 φορες να το δωσω και το μετανοιωσα αλα τωρα δεν αλλαζω γνωμη. Φιλε η ρομ ειναι πορτ απο το g4??Αν ναι εχουμε το λινκ απο το site να το δω???ΓΙατι googlara και ειδα μια εκδοση 1.5 g3 rom(στο xda) και ελεγε choose variant αλλα δεν ειχε για d855..κλασσικο Install κανουμε??Μηπως υπαρχει θεμα με τον παροχο της εταιριας??Δοκιμασες τα δεδομενα??Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα καταλαβαινεις ελπιζω :p Port απο G4 ειναι τα apps μιας και ακομα δεν εχουμε πληρες ρομ? Και στο install διαλεγεις D855. Εννοειτε κατεβαζεις την 2.1 που ειναι lolipop 5.0 για το δικο μας διοτι η 2 ειναι βασισμενη σε 5.01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δεν υπαρχει λογος απλα δεν κραταω και πολυ τηλεφωνο μιας και τα δινω στο εξαμηνο το πολυ και παω για το επομενο. Ειναι λοξα απο παλια. Αστα να πανε και αμα δεις πως τα εχω? Μωρα μιλαμε σε θηκες παραθηκες κτλ. Τρελλα μεγαλη. Ειδικα αυτο ητανε 2 φορες να το δωσω και το μετανοιωσα αλα τωρα δεν αλλαζω γνωμη. Port απο G4 ειναι τα apps μιας και ακομα δεν εχουμε πληρες ρομ? Και στο install διαλεγεις D855. Εννοειτε κατεβαζεις την 2.1 που ειναι lolipop 5.0 για το δικο μας διοτι η 2 ειναι βασισμενη σε 5.01. Ευχαριστω πολυ φιλε!!!Ειναι παρα πολλες οι προσπαθειες απο developers για port g4..Εδω ακομα μια προσφατη με φιαγμενο τον καιρο http://forum.frandroid.com/topic/221294-rom-stocklollipop-lion-rom-v35-d855-120-f400slk-v20p/ https://www.youtube.com/watch?v=Wk8oaE4cWbU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ευχαριστω πολυ φιλε!!!Ειναι παρα πολλες οι προσπαθειες απο developers για port g4..Εδω ακομα μια προσφατη με φιαγμενο τον καιρο http://forum.frandroid.com/topic/221294-rom-stocklollipop-lion-rom-v35-d855-120-f400slk-v20p/ https://www.youtube.com/watch?v=Wk8oaE4cWbU Προσοχη στην lionrom 3.5 διοτι δεν αναβαθμιζει τα apps απο playstore και το fix που δινει παλι δεν δουλευει. Σου λεω εχω δοκιμασει αρκετες αλλα σαν την LAMHOANG-G3-2.1 καμια ως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Eυχαριστουμε πολυ για τη ρομ.Πεταει το τηλεφωνο, πραγματικα οτι καλυτερο εχω βαλει στο G3 μεχρι σημερα. Μηπως ξερετε που μπορω να κατεβασω το Lg smart world γιατι δεν υπαρχει στη ρομ του Βιετναμεζου κ δεν με αφηνει κ να την κατεβασω απο την επιλογη αλλαγη θεματος; Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δεν υπαρχει λογος απλα δεν κραταω και πολυ τηλεφωνο μιας και τα δινω στο εξαμηνο το πολυ και παω για το επομενο. Ειναι λοξα απο παλια. Αστα να πανε και αμα δεις πως τα εχω? Μωρα μιλαμε σε θηκες παραθηκες κτλ. Τρελλα μεγαλη. Ειδικα αυτο ητανε 2 φορες να το δωσω και το μετανοιωσα αλα τωρα δεν αλλαζω γνωμη. Port απο G4 ειναι τα apps μιας και ακομα δεν εχουμε πληρες ρομ? Και στο install διαλεγεις D855. Εννοειτε κατεβαζεις την 2.1 που ειναι lolipop 5.0 για το δικο μας διοτι η 2 ειναι βασισμενη σε 5.01. Φίλε προσπάθησε να επισκέπτεσαι το νήμα που και που Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δουλευουν ολα παιδια. Ειναι πολυ καλη η ρομ. https://drive.google.com/file/d/0B4A_4ShpmQx1Zk9vUnRNTURXZjg/view?pli=1 Εχει και ρολογακι οπως ο seven και φακο και t-action και στην κουρτινα να αλλαξεις φωτο οπως και επισης δουλευει η μεταβαση στις ρυθμίσεις lockscreen απο την αρχικη σελιδα. Το μονο μειον ειναι οτι οταν ανανεωνει ο καιρος λογω του lockscreen effect βγαζει σφαλμα αλλα δεν επηρεαζει πουθενα. Αψογη. Η κάμερα και σε αυτή τη ρομ είναι τιυ G4; Λένε κάποιοι για όχι και τόσο καλή ποιότητα φώτο,απλά εγώ στην cloudy 2.3 δεν κατάλαβα διαφορά...:wacko:Ίσως γέρασα:p Στην lamhoang παίζει το mod που κάναμε για τον καιρό του Gflex; Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Στην lamhoang δν δουλευει το lgbackup...!! αντε ξανα στησιμο απο την αρχη....!!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παιδιά έφτιαξα ένα zip για lockscreen animations για την καινούργια cloudy Δεν το έχω τεστάρει πολύ αλλά δείχνει να δουλεύει.. Όποιος θέλει εδώ: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467/page301#post61216636 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Στην lamhoang δν δουλευει το lgbackup...!! αντε ξανα στησιμο απο την αρχη....!!!! Φιλε μου δουλευει κανονικα σε μενα. Για δοκίμασε πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Φιλε μου δουλευει κανονικα σε μενα. Για δοκίμασε πάλι ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ???πωωω την φλασαρα με την μια..ΕΙναι για daily use ετσι??Δεν πιστευω να εχω κανα θεμα??Αν παρει update η lamhoang που θα το δουμε??Γιατι ειναι στα κινεζικα η σελιδα lgviet και δεν κτλβαινω χριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Στην lamhoang δν δουλευει το lgbackup...!! αντε ξανα στησιμο απο την αρχη....!!!! Κι εμενα δουλευει κανονικα μολις την περασα το εκανα! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Απο οτι διαβαζω Lam Hoang 2.1 εχετε βαλει οι περισσοτεροι !!!! Εχει λιγοτερα bugs ;;;;Παντως ενα πραγμα που μου αρεσει σχετικα με τις rom του Lam Hoang και αυτο ισχυε και παλιοτερα (εβγαζε rom και για το g2 ) ειναι τα συχνα updates που δινει στον λαο :D .... Ο Cloudy θα κανει κανα χρονο παλι να δωσει update !!!! Edited June 7, 2015 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εγώ δεν καταλαβαίνω γτ δεν αλλάζουν 2 πραγματακια.. Να βάλουν μπαταρία με ποσοστο και ενα advanced reboot power menu. . τι διάολο? ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Κάτι άλλο που μου την έσπασε είναι οτι δεν έχει πανω δεξια τον κυκλο με την εικόνα μου όταν κλειδώνει το κινητό...δεν το βγάζει καθόλου.! Μου άρεσε πολύ αυτό.. Επίσης κάτι άλλο που θέλω να κάνω αν γίνετε να αλλάξω το ui επανω με το σήμα την κεραία αλλά να παραμεινει το ψηφιακό ρολόι στην οθόνη κλειδώματος.. Να μην αλλάξει στον παλιό κυκλο δηλ... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts