Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ισχυει. Το δοκιμασα και ειδα διαφορα. Διαβασα και το θεμα στο xda οπου υπαρχει η σχετικη προταση να τον αλλαξουμε. Θενξ που το αναφερατε :)

Θα μπορούσες να λινκαρεις το thread; Thanks εκ των προτέρων.

Edit: Το βρήκα never mind :)

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-rid-lag-games-interactive-gov-t3047490

Edited by lcoperfield
Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανονικά θα μπορείς.

Ειστε σίγουροι ότι με root γίνονται update??

Νομίζω ότι δεν γίνονται OTA ή μέσω lg pc suite.

Το rootara και εγω..μιας εβδομαδας το κινητο χωρις προβλημα..σαν "νεος" τι apps να φορτωσω? εχω τα βασικα #SU adaway και greenify...δεν θελω εξηζητημενα πραγματα..απλα βελτιστοποιηση στο λογισμικο(οχι δεν βαζω nova..το LG theme εχει πολυ ωραια πραγματακια) και στη μπαταρια.Απο οσο το εψαξα με ενα unroot δεν υπαρχει counter και ειναι σαν "καινουριο" σε περιπτωση που χρειαστει επιστροφη.

Ειστε σίγουροι ότι με root γίνονται update??

Νομίζω ότι δεν γίνονται OTA ή μέσω lg pc suite.

Δεν γίνονται updates Όταν έχεις custom recovery. Μόνο με root δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Θα γίνονται κανονικά.

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Δεν γίνονται updates Όταν έχεις custom recovery. Μόνο με root δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Θα γίνονται κανονικά.

Ok...

Ευχαριστούμε πολύ για την επιβεβαίωση!;)

Βέβαια ο dev που έβγαλε το one click root αναφέρει τα εξής:

•After the root, if you want for some reason (warranty etc) to unroot the phone, all you need to do is a full unroot from the SuperSU settings.

I don't know if this is enough to get OTA updates back, I'm still waiting for somebody else to answer this question. so please don't ask me about this any more because I really don't know the answer.

Edited by jimtheo

Ok...

Ευχαριστούμε πολύ για την επιβεβαίωση!;)

Βέβαια ο dev που έβγαλε το one click root αναφέρει τα εξής:

•After the root, if you want for some reason (warranty etc) to unroot the phone, all you need to do is a full unroot from the SuperSU settings.

I don't know if this is enough to get OTA updates back, I'm still waiting for somebody else to answer this question. so please don't ask me about this any more because I really don't know the answer.

Δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα στην κανει την ενημερωση σε ρουταρισμενη συσκευη!!

Θεωρικα μπορεις να το δοκιμασεις χωρις προβλημα (αν ερθει ΟΤΑ) και ισως να γινει! Μπορει ομως και να βγαλει σφαλμα! Κατα πασα πιθανοτητα μετα απο ενημερωση το root χανεται ετσι κι αλλιως, αρα σε περιπτωση που δε στην κανει (την ενημερωση) κανε unroot απο το SuperSU, απεγκατεστησε τις εφαρμογες που απαιτουν root και λογικα θα την κανει....

Για όσους είναι root :

Busybox

Trickster mod

Αλλαγή governor σε conservative.

Άλλο κινητό αλαγκαριστο. Αν έχεις το Θεό σου LG να έχεις μπαγκαρισκενο governor.

Μετά από κάθε επανεκκίνηση χάνω την ρύθμιση. Ξέχασα κάτι?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

καθολου τραγικο

100% 7 το πρωι

μια φορα ανοιγμα να δω αν εχω καποιο νεο

12 το μεσημερι το κινητο εκτος απο το οτι εβραζε μεσα στη τσεπη μου ηταν ηδη 25 %

τρεις φορες τη μερα τουλαχιστον φορτιση

εψαξα και βρηκα και αλλα ατομα με το ιδιο προβλημα που δεν εχουν βρει λυση

στο πρωτο μαλιστα λενε πως χανουν 1% το λεπτο

δηλαδη σε μια ωρα 60%

αρα δεν ειναι υπερβολη αυτο που σας ελεγα

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/overheating-battery-drain-lollipop-t3028767

http://www.reddit.com/r/LGG3/comments/2zx1vh/terrible_battery_life_after_lollipop/

Και εγώ μια απ τα ίδια.

Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

Για όσους είναι root :

Busybox

Trickster mod

Αλλαγή governor σε conservative.

Άλλο κινητό αλαγκαριστο. Αν έχεις το Θεό σου LG να έχεις μπαγκαρισκενο governor.

Στο antutu με conservative οταν το εκανα μεσω device control εχασα 2Κ ποντακια

Το δοκιμασα ξανα μεσω trickster και το σκορ επανηλθε το σκορ οπως ηταν στο interactive...

το conservative κανει downclock την max frequency της CPU?

Και εγώ μια απ τα ίδια.

Αν εννοείτε τη ρύθμιση του governor τότε μάλλον πρέπει να ξεχασατε το τικατισμα kernel settings στο set on boot.

Στο antutu με conservative οταν το εκανα μεσω device control εχασα 2Κ ποντακια

Το δοκιμασα ξανα μεσω trickster και το σκορ επανηλθε το σκορ οπως ηταν στο interactive...

το conservative κανει downclock την max frequency της CPU?

Όχι. Κανένας governor δεν κάνει downclock.. Απλά αλλάζει τον τρόπο που θα φτάσει και ποτέ θα φτάσει σε αυτό το clock ο επεξεργαστής.

Δηλαδή σε ποσα βήματα, σε τι φορτίο, με πόση διάφορα τα βήματα κλπ κλπ κλπ καθώς και άλλες ρυθμίσεις και ιδιαιτερότητες που έχει ο καθένας.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Αν εννοείτε τη ρύθμιση του governor τότε μάλλον πρέπει να ξεχασατε το τικατισμα kernel settings στο set on boot.

Όχι. Κανένας governor δεν κάνει downclock.. Απλά αλλάζει τον τρόπο που θα φτάσει και ποτέ θα φτάσει σε αυτό το clock ο επεξεργαστής.

Δηλαδή σε ποσα βήματα, σε τι φορτίο, με πόση διάφορα τα βήματα κλπ κλπ κλπ καθώς και άλλες ρυθμίσεις και ιδιαιτερότητες που έχει ο καθένας.

Το device control μου αλλαξε το max frequency της CPU apo 2.5ghz se 1.72ghz μολις το εβαλα στο conservative..εξου και η μειωση στο antutu..μολις εκανα την ιδια διαδικασια μεσω trickster ηταν κομπλε.Καμια αλλη εφαρμογη να προτεινεις? μολις το εκανα root και εχω μονο adaway greenify #SU trickster και busybox

Edited by arisgrc1

Θα μπορούσες να λινκαρεις το thread; Thanks εκ των προτέρων.

Edit: Το βρήκα never mind :)

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-rid-lag-games-interactive-gov-t3047490

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη ρύθμιση από το trickster έχει δει διάφορα στη μπαταρία;

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη ρύθμιση από το trickster έχει δει διάφορα στη μπαταρία;

Σε αναμονή πάντως τρώει λιγάκι παραπάνω.2-3% σε 7 ώρες.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Install το busybox το κάναμε εκτός από Download?

Στο untutu βγάζει λίγο πιο κάτω όντως αλλά σε performance το κινητό είναι 2 κλικ πιο smooth.

502 η δική μου έκδοση κινητού.

Σε αναμονή πάντως τρώει λιγάκι παραπάνω.2-3% σε 7 ώρες.

Εμενα σε πληρης χρηση.

καμια ωρα sportstracker ,ραδιο ,λιγο browsing κλπ ειναι μιση μερα κατω το κινητο μετα το governor που εκανα.Οποτε υπαρχει διαφορα στην μπαταρια

Εμενα σε πληρης χρηση.

καμια ωρα sportstracker ,ραδιο ,λιγο browsing κλπ ειναι μιση μερα κατω το κινητο μετα το governor που εκανα.Οποτε υπαρχει διαφορα στην μπαταρια

Τελικά τσιμπάει αρκετουτσικα. Ίδια χρήση χτες και σήμερα από τις 7 ως τις 17:00 και η μπαταρία έχει μεγάλη διαφορά.Χτες έπεσε 4% και σήμερα 19%. Οπότε ο καθένας αποφασίζει τι θέλει και ανάλογα επιλέγει governor.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ρε παιδιά το είχα γυρίσει κι εγώ στον governor που λέτε για καμιά βδομάδα, αλλά πραγματικά δεν είδα διαφορά στην ταχύτητα και στο smoothness...Μόνο στην μπαταρία έβλεπα διαφορά...Έτσι το άλλαξα σήμερα πάλι στον δικό του.

Τελικά τσιμπάει αρκετουτσικα. Ίδια χρήση χτες και σήμερα από τις 7 ως τις 17:00 και η μπαταρία έχει μεγάλη διαφορά.Χτες έπεσε 4% και σήμερα 19%. Οπότε ο καθένας αποφασίζει τι θέλει και ανάλογα επιλέγει governor.

Κι εγω βλέπω μια διαφορά της ίδιας τάξης στη μπαταρία.

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

Καλημερα παιδια ηρθε και η δικια μου σειρα για root και TWRP.

Μιας και ειναι η πρωτη φορα που θα το κανω σε LG θα ηθελα καποιες διευκρινισεις.

Ο οδηγος στο XDA (Για lollipop) γραφει οτι κανει root και εγκαθιστα το TWRP

αλλα απο τα σχολια που εχω διαβασει εδω το TWRP το περναμε με autorec .

Αρα η ερωτηση ειναι , ακολουθω ολη την διαδικασια που περιγραφεται στο XDA

και μετα συνεχιζω με το autorec?

Το autorec εγκαθιστα απο μονο του το TWRP η πρεπει να το εχω κατεβασει εγω απο πριν?

Ευχαριστω για την βοηθεια.

Καλημερα παιδια ηρθε και η δικια μου σειρα για root και TWRP.

Μιας και ειναι η πρωτη φορα που θα το κανω σε LG θα ηθελα καποιες διευκρινισεις.

Ο οδηγος στο XDA (Για lollipop) γραφει οτι κανει root και εγκαθιστα το TWRP

αλλα απο τα σχολια που εχω διαβασει εδω το TWRP το περναμε με autorec .

Αρα η ερωτηση ειναι , ακολουθω ολη την διαδικασια που περιγραφεται στο XDA

και μετα συνεχιζω με το autorec?

Το autorec εγκαθιστα απο μονο του το TWRP η πρεπει να το εχω κατεβασει εγω απο πριν?

Ευχαριστω για την βοηθεια.

Σε εμένα εγκαταστάθηκε και το twrp μέσω αυτού του οδηγού.

H αλήθεια είναι ότι και σε μένα τρώει λίγο περισσότερο μπαταρία αλλά όχι σε 15% ποσοστό(!!!).

Βέβαια δεν έχω βάλει και πράγμα ακόμα από εφαρμογές.

Θα παίξω και με τις τιμές λίγο όπως σε αυτό το τόπικ:

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/tweaks-lollipop-interactive-battery-t2951327

Και θα γράψω απόψεις.

Γεια σας! κατευθείαν στο ψητό!

έκανα ρουτ το κινητό σε lollipop 5..ακολούθησα τη διαδικασία πιστά..δηλαδή..ρουταρα, εγκατέστησα το autorec από playstore,κατέβασα το ζιπ για exposed και το ζιπ για το smartcover και τον καιρό και τα εγκατέστησα και μετά εγκατέστησα την εφαρμογή του xposed...

Λοιπόν..το πρόβλημα είναι το εξής:μέχρι να εγκαταστήσω το zip του exposed όσες φορές έκανα reboot ήταν όλα φυσιολογικά..από το xposed και μετά σε κάθε reboot στο σημείο που ξεκινάει να ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος του reboot σταματάει να ακούγεται και μου βγάζει μήνυμα το οποίο λέει: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ANDROID και εκκίνηση των εφαρμογών. μετά μπαίνει κανονικά σε λειτουργία το τηλέφωνο χωρίς να έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο εκτός από το rebbot μέχρι τώρα.

Ξέρει κάποιος πως μπορεί να διορθωθεί αυτό το που συμβαίνει με το reboot και αν υπάρχει πρόβλημα και δεν το έχω καταλάβει ακόμα?

ευχαριστώ!!

Edited by panosz1

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις