mger Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 απο χθες είμαι με hd 10.0 clean install λογω new base. 20i. το κινητο ειναι πολυ πιο smooth, οσο για μπαταρια δείχνει να εχει ακομη καλυτερη αναμονη αλλα πιστευω σε 1 βδομάδα θα εχω καλυτερη εικονα.. για sd fix τι κανω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 απο χθες είμαι με hd 10.0 clean install λογω new base. 20i. το κινητο ειναι πολυ πιο smooth, οσο για μπαταρια δείχνει να εχει ακομη καλυτερη αναμονη αλλα πιστευω σε 1 βδομάδα θα εχω καλυτερη εικονα.. για sd fix τι κανω;; Κατεβασε αυτο τρεξτο Κάνε restart και θα εισαι οκ https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 η εφαρμογή μου λεει no action required Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 η εφαρμογή μου λεει no action required Το εδωσες root δικαιωματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 του εδωσα, αλλα δε νομίζω οτι εχει να κάνει με το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 του εδωσα, αλλα δε νομίζω οτι εχει να κάνει με το root. Λοιπον με καποιον terminal emulator δωσε αυτες τις εντολες Code: su restorecon -VR /data/media/0 Και δες αν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 παιδια μια ερωτηση οσοι κοιτατε τα wakelocks της συσκευης σας ο supersu πεφτει σε deepsleep?? γιατι εμενα δεν πεφτει ποτε και τρεχι συνεχεια ειναι φυσιολογικο αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 παιδια μια ερωτηση οσοι κοιτατε τα wakelocks της συσκευης σας ο supersu πεφτει σε deepsleep?? γιατι εμενα δεν πεφτει ποτε και τρεχι συνεχεια ειναι φυσιολογικο αυτο?? Φυσιολογικό μου φαίνεται από τα λίγα που ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Φυσιολογικό μου φαίνεται από τα λίγα που ξέρω. κανονικα οχι δεν φαίνεται στα wakelocks o supersu και μου εκανε εντυπωση ετρεχε 12 ωρες. Στην τελικη εφταιγε το adaway ετρεχε ασταματητα με superuser δικαιωμα και κολλοuσε ο su :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467 Επιτέλους......!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467 Επιτέλους......!!! Τι 20K λεει? Ποτε βγηκε αυτη? Εγω εχβ μεινει στην 20Ι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδια μην με βρισετε αλλά πως μπαινω σε download mode για να περασω ρομ?Εχω κανει μονο ρουτ και μου εχει εμφανισει το superuser... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδια μην με βρισετε αλλά πως μπαινω σε download mode για να περασω ρομ?Εχω κανει μονο ρουτ και μου εχει εμφανισει το superuser... Σε download mode μπαίνεις, με κλειστό κινητό, κρατάς πατημένο το volume up και συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή που έχεις ήδη εγκατεστημένους τους driver's! Έτσι περνάς οfficial rom σε μορφή kdz με flash tool...... Η rom που αναφέρθηκε λίγο πίσω είναι custom, είναι σε μορφή zip και για να τη βάλεις θες custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467 Επιτέλους......!!! Αυτό το Update τώρα εγώ που έχω την cloudyg3 2. 1, Μπορει κάποιος να μου πει βήμα βήμα πως θα το κάνω? Το πήρα με αυτή περασμένη και δεν ξέρω τίποτα ακόμα από Update. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Σε download mode μπαίνεις, με κλειστό κινητό, κρατάς πατημένο το volume up και συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή που έχεις ήδη εγκατεστημένους τους driver's! Έτσι περνάς οfficial rom σε μορφή kdz με flash tool...... Η rom που αναφέρθηκε λίγο πίσω είναι custom, είναι σε μορφή zip και για να τη βάλεις θες custom recovery. Ευχαριστω πολυ..Και σε custom recovery πως μπαινω,αυτο εννοουσα αλλά δεν το διατυπωσα σωστα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ευχαριστω πολυ..Και σε custom recovery πως μπαινω,αυτο εννοουσα αλλά δεν το διατυπωσα σωστα... αφου εχεις κανει ροοτ τοτε πρεπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να μπεις με recovery να περασεις την rom. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/bump-unlock-lg-g3-twrp-d852-d852g-f400-t2900614 δες το video πως γινεται ειναι πολυ απλο. και μετα κατεβαζεις το twrp που κανει το ξεκλειδωμα αναλογα το μοντελο κατεβαζεις και το αναλογο twrp λογικα το G3 D855 μοντελο φανταζομαι 8α εχεις. Εδω ειναι το twrp http://downloads.codefi.re/thecubed/lg_g3/bump/ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω πολυ..Και σε custom recovery πως μπαινω,αυτο εννοουσα αλλά δεν το διατυπωσα σωστα... ακυρο το πρωτο video ισως σε μπερδεψει εδω δες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Τι 20K λεει? Ποτε βγηκε αυτη? Εγω εχβ μεινει στην 20Ι 20I ήταν για Ασία. Το Ευρωπαϊκό ήταν το 20Κ νομίζω. Μπορεί να κάνω και λάθος. Το Κ νομίζω βγήκε μία εβδομάδα μετά το Ι. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 20I ήταν για Ασία. Το Ευρωπαϊκό ήταν το 20Κ νομίζω. Μπορεί να κάνω και λάθος. Το Κ νομίζω βγήκε μία εβδομάδα μετά το Ι. Εδώ είναι όλες οι rom δεν βλέπω 20κ ίσος είναι τυπογραφικό λάθος. http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Εδώ είναι όλες οι rom δεν βλέπω 20κ ίσος είναι τυπογραφικό λάθος. http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 Ίσως αν και είχαν πει ότι μία εβδομάδα μετά την 20Ι για Ασία θα βγεί και η 20Κ για τα ευρωπαϊκά μοντέλα. Το είδα σε πολλά θέματα στο xda. Και αν δεις 20Ι έχουν λίγες χώρες και καμία Ευρωπαϊκή ως τώρα νομίζω. Edited March 25, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Επιγον παιδιά. Πέρασα cyanamogemod από recovery καί δέν έχω κάν. Playstore.πώς μπαίνω recovery τώρα νά επαναφερω το back up. Από την προηγούμενη Ρομ καί νά στειθει τό κινητό όπως τό είχα Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 απλα φλασαρε τα latest gapps και θα εισαι μια χαρα... το λινκ ειναι αυτο.. http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 απλα φλασαρε τα latest gapps και θα εισαι μια χαρα... το λινκ ειναι αυτο.. http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Πώς να φλασαρω αφού δέν έχω. Recovery. Πλέον Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Πώς να φλασαρω αφού δέν έχω. Recovery. Πλέον recovery εχεις κανονικα... κλεισε το κινητο τελειως και κρατωντας πατημενο το volume down kai to power button περιμενε μεχρι να ανοιξει η οθονη κ να εμφανιστει το logo ths lg αυτοματα ασε τα 2 πληκτρα και ξαναπατα τα αμεσως... θα σου εμφανιστει μια οθονη οπου με το volume down θα επιλεξεις yes και στην επομενη οθονη παλι yes .... και θα εμφανιστει η οθονη με το custom recovery που εχεις... απο εκει και αφου θα εχεις κατεβασει τα τελευταια gapps απο το λινκ που σου εδωσα παραπανω θα τα φλασαρεις κ θα επανεκινησεις... ετσι θα εχεις και play store και ολα τα υπολοιπα Edited March 25, 2015 by kakopaidi Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 recovery εχεις κανονικα... κλεισε το κινητο τελειως και κρατωντας πατημενο το volume down kai to power button περιμενε μεχρι να ανοιξει η οθονη κ να εμφανιστει το logo ths lg αυτοματα ασε τα 2 πληκτρα και ξαναπατα τα αμεσως... θα σου εμφανιστει μια οθονη οπου με το volume down θα επιλεξεις yes και στην επομενη οθονη παλι yes .... και θα εμφανιστει η οθονη με το custom recovery που εχεις... απο εκει και αφου θα εχεις κατεβασει τα τελευταια gapps απο το λινκ που σου εδωσα παραπανω θα τα φλασαρεις κ θα επανεκινησεις... ετσι θα εχεις και play store και ολα τα υπολοιπα Ευχαριστω πολύ ρε φίλε μου. Μου κοπικαν τα πόδια και το έκανα επαναφορά στην cloudyg3 2. 1 που είχα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ευχαριστω πολύ ρε φίλε μου. Μου κοπικαν τα πόδια και το έκανα επαναφορά στην cloudyg3 2. 1 που είχα. χαιρομαι που βοηθησα.. Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts