Tsarli Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Τελικα παντα θα νιωθω οτι κατι κανω λαθος μαλλον. Δεν εχει υπαρξει φορα που να εχω δει 80% και να ειναι πανω απο 1 ωρα η οθονη. Τι να πω. Και στο g2 τα ιδια. Εβλεπα κατι παρανοικα νουμερα μπαταριας SOT και ελεγα μα τι γινεται? Αλλο κινητο εχουν? Ισως φταιει οτι η χρηση που κανω ειναι στο αμαξι με ηλιο, εν κινησει, 3g, auto 61%, ολα on... Μαριε δεν νομιζω να κανεις κατι λαθος στο αμαξι με ηλιο και 3g παντα χωρις wifi η αυτονομια ολων των τηλεφωνων πεφτει η αυτοματη φωτεινοτητα στον ηλιο πιανει πολλες φορες και το 100%,εγω δηλωνω απλως οτι με crash με την δικη μου χρηση δεν εχω διαφορες απο note 3 και g2 τουλαχιστον οχι οι τραγικες που διαβαζω κατα καιρους:) Καλά τα λέει ο vag74,τα πιο σημαντικά στην κατανάλωση είναι η αυτόματη αναζήτηση σήματος 3g,4g και η αυτόματη φωτεινότητα. Δοκίμασε να έχεις σταθερή την φωτεινότητα και θα δεις αισθητή διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Γεια σας, πήρα το lg g3 από σκρουτζομαγαζο και είναι branded (TIM Ιταλίας). Πως μπορώ να κάνω debrand και να βάλω άλλη stock ROM? Δεν ενδιαφέρομαι για Ρουτ ακόμα. Διάβασα μπολικες σελίδες στό myphone αλλά δεν βρήκα λύση. Ευχαριστώ εκ προοιμίου Είναι εύκολο. Απλά καλό θα είναι να πας σε kitkat rom γιατί να πας lollipop δεν θα έχεις την δυνατότητα(ακόμα) για root. Η διαδικασία υπάρχει εδώ :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 Απλά πρέπει να κατεβάσεις το σωστό KDZ αρχείο. Αν θες γράψε μας τον κωδικό προέλευσης της συσκευής (είναι στην σκευασία)να σε βοηθήσουμε.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 παιδια πως κανω απεγκατασταση το adaway? παω να το ξανακανω εγκατασταση και μου λεει οτι εχει διενεξη και οτι ειναι ηδη εγκατεστημενο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 παιδια πως κανω απεγκατασταση το adaway? παω να το ξανακανω εγκατασταση και μου λεει οτι εχει διενεξη και οτι ειναι ηδη εγκατεστημενο Αν δε φαίνεται στο Settings -> Apps για να το κάνεις uninstall, μπες με κάποιον file explorer μέσα στο /system/app (ή στις rom της LG είναι διαφορετικό το path?) και σβήσε το .apk χειροκίνητα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Τελικα παντα θα νιωθω οτι κατι κανω λαθος μαλλον. Δεν εχει υπαρξει φορα που να εχω δει 80% και να ειναι πανω απο 1 ωρα η οθονη. Τι να πω. Και στο g2 τα ιδια. Εβλεπα κατι παρανοικα νουμερα μπαταριας SOT και ελεγα μα τι γινεται? Αλλο κινητο εχουν? Ισως φταιει οτι η χρηση που κανω ειναι στο αμαξι με ηλιο, εν κινησει, 3g, auto 61%, ολα on... Καλά τα λέει ο vag74,τα πιο σημαντικά στην κατανάλωση είναι η αυτόματη αναζήτηση σήματος 3g,4g και η αυτόματη φωτεινότητα. Δοκίμασε να έχεις σταθερή την φωτεινότητα και θα δεις αισθητή διαφορά. Εγώ τα έχω ολά on, 3mail συγχρονισμους, μόνιμα ανοικτα gps+3g +WiFi.. Βαριεμαι να το ανοιγοκλεινω.. Εxώ μόνιμα WCDMA και φωτεινότητα παίζω απο 40-80 ανάλογα που είμαι.. Η χρηση ειναι κυριως Browsing-facebook αντε και κανα ελαφρυ παιχνιδι τυπου candy crush. Ειμαι με 2.1 crash rom Edited February 15, 2015 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εγώ τα έχω ολά on, 3mail συγχρονισμους, μόνιμα ανοικτα gps+3g +WiFi.. Βαριεμαι να το ανοιγοκλεινω.. Εxώ μόνιμα WCDMA και φωτεινότητα παίζω απο 40-80 ανάλογα που είμαι.. Η χρηση ειναι κυριως Browsing-facebook αντε και κανα ελαφρυ παιχνιδι τυπου candy crush. Ειμαι με 2.1 crash rom Εξαιρετικά τα πάει :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Μαλλον λαθεμενα νομιζα οτι βαζοντας αυτοματη φωτεινοτητα εχω καλυτερη αυτονομια. Λετε οτι μαλλον το αντιθετο ισχυει ε? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Μαλλον λαθεμενα νομιζα οτι βαζοντας αυτοματη φωτεινοτητα εχω καλυτερη αυτονομια. Λετε οτι μαλλον το αντιθετο ισχυει ε? Αν είσαι σε πολύ φως λειτουργεί ανάποδα,δες τα screeshot με αυτόματη φωτεινότητα στο νημα τις μπαταρίας στο better battery stats. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Βαγγέλη βάλε αν μπορείς screenshot από το θέμα του Falete να το δω. Μην φλασάρω τσάμπα αν δεν μου αρέσει! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paki Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Έχω το G3 μια βδομάδα και έχω την τελευταία αναβάθμιση σε Lollipop. Για να βάλω τη rom crash 2.1 πρέπει το κινητό να είναι root? Δεν ενδιαφέρομαι για root ακόμα. Το forum εδώ με έχει βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Έχω το G3 μια βδομάδα και έχω την τελευταία αναβάθμιση σε Lollipop. Για να βάλω τη rom crash 2.1 πρέπει το κινητό να είναι root? Δεν ενδιαφέρομαι για root ακόμα. Το forum εδώ με έχει βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ παιδιά! δεν γινεται να βαλεις custom rom χωρις να εχεις κανει root πρωτα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Βαγγέλη βάλε αν μπορείς screenshot από το θέμα του Falete να το δω. Μην φλασάρω τσάμπα αν δεν μου αρέσει! Το πέταξα Κώστα δεν μου άρεσε καθόλου,του kick off ηταν πιο όμορφο του Ισπανου θυμίζει aosp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το πέταξα Κώστα δεν μου άρεσε καθόλου,του kick off ηταν πιο όμορφο του Ισπανου θυμίζει aosp. Το έβαλα τελικά και εγώ. Εμένα μου άρεσε μιας και είμαι και aosp fan καθώς και black themed apps fan. Αλλά είχε 2 πράγματα που δεν μου άρεσαν. Τα signas αριστερά ήταν άθλια! Ή τουλάχιστον αν έβαζε το wifi να εμφανίζεται μετά το σήμα κινητής. Και το μαύρο status bar. Προτιμώ το διάφανο και αυτό που παίρνει το χρώμα της εφαρμογής. Οπότε το έβγαλα! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Είναι εύκολο. Απλά καλό θα είναι να πας σε kitkat rom γιατί να πας lollipop δεν θα έχεις την δυνατότητα(ακόμα) για root. Η διαδικασία υπάρχει εδώ :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 Απλά πρέπει να κατεβάσεις το σωστό KDZ αρχείο. Αν θες γράψε μας τον κωδικό προέλευσης της συσκευής (είναι στην σκευασία)να σε βοηθήσουμε.:rolleyes: σε ευχαριστώ Τσάρλι, οπότε μετά απο αυτό δεν υπάρχουν καθόλου εφαρμογές του παρόχου, έτσι? ευχαριστώ Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 σε ευχαριστώ Τσάρλι, οπότε μετά απο αυτό δεν υπάρχουν καθόλου εφαρμογές του παρόχου, έτσι? ευχαριστώ Αν κατεβάσεις official rom βάση του ΙΜΕΙ σου πιθανόν θα σου κατεβάσει κάποια που θα είναι παλι branded!! Πρέπει να ψάξεις κάποια που θα ειναι unbranded..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εγώ τα έχω ολά on, 3mail συγχρονισμους, μόνιμα ανοικτα gps+3g +WiFi.. Βαριεμαι να το ανοιγοκλεινω.. Εxώ μόνιμα WCDMA και φωτεινότητα παίζω απο 40-80 ανάλογα που είμαι.. Η χρηση ειναι κυριως Browsing-facebook αντε και κανα ελαφρυ παιχνιδι τυπου candy crush. Ειμαι με 2.1 crash rom Αυτο με την μπαταρια με κανει κ θελω να ανοιξω τρυπα στον τοιχο με το κεφαλι ... Δεν γινεται διαφορετικα. Η κατι κανω λαθος εγω, η κατι δεν παει καλα με την δικη μου μπαταρια ... Πανω απο 2 ωρες κ 45 λεπτα δεν μπορω να δω ... Εδω το παλικαρι σε 46 ωρες εβγαλε 6 ωρες οθονη ... Εγω στις 2.30 ωρες οθονης εχω 15% υπολοιπο με ΜΟΝΟ δεδομενα ανοιχτα (8 ωρες) (μονο WCDMA) .... Και ιντερνετ μονο facebook κ ελαχιστο browsing .... ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, φωτεινοτητα ΜΟΝΙΜΑ στο 10% ... Δηλ. τι κανω λαθος ?? Μηπως φταει η μπαταρια ??? (1,5 μηνα το εχω) ... Εχω lollipop ... Μηπως δεν εχει κατσει κατι καλα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Αυτο με την μπαταρια με κανει κ θελω να ανοιξω τρυπα στον τοιχο με το κεφαλι ... Δεν γινεται διαφορετικα. Η κατι κανω λαθος εγω, η κατι δεν παει καλα με την δικη μου μπαταρια ... Πανω απο 2 ωρες κ 45 λεπτα δεν μπορω να δω ... Εδω το παλικαρι σε 46 ωρες εβγαλε 6 ωρες οθονη ... Εγω στις 2.30 ωρες οθονης εχω 15% υπολοιπο με ΜΟΝΟ δεδομενα ανοιχτα (8 ωρες) (μονο WCDMA) .... Και ιντερνετ μονο facebook κ ελαχιστο browsing .... ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, φωτεινοτητα ΜΟΝΙΜΑ στο 10% ... Δηλ. τι κανω λαθος ?? Μηπως φταει η μπαταρια ??? (1,5 μηνα το εχω) ... Εχω lollipop ... Μηπως δεν εχει κατσει κατι καλα ??? Παίδες μην βγαίνουμε off-topic. Υπάρχει θέμα για την μπαταρία του κινητού να τα συζητήσουμε όλα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παιδια το imei της συσκευης μου αλλαζει? Μπορει να χαθει? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Χρονια τωρα το προβλημα μου στα smartphone παντα ηταν οτι οταν ενεργοποιω data πρεπει να παω να το γυρισω και σε 3g/4g ,και οταν απενεργοποιω παμε παλι στο 2g για να μην τρωει μπαταρια... Υπαρχει τροπος αυτο να γινεται με ενα shortcut αυτοματα? Προς το παρον το εχω μονιμα wcdma για να μην κανω αυτη τη διαδικασια...αλλα θυσιαζω το σημα στις κλησεις πολλες φορες ετσι...δεν εχει και παντου καλο 3g η vodafone... Παντως 3 μερες με την crash 2.1 βραχος απο σταθεροτητα! Φτου φτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Παιδια το imei της συσκευης μου αλλαζει? Μπορει να χαθει? Αν αλλάζει με την έννοια ότι βάζεις άλλο τότε ΟΧΙ. Είναι αποδεικτικό της συσκευής σου και χωρίς αυτό δεν λειτουργεί.(Για τα κλεμμένα αυτό δίνεις στην εταιρεία κινητής για να ενημερώσει την λίστα και να μπλοκαριστεί από όλες της εταιρείες. Αν μπορεί να χαθεί. ΝΑΙ. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμβεί σε διάφορες συσκευές από άτομα που φλασάρουν ρομς συνέχεια. Οπότε καλό είναι να έχεις κάπου κρατημένο ένα backup για καλό και για κακό. Οπότε αν χαθεί να το περάσεις ξανά. Χρονια τωρα το προβλημα μου στα smartphone παντα ηταν οτι οταν ενεργοποιω data πρεπει να παω να το γυρισω και σε 3g/4g ,και οταν απενεργοποιω παμε παλι στο 2g για να μην τρωει μπαταρια... Υπαρχει τροπος αυτο να γινεται με ενα shortcut αυτοματα? Προς το παρον το εχω μονιμα wcdma για να μην κανω αυτη τη διαδικασια...αλλα θυσιαζω το σημα στις κλησεις πολλες φορες ετσι...δεν εχει και παντου καλο 3g η vodafone... Παντως 3 μερες με την crash 2.1 βραχος απο σταθεροτητα! Φτου φτου Τόσα widget shortcuts έχει το playstore. Αν εννοείς να γίνεται στα toggles στην statusbar τότε μόνο αν αλλάξεις αυτά τα toggles με άλλη εφαρμογή που ουσιαστικά σου εμφανίζει νέα status/notification bar με νέα toggles. Εδώ, ξέρω ότι σε aosp έπαιζε παλιά(2 χρόνια πριν). Τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση συμβατότητας είναι. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Αυτο με την μπαταρια με κανει κ θελω να ανοιξω τρυπα στον τοιχο με το κεφαλι ... Δεν γινεται διαφορετικα. Η κατι κανω λαθος εγω, η κατι δεν παει καλα με την δικη μου μπαταρια ... Πανω απο 2 ωρες κ 45 λεπτα δεν μπορω να δω ... Εδω το παλικαρι σε 46 ωρες εβγαλε 6 ωρες οθονη ... Εγω στις 2.30 ωρες οθονης εχω 15% υπολοιπο με ΜΟΝΟ δεδομενα ανοιχτα (8 ωρες) (μονο WCDMA) .... Και ιντερνετ μονο facebook κ ελαχιστο browsing .... ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, φωτεινοτητα ΜΟΝΙΜΑ στο 10% ... Δηλ. τι κανω λαθος ?? Μηπως φταει η μπαταρια ??? (1,5 μηνα το εχω) ... Εχω lollipop ... Μηπως δεν εχει κατσει κατι καλα ??? Φίλε μου το πρόβλημα στο δημιουργεί σίγουρα κάποια εφαρμογή δοκίμασε να κάνεις επαναφορά και δούλεψε το μια μέρα χωρίς να εγκαταστήσεις extra εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 κάποιο θηρίο απο θεσσαλονικη να μου αφιέρωσει λίγο χρόνο για το root σε πμ η από κοντα? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Χρονια τωρα το προβλημα μου στα smartphone παντα ηταν οτι οταν ενεργοποιω data πρεπει να παω να το γυρισω και σε 3g/4g ,και οταν απενεργοποιω παμε παλι στο 2g για να μην τρωει μπαταρια... Υπαρχει τροπος αυτο να γινεται με ενα shortcut αυτοματα? Προς το παρον το εχω μονιμα wcdma για να μην κανω αυτη τη διαδικασια...αλλα θυσιαζω το σημα στις κλησεις πολλες φορες ετσι...δεν εχει και παντου καλο 3g η vodafone... Παντως 3 μερες με την crash 2.1 βραχος απο σταθεροτητα! Φτου φτου Είτε βάζεις xposed framework και χρησιμοποιείς κάποιο module (εγώ χρησιμοποιώ το Intelli3G με το οποίο έχω κάνει ρύθμιση όταν είναι η οθόνη κλειστή ή είμαι συνδεδεμένος σε WiFi να είμαι σε 2G, και όταν ενεργοποιηθεί η οθόνη ή δεν είμαι συνδεδεμένος σε WiFi να είναι σε 3G). Αλλιώς, αν δε θες να ασχοληθείς με xposed, υπάρχει η εφαρμογή Toggle Network Type 5.0 στο Google Play, με την οποία βγάζεις widget στην homescreen σου και κάθε φορά που πατάς πάνω του κάνει εναλλαγή σε 2G/3G/4G ανάλογα τι ρύθμιση θα κάνεις. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Δυστυχώς ο crash εγκαταλείπει το g3 θα πάρει one plus λόγο μπαταρίας όπως έγραψε.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Δυστυχώς ο crash εγκαταλείπει το g3 θα πάρει one plus λόγο μπαταρίας όπως έγραψε.:mad: Πραγματικά πολύ κρίμα. Η ρομ του ήταν μακράν ότι καλύτερο. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts