Jump to content

Joey (NBC)

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 Μαρτίου το επόμενο επεισόδιο...

Η σειρά καλά τα πάει στο δεύτερο κύκλο αλλά έχει δρόμο ακόμη (αν την αφήσουν δηλαδή).

Και ένα σχεδόν κακό μαντάτο...

Η τύπισα που κάνει την Αλεξ στη σειρά, αποφάσισε να πάει σε άλλη σειρά και να γυρίσει τον πιλότο της. Δεν ξέρω αν αυτό είναι λόγω της πτώσης της θεαματικότητας αλλά σίγουρα καλό δεν είναι.

Πάντως στις δηλώσεις της η ηθοποιός κράτησε και πισινή αφού υποσχέθηκε ότι αν η σειρά ανανεωθεί και για τρίτη σαιζόν, τότε θα προτιμήσει το Joey...

Οπότε... ας ελπίσουμε ότι η Τρίτη (στην Αμερική παίζεται την ίδια περίπου ώρα το "γερό" χαρτί των Gilmore Girls -κατά τη γνώμη μου :down:) θα κάνει το θαύμα της και η σειρά θα ανανεωθεί... :)

P.S. Ο μόνος λόγος που θα ήθελα να χάσουμε το Joey θα ήταν αν ξανάσμιγαν τα "Φιλαράκια" :D :D :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 224
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όντας ένας από τους πιο φανατικούς του friends...και έχοντας σχετικά πρόσφατα δεί δύο επεισόδια (τόσα άντεξα...:( :( ) του Joey...θέλω να εκφράσω την άποψη μου τόσο γιατί δεν μου αρέσει αλλά και γιατί πιστεύω οτι δεν πάει καλά

Η σειρά δεν μου αρέσει καθόλου :mad: :mad: . Στεναχωριέμαι που το παραδέχομαι, γιατί η ιδέα του Joey ήταν μια παρηγοριά όταν τελείωσαν τα Φιλαράκια...

Δυστυχώς όμως απογοητεύτηκα πλήρως :X

Tο Joey είναι μια πολύ "κουρασμένη" σειρά με ανακυκλομένα αστεία και ανόητους χαρακτήρες...Δεν έχουν ούτε το βάθος, ούτε την τρέλα ούτε τις μικρές ιδιορυθμίες που μας έκαναν να "αγαπάμε" και να αισθανόμαστε κοντά μας τους υπόλοιπους από τα Φιλαράκια! Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική οι συντελεστές θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε από που "προέρχεται" ο Joey... Καλώς ή κακώς ο Joey δεν ήταν τίποτα άλλο από ένας ΠΟΛΥ αγαπητός χαρακτήρας μια ΘΡΥΛΙΚΗΣ σειράς...Είναι λοιπόν λάθος να παίρνεις αυτόν τον χαρακτήρα και να πετάς στα σκουπίδια την "ιστορία" του στην προσπάθεια να "κάνεις το σόου να γίνει αυτόνομο"...Εξ άλλου ποιον κοροϊδεύουν;; Για ποιά αυτονομία μιλάμε;;; Ακριβώς στο ίδιο κοινό που μίλαγε το Friends θέλανε να απευθυνθούν...Πόσο ανεξάρτητο μπορεί να είναι ένα spin off που έχει το ίδιο target group με τον πρωκάτοχό του;;:cool: :confused:

Οι λόγοι που δεν μου άρεσε και δεν πιστεύω οτι έχει μέλλον μπροστά του είναι:

1. Ανακυκλομένα, κουρασμένα αστεία και ένας ηθοποιός που τα έχει δώσει όλα σε ένα ρόλο που πλέον έχει κουράσει και τον ίδιο αλλά και εμάς...

2. Προσπάθεια για "διαγραφή" του Friends (μέγα λάθος- οι πιστοί φαν δεν το είδαν καλά...αν διαβάσετε σχόλια σε imdb και άλλα αμερικάνικά site, αυτό ακριβώς κατακρίνουν όλοι)

3. Είναι ωραία μια αστεία νότα σε μία παρέα 6 ατόμων...ή πιο χοντρά... είχε πλάκα ένας χαζούλης ανάμεσα στους άλλους 5 αλλά ειλικρινά...πόσο πια να γελάσουμε με το πόσο τρώει ο Joey???

4. Το NBC το "υποστήριξε" ως αντικαταστάτη μιας σειράς που οι fan απλά δεν ήθελαν να ... αντικατασταθεί...

5. Όσο και να είναι ο...μύθος των Friends, έχει κρατήσει (φέτος υπολογίζοντας και τον Joey σαν φυσική συνέχεια) 12 χρόνια... Είναι λογικό οτι πέρα από τους τρελούς fans...οι υπόλοιποι που απλά...παρακολουθούσαν, έχουν αρχίσει να περνάνε σε άλλες πιο καινούργιες και φρέσκες σειρές...

Και τέλος 6. Οι ηθοποιοί...δεν είναι καθόλου καλοί. Μπορούμε να συγκρίνουμε τώρα το πηγαίο ταλέντο της Kudrow με αυτήν που παίζει την αδερφή του Joey?? Δεν νομίζω:!: :!: Και δεν είναι μόνο αυτή...Γενικά τα πράγματα δεν είναι καλά από άποψη ηθοποιίας.

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ ο Joey ήταν από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες... Απλά γι'αυτό ακριβώς απογοητεύομαι όταν τον βλέπω να καταλήγει κάπως έτσι...

Το μόνο που σώζει πλέον τον Joey είναι guest εμφανίσεις από τους πρώην συμπρωταγωνιστές του...:cry:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Η ιδεα της συνεχειας ετσι οπως εγινε, δεν ηταν κακη και δεν ηταν και προτοτυπη.

Ειχε ξαναγινει οταν μετα απο 10 χρονια τελειωσε το Cheers (Το μπαρακι σταελληνικα) και ο Frasier εφυγε, μετακομισε σε αλλη πολιτεια και αρχισε το "Frasier" με νεους συμπρωταγωνιστες.

Στη περιπτωση αυτη η νεα σειρα ειχε ακομα μεγαλυτερη επιτυχια και εκανε 11 κυκλους, πηρε τα περισσοτερα βραβεια απο καθε αλλη σειρα και ο Kelsey Grammer επαιξε το ρολο του Frasier για 21 χρονια (!!!!!!!!)

Αυτο πηγανε να κανουνε και με το Joey, αλλα δυστυχως δε τους βγηκε.

Εδω η νεα σειρα δεν ειναι πιο επιτυχημενη απο τη παλια, ουτε πιο εξυπνη, γιατι δε τους βγηκε η υλοποιηση. Στο Φραισερ, αλλαξανε και το στησιμο της σειρας. Εδω αλλαξανε απλα ηθοποιους και αφησανε ολο το κονσεπτ και τα αστεια ιδια... εκει απετυχαν.

Παντως βλεπονται ευχαριστα τα επισοδια...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Eχω μεινει στα 12-13 επεισοδια.Επειδη εχουν καιρο να βγαλουν καινουριο παιζει να την διεκοψαν?

edit:Sorry τωρα ειδα τα παραπανω ποστ.

Όντας ένας από τους πιο φανατικούς του friends...και έχοντας σχετικά πρόσφατα δεί δύο επεισόδια (τόσα άντεξα...:( :( ) του Joey...

Αναφέρεσαι στα 2 πρώτα επεισόδια της 1ης σεζόν?Γιατί όντως τα πρώτα επεισόδια δεν ήταν καλά όμως απο ένα σημείο και μετά(δεν θυμάμαια από ποιο επεισόδιο) η σειρά γίνεται πραγματικά πολύ καλή και βγάζει απίθανο γέλιο! :D

Pigs have flown!

http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg

Η ιδεα της συνεχειας ετσι οπως εγινε, δεν ηταν κακη και δεν ηταν και προτοτυπη.

....

Εδω η νεα σειρα δεν ειναι πιο επιτυχημενη απο τη παλια, ουτε πιο εξυπνη, γιατι δε τους βγηκε η υλοποιηση. Στο Φραισερ, αλλαξανε και το στησιμο της σειρας. Εδω αλλαξανε απλα ηθοποιους και αφησανε ολο το κονσεπτ και τα αστεια ιδια... εκει απετυχαν.

Παντως βλεπονται ευχαριστα τα επισοδια...

Συμφωνώ πως η ιδέα του να συνεχιστούν οι "περιπέτειες" έστω και ενός από τους χαρακτήρες του Friends ήταν πολύ καλή και σίγουρα μια "λύση" για τους φαν που χάνανε κάτι που είχαν συνηθίσει για 10 χρόνια...

Αλλά όπως λες και εσύ κρατήσανε ίδια αστεία, ίδιο κόνσεπτ, ίδιος και απαράλαχτος ο πρωταγωνιστής (από άποψη χαρακτήρα, όχι ηθοποιού φυσικά) κάτι πολύ λανθασμένο γιατί αφού αποφασίσαν πως ο joey μετακομίζει τόσο μακριά από τους φίλους του που έλεγε πως δεν μπορεί να αφήσει ποτέ... σημαίνει πως ωριμάζει,αλλάζει και διαμορφώνεται ένας πιο "μεγάλος" και αποφασισμένος πια Joey.

Μπορεί κάποια επεισόδια να έχουν πλάκα...

Αυτό δε λέει κάτι. Κάποια επεισόδια από κάθε σειρά μπορεί να έχουν πλάκα, αυτό όμως δεν την κάνουν καλή, ούτε καν μέτρια.:cool: :X

Τι να πω;; ΚΡΙΜΑ. Όχι για το NBC, όχι για τον Matt LeBlanc, όχι για τον Joey, αλλά για ολόκληρο τον μύθο, που είναι το Friends...

Εδώ κολλάει και ένα ρητό... Oh my, how the mighty have fallen... :X :X :X

(άμα αλλάζει μέρα μπας και τσιμπίσει νούμερα, κλάφτα Χαράλαμπε)

Έχοντας παρακολουθήσει μερικά σκόρπια (καμιά δεκαριά, όλα από την πρώτη χρονιά) επεισόδεια στο Filmnet, θα συμφωνήσω ότι η σειρά βελτιώνεται σημαντικά με το πέρασμα του χρόνου, το γράψιμο και οι χαρακτήρες στρώνουν και γενικώς βγάζει αρκετό γέλιο. Σίγουρα είναι καλύτερο από τις τελευταίες 2 σεζόν των Friends.

Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να διαφωνήσω με όσα λέει ο desertsmissrain: πρόκειται για μια σειρά εξαρχής "κουρασμένη", με μέτριο πρωτογενές υλικό (και άρα όχι σπουδαίο περιθώριο εξέλιξης) και το χειρότερο απ' όλα, συνηθισμένη και ξεπερασμένη.

Αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση είναι ο χαρακτήρας του Joey. Κατά τις τελευταίες σεζόν των Friends ο Joey είχε εξελιχθεί σημαντικά και είχαμε δει αρκετές πλευρές του χαρακτήρα του που ίσως δεν φανταζόμασταν, κυρίως μέσα από τη σχέση του με τη Rachel. Όλα αυτά διαγράφτηκαν μονομιάς και επιστρέψαμε στο μονοδιάστατο, σχεδόν πρωτόγονο Joey των πρώτων ετών του Friends. H σύγκριση με τον Frasier που ανέφερε κάποιος είναι σε αυτό το σημείο καταλυτική: εκεί ένας ήδη εξαιρετικά ενδιαφέρων χαρακτήρας έγινε δύο φορές πιο περίπλοκος και αστείος, εδώ συνέβη το αντίθετο.

Δε νομίζω ότι η σειρά αφέθηκε στην τύχη της από το NBC, ή ότι δεν επιστρατεύτηκαν ταλαντούχοι συγγραφείς: μάλλον αυτά είναι τα όρια του χαρακτήρα. Για να επανέλθω στο Cheers, ο αγαπημένος μου χαρακτήρας, όπως και των περισσοτέρων νομίζω, ήταν ο Norm. Όμως επελέγη ο Frasier για το spin off, o οποίος ομολογουμένως είχε πολύ μεγαλύτερο βάθος και αρκετά περισσότερα περιθώρια εξέλιξης, και το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά αντάξια αν όχι καλύτερη από το Cheers. Eπίσης ήταν ένας χαρακτήρας με αρκετό μυστήριο, καθ' ότι δευτερεύων. Στα Friends όποιος και από τους έξι να επιλεγόταν δεν θα υπήρχε μυστήριο καθώς ήταν όλοι πρωταγωνιστές και μετά από 10 χρόνια τους είχαμε γνωρίσει τέλεια. Και βέβαια, λόγω της πλειάδας των πρωταγωνιστών, δυνατούς δευτερεύοντες χαρακτήρες δεν είχε (Spin off για την Janice κανείς?????).

Μετά είναι και το θέμα του ηθοποιού: ο Kelsey Grammer (Frasier) μπορούσε να στηρίξει μια σειρά μόνος του, το Friends ήταν ομαδική υπόθεση και οι ηθοποιοί, με εξαίρεση την Aniston που έχει και το ταλέντο και το star power, δεν μου φαίνονται να είναι σε θέση να πάρουν μια σειρά πάνω τους. Η Aniston βέβαια έχει αρχίσει να χτίζει μια συμπαθητική καριέρα στο σινεμά οπότε οι προοπτικές για spin off ήταν εξαρχής δυσοίωνες. Γενικά το spin off είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και η ποιότητα και η επιτυχία του Frasier είναι η εξαίρεση.

Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα της σειράς, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι δεν έχει ίχνος πρωτοτυπίας. Σε μια περίοδο που άλλα sitcoms έχουν κάνει τεράστια βήματα μπροστά, έχουν πάρει ρίσκα και έχουν ανεβάσει τον πήχυ πολύ ψηλά (π.χ. τα Office, Scrubs, Arrested Development, My name is Earl και 1-2 άλλα, σημείωση μιλάω για τα δίκτυα που πάντα παίρνουν λιγότερα ρίσκα σε σχέση με την καλωδιακή) το Joey δείχνει εντελώς κουρασμένο, middle of the road και γενικώς αχρείαστο. Περισσότερο μου φαίνεται ότι ήταν η "ασφάλεια" του NBC σε μια περίοδο που τους τελείωναν 2 κορυφαίες σειρές μαζεμένες (Friends, Frasier) και δεν ήξεραν κατά πόσον θα τους έβγαιναν τα ρίσκα τύπου Office.

Θα συνεχίσω να βλέπω το Joey όποτε τύχει, πιο πολύ από νοσταλγία. Δε θα στεναχωρηθώ όμως ιδιαίτερα όταν τελειώσει.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Μάρβιν, συμφωνώ με τα περισσότερα απ'αυτά που είπες (ειδικά σε σχέση με το Φρέιζερ που είναι από τις αγαπημένες μου σειρές) με μια διαφορά.

Μου αρέσει αρκετά η σειρά, κι ένας από τους λόγους είναι ότι σε αντίθεση με αυτό που έγραψες, (ότι το τέλος των Friends είχε εξελιχθεί σημαντικά ο χαρακτήρας του) , θεωρώ ότι η εξέλιξη του ήταν σχεδόν ανυπόφορη για μένα. Ο Τζόι ξεκίνησε ως ένας ψιλο-χαζούλης κλπ για να καταντήσει προς το τέλος της σειράς σχεδόν καθυστερημένος (θα μπορούσα να πω πολλά παραδείγματα - το πιο πρόχειρο είναι αυτό που προσπαθεί να μάθει γαλλικά, ένα από τα χειρότερα επεισόδια έβερ!) και αυτό με εξενεύριζε αφάνταστα, συν του ότι, τα αστεία που βασίζονται στη "βλακεία" κάποιου, είναι σχεδόν αναγκαστικά εξ ορισμού κακόγουστα. (Κατά τη γνώμη μου ο Τζόι δεν ήταν δυστυχώς ο μόνος χαρακτήρας που "χάλασε" προς το τέλος. ΄Δεν μπορούσα επίσης να αντέξω το πόσο bitchy -σόρυ για την έκφραση είχε γίνει η Φίμπι).

Γι' αυτό το λόγο χάρηκα και μου άρεσε η ιδέα ένας αξιαγάπητος χαρακτήρας να κρατήσει μόνος του μια σειρά, και νομίζω ότι είναι αρκετά καλή. Ναι, τα αστεία είναι λιγάκι χιλιοειπωμένα και κουραστικά, αλλά όπως είπες αυτά είναι και τα όρια (περίπου) του συγκεκριμένου χαρακτήρα. Αλλά όπως και να χει, προτιμώ τον Τζόι του Joey παρά των τελευταίων κύκλων του Friends.

PS Κατά τη γνώμη μου πάλι, μόνο ο Τσάντλερ θα μπορούσε να στηρίξει μια πραγματικά αστεία σειρά από μόνος του.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

isolde...έχεις δίκιο. Στις τελευταίες σεζόν ο Joey από χαζούλης είχε μετατραπεί εντελώς σε καθυστερημένο...

Βέβαια διαφωνώ για το The One Where Joey Speaks French γιατί θεωρώ πως είχε πολύ πλάκα.

Όσο για τη Φοίβη, δεν είχα προσέξει καθόλου bitchy συμπεριφορά από μέρους της (εκτός και αν αναφέρεσαι στην προετοιμασία του γάμου της που την είχε φέρει στα όρια η Μόνικα...)

Δεν ξέρω ούτε το Cheers ούτε το Frasier παρά μόνο σαν ονόματα, και οτι το Frasier είναι spin off του Cheers,οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω...

isolde...έχεις δίκιο. Στις τελευταίες σεζόν ο Joey από χαζούλης είχε μετατραπεί εντελώς σε καθυστερημένο...

Βέβαια διαφωνώ για το The One Where Joey Speaks French γιατί θεωρώ πως είχε πολύ πλάκα.

Όσο για τη Φοίβη, δεν είχα προσέξει καθόλου bitchy συμπεριφορά από μέρους της (εκτός και αν αναφέρεσαι στην προετοιμασία του γάμου της που την είχε φέρει στα όρια η Μόνικα...)

The One Where Joey Speaks French :) - απλώς μου φάνηκε εκνευριστικό γιατί ήταν ακριβώς ενδεικτικό του πόσο χαζό έδειχναν το Τζόι. Μπορεί να μου είχε φανεί κι εμένα αστείο αν δεν ήταν τόσο τραβηγμένο και επαναλαμβανόμενο.

Όσο για τη Φίμπι, αν παρακολουθήσεις ποτέ εναλλάξ παλιά επεισόδια με καινούρια, θα δεις ότι ο χαρακτήρας της έχει αλλάξει πολύ και όχι προς το καλό. Από το λίγο τρελούλα-hippie- ανέμελη που αγαπάει πολύ τους φίλους της έγινε απότομη, και λιγάκι κακιά -κατά τη γνώμη μου πάντα- και δεν αναφέρομαι στο επεισόδιο που λες. Για παράδειγμα, είχα βρει ψιλοαπαίσια τη συμπεριφορά της στο The One In Barbados (με τον Ντέιβιντ και τον Μάικ).

Νομίζω ότι η Μόνικα (αν και δεν είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας) είναι αυτή που έχει αλλάξει λιγότερο.

Δεν νομίζω ότι είχε χαλάσει ειδικά ο χαρακτήρας του Τζόυ, γενικά το επίπεδο της σειράς είχε πέσει κατακόρυφα.

Το επεισόδιο με τα γαλλικά ήταν πράγματι άθλιο, αλλά εγώ αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο: στη σχέση του με τη Ρέητσελ και την ιστορία με το Ρος που επακολούθησε, ο Τζόυ ήταν για πρώτη φορά ώριμος και αρκετά τρυφερός.

Στο Joey απ' όσο έχω δει αυτά τα στοιχεία απουσιάζουν.

Κάπως πρέπει να δώσουν βάθος στον ίδιο το Τζόυ αν πρόκειται να μακροημερεύσει η σειρά του, κατά τη γνώμη μου πάντα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

The One Where Joey Speaks French :) - απλώς μου φάνηκε εκνευριστικό γιατί ήταν ακριβώς ενδεικτικό του πόσο χαζό έδειχναν το Τζόι. Μπορεί να μου είχε φανεί κι εμένα αστείο αν δεν ήταν τόσο τραβηγμένο και επαναλαμβανόμενο.

Όσο για τη Φίμπι, αν παρακολουθήσεις ποτέ εναλλάξ παλιά επεισόδια με καινούρια, θα δεις ότι ο χαρακτήρας της έχει αλλάξει πολύ και όχι προς το καλό. Από το λίγο τρελούλα-hippie- ανέμελη που αγαπάει πολύ τους φίλους της έγινε απότομη, και λιγάκι κακιά -κατά τη γνώμη μου πάντα- και δεν αναφέρομαι στο επεισόδιο που λες. Για παράδειγμα, είχα βρει ψιλοαπαίσια τη συμπεριφορά της στο The One In Barbados (με τον Ντέιβιντ και τον Μάικ).

Νομίζω ότι η Μόνικα (αν και δεν είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας) είναι αυτή που έχει αλλάξει λιγότερο.

Εγώ δεν έχω αγαπημένους και μη αγαπημένους χαρακτήρες...Μέσα σε 10 χρόνια τους "αγάπησα" όλους όχι "παρά" αλλά "για" τις μικρές τους τρέλες και παραξενιές πχ. καθαριότητα για τη Μόνικα, ειρωνεία για τον Chandler, χαζομάρα για τον Joey...

Για το The One In Barbados, πιστεύω πως δεν έκανε κάτι bitchy... Εξ άλλου ήταν ερωτευμένη. Μπες στη θέση της. Και μην ξεχνάς πως ο David την είχε παρατήσει κάποια χρόνια πριν και είχε πάει στη Μόσχα... ;)

Η Μόνικα όντως άλλαξε λιγότερο. Όμως η Μόνικα και ο Τσάντλερ καταλήξανε μαζί, κάτι που είναι μεγάλη αλλαγή για την σειρά εν γένει, και για τη Μόνικα συγκεκριμένη...

Αλλά αν θες να συνεχίσουμε την "των Friends συζήτηση" καλύτερα να μου απαντήσεις στο thread των Friends. Είμαστε ήδη :offtopic:

Δεν νομίζω ότι είχε χαλάσει ειδικά ο χαρακτήρας του Τζόυ, γενικά το επίπεδο της σειράς είχε πέσει κατακόρυφα.

Το επεισόδιο με τα γαλλικά ήταν πράγματι άθλιο, αλλά εγώ αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο: στη σχέση του με τη Ρέητσελ και την ιστορία με το Ρος που επακολούθησε, ο Τζόυ ήταν για πρώτη φορά ώριμος και αρκετά τρυφερός.

Στο Joey απ' όσο έχω δει αυτά τα στοιχεία απουσιάζουν.

Κάπως πρέπει να δώσουν βάθος στον ίδιο το Τζόυ αν πρόκειται να μακροημερεύσει η σειρά του, κατά τη γνώμη μου πάντα.

Συμφωνώ και πάλι! Όλη η σειρά είχε τα χάλια της μετά τον 7ο κύκλο με κάποιες εξαιρέσεις. Από την άλλη, έχεις δίκιο ότι με τη Ρέιτσελ έδειξε emotions που μέχρι τότε δεν είχε δείξει, αλλά δεν μπορώ να κρίνω από αυτό το θέμα γιατί προσωπικά σιχαινόμουν τη συγκεκριμένη ιστορία (σχέση Τζόι-Ρέιτσελ). Δεν με έπεισε ούτε μία στιγμή και πιστεύω ότι ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια να δώσουν νέο ενδιαφέρον στη σειρά.

Βέβαια συμφωνώ στο ότι επιτυχημένη σειρά με μονοδιάστατο χαρακτήρα για πρωταγωνιστή δεν γίνεται (για το Τζόι λέω) αλλά τουλάχιστον έχει κάποια χαριτωμένα αστεία για να περνάει η ώρα, ενώ στις τελευταίες σειρές των Friends συχνά μου έσπαγαν τα νεύρα με τις μπούρδες που γίνονταν (π.χ. έλεος με το Ρος και τη Ρέιτσελ που ήταν κοντά 40 χρονών, είχαν και παιδί μαζί αλλά κατά τ' άλλα δεν ξέραν τι θέλουνε λες και είναι α' λυκείου) και με τα τραβηγμένα απ΄τα μαλλιά αστεία.

όντως είμαι λιγάκι off-topic, λέω να πάω μια βόλτα κι απ'το thread των Friends

• 2 weeks later...

Επιτέλους συνέχεια για το Joey!!!

Το 14ο επεισόδιο (Joey and the Snowball Fight) προβλήθηκε χθες και ήδη υπάρχει στα γνωστά μέρη :up:

αν μπορείς να μου στείλεις pm με το γνωστό μέρος...?

γιατί το βρήκα αλλά γράφουν ότι είναι fake :S

αν μπορείς να μου στείλεις pm με το γνωστό μέρος...?

γιατί το βρήκα αλλά γράφουν ότι είναι fake :S

hint: torrentit :p

anyway, το είδα, καλό επεισοδιάκι, στο κλίμα των προηγούμενων.

Εμένα μου φάνηκε μέτριο, αν αναλογιστεί κανείς και τους 2μήνες και κάτι που είχε να προβληθεί νέο επεισόδιο! Περίμενα κάτι καλύτερο... ελπίζω να βελτιωθεί στη συνέχεια!

Το release που έχω εγώ είναι της NBS, έχει AC3 ήχο, υψηλή ανάλυση και είναι 350 MB.

Υπάρχει και δεύτερο, μικρότερο release, της XOR με MP3 ήχο και είναι 175 MB, αν έχεις αυτό είσαι ΟΚ.

Ασχετο, αλλά γράφω να μοιραστώ την χαρά μου!

Μόλις μου ήρθε το Season 1 Joey Boxset. Το είχα παραγγείλει από το e-bay ΜΟΝΟ με 12£~17.50euro Καινούργιο!!! :) :) :)

Τώρα μπορώ να το απολάυσω στην τηλεόραση :D

Το release που έχω εγώ είναι της NBS, έχει AC3 ήχο, υψηλή ανάλυση και είναι 350 MB.

Υπάρχει και δεύτερο, μικρότερο release, της XOR με MP3 ήχο και είναι 175 MB, αν έχεις αυτό είσαι ΟΚ.

και εγώ τα μεγάλα κατέβαζα αλλά δεν το βρήκα εκεί που τα έβρισκα πάντα..

είδα το μικρό και παίζει μια χαρά τελικα

Επιτέλους συνέχεια για το Joey!!!

Το 14ο επεισόδιο (Joey and the Snowball Fight) προβλήθηκε χθες και ήδη υπάρχει στα γνωστά μέρη :up:

σε λιγο ετοιμαζομαι να το δω...

τελικα η σειρα πως παει?θα τελειωσει φετος?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε λιγο ετοιμαζομαι να το δω...

τελικα η σειρα πως παει?θα τελειωσει φετος?

Χλωμό. Δυστυχώς... :cry:

http://www.tv.com/tracking/viewer.html&ref_id=20952&tid=90240&ref_type=101

κριμα..ακομα ενα κυκλο θα τον ηθελα...:(

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Όπως φαίνεται το ξαφνικό διαζύγιο του Ματ ΛεΜπλανκ με την επί 3ετίας σύζυγό του Μελίσα ΜακΝάιτ ήταν καθαρά προσωπική επιλογή του.

Το περιοδικό People αναφέρει πως ο "Τζόι" ήταν απασχολημένος τον τελευταίο καιρό με την συμπρωταγωνίστριά του στην ομώνυμη σειρά, Άντρια Άντερς, η οποία υποδύεται την γειτόνισσά του.

Η δε σύζυγός του, Μελίσα φαίνεται πως δεν είχε καταλάβει τίποτα και δυσκολεύτηκε πολύ να συνειδητοποιήσει το τέλος του γάμου τους, ενώ πρότεινε στον άπιστο Ματ να προσπαθήσουν να σώσουν τη σχέση τους.

................................

.