Bayern7 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 http://www.forom.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 το ξερω το site αλλα για το 206 ψαχνω υποτιτλους Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Έξω το 7 (Joey and the Poker)! Και αυτό το επεισόδιο έχει πάρει τη βασική πλοκή από ένα παλιό επεισόδιο των Friends (Θυμάστε το παιχνίδι "Cups"; :lol: ) Έχει αρκετό γέλιο, και μια έκπληξη στο τέλος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Το 11ο επεισόδιο είναι έξω, έχει αρκετό γέλιο, έναν παλιό guest από το FRIENDS και μια έκπληξη! (μαθαίνουμε τον πατέρα του Michael) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Το 11ο επεισόδιο είναι έξω, έχει αρκετό γέλιο, έναν παλιό guest από το FRIENDS και μια έκπληξη! (μαθαίνουμε τον πατέρα του Michael) Σε άλλο ρόλο όμως. Να το διευκρίνησουμε για να μην περιμένουν κάποιον από τους "κλασσικούς". Επίσης την επόμενη εβδομάδα θα μεταδοθεί διπλό επισόδιο έτσι ώστε να διακόψει η σειρά για Χριστούγεννα. Πολλοί είναι αυτοί πάντως που πιστεύουν ότι η σειρά θα σταματήσει αν και απο το NBC δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 mporo na po mias kai ksekinisa tin 2i xronia (pou den tin evlepa toso kairo)... mexri to episodio 6 pou eida einai poli kaliteri apo tin 1i... eftixos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Βλέπω τα επεισόδια που δείχνει το Filmnet (νομίζω είναι ο πρώτος κύκλος?) και μου αρέσει πολύ περισσότερο απ'ό,τι περίμενα, γιατί συνήθως τα αστεία του Joey δεν ήταν τα αγαπημένα μου στο Friends. Ok, δεν είναι Friends, αλλά μπορώ να πω ότι μερικά επεισόδια τα βρίσκω καλύτερα από μερικά των τελευταίων κύκλων των Friends, όπου τα αστεία ήταν λίγο βεβιασμένα. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 σωστα!εγω τωρα αρχισα να κατεβαζω 1κυκλο+μεχρι το 6 επεισοδιο που εχω δει μπορω να πω οτι μου αρεσε!οχι κατι τρελο αλλα περναει ευχαριστα η ωρα σου! Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Μολις ειδα τον πρωτο κυκλο.....Εδωσε τα ρεστα του ο Joey :lol: ......μπορω να πω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο τους τελευταιους κυκλους των friends.......Πριν ξεκινησω το downloading θα ηθελα ενα σχολιο για τον 2ο κυκλο του Joey.....ειναι στα ιδια επιπεδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Μολις ειδα τον πρωτο κυκλο.....Εδωσε τα ρεστα του ο Joey :lol: ......μπορω να πω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο τους τελευταιους κυκλους των friends.......Πριν ξεκινησω το downloading θα ηθελα ενα σχολιο για τον 2ο κυκλο του Joey.....ειναι στα ιδια επιπεδα? Η γνώμη η δικιά μου είναι ότι ο 2ος κύκλος είναι καλύτερος. Αλλά αυτά είναι προσωπικές απόψεις αν και βλέπω ότι οι περισσότεροι συμφωνούν μ αυτό. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Βρηκα 2 επεισοδια και δεν μπορω να τα δω, εχω ολους τους codec και δεν μπορω να βγαλω ακρη, οποιος ξερει κατι παραπανω ας μου στειλει pm thanx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Επειδή ,αν και καθυστεριμένα , αποφάσισα να δω τη σειρά μπορείτε να μου δώσετε μία διεύθυνση με e-mule links . Έψαξα τα προηγούμενα ποστς αλλά ΄δεν λειτουργούν εκείνα τα λινκ . Να δω σεζον 1 ή να ξεκινήσω με τη 2 που λετε οτι ειναι καλύτερη? Thanks Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 να ξεκινησεις απο την πρωτη σεζον ;) οσο για το μουλαρι εγω θα σου προτεινα να ψαξεις να τα βρεις σε καποιο τορενταδικο, εαν θες διευθυνσεις στειλε ενα PM ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Επίσης την επόμενη εβδομάδα θα μεταδοθεί διπλό επισόδιο έτσι ώστε να διακόψει η σειρά για Χριστούγεννα. Πολλοί είναι αυτοί πάντως που πιστεύουν ότι η σειρά θα σταματήσει αν και απο το NBC δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση!Δεν εχει τηλεθεαση ή στερεψαν απο ιδεες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Βλέπω την 1η σεζόν και παρατήρησα ότι ο σκηνοθέτης είναι ο David Schwimmer!! Ο γνωστός Ρος απο τα φιλαράκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Βλέπω τα επεισόδια που δείχνει το Filmnet (νομίζω είναι ο πρώτος κύκλος?) και μου αρέσει πολύ περισσότερο απ'ό,τι περίμενα, γιατί συνήθως τα αστεία του Joey δεν ήταν τα αγαπημένα μου στο Friends. Ok, δεν είναι Friends, αλλά μπορώ να πω ότι μερικά επεισόδια τα βρίσκω καλύτερα από μερικά των τελευταίων κύκλων των Friends, όπου τα αστεία ήταν λίγο βεβιασμένα. Συμφωνω απολύτως , μόλις πήρα στα 'χερια ' μου τη σεζον 1 και από τα 4 πρώτα επεισόδια έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος . Ο Τζοι βγάζει πολύ γέλιο . Αξίζει σίγουρα η σειρά ! Γνώμη μου ΄: καλύτερη από τις τελευταίες σειρές friends. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Διάβασα στο ιντερνετ (δε θυμάμαι πού ακριβώς) ότι η σειρά δεν πάει και τόσο καλά και ότι ειδικά στον δεύτερο κύκλο έπεσαν τα νούμερα. Ξέρει κανείς αν ισχύει, αν θα συνεχιστεί ή θα την κόψουν? Θα είναι κρίμα, γιατί μετά το Friends (και το Frasier :) ) είναι η μοναδική σειρά που κατά τη γνώμη μου πραγματικά είχε γέλιο σε κάθε επεισόδιο. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Διάβασα στο ιντερνετ (δε θυμάμαι πού ακριβώς) ότι η σειρά δεν πάει και τόσο καλά και ότι ειδικά στον δεύτερο κύκλο έπεσαν τα νούμερα. Ξέρει κανείς αν ισχύει, αν θα συνεχιστεί ή θα την κόψουν? Θα είναι κρίμα, γιατί μετά το Friends (και το Frasier :) ) είναι η μοναδική σειρά που κατά τη γνώμη μου πραγματικά είχε γέλιο σε κάθε επεισόδιο. Και σε μένα πήρε το μάτι μου ότι έκαναν κάτι ανακατατάξεις στο πρόγραμμα. Το κύριο πρόβλημα στο NBC είναι ότι μετά το τέλος των Friends δεν έχουν πια μεγάλη τηλεθέαση στις νεαρές ηλικίες. Ήλπιζαν ότι αυτό θα γίνει με τον Joey αλλά και ο Joey πια δεν έχει την ηλικία που είχε στα Friends :( Δε νομίζω να κοπεί, αλλά ούτε και ότι θα συνεχίσει πέραν του 2ου κύκλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 υπάρχει για ενοικίαση σε κανένα βιντεο κλαμπ;; ή έστω να μου γράψει κάποιος την πρώτη season? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Από το http://www.joey.fr Η σειρά έχει διακοπεί προς το παρόν ελέω χειμερινών ολυμπιακών. Θα επανέλθει μετά το πέρας αυτών, δηλαδή περί τα τέλη Φεβρουαρίου. Πιθανότατα όμως θα επιστρέψει σε άλλη μέρα και ώρα λόγω της χαμηλής τηλεθέασης. Υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο διακοπής της πριν το πέρας της σεζόν, πράγμα λίγο δύσκολο όμως. Μέχρι στιγμής μετά από το τελευταίο διπλό επισόδιο έχουν γυριστεί άλλα δυο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Elektrik Eye και Carpenoctum. Προφανώς θα σταματήσει μετά το 2ο κύκλο :( Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 υπάρχει για ενοικίαση σε κανένα βιντεο κλαμπ;; ή έστω να μου γράψει κάποιος την πρώτη season? Υπάρχει η πρώτη season σε dvd σε πολλά video clubs (συνήθως σε μεγάλες αλυσίδες) αλλά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 παιδια τι γινεται με τη σειρα?σταματησε? καινουριο επεισοδιο εχει βγει μετα το 12-13? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 οχι δεν έχει σταματήσει. Έχει διακοπεί λόγω χειμερινών ολυμπιακών μιας και τους μεταδίδει to nbc. Λογικά θα ξεκινήσει ξανά από αρχές Μαρτίου. edit.. JOEY AND THE SNOWBALL FIGHT 8pm 2006-03-07 ALL NEW! JOEY'S FEELINGS FOR ALEX FORCE A CIVIL WAR - Joey (Matt LeBlanc) begins acting weird with Alex (Andrea Anders) when she sets off on another romance with Dean (Gregory Harrison). Meanwhile, Joey's action figure arrives with some quality control issues. Also starring Drea de Matteo, Paulo Costanzo, Jennifer Coolidge, Miguel Nunez. Όπως φαίνεται η σειρά άλλαξε μέρα λόγω των χαμηλών τηλεθεάσεων. Απο 'δω και πέρα θα προβάλλεται Τρίτη. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Ας κάνω μερικές παρατηρήσεις για την σειρά, όχι ότι θα με ακούσουν οι σεναριογράφοι.. Νομίζω ότι δεν έχει τόση επιτυχία επειδή δεν στηρίζεται τόσο η πλοκή στους άλλους χαρακτήρες εκτός του Joey, και επειδή δείχνει συνεχώς τα ίδια πράγματα και ο κεντρικός ήρωας αντιδρά όπως αντιδούσε στα φιλαράκια. Συνεχώς ψάχνει για δουλειά βρίσκει, ή απορρίπτεται, τα φτιάχνει σε κάθε επεισόδιο με διαφορετική κοπέλα (πιστεύω ότι κουράζει πολυ), και βασίζεται όπως είπα και πριν στο τι κάνει μόνο ο Joey. Αν αλλάξει λίγο αυτή η προοπτική, νομίζω θα πάει καλύτερα. Ήδη στον 2ο κύκλο τα πραγματα είναι ελαφρώς καλύτερα, και ελπίζω να βελτιωθούν περαιτέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts