BrokenLink Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Για να μην παιδεύεστε άδικα όσοι έχετε το Ζ1010 μαζί με Vodafone το κινητό δεν λειτουργεί καλά. Βγάζει συχνά την ένδειξη "κλήσεις sos" ή και άλλα διάφορα. Έχει να κάνει με πρόβλημα της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 PANTOS EGO DIAPISTOSA OTI otan psaxno ton thilefoniko katalogo ths sim moy kanei eyresh kanonika ka me ellhnikoys xarakthres parolo poy den to exo kanei anaba8mish.......eno otan psaxno ton tilefoniko katalogo ths syskeyhs kanei eyresi mono me latin xarakthres Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodRayne Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Καλά το κινητό είναι τρελλή πατάτα. Βαρέθηκα να μην μπορούν να με καλούν, να μην μπορώ να καλώ και το handover (τουλάχιστον στην COSMOTE) να είναι τρέχα γύρευε. Έχω γίνει φίλος της ειδοποίησης των χαμένων κλήσεων πια. (Έχω 3G κάρτα παρεπιπτόντως). Δέχομαι τα ίδια μηνύματα 3,4 φορές και πάει λέγοντας. Το ποτήρι ξεχύλισε χτες με την αλλαγή ώρας. Γυρνάω σε χειμερινή ώρα (όχι αυτόματη ρύθμιση) και πάει μία ώρα πίσω κανονικά! Έλα όμως που το πρωί και ενώ έχω το ξυπνητήρι να χτυπάει στις 8.00 καθημερινές, χτύπησε στις 07:00!!!!!!!!!!!! (μια ώρα πίσω ε!!) αλλά ΚΑΙ στις 08:00!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ SONY ERICSSON για το απροβλημάτιστο κινητό που χρυσοπλήρωσα καθώς και για την εξαπάτηση ότι υποστηρίζεται Update over the Internet (όπως λέει στο FΑQ του UpdateService, αλλά εγώ ακόμη δεν το έχω δει!) και από ότι δέησαν unofficial να μου πουν θα αργήσει πολύ, (γιατί το official support για το θέμα του update service με γείωσε κανονικά). Έχουν περάσει από τα χέρια μου Ν κινητά. Προσωπικά το θεωρώ ένα από τα χειρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 'Οσοι από εσάς θέλουν themes για το Ζ1010 έχω ανεβάσει μερικά στο zedge.no http://www.zedge.no/?side=themes&author=Damned Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Tora pou egine epishma h anakoinosh ton yphresion 3G apo th VODAFONE , aksizei h agora toy z1010 h na perimenoyme kapoia allh syskevh??? logika tha prepei na pesei kai h timh tou arketa... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (11 Νοέ. 2004 , 16:19) Tora pou egine epishma h anakoinosh ton yphresion 3G apo th VODAFONE , aksizei h agora toy z1010 h na perimenoyme kapoia allh syskevh??? logika tha prepei na pesei kai h timh tou arketa... ΑΚΡΙΒΩΣ φίλε μου.Με την μείωση που ΜΟΛΙΣ μας ανακοινώθηκε αξίζει και παραξ'ίζει.Από την Δευτέρα 14-11 το κινητό θα έχει 330 ΕΥΡΩ Μ Ο Ν Ο τελική τιμή.!! Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 POLY ORAIA !!! Tora to logiko einai na parasyrthoyn kai oi times ton mh 3G kinhton .... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Γειά σας, πήρα και εγώ το Z1010 και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιήσω MP3 ή WAV αρχεία ώς ήχους κλήσης. Αν ναι, πώς γίνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 330 eyrw tha exei to live 1010 i to non live? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 EPISHMH TIMH vodafone live to Z1010 sketh syskevh : 349 euro TELIKH!! Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (15 Νοέ. 2004 , 10:03) EPISHMH TIMH vodafone live to Z1010 sketh syskevh : 349 euro TELIKH!! Ρε παιδια πως φθηνηνε τοσο μολις το ειδα τρελαθηκα!!! :D Μπορει να πεσει και αλλο η τιμη του μεχρι τοτε γιατι ερχονται και αλλα 3G κινητα στην Ελλαδα που θα εχουν το 3G Vodafone Live:SE V800 κ.α. Ο ανταγωνισμος τελικα κανει πολυ καλο στους ελληνες καταναλωτες!! Οταν πρωτοβγηκε εκανε 700+Ε και τωρα 350Ε μιση τιμη !!! :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (14 Νοέ. 2004 , 19:13) epeidi grafontai polla kai einai diskolo ta ta psaxneis mporei parakalo kapoios xristis poy to exei na grapsei ta thetika kai ta arnitika toy 1010??? eyxaristo. Να σου δωσω τα χαρακτηριστικα του : Τιμη 349Ε Sony Ericsson Z1010 Χρόνος φόρτισης 1,5h Είδος Μπαταρίας Polymer Li-Ion Χρόνος αναμονής 300h Χρόνος ομιλίας 11h Παιχνίδια Java 3D Σύνθεση μελωδίας Ναι MP3 player Ναι Πολυφωνικ. Ήχους Ναι Screensavers Ναι Τηλεσυνδιάσκεψη Ναι Ψηφιακή Ηχογράφηση Ναι Oμάδες κλήσης Ναι (10) Eπιλογή ήχου κλήσης ανά ομάδα Ναι Ανοιχτή ακρόαση Ναι Ατζέντα Ναι Προφίλ Ναι Φωνητική Εντολή Ναι Φωνητική κλήση Ναι Chat Ναι MMS Ναι Εικονομηνύματα Ναι Διαστάσεις (χιλ.) 97 x 47 x 28 Βάρος 117 gr Ξυπνητήρι Ναι Αριθμομηχανή Ναι Μελωδίες 15 T9 Ναι Δόνηση Ναι Κεραία Ενσωματωμένη Οθόνη TFT, 65.000 χρώματα, ανάλυση 176 x 220 pixels, γραμμές 8, κινούμενα γραφικά Χωρητικότητα μνήμης Τηλεφωνικού καταλόγου 510 επαφές Μνήμη αναπάντητων Κλήσεων Ναι Modem Ναι Συχνότητα Λειτουργίας Dual Band (900-1800) Bluetooth Ναι Email Ναι GPRS Ναι Υπέρυθρη Θύρα Ναι Vodafone Live Ναι WAP Ναι Επιπλέον Χαρακτηριστικά Ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή VGA, ανάλυση 640 x 480 pixels, Zoom με 2 επίπεδα μεγέθυνσης. Video Recorder, Playback & streaming με Zoom. Υπενθυμίσεις. Συγχρονισμός με MS Outlook. Αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα. Αποστολή γραπτών μηνυμάτων έως 450 χαρακτήρες. Αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε δ/νση email. Εφαρμογές Java. Extra κάρτα μνήμης 32mb. Πηγαινε και ΕΔΩ Για να βρεις τα μειονεκτηματα και τα πλεονεκτηματα του Ζ1010 Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Στα 349 ευρώ τελική σκέφτομαι να το αγοράσω εντός της εβδομάδας. Θα περιμένω 1-2 μέρες μήπως πέσει η τιμή του non live Z1010 αλλιώς αναγκαστικά το live! Είναι πολύ καλή η τιμή και ήθελα 2 τέτοια κινητά για το σπίτι! Με sim 2G vodafone το έχει δουλέψει κανείς; Δημιουργούνται προβλήματα, οπότε θέλω 3G κάρτα; Ποιά 2-3 σοβαρά (το εννοώ) bugs παραμένουν στην τελευταία live και μη live έκδοση και ποιές είναι οι αντίστοιχες τελευταίες εκδόσεις; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Μήπως γνωρίζει κανείς πως θα ξηλώσουμε το software της Voda (live), από το Z1010? Έχω ακούσει οτι γίνεται με τη βάση συγχρονισμού από το P900, την οποία έχω! Πώς το Flash-άρουμε ? Κανένα Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Ma giati na krathseis thn 2G karta ??? tha sou thn alaksoune dorean parakalo !!! kai bebaia h kainourgia karta doulevei se ola ta thlefvna 2G k 3G ... oi times gia tis nees syskeves tha einai oi ekseis : SE Z1010 : 349 Samsung Z105 : 349 Motorola v980 : 349 Motorola c980 : 337 SE V800 : 605 Sharp 802 : 645 Sharp 902 : 780 Oles einai Vodafone line kai fysika telikes me to fpa xoris syndesh !!! Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (15 Νοέ. 2004 , 21:58) Ma giati na krathseis thn 2G karta ??? tha sou thn alaksoune dorean parakalo !!! kai bebaia h kainourgia karta doulevei se ola ta thlefvna 2G k 3G ... Simera pou rotisa mou eipan oti i nea sim kostizei 17 euro. Eisai sigouros gia to tzampa? Ti ekana lathos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Pou rothses ??? Sto vodafone shop sto Peristeri mou eipan free ... tora kapoioi kanan lathos .....ggrrrr Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Epishs ..den ksero , alla an eksairesoume thn camera kai tis othones mou fenetai oti stis ypoloipes leitourgies einai akribos san to V800 kai isos kai kalytero....h mhpos yperbalo !!?? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (15 Νοέ. 2004 , 21:58) Ma giati na krathseis thn 2G karta ??? tha sou thn alaksoune dorean parakalo !!! kai bebaia h kainourgia karta doulevei se ola ta thlefvna 2G k 3G ... Αφου ενεργοποιουν τις υπηρεσιες 3G σε καρτες 2G μαλλον δεν προβλεπεται η δωρεαν αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (12 Νοέ. 2004 , 20:10) ΑΚΡΙΒΩΣ φίλε μου.Με την μείωση που ΜΟΛΙΣ μας ανακοινώθηκε αξίζει και παραξ'ίζει.Από την Δευτέρα 14-11 το κινητό θα έχει 330 ΕΥΡΩ Μ Ο Ν Ο τελική τιμή.!! 330 Ευρω ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ,όχι το λάιβ! :) Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 exo brei ena z1010 se poli kali timh alla sim lock.pou tha mporousa na pao na mou to ksekleidosoun an to paro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blusprint (16 Νοέ. 2004 , 18:13) exo brei ena z1010 se poli kali timh alla sim lock.pou tha mporousa na pao na mou to ksekleidosoun an to paro? Μπορεις να ξεκλειδωσεις μονο το operator-lock (το sim-lock δεν ξεκλειδωνει γιατι εξαρταται απο το δικτυο και οχι απο το τηλεφωνο).Γινεται και μεσω internet: _http://www.unlockitnow.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satriani Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argy (15 Νοέ. 2004 , 21:02) Μήπως γνωρίζει κανείς πως θα ξηλώσουμε το software της Voda (live), από το Z1010? Έχω ακούσει οτι γίνεται με τη βάση συγχρονισμού από το P900, την οποία έχω! Πώς το Flash-άρουμε ? Κανένα Link? Αλήθεια γνωρίζει κανείς πως γίνεται να αλλάξει το Firmware του Ζ1010 με τη βάση DSS-25? Όπως επίσης που μπορούμε να βρούμε τα τελευταία firmwares? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 τελικα πως μπορουμε να βγαλουμε το live θα μας πει κανεις... Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Και εμενα με ενδιαφερει αυτο .... Κανενας "μερακλής" που να γνωριζει?? ¨-) Epishs ...shmera ekana antikatastash ths kartas mou apo 2G se 3G ...DOREAN ...mono ean einai kartokinhto plhroneis !! Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts