ParafronGR Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Kάποιος που μπορεί να βρει λύση εδώ ; Πρέπει να πείραξες κάποιο εφέ. Βρες το "Advanced system settings" , πήγαινε στο "Performance" και τίκαρε το " show windows contents while dragging" . Ερώτηση. Από τον Αύγουστο έχω αιτηθει για λήψη αναβάθμισης από 8.1. Κοντεύει Δεκέμβρης και όλο θα ειδοποιηθώ. Είναι νορμάλ; Ναι, είναι νορμάλ γιατί η αναβάθμιση δίνεται σε "κύματα" και ακόμα παίρνουν όσοι είχαν αιτηθεί από τις αρχές του προγράμματος (Ιούνη). Μπορείς να κατεβάσεις τα Windows 10 μέσα από το πρόγραμμα της MSFT χωρίς να περιμένεις την ειδοποίηση. Για περισσότερα, δες το πρώτο μήνυμα στο Windows 10 FAQ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) Έχω το εξής θέμα με νέο update: Ενώ κάνω κατάργηση εγκατάστασης της κύριας κάρτας γραφικών και των drivers από τη Διαχείριση Συσκευών, μετά από λίγο ή μετά από επανεκκίνηση του pc την ξαναενεργοποιεί μόνο του χωρίς να το κατεβάσει το Windows Update ... Και τσουπ ξαναβλέπω μπροστά μου την AMD κάρτα, το control catalyst center κτλ χωρίς να τα κατεβάσει από κάπου λες κ δεν σβήστηκαν ποτέ (η κάρτα είναι καμμενη για αυτό δεν θέλω να λειτουργεί)... Για να προλάβω κάποιες απαντήσεις, έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη εγκατάσταση drivers από το control panel, ενώ από το BIOS δεν γίνεται κάτι... Edit: Αν κάνω επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση θα με γυρίσει στα 10 χωρίς απλα το update ή στα 8.1??? Edited November 15, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Στην προηγούμενη έκδοση των 10 θα σε πάει. Αλλά γιατί να θες να απενεργοποιήσεις την κάρτα σου;;:wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Στην προηγούμενη έκδοση των 10 θα σε πάει. Αλλά γιατί να θες να απενεργοποιήσεις την κάρτα σου;;:wacko: To γράφει ,είναι καμμένη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Μετά την τελευταία ενημέρωση των windows παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στο λαπτοπ μ (Toshiba satellite c855-1qc ) όπου κάποια πλήκτρα στο πληκτρολόγιο απενεργοποιήθηκαν. γνωρίζεται καμία λύση πάνω σε αυτο; Ευχαριστώ Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Πρέπει να πείραξες κάποιο εφέ. Βρες το "Advanced system settings" , πήγαινε στο "Performance" και τίκαρε το " show windows contents while dragging" . Mε τα 8αρια δεν είχα τετοιο θέμα, το έκλεισα και το ξανάνοιξα και έφτιαξε. Σε ευχαριστώ :) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Σε μένα με το τελευταίο update, επανήλθε η οθόνη κλειδώματος ενώ παλιότερα την είχα απενεργοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 To γράφει ,είναι καμμένη . Mωρέ τύφλα.... :cool: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδιά όπως και να έχει όταν περάσουν τα Windows από επάνω από τα παλιά θα έχει ο καθένας τα θέματα του. Εγώ τα έστησα από usb με φορματ και είδα τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο καταστάσεων. Και πιο γρήγορα δουλεύουν και λιγότερη ram χρησιμοποιούν. Προτείνω format για να κάνετε την δουλειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Σε μένα με το τελευταίο update, επανήλθε η οθόνη κλειδώματος ενώ παλιότερα την είχα απενεργοποιήσει. πως απενεργοποιησες την ρημαδα την οθονη κλειδωματος?θελω να με πηγαινει κατευθειαν εκει που βαζω το κωδικο!εχω 64bit 10aria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Εχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Είχα τα 8.1 και πάντα κόλλαγε στο Bootάρισμα. Βάζω τα W10 με clean install και έχω ξανά το ίδιο πρόβλημα. Για να ανοίξει το PC πρέπει να το κλείσω τη στιγμή που κολλάει και να το ξανα ανοίξω. Μετά ανοίγει φυσιολογικά. Έχω τσεκάρει το δίσκο και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδια μια ερώτηση.εχω dell ,και έχω και γω το θέμα με την απενεργοποίηση που δεν κλείνει σωστά ο υπολογιστής.βρήκα ποιος driver δημιουργει το προβλημα.ειναι ο intel engine managment κάπως έτσι.το προβλημα μου τωρα ειναι το εξης.τον κάνω αποντη διαχείριση συσκευών απεγκατασταση.το λαπτοπ κλείνει κανονικά αλλα όταν το ξανανοίγω ο driver βλέπω υπάρχει ξανά.τι γίνεται? Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι ακόμα, πρίν με Windows 8.1 σε Lenovo όταν πήγαινε να ανοίξει το LapTop άνοιγε με την κάμερα κάνοντας αναγνώριση προσώπου. Τώρα μετά την αναβάθμιση σε 10 αυτή η επιλογή δεν υπάρχει ή δεν ξέρω πως μπορώ να την ενεργοποιήσω ξανά, έχει κάποιος ιδέα άν γίνεται αυτό στα 10; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llouis_13 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Εχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Είχα τα 8.1 και πάντα κόλλαγε στο Bootάρισμα. Βάζω τα W10 με clean install και έχω ξανά το ίδιο πρόβλημα. Για να ανοίξει το PC πρέπει να το κλείσω τη στιγμή που κολλάει και να το ξανα ανοίξω. Μετά ανοίγει φυσιολογικά. Έχω τσεκάρει το δίσκο και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν είχα windows 7 και τελικά έφταιγε ο δεύτερος δίσκος, όχι αυτός που είχα το λειτουργικό, αλλά αυτός που είχα μόνο αρχεία. Δεν ξέρω αν έχεις άλλο δίσκο επάνω αλλά εγώ μόλις έβγαλα το δίσκο που είχε πρόβλημα, όλα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι ακόμα, πρίν με Windows 8.1 σε Lenovo όταν πήγαινε να ανοίξει το LapTop άνοιγε με την κάμερα κάνοντας αναγνώριση προσώπου. Τώρα μετά την αναβάθμιση σε 10 αυτή η επιλογή δεν υπάρχει ή δεν ξέρω πως μπορώ να την ενεργοποιήσω ξανά, έχει κάποιος ιδέα άν γίνεται αυτό στα 10; Μπες στις ρυθμίσεις και βάλε στην αναζήτηση "windows hello" (χωρίς τα "") και θα σου βγάλει τις επιλογές εισόδου. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μπες στις ρυθμίσεις και βάλε στην αναζήτηση "windows hello" (χωρίς τα "") και θα σου βγάλει τις επιλογές εισόδου. Respect φίλε μου :D:D:D:D:D Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan76 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Βοήθειαααα! Μετά απο επανεκκίνηση δεν λειτουργεί το start, task bar κλπ. Προσπάθησα να κάνω restore αλλά τίποτα. Μου έβγαλε μπλε οθόνη έκανε restart από μόνο του και μετά μαύρο. Δεν ανοίγουν τα Windows.Τί να κάνω ρε παιδιά, μου το έχει ξανακάνει αλλά τότε λειτούργησε το restore.(laptop vaio) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan76 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ως δια μαγείας το λαπτοπ πριν από λίγο άνοιξε κανονικά έχοντας κάνει ενημερώσεις όχι όμως και την αναβάθμιση του Νοεμβρίου. Τί να πω αυτά τα windows είναι όλο εκπλήξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παιδια κανένα πρόγραμμα να βρίσκει (ξένα κυρίως )mp3 σε καλή ποιότητα και να κατεβαζω?στο store του κινητού έχει μια σούπερ εφαρμογή αλλα στο desktop δεν την υποστηριζει Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μετά από αρκετό κόπο μπορώ να πω, κατάφερα και έκανα το bluetooth του laptop να δουλεύει. Άρχισα να δοκιμάζω να λαμβάνω και να στέλνω διάφορα αρχεία. Έχω δύο συσκευές και δοκιμάζω, ένα nexus 5 και ένα Lumia 930. Μόνο με το Lumia έχω προβλήματα και όταν το συνδέω με το laptop μου γράφει "connected music". Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό, αλλά στην ουσία κολλάει το τηλέφωνο και δεν πιάνει ούτε τα back, windows και search keys! Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Γιατί με το nexus δουλεύουν όλα κανονικά και όχι με το windows phone; Τώρα πια, όταν συνδέω το nexus ακούγεται και ένας ήχος από το pc, αλλά δεν συνδέεται με το Lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μπες στις ρυθμίσεις και βάλε στην αναζήτηση "windows hello" (χωρίς τα "") και θα σου βγάλει τις επιλογές εισόδου. εμενα δεν μου βγαζει αυτην την επιλογη...οταν κανω αναζητηση για windows hello Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 εμενα δεν μου βγαζει αυτην την επιλογη...οταν κανω αναζητηση για windows hello Τότε Ρυθμίσεις -> Λογαριασμοί -> Επιλογές εισόδου Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Τότε Ρυθμίσεις -> Λογαριασμοί -> Επιλογές εισόδου Εκει κοιταω, δεν μου εχει την επιλογη αυτη, μονο με PIN ή φωτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Βλέπει κανονικά την κάμερα; Μήπως δεν πληροί τις προδιαγραφές για χρήση στο windows hello των windows 10; Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 με ποιο τροπο γυρναει κανεις σε 8.1? η αναβαθμιση εγινε απο 8.1 και δεν εχει περασει ο μηνας!προσπαθησα να κανω επαναφορα και μου βγαζει το μνμ οτι εχουν κατασταφει τα αρχεια σε αυτον τον υπολογιστη...:mad: η διαφορα με τα 8.1 ειναι οτι αργει να ανοιξει λιγο παραπανω σε σχεση με πριν και η αυτονομια της μπαταριας δεν ειναι οπως ηταν με τα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts