stamatis3133 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Λες; Θα ρωτήσω μήπως έχει κανένας γνωστός μου και θα τσεκάρω Ευχαριστώ Μαλλον η CPU σου βαραει κατοσταρια. Δοκιμασε καποιο plugin του chrome που αναγκαζει το youtube να μην παίζει με τον νεο codec. Οπως αυτό https://chrome.google.com/webstore/detail/h264ify/aleakchihdccplidncghkekgioiakgal?hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Μάλλον βρήκα άκρη, έψαξα και βρήκα το CD με τους drivers που ήταν στην συσκευασία και το πέρασα αφού πρώτα έβγαλα αυτούς που είχε από τις ενημερώσεις της Microsoft. Από χτες δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα! Θέλω να βρω και ποια ρύθμιση πρέπει να κάνω στα Windows για να μην πάρει κάποια νεότερη, κάτι είδα στο Google για ένα εργαλείο της Microsoft που κάνεις hide κάποιες ενημερώσεις εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη λύση Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Ξερετε καποια εφαρμογη για tv live streaming των ελληνικων καναλιων; και δεν μιλαω για τα συνδρομητικα, ενοοω τα ελευθερα πανελλαδικα. Το εψαξα λιγο με το kodi, αλλα δεν εβγαλα ακρη, δεν μπορουσα να βρω τα add ons που χρειαζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Σόρυ αν το βάζω σε λάθος section αλλά δεν ήθελα να ανοίξω νέο Λοιπον έχω ένα slimbook quest και στην προσπάθεια αναβάθμισης Windows ή κάτι άλλο μου βγαίνει αυτό Κάποια ιδέα να το σώσω? IMG_20190517_004433 by sakis88888, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Τα προβλήματα στην 1903 λύθηκαν ή να περιμένω ακόμα για να αναβαθμίσω ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Αναβάθμισα έχοντας απλά αποσυνδέσει τους 3 εξωτερικούς μου δίσκους, επειδή υποτίθεται υπήρχε θέμα αν έχεις usb devices πάνω. Θεωρητικά λύθηκε αυτό, αλλά who knows, it's MS after all :lol: Αναβάθμισα μέσω του ISO και σε ~40 λεπτά ήταν όλα jet. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα (ούτε αντιμετωπίζω), αλλά, ως γνωστόν, με τα major updates στα Windows 10, ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου λάχει κάτι, για κάθε PC είναι διαφορετικά. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Αναβάθμισα έχοντας απλά αποσυνδέσει τους 3 εξωτερικούς μου δίσκους, επειδή υποτίθεται υπήρχε θέμα αν έχεις usb devices πάνω. Θεωρητικά λύθηκε αυτό, αλλά who knows, it's MS after all :lol: Αναβάθμισα μέσω του ISO και σε ~40 λεπτά ήταν όλα jet. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα (ούτε αντιμετωπίζω), αλλά, ως γνωστόν, με τα major updates στα Windows 10, ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου λάχει κάτι, για κάθε PC είναι διαφορετικά.Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αναβαθμισα σταθερό και laptop αρκετούς usb και δίσκους πάνω Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αναβαθμισα σταθερό και laptop αρκετούς usb και δίσκους πάνω Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Υπήρχε , επίσημα, τέτοιο θέμα. Αν λύθηκε, δεν το ξέρω :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Υπήρχε , επίσημα, τέτοιο θέμα. Αν λύθηκε, δεν το ξέρω :)Ακόμη υπάρχει δεν είμαι σίγουρος αν λήθει απλά σου λένε βγάλε οποιαδήποτε εξοτερικο μέσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Αυτό λέω, ότι είναι επίσημο, από την Ms. Υποτίθεται πως πλέον, με το τελευταίο iso, το έλυσαν (το ανέβασαν εκ νέου - δεν είμαι σίγουρος φυσικά αλλά κάπου το διάβασα). Για καλό και για κακό εγώ είχα βγάλει τους δίσκους μου και όλα κομπλέ. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Αυτό λέω, ότι είναι επίσημο, από την Ms. Υποτίθεται πως πλέον, με το τελευταίο iso, το έλυσαν (το ανέβασαν εκ νέου - δεν είμαι σίγουρος φυσικά αλλά κάπου το διάβασα). Για καλό και για κακό εγώ είχα βγάλει τους δίσκους μου και όλα κομπλέ. αλlο θέμα έλυσαν ακόμη ποιο σοβαρό (οταν έκανες format (καθαρό) και είχες και άλλους δίσκους επάνω η αλλο partition) τα γυρνούσε σε raw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Αχ, αυτές οι αναβαθμίσεις της MS, όλο εκπλήξεις είναι :lol: Πάντως (φτου φτου) , μηδέν προβλήματα so far. :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Αχ, αυτές οι αναβαθμίσεις της MS, όλο εκπλήξεις είναι :lol: Πάντως (φτου φτου) , μηδέν προβλήματα so far. :) για αυτο εγω εχω βρει την ηγεια μου με τα Windows 10 Enterprise LTSC 2019και αστην η ms να κανει beta testing αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Μετά από κάποιο διάστημα στις αρχές που είχα enterprise, ποτέ ξανά, είχα την υγειά μου μέχρι που η nvidia ήθελε την επόμενη έκδοση για να αναγνωριστεί η τότε κάρτα μου (GTX 1070) και νόμιζα ότι έχει πρόβλημα η κάρτα. Δεν έδινε με τίποτα σε enterprise το update οπότε αναγκάστηκα και "υποβιβάστηκα" σε pro. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Μετά από κάποιο διάστημα στις αρχές που είχα enterprise, ποτέ ξανά, είχα την υγειά μου μέχρι που η nvidia ήθελε την επόμενη έκδοση για να αναγνωριστεί η τότε κάρτα μου (GTX 1070) και νόμιζα ότι έχει πρόβλημα η κάρτα. Δεν έδινε με τίποτα σε enterprise το update οπότε αναγκάστηκα και "υποβιβάστηκα" σε pro.Τώρα που έχει λίγο άλλαξε η πολιτική είναι ποιο ομαλά τα πράγμα στο gaming τομέα, εγώ παντός ας μείνω χωρίς games καλύτερα (όχι ότι παίζω λόγο Έλληψης χρόνου) πάρα να περάσω το τσίρκο το Pro ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Είναι προσωπική εμπειρία μαν :) Ας πούμε στο "τσίρκο" δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, δεν είναι παράδοξο :) Στα τόσα δις συσκευές και συνδυασμούς hw , μου φαίνεται λογικό να βλέπεις πολλά θέματα. Ωστόσο αυτό που περιέγραψα είχε σχέση με την αναγνώριση της κάρτας. Δεν δεχόταν drivers, ήταν φρεσκοαγορασμένη και ήταν σαν ένα κούτσουρο πάνω στην PCI-e θύρα, και τα Enterprise έμεναν στην τότε (αν θυμάμαι σωστά) στην 1511 και ήθελε την 1607 η οποία δεν ερχόταν με τίποτα. Well, είναι περί ορέξεως το πράμα :) Την δουλειά σου να κάνεις και όλα κομπλέ :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Είναι προσωπική εμπειρία μαν :) Ας πούμε στο "τσίρκο" δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, δεν είναι παράδοξο :) Στα τόσα δις συσκευές και συνδυασμούς hw , μου φαίνεται λογικό να βλέπεις πολλά θέματα. Ωστόσο αυτό που περιέγραψα είχε σχέση με την αναγνώριση της κάρτας. Δεν δεχόταν drivers, ήταν φρεσκοαγορασμένη και ήταν σαν ένα κούτσουρο πάνω στην PCI-e θύρα, και τα Enterprise έμεναν στην τότε (αν θυμάμαι σωστά) στην 1511 και ήθελε την 1607 η οποία δεν ερχόταν με τίποτα. Well, είναι περί ορέξεως το πράμα :) Την δουλειά σου να κάνεις και όλα κομπλέ :) στης πρωτες εκδόσεις ειχε θεμα αναγνώρισης καθος ακομη απαιζαν με το core Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Ακόμη υπάρχει δεν είμαι σίγουρος αν λήθει απλά σου λένε βγάλε οποιαδήποτε εξοτερικο μέσοΜην παρουσιάζουμε κάποιες λίγες περιπτώσεις ως γενικευμένα προβλήματα. Γιατί υπάρχουν και εκατομμύρια άλλες περιπτώσεις όπως η δικιά μου που σε πόσα μηχανάκια ποτέ δεν είχα θέμα με τα 10ρια. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 (edited) Από χθες στα PC του γραφείου πετάει αυτό το μήνυμα όταν γίνεται εκκίνηση του Outllok. Ξέρει κανείς τι γίνεται? Μετά το ΟΚ μου βγάζει αυτά τα δύο μηνύματα: EDIT Έκανα κατάργηση και εγκατάσταση των microsoft accounts απο τις ρυθμίσεις των προφίλ και δούλεψε, σε περίπτωση που τύχει και σε κάποιον άλλον Edited June 21, 2019 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Χαιρεται ! Εχω ενα dell laptop κ μεχρι χθες οταν ηθελα να αυξομειωσω την ενταση απλα πατουσα το f2-f3. Απο χθες, δε ξερω γιατι, πρεπει να παταω και το Fn πληκτρο ταυτοχρονα. Ξερει κανεις απο που αλλαζει αυτη η ρυθμιση? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 dell inspiron 15 , αγορασα καινουρια μπαταρια , κ ενω την βλεπει κανονικα το laptop δεν την φορτιζει :wacko: μπαταρια δεν ειχα γνησια , δουλευα το λαπτοπ μονο με το τροφοδοτικο το οποιο ειναι universal . απεγκατεστησα τους drovers αλλα τπτ . πηγα να κανω αναβαθμηση τα bios αλλ δεν μ αφηνει γτ θελει 2 πηγες τροφοδοσια κ εγω εχω θεμα :X λετε να δοκιμασω με γνησιο τροφοδοτικο μηπως φταιει ? windowes 10 64bit Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 dell inspiron 15 , αγορασα καινουρια μπαταρια , κ ενω την βλεπει κανονικα το laptop δεν την φορτιζει :wacko: μπαταρια δεν ειχα γνησια , δουλευα το λαπτοπ μονο με το τροφοδοτικο το οποιο ειναι universal . απεγκατεστησα τους drovers αλλα τπτ . πηγα να κανω αναβαθμηση τα bios αλλ δεν μ αφηνει γτ θελει 2 πηγες τροφοδοσια κ εγω εχω θεμα :X λετε να δοκιμασω με γνησιο τροφοδοτικο μηπως φταιει ? windowes 10 64bit Η μπαταρία είναι αυθεντική?? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 dell inspiron 15 , αγορασα καινουρια μπαταρια , κ ενω την βλεπει κανονικα το laptop δεν την φορτιζει :wacko: μπαταρια δεν ειχα γνησια , δουλευα το λαπτοπ μονο με το τροφοδοτικο το οποιο ειναι universal . απεγκατεστησα τους drovers αλλα τπτ . πηγα να κανω αναβαθμηση τα bios αλλ δεν μ αφηνει γτ θελει 2 πηγες τροφοδοσια κ εγω εχω θεμα :X λετε να δοκιμασω με γνησιο τροφοδοτικο μηπως φταιει ? windowes 10 64bitΜε Dell υπάρχει θέμα με φορτιστές και μπαταρίες πρέπει να είναι μαμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Χαιρεται ! Εχω ενα dell laptop κ μεχρι χθες οταν ηθελα να αυξομειωσω την ενταση απλα πατουσα το f2-f3. Απο χθες, δε ξερω γιατι, πρεπει να παταω και το Fn πληκτρο ταυτοχρονα. Ξερει κανεις απο που αλλαζει αυτη η ρυθμιση? Πάτα μια φορά τα πλήκτρα FN και το ESC ταυτόχρονα. Θα επανέλθει στην προτέρα συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 παιδιά κάτι πείραξα εδώ και έγινε μισή η οθονη εκανα επανεκκινη αλλά τίποτα. https://i.postimg.cc/YCfSYYbw/Screenshot-1.pngΕκεί που είναι διαχωριστικό (εκεί που σπάει το κείμενο) πας με το mouse σου βγάζει resize πας και το κάνεις όσο θέλεις εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts