Nickchris36 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 (edited) Δεν μπορω δυστυχως γιατι εχουμε κοινό λογαριασμό με τον σύζυγο, απλα εγω χρησιμοποιω με δικο μου email τον opera και ο σύζυγος τον UC.Ασε που εχει επεκτάσεις που χρησιμοποιω οπου ο opera δεν έχει.Πέραν αυτού χρησιμοποιούμε και το chrome cast για ταινιες και σειρες που κατεβαζω Προσπάθησε αυτό.πηγαινε κάτω αριστερά στο εικονίδιο των windows πάτα το,μετά από τα προγράμματα εκεί βρες το εικονίδιο της όπερα πατά πάνω του δεξί κλικ,έπειτα (περισσότερα) και άνοιγμα θέσης αρχείου.Εκει βρες το εικονίδιο πάλι της όπερα πατά πάνω του δεξί κλικ ιδιότητες και κοίτα να είναι συμπληρωμένα τα κουτιά (προορισμος) και (εκκίνηση απο).Αν είναι πατά πάλι οκ και ξαναπροσπάθησε.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί στο κάνει αυτό. .Κατέβασε και το Hitman pro και τρεξτο μπας και έχεις κανένα malware και σου επηρεάζει τον όπερα! :) Edited March 3, 2017 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Προσπάθησε αυτό.πηγαινε κάτω αριστερά στο εικονίδιο των windows πάτα το,μετά από τα προγράμματα εκεί βρες το εικονίδιο της όπερα πατά πάνω του δεξί κλικ,έπειτα (περισσότερα) και άνοιγμα θέσης αρχείου.Εκει βρες το εικονίδιο πάλι της όπερα πατά πάνω του δεξί κλικ ιδιότητες και κοίτα να είναι συμπληρωμένα τα κουτιά (προορισμος) και (εκκίνηση απο).Αν είναι πατά πάλι οκ και ξαναπροσπάθησε.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί στο κάνει αυτό. .Κατέβασε και το Hitman pro και τρεξτο μπας και έχεις κανένα malware και σου επηρεάζει τον όπερα! :) Τα δοκιμασα ολα αυτα,κατεβασα το malware bytes κατι πηγε να κανει αλλα μου ξαναεκανε το ιδιο αντι να ανοίγει ο opera ανοιγε ο chrome. Αναγκαστησα να κανω απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση και για την ωρα ανοιγει αλλα μου ανοιγει με 2 παράθυρα με αυτο μου ήμουν τελευταία φορα μεσα και του Messenger που το εχω σαν επέκταση. Θα κατεβασω και το Hit man pro να κανω μια σαρωση και με αυτο. Βασικα παρατηρησα οτι αρχισε να μου το κανει με ενα tool που ειχα κατεβασει για το κινητό Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Κάνε απεγκατασταση του tool μήπως και στρώσει και μετά βλέπουμε.. :) Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Έχει μια βδομάδα που το Store βρίσκει ενημερώσεις, αλλά δεν εγκαθίστανται ποτέ. Τι μπορεί να φταίει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Παιδια τα φωτα σας.Εχω το advanced system care στον υπολογιστη και μου εβγαλε ενημερωση και μου εγκατεστησε το driver booster.Αυτο μου εβγαλε οτι θελουν ενημερωση 4 drivers και ενω ο υπολογιστης δουλευε κανονικα εγω την εκανα και ξαφνικα αρχισε να μου κανει κατι τρελα δεν μπορω να αλλαξω γλωσσα πατωντας alt-shift ο ηχος αντι να ανοιγει κατεβαινει μονος του, οταν μπαινω στα στοιχεια ληψης π.χ ανεβοκατεβαινει σαν τρελο και δεν μπορω να σταματαησω εκει που θελω ,και στις ρυθμισεις το ιδιο πραγμα μου κανει θελω να παω με το βελακι προς τα κατω και αυτο πηγαινει προς τα πανω.Κανω αντιγραφη αλλα οταν κανω δεξ κλικ για επικολληση μου το βγαζει αμεσως και δεν προλαβαινω κλικαρω..s.o.s τι μπορω να κανω? Αν κανω μια επαναφορα λετε να στρωσει? η θα χασω αρχεια? Καποτε απο την αποκατασταση που ειχα παλι προβλημα με το ιδιο προγραμμα ειχα μπει καπου και πηγα μια εβδομαδα πριν π.χ πισω αλλα δεν θυμαμαι απο που .Εχωlaptop με windows 10 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Παιδια τα φωτα σας.Εχω το advanced system care στον υπολογιστη και μου εβγαλε ενημερωση και μου εγκατεστησε το driver booster.Αυτο μου εβγαλε οτι θελουν ενημερωση 4 drivers και ενω ο υπολογιστης δουλευε κανονικα εγω την εκανα και ξαφνικα αρχισε να μου κανει κατι τρελα δεν μπορω να αλλαξω γλωσσα πατωντας alt-shift ο ηχος αντι να ανοιγει κατεβαινει μονος του, οταν μπαινω στα στοιχεια ληψης π.χ ανεβοκατεβαινει σαν τρελο και δεν μπορω να σταματαησω εκει που θελω ,και στις ρυθμισεις το ιδιο πραγμα μου κανει θελω να παω με το βελακι προς τα κατω και αυτο πηγαινει προς τα πανω.Κανω αντιγραφη αλλα οταν κανω δεξ κλικ για επικολληση μου το βγαζει αμεσως και δεν προλαβαινω κλικαρω..s.o.s τι μπορω να κανω? Αν κανω μια επαναφορα λετε να στρωσει? η θα χασω αρχεια? Καποτε απο την αποκατασταση που ειχα παλι προβλημα με το ιδιο προγραμμα ειχα μπει καπου και πηγα μια εβδομαδα πριν π.χ πισω αλλα δεν θυμαμαι απο που .Εχωlaptop με windows 10 Αυτό το πρόγραμμα πρέπει να εμπεριέχει ιούς.Είχα την ατυχία να το βάλω και γω και θυμάμαι μου είχε διαλύσει τον υπολογιστή. Κανε απεγκατασταση άμεσα,και μετά κάνε καθαρισμό με το malwarebytes και το hitman pro.Μη το ξαναβάλεις ποτέ στο pc σου.Μονο καλό δεν κάνει.Βγαλτο και αυτό και το booster.Ειναι επιβλαβή για το pc .Και ενημερώσεις για λογισμικό να μπαίνεις στη διαχείριση συσκευών για να βλέπεις εάν χρειάζονται.Μην εμπιστεύεσαι κανένα πρόγραμμα για αυτά. :)Κάνε αυτά και αν δε στρώσει βλέπουμε... :) Edited March 14, 2017 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Απεγκατασταση το εκανα απο IObit Unistaller.Αν ξανακατεβασω το malware anti malware θα φτιάξει το πρόβλημα? Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Απεγκατασταση το εκανα απο IObit Unistaller.Αν ξανακατεβασω το malware anti malware θα φτιάξει το πρόβλημα? Και το iobit επικίνδυνο είναι .Αφαιρεσε το και αυτό.http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html Αυτό είναι πολύ αξιόπιστο για απεγκατασταση προγραμμάτων θα σ το πουν και άλλοι.Βάλε αυτό .Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απεγκατασταση το εκανα απο IObit Unistaller.Αν ξανακατεβασω το malware anti malware θα φτιάξει το πρόβλημα? Πιθανόν να φτιάξει..Τώρα σου τα κάνει ακόμα αυτά που σου έκανε ο υπολογιστής ;;; Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Το IObit δεν μας εχει δημιουργησει ποτε πρόβλημα ηταν το μόνο που κρατησαμε για καθαρη απεγκατασταση. Τωρα κατεβασα τo malwabytes και hitman pro και κανω σαρωση Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Το IObit δεν μας εχει δημιουργησει ποτε πρόβλημα ηταν το μόνο που κρατησαμε για καθαρη απεγκατασταση. Τωρα κατεβασα τo malwabytes και hitman pro και κανω σαρωση Όπως νομίζεις για το iobit.Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά για αυτό σου το λέω.Δεν είναι αξιόπιστα και μακροπρόθεσμα μπορεί να σου κάνει ζημιά στον υπολογιστή.Τωρα εάν είστε ευχαριστημένοι το κρατάτε βέβαια. :) Κάνε σαρώσεις μέχρι να τα διαγράψει όλα τα κακόβουλα που θα βρει το pc. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ξεκινησα με το malwarebytes την σαρωση μετα θα βαλω το hitman μακαρι να ληθει το πρόβλημα με αυτο και να μην χρειαστει κατι αλλο αν και μιλαμε για ενημέρωση drivers γιατι αυτο μου ειχε βγάλει οτι έχουμε 4 ξεπερασμενους...ουφφφ Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ξεκινησα με το malwarebytes την σαρωση μετα θα βαλω το hitman μακαρι να ληθει το πρόβλημα με αυτο και να μην χρειαστει κατι αλλο αν και μιλαμε για ενημέρωση drivers γιατι αυτο μου ειχε βγάλει οτι έχουμε 4 ξεπερασμενους...ουφφφ Αυτά τα δύο είναι πολύ δυνατά Λογικά θα σου αφαιρέσουν τους ιούς.Αν θες κάνε και μία σάρωση μετά με αυτό για σιγουριά.https://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ :) Και κάνε και ένα σκαναρισμα και με τον Defender να δεις τι θα σου βγάλει και αυτός. :) Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ωραια, μετα απο 2 επανακινησεις γιατί στην πρώτη δεν δούλευε τίποτα και νομιζα οτι τα επαιξε δείχνει οτι έστρωσε. Παρολα αυτα το σαρωνω και με το hitman για οτι μπορεί να ξεφυγε απο το malware bytes. Σε ευχαριστω πολυ για την πολύτιμη βοήθεια σου. Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ωραια, μετα απο 2 επανακινησεις γιατί στην πρώτη δεν δούλευε τίποτα και νομιζα οτι τα επαιξε δείχνει οτι έστρωσε. Παρολα αυτα το σαρωνω και με το hitman για οτι μπορεί να ξεφυγε απο το malware bytes. Σε ευχαριστω πολυ για την πολύτιμη βοήθεια σου. Να είσαι καλά! Χαίρομαι που βοήθησα. :) Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Αχ εγκατεστησα αυτο για την απεγκατασταση προγραμματων και εκανα σάρωση και μου εξαφανισε όλα μου τα αρχεία ενω τον σκληρο μου τον δείχνει γεμάτο. Βαζω τον λογαριασμό μας κανονικα και τα παντα είναι εξαφανισμένα. Τι κανω σε αυτη την περίπτωση? Μου κρατησε μόνο καποιες συγκεκριμένες εφαρμογές Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Αχ εγκατεστησα αυτο για την απεγκατασταση προγραμματων και εκανα σάρωση και μου εξαφανισε όλα μου τα αρχεία ενω τον σκληρο μου τον δείχνει γεμάτο. Βαζω τον λογαριασμό μας κανονικα και τα παντα είναι εξαφανισμένα. Τι κανω σε αυτη την περίπτωση? Μου κρατησε μόνο καποιες συγκεκριμένες εφαρμογές Ποιό εγκαταστησες;Πως λέγεται; Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ποιό εγκαταστησες;Πως λέγεται; Το λινκ που μου εστειλες Adw cleaner .Μου ξεκιναει με προετοιμασία των windows και ενω εχει κανονικα λογαριασμό μου λεει δεν είναι δύνατη η εισοδος στο λογαριασμό σας.(Αυτο το πρόβλημα μπορεί συχνα να διορθωθεί, αν εξελεθετε απο τον λογαριασμό σας και στην συνέχεια εσελθετε ξανα.Αν δεν εξελυετε τωρα,τυχόν αρχεία που θα δημιουργησετε η αλλαγες που θα κάνετε θα χαθουν). Και εχει εξοδο και κλείσιμο. Στην εξοδο που εκανα μου εκανε επανεκκίνηση και ξανα προετημασια windows. Στο κλεισιμο μου βγαζει οτι εχετε πραγματοποιησει ειδοδο με προσωρινο προφιλ και δεν είναι δυνατη η προσβαση στα αρχεια μας καθόλου. Αυτό πρωτη μας συμβαίνει ουτε με επαναφορά δεν το έχουμε παθει. Τι κάνω σε αυτη την περίπτωση? Τον σκληρό μου τον δείχνει γεμάτο Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Το λινκ που μου εστειλες Adw cleaner .Μου ξεκιναει με προετοιμασία των windows και ενω εχει κανονικα λογαριασμό μου λεει δεν είναι δύνατη η εισοδος στο λογαριασμό σας.(Αυτο το πρόβλημα μπορεί συχνα να διορθωθεί, αν εξελεθετε απο τον λογαριασμό σας και στην συνέχεια εσελθετε ξανα.Αν δεν εξελυετε τωρα,τυχόν αρχεία που θα δημιουργησετε η αλλαγες που θα κάνετε θα χαθουν). Και εχει εξοδο και κλείσιμο. Στην εξοδο που εκανα μου εκανε επανεκκίνηση και ξανα προετημασια windows. Στο κλεισιμο μου βγαζει οτι εχετε πραγματοποιησει ειδοδο με προσωρινο προφιλ και δεν είναι δυνατη η προσβαση στα αρχεια μας καθόλου. Αυτό πρωτη μας συμβαίνει ουτε με επαναφορά δεν το έχουμε παθει. Τι κάνω σε αυτη την περίπτωση? Τον σκληρό μου τον δείχνει γεμάτο Δε ξερω γιατι σου τα κανει αυτα τα κολπα...κανονικα το τρεχεις σου κανει σαρωση και μετα σου κανει επανεκκινηση αλλα ανοιγει ....Δεν ειναι κακοβουλο.Καντο απεγκατασταση ...και πεσμου.Αυτοτο προγραμμα δεν ειναι για να αφαιρεις προγραμματα απο τον υπολογιστη σου.Ειναι κατι οπως το malwarebytes.καντο απεγκατασταση.Αφου ειναι ολα καλα ευτυχως. :) Edited March 14, 2017 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Δε ξερω γιατι σου τα κανει αυτα τα κολπα...κανονικα το τρεχεις σου κανει σαρωση και μετα σου κανει επανεκκινηση αλλα ανοιγει ....Δεν ειναι κακοβουλο.Καντο απεγκατασταση ...και πεσμου.Αυτοτο προγραμμα δεν ειναι για να αφαιρεις προγραμματα απο τον υπολογιστη σου.Ειναι κατι οπως το malwarebytes.καντο απεγκατασταση Τελικα επρεπε να κλεισει ο υπολογιστης γιατι με την επανεκινηση του προγράμματος μας εκανε αυτα που προανεφερα. Τελος καλο ολα καλα.Καλου κακου το απεγκατεστησα αλλα υποθετω ενα καθαρισμα θα το εκανε σίγουρα. Ευχαριστω για αλλη μια φορα καλο ξημέρωμα!!! Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Τελικα επρεπε να κλεισει ο υπολογιστης γιατι με την επανεκινηση του προγράμματος μας εκανε αυτα που προανεφερα. Τελος καλο ολα καλα.Καλου κακου το απεγκατεστησα αλλα υποθετω ενα καθαρισμα θα το εκανε σίγουρα. Ευχαριστω για αλλη μια φορα καλο ξημέρωμα!!! Καλο ξημέρωμα!Χαίρομαι που βοήθησα.Νά το έχεις υπόψιν ..Είναι πολυ καλο για να σου αφαιρει ιους και adware ειδικα απο τους browsers αυτο....Aν ποτε δεις κατι υποπτο στον mozilla στον explorer η στον chrome τρεξτο..κανει δουλεια. :) Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 (edited) Εγκατέστησα και γω όπως η Πέπη το driver booster βρήκε κ σε μένα 4 drivers και υποτίθεται τους ενημέρωσε. Κλείνω κανονικά τον υπολογιστή και σήμερα συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχει πουθενά το σήμα του wifi για να επιλέξω δίκτυο. Φαίνεται κανονικά το σύμβολο στην οθόνη στο login αλλά όταν μπω στα windows τίποτα. Έκανα ότι προτείνατε ( εκτός από το hitman που χρειάζεται Ίντερνετ ) αλλά και πάλι τίποτα ! Δοκίμασα και κάποια πράγματα που γράφουν σε ξένα φορουμς αλλά και πάλι τίποτα ! Τι προτείνετε ; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited March 23, 2017 by andreas1022 Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Τι ιούς και προγράμματα κάθεστε και βάζετε. Μην εγκαθιστατε ό,τι βρείτε και κανένα πρόβλημα δεν θα έχετε. Η προστασία που παρέχουν τα ίδια τα Windows είναι αρκετή, αρκεί να είναι ενεργά τα σχετικά προγράμματα. Τόσα χρόνια μπαίνω σε πόσα site και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα, γιατί πρόσεχα να μην πατήσω εγκατάσταση σε τίποτα που δεν έπρεπε. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Τι ιούς και προγράμματα κάθεστε και βάζετε. Μην εγκαθιστατε ό,τι βρείτε και κανένα πρόβλημα δεν θα έχετε. Η προστασία που παρέχουν τα ίδια τα Windows είναι αρκετή, αρκεί να είναι ενεργά τα σχετικά προγράμματα. Τόσα χρόνια μπαίνω σε πόσα site και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα, γιατί πρόσεχα να μην πατήσω εγκατάσταση σε τίποτα που δεν έπρεπε. Sent from my m1 note using Tapatalk Ποτέ δεν εισαι προστατευμενος σωστα, ειδικα με την "προστασια " των windows. Μην παραπληροφορειτε επειδη ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ κολλησατε κατι. Η προσοχη ειναι κατι σχετικο , δεν επισκεπτονται ολοι τα ιδια site, ουτε γνωριζουν πως να προσεχουν το ιδιο με τους υπολοιπους. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Ποτέ δεν εισαι προστατευμενος σωστα, ειδικα με την "προστασια " των windows. Μην παραπληροφορειτε επειδη ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ κολλησατε κατι. Η προσοχη ειναι κατι σχετικο , δεν επισκεπτονται ολοι τα ιδια site, ουτε γνωριζουν πως να προσεχουν το ιδιο με τους υπολοιπους. Ποιος παραπληροφορεί παλληκάρι μου; Αν πατάς εγκατάσταση σε ο,τι βρίσκεις και ο Θεός ο ίδιος να κάτσει πάνω από το pc σου, πάλι θα κολλήσεις κάτι. Κοινή λογική θέλει, ενεργοποιημένα τα προγράμματα προστασίας των windows, ad block στον browser και κάνεις μοα χαρά χρήση στο ίντερνετ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 ^^ συμφωνώ απόλυτα!! Αν δεν επισκέπτεσαι αμφιβόλου ασφάλειας sites, τσοντοsite, site τύπου κατεβάζω ταινίες και γενικά αν δεν πατάς κλικ σε κάθε pixel της οθόνης που σου κίνησε το ενδιαφέρον τότε ΔΕΝ κινδυνεύεις ουσιαστικά. Ούτε καν από rootkit. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts