panos_27 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Δοκίμασε πρώτα αυτό που σου είπα με την δημιουργία νέου χρήστη και διαγραφή του παλιού. Επίσης τα win10 τα έχεις περάσει με upgrade ή με καθαρή εγκατάσταση; Εκανα νεο χρηστη και προς το παρον περιμενω να δω αν εμφανιστει...σε τυχαιες περιπτωσεις το εβγαζε..μεχρι τωρα εκανα 2-3 εκκινησεις και δεν το εβγαλε...απο πανω το εκανα αναβαθμιση, γιατι δεν εχω το αρχειο εγκαταστασης των 10..μονο τα 8 εχω αυθεντικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις το ISO των windows 10 και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση εάν θέλεις. Συγνώμη που δεν θα μπω στον κόπο να ψάξω τέτοια ώρα για να σου βρω την λύση. Πάντως υποπτεύομαι πως το προφίλ του προηγούμενου χρήστη είχε πρόβλημα και γι' αυτό σου τα έκανε αυτά. Λογικά με τον νέο χρήστη θα πρέπει να είσαι οκ. Αν δεν είσαι τότε η επόμενη επιλογή είναι μάλλον καθαρή εγκατάσταση... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις το ISO των windows 10 και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση εάν θέλεις. Συγνώμη που δεν θα μπω στον κόπο να ψάξω τέτοια ώρα για να σου βρω την λύση. Πάντως υποπτεύομαι πως το προφίλ του προηγούμενου χρήστη είχε πρόβλημα και γι' αυτό σου τα έκανε αυτά. Λογικά με τον νέο χρήστη θα πρέπει να είσαι οκ. Αν δεν είσαι τότε η επόμενη επιλογή είναι μάλλον καθαρή εγκατάσταση... Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά. Αν μπορέσεις κάποια στιγμή να με βοηθήσεις και από που κάνω καθαρή εγκατάσταση τα Windows, θα με βοηθούσε πάρα πολύ, γιατί σε ότι αφορά τους υπολογιστές δεν ξέρω πολλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά. Αν μπορέσεις κάποια στιγμή να με βοηθήσεις και από που κάνω καθαρή εγκατάσταση τα Windows, θα με βοηθούσε πάρα πολύ, γιατί σε ότι αφορά τους υπολογιστές δεν ξέρω πολλά πράγματα. Κοίταξε, φίλε μου, στο Windows 10 FAQ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Λοιπόν ένα πρόβλημα φυσικής :p Έχουμε έναν υπολογιστή Α με Widnows XP... Έχουμε έναν υπολογιστή Β με Widnows 10 (που το ρούτερ στο γραφείο π ου βρίσκεται έχει static ip)... To ζητούμενο είναι να βρεθεί ένας τρόπος να γίνεται απομακρυσμένη σύνδεση από τον Α με Win XP στον Β με Win 10... Η αντίστροφη διαδικασία δεν με ενδιαφέρει, για την ιστορία... Teamviewer κτλ απορρίπτονται καθώς μετά από λίγες συνδέσεις σε «κόβουν» και ζητούν επαγγελματική άδεια... Μόνο το Ammy έχω βρει που δεν σε κόβει αλλά δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο... Είχα σκεφτεί μήπως υπάρχει τρόπος να μπαίνω από τον Α με Win XP στο ρουτερ μέσω static ip μήπως είναι πιο εύκολη η σύνδεση αν το βλέπει σαν τοπικό δίκτυο μετά... Περιμένω προτάσεις :D :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Με απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας δοκίμασες; Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Αυτό προυποθέτει να στήσω τον άλλον υπολογιστεί ώστε να μπαίνει στο ρούτερ με την static ip και να τον βάλω στο τοπικό δίκτυο.... Έλεγα μηπως το αποφύγω... Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 IntelliAdmin Lan Edition ή Internet Edition? To πρώτο σε εμένα δουλεύει αλλά από 7 σε XP και από 7 σε 7. Το δεύτερο δεν το έχω δοκιμάσει. Αν εχεις Internet το Log me In το έχεις δοκιμάσει? https://secure.logmein.com/ Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Έχω την εντύπωση πως το remote desktop (απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας) δεν απαιτεί τέτοια διαδικασία. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Δες το VNC Viewer. Edited December 12, 2015 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Στο κλείσιμο ο υπολογιστής,μου βγάζει αυτό: http://i66.tinypic.com/104594g.jpg δε μπόρεσα να βρώ κάτι νετ. Τι μπορεί να είναι,έχει κανείς καμιά ιδέα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Πιθανό πρόβλημα στη RAM σου. Τρέξε ένα τεστ για να το τσεκάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 εχω τρέξει,ένα δεν βρήκε κάτι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 εχω τρέξει,ένα δεν βρήκε κάτι. Προβλημα με τον driver της καρτας γραφικων μαλλον. ATI να φανταστω εχεις. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Προβλημα με τον driver της καρτας γραφικων μαλλον. ATI να φανταστω εχεις. Ναι.Μια msi r9 3804gb. Το τελευταίο έχω,τι να κάνω; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ναι.Μια msi r9 3804gb. Το τελευταίο έχω,τι να κάνω; Μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα και εγω είχα το ίδιο προβληματάκι. Θα κατεβάσεις το clean utility amd εφαρμογή. Θα τρέχεις την εφαρμογή θα περιμένεις μέχρι να τελειώσει θα σου ζητήσει να κάνεις επανεκινηση θα κάνεις. Μόλις ανοίξει το PC Θα πας στο site της AMD θα κατεβάσεις τους driver τους τελευταίους θα κάνεις εγκατάσταση τους driver και θα κάνεις επανεκινηση. Και θα στρωσει. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Από χθες τα ξημερώματα τα ξαναπέρασα στον καινούργιο σκληρό πάνω από Win 7 Pro κι επειδή ήταν ίδια έκδοση (αγγλικά) έκανε κανονικά αναβάθμιση σαν από το Windows Update και παραδόξως έγινε κανονικά η ενεργοποίηση. Έχω όμως δύο bug αν τα έχει κάποιος άλλος: 1) Χωρίς ο υπολογιστής να υποστηρίζει bluetooth (σταθερός), υπάρχει στο action center το συγκεκριμένο κουμπί και είναι συνεχώς ενεργοποιημένο. Αν το πατήσω, ανοίγει τις ρυθμίσεις. Στο πρώτο restart μετά την εγκατάσταση, εξαφανίστηκε. Πλέον είναι θέμα τύχης (πχ το μεσημέρι που τον άνοιξα δεν το είχε, τώρα το βράδυ το έχει). 2) Στις ρυθμίσεις, στο Activation (Update & Security) και στο καινούργιο About, όταν πατάω στο "αλλαγή κλειδιού ή αναβάθμιση της έκδοσης (Pro έχω που να πάω? :p )", κλείνει το παράθυρο. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αντιμετώπιζω και εγώ το ίδιο με ένα dell 3542 έκανα όλες τις αναβαθμίσεις αλλά λύση δεν βρήκα .εσύ? http://www.winbeta.org/news/dell-hp-representatives-ask-customers-not-upgrade-windows-10 Καλημέρα. Αν και καθυστερημένα να ενημερώσω ότι το πρόβλημα λύθηκε και η απενεργοποίηση του λαπτοπ μου γίνεται κανονικά. Όποιος έχει dell καλό θα είναι να μιλήσει με το τμήμα υποστήριξης για να του προτείνουν τους σωστούς drivers. Συγκεκριμένα για το δικό μου, έκανα απενεργοποίηση της εξοικονόμισης ενέργειας, απενεργοποίηση της γρήγορης εκκίνησης, απενεργοποίηση ότι έχει να κάνει με τη λειτουργία του sleep mode, κατέβασα όλους τους τελευταίους drivers από το site της dell και τέλος κατέβασα τους drivers της κάρτας γραφικών μου (GForce nvidia) από το site της dell και όχι με αυτόματη ενημέρωση από το πρόγραμμα της κάρτας. Είναι μία ενημέρωση πιο πίσω, αλλά το πρόβλημα τλκ σταμάτησε με τους drivers της κάρτας!!! Καλή συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα και εγω είχα το ίδιο προβληματάκι. Θα κατεβάσεις το clean utility amd εφαρμογή. Θα τρέχεις την εφαρμογή θα περιμένεις μέχρι να τελειώσει θα σου ζητήσει να κάνεις επανεκινηση θα κάνεις. Μόλις ανοίξει το PC Θα πας στο site της AMD θα κατεβάσεις τους driver τους τελευταίους θα κάνεις εγκατάσταση τους driver και θα κάνεις επανεκινηση. Και θα στρωσει. Σωστός...:) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 δεν ξέρω αν είναι απ την τελευταία αναβάθμιση,η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα δοκιμάσει πιο πριν,το dvd rom δεν αναγνωρίζει κανένα δισκάκι και δεν παίζει τπτ.στην διαχείριση συσκευών φαίνεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.τί μπορεί να φταίει? Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο η αναβάθμιση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο η αναβάθμιση. συγνώμη αδελφέ,αλλά νομίζω πως η απάντησή σου δεν βοηθάει καθόλου,αν δεν έχεις να προτείνεις κάτι Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 συγνώμη αδελφέ,αλλά νομίζω πως η απάντησή σου δεν βοηθάει καθόλου,αν δεν έχεις να προτείνεις κάτι το να κοιτάξεις το dvd σου για το αν έφυγε κανένα καλώδιο παίζει; Ορίστε σου έκανα μιά πρόταση πολύ δύσκολη. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 το να κοιτάξεις το dvd σου για το αν έφυγε κανένα καλώδιο παίζει; Ορίστε σου έκανα μιά πρόταση πολύ δύσκολη.η αλήθεια είναι ότι άνοιξα το κουτί πριν 2 εβδομάδες,για να καθαρίσω λίγο από σκόνες και να τσεκάρω αν υπάρχει ειδική θήκη για ssd που θέλω να βάλω.λες να έκανα τέτοια γκάφα?don't think so Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 η αλήθεια είναι ότι άνοιξα το κουτί πριν 2 εβδομάδες,για να καθαρίσω λίγο από σκόνες και να τσεκάρω αν υπάρχει ειδική θήκη για ssd που θέλω να βάλω.λες να έκανα τέτοια γκάφα?don't think so εγώ την έχω κάνει γιαυτό σου λέω.ήταν τόσο ελάχιστα κουνημένο που δε το έβλεπα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts