hydro Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 ε-ε-ε-ερχεται!!! αυτα ειναι ρε!!! στο πειραια 11 βαθμους...:D Που στον πειραια γιατι εμενα μου λεει 7..:rolleyes: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 http://users.panafonet.gr/peris72/brrrsnow.jpg Δεν φαίνεται καλά το χιόνι στις σκεπές (webcam). Λίγο είναι το χιόνι για την ώρα. Η θερμοκρασία που έχουμε εδώ, είναι αυτή που κάνει τους Άραβες να χαμογελάνε :p Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Που στον πειραια γιατι εμενα μου λεει 7..:rolleyes: :shifty: πειραικη στις 10:30 το πρωι.:) http://users.panafonet.gr/peris72/brrrsnow.jpg Δεν φαίνεται καλά το χιόνι στις σκεπές (webcam). Λίγο είναι το χιόνι για την ώρα. Η θερμοκρασία που έχουμε εδώ, είναι αυτή που κάνει τους Άραβες να χαμογελάνε :p ετσι!!! αυτα ειναι! τυχερε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Εδώ στη Δροσιά χιονίζει κανά μισάωρο τώρα! Αλλά δεν νομίζω να το στρώσει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 χμμμμ παρνηθα παντως πριν κατι ωριτσες -2 :p εκει πανω πηγα και ολοκληρη κουβερτα ο αερας σου τρυπαγε τα κοκκαλα λεμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Γενικα σημερα απο το πρωι η μερα ηταν πολυ κρυα!!! Και εδω στην Καλλιπολη του Πειραια εχει 9 βαθμους!!!!!! Αμαν πια αυτος ο χειμωνας......:mad: :( Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 σε εμας ριχνει χιονι Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Πριν από λίγο, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρό μου διαπίστωσα ότι το'χει στρώσει λίγο (στον κήπο, στις σκεπές και στ'αυτοκίνητα).:happy: Ξεκίνησε άγρια ο φετεινός χειμώνας και ας μην έχει έρθει ημερολογιακά τουλάχιστον! :cold: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Επιτέλους, κάνει ΨΥΧΡΑ. :up: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο περίμενα το θερμόμετρο να δείξει 10 βαθμούς. :yahoo: [κασκόλ mode on] :happy: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Ευτυχώς σήμερα δεν κάνει πολύ κρύο στο χωριό μου. Χθες θερίζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Πριν από λίγο, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρό μου διαπίστωσα ότι το'χει στρώσει λίγο (στον κήπο, στις σκεπές και στ'αυτοκίνητα).:happy: Ξεκίνησε άγρια ο φετεινός χειμώνας και ας μην έχει έρθει ημερολογιακά τουλάχιστον! :cold: Και εγώ είδα αυτό το χιόνι και δεν το πίστευα... Γύρω στις 11 παρά... Στις 12 θερμόμετρο στην Αλεξάνδρας έδειχνε 2 βαθμούς.:cold: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 paidia sto retire pou meno an den valo dipla tzamia kai fetos mallon tha me vroun kasato fetos kai tha erthete stin kideia mou. :lol: ta kataramena ta xulina ehoun halasei kai mpainei olos o aeras mesa mprrrr. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 εγω παντως σημερα ειμαι χαλια,την πατησα με τον καιρο,κρυωσα εχω πονοκεφαλο και ζαλιζομαι.ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 εγω παντως σημερα ειμαι χαλια,την πατησα με τον καιρο,κρυωσα εχω πονοκεφαλο και ζαλιζομαι.ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο. Περαστικα σου:) :) Αν ειναι απλο κρυωμα αυριο θα εισαι μια χαρα:) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 να σαι καλα φιλε μου,οριστε και η θερμοκρασια που ειχαμε μεχρι πριν λιγο στο ηρακλειο κρητης (η ημερομηνια παει λαθος στα οργανα). http://img213.imageshack.us/img213/5966/dscgg00027vt8.th.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Ρε παιδιά ηρεμήστε με τις θερμοκρασίες.. Σιγά το κρύο που σας κάνει Εμείς τι να πούμε που μας έκανε -15 αυτές τις μέρες? Πέρισι είχε φτάσει μέχρι -28... Αντε και εις κατώτερα:p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Ρε παιδιά ηρεμήστε με τις θερμοκρασίες.. Σιγά το κρύο που σας κάνει Εμείς τι να πούμε που μας έκανε -15 αυτές τις μέρες? Πέρισι είχε φτάσει μέχρι -28... Αντε και εις κατώτερα:p να πειτε οτι ειστε πολυ τυχεροι!:) εγω παντως ζηλευω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Ρε παιδιά ηρεμήστε με τις θερμοκρασίες.. Σιγά το κρύο που σας κάνει Εμείς τι να πούμε που μας έκανε -15 αυτές τις μέρες? Πέρισι είχε φτάσει μέχρι -28... Αντε και εις κατώτερα:p Και χιόνι? Και εγώ ζηλεύω...:cry: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Εγω σκεφτομαι να μετακομισω στο Νευροκοπι Δραμας! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Και χιόνι? Και εγώ ζηλεύω...:cry: :( Επειδή έκανε πολύ κρύο έριξε παγομένο νερό, όχι νυφάδες. Σάν χαλάζι ψιλό ήταν. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Εδω παλι εφτιαξε ο καιρος δυστυχως :( (απο αποψη χιονιου το λεω μην παρεξηγηθω :p) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Εδω παλι εφτιαξε ο καιρος δυστυχως :( (απο αποψη χιονιου το λεω μην παρεξηγηθω :p) Γιατί; Πότε χιόνισε και δεν το κατάλαβα; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 καποιος ετριβε φελιζολ μαλλον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Γιατί; Πότε χιόνισε και δεν το κατάλαβα; :rolleyes: Οχι δεν ειπα οτι χιονισε. Ειπα οτι εφτιαξε ο καιρος δυστυχως και γι αυτο δεν θα χιονισει:) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 για να παει -15 εγω παντως θα τα παιξω,δεν το αντεχω καθολου το κρυο εδω και 2 χρονια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts