hasiotis_john Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Ας δούλευες εσύ εδώ στην δεή και μετά να μας έλεγες ποιός έιναι ο καραγκιόζης Α ρε PCMan μια ζωή αντιδραστικό στοιχείο είσαι ..... αλλά λόγο ηλικίας δικαιολογείσαι! Ξαναλέω , υπάρχουν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ τρόποι να εκφράσει κάποιος την αγανάκτησή του με κάτι! Δηλαδή ο ηλικιωμένος που χρειάζεται την θέρμανση γιατί να την πληρώσει , ενώ αυτοί που πρέπει να την πληρώσουν (πολιτικοί και άτομα σε "υψηλές" θέσεις) , είναι αραχτοί σπιτάκι τους και κάνουν ζάπινγκ στην TV και βλέπουν τα black out και γελάνε (και φυσικά οι περιοχές που είναι αυτοί έχουν ΠΑΝΤΑ ρεύμα... ότι και να γίνει.) Και γώ δουλεύω ρε φιλαράκο , αλλά ποτέ δεν θα κάνω κάτι που θα χαλάσει την ομαλή ζωή κάποιου άλλου , έτσι για να διαμαρτυρηθώ! Ας κλείσουμε τους δρόμους , τα νοσοκομεία , τα σχολεία (ήδη έγινε) , τα αεροδρόμια , το ρεύμα , το ίντερνετ, το νερό , τα βενζινάδικα, τα λιμάνια ...επειδή ΕΣΥ...και κάποιοι άλλοι έχετε παράπονα από την ζωή σας και την δουλειά σας! Εγώ τι φταίω?...... καληνύχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Αντιδραστικό στοιχείο εγώ? :p Πως αλλιώς θα διαμαρτυρηθούν όλοι αυτοί? Με το να πουν όμορφα και ωραία αυτά που θέλουν? Τα είπαν, και τι έγινε? Τίποτα. Αρα? Τι πρέπει να κάνουν για να τους τρίξουν τα δόντια? Ούτε εγώ φταίω, αλλά και αυτό που κάνουν οι ανώτεροι δεν είναι σωστό. Καληνύχτα! Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panda Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Πως αλλιώς θα διαμαρτυρηθούν όλοι αυτοί? Με το να πουν όμορφα και ωραία αυτά που θέλουν? Τα είπαν, και τι έγινε? Τίποτα. Αρα? Τι πρέπει να κάνουν για να τους τρίξουν τα δόντια? Ούτε εγώ φταίω, αλλά και αυτό που κάνουν οι ανώτεροι δεν είναι σωστό. Καληνύχτα! Βεβαια το οτι την καταληψη δεν την κανουν οι εργαζομενοι αλλα και κατοικοι οι οποιοι θελουν να προσληφθουν ατομα απο την περιοχη,συμφωνα με τα δημοσιευματα,μαλλον πρεπει να προβληματισει σχετικα με το τι δικαιωματα εχουμε οταν οι πραξεις μας επηρεαζουν αμεσα το κοινωνικο συνολο. http://greece.flash.gr//soon/2007/2/3/31908id/ Παράθεση Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Συγκεκριμενα ζητουν την προσληψη 60 ατομων -κατοικων της περιοχης- εκτος της διαδικασιας του ΑΣΕΠ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Ναι και στο Ηρακλειο βρεχει για τα καλα...:D Ακουσα οτι αυριο θα χιονισει στα Βορεια Προαστια...Δεν το βλεπω αλλα μακαρι...Και στα Νοτια ελπιζω...:happy: στα βορεια και τωρα χιονιζει...για την ακριβεια, μια χαλαζι, μια χιονακι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 στα βορεια και τωρα χιονιζει...για την ακριβεια, μια χαλαζι, μια χιονακι :D Ελπίζω να γίνει εντελώς χιονάκι και να μείνει κιόλας... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 στα βορεια και τωρα χιονιζει...για την ακριβεια, μια χαλαζι, μια χιονακι :D Το θεμα ειναι οτι αν εχει βρεξει πριν, δυσκολα το στρωνει...:( Καθε χρονο κανουμε αμαν να δουμε χιονακι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Ελπίζω να γίνει εντελώς χιονάκι και να μείνει κιόλας... μακαρι...:) Το θεμα ειναι οτι αν εχει βρεξει πριν, δυσκολα το στρωνει...:( Καθε χρονο κανουμε αμαν να δουμε χιονακι. η αληθεια ειναι οτι θελει ακομα πιο πολυ κρυο για να το στρωσει οταν εχει βρεξει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 καλημεραααααααααααααααααααααααααααα... ναι ειπε να ερθει ο χειμωνας και ηρθε για τα καλαααααααααααααααααα:wacko: κρυο και χιονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ααααααααααααααχ τι τελεια(που θα μπουνε ολα σε μια ταξη)... μιας και εγω ειμαι του καλοκαιριουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 miranta μπορείς να βάζεις ένα φωνήεν στις λέξεις; Ίσως έτσι ασχοληθούμε να διαβάσουμε τα posts σου.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Φτού:( πάλι κυκλόφορώ σαν κρεμμύδι! Μα τι ψοφόκρυο είναι αυτό!!!!:wacko: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Φτού:( πάλι κυκλόφορώ σαν κρεμμύδι! Μα τι ψοφόκρυο είναι αυτό!!!!:wacko: ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!:happy: :yahoo: οτι επιθυμεις,να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!! και στο θεμα μας! τι εννοεις κρεμμυδι?? περιμενω κερασμα ε!!!:p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 miranta μπορείς να βάζεις ένα φωνήεν στις λέξεις; Ίσως έτσι ασχοληθούμε να διαβάσουμε τα posts σου.:rolleyes: οταν εχεις πολλα να δωσεις δεν κανεις οικονομια καλε μου... ο συντηρητισμος δεν μου παει... και δεν με χαλαει αν δεν με διαβαζεις...ε,τι να κανω...κομματια να γινω?χαχαχα με παγωσες με το σχολιο σου παντως..μπρρρρρρ. φιλικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Φτού:( πάλι κυκλόφορώ σαν κρεμμύδι! Μα τι ψοφόκρυο είναι αυτό!!!!:wacko: χρονια σου πολλα και καλο κουραγιο... τι εννοεις κρεμμυδι?? οτι φοραει πολλα ρουχα το ενα πανω στο αλλο οπως το κρεμμυδι εχει πολλες "στρωσεις"!:p υγ:και στο πειραια σημερα εχει απιστευτο κρυο...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ευχαριστώωωωω:O Θα έχετε e-kerasma :p ;) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 οταν εχεις πολλα να δωσεις δεν κανεις οικονομια καλε μου... ο συντηρητισμος δεν μου παει... και δεν με χαλαει αν δεν με διαβαζεις...ε,τι να κανω...κομματια να γινω?χαχαχα με παγωσες με το σχολιο σου παντως..μπρρρρρρ. φιλικα... Όλοι μπορούν να δώσουν πολλά λόγια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Όλοι μπορούν να δώσουν πολλά λόγια... καποιοι αλλοι δεν μπορουνε να δωσουνε ουτε και αυτα:mad: και btw προς τι η επιθεση?:wacko: :rolleyes: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 καποιοι αλλοι δεν μπορουνε να δωσουνε ουτε και αυτα:mad: και btw προς τι η επιθεση?:wacko: :rolleyes: :mad: Μαλλον δεν ειναι επιθεση! αμυνα θα ειναι! :p ετσι ειναι johner-pwner? :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό το τράβηγμα των φωνήεντων....:rolleyes: Καλά κάνει και η miranta και ο billakosss που το "τραβάνε" :p :rolleyes: Ξυδάκι η καλύτερη λύση και παράλειψη της ανάγνωσης των ενοχληθέντων posts για όσους δεν μπορούν...:lol: Άντε να δούμε λίγο χιονάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Μαλλον δεν ειναι επιθεση! αμυνα θα ειναι! :p ετσι ειναι johner-poner? :p pwner!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ειναι κολλητικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:p Ο Υμηττος,ειναι χιονισμενος πανω-πανω αλλα οι πιθανοτητες να χιονισει εδω μειωνονται λογω του ηλιου.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ποιό καλό παιδάκι θα μου πει αν χιονίζει στα Β.Π. και ειδικά στην Κηφισιά?:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 oxi de xionizei shmera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 ΟΚ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 κρυο πολυ κρυο και για λιγο εριξε και χαλαζι εδω στο ηρακλειο και ειχε φαση,γεμισε ο δρομος ομως μετα η βροχη το ελιωσε,κριμα.αυριο παντως θα χει ηλιο εδω αν και θα χει κρυο. http://img73.imageshack.us/img73/3462/dsc00098pk3.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts