Jump to content

Χειμώνας

FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 482
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (14 Οκτ. 2004 , 15:50)

ax!!oloi oi dikoi mou an8ropoi edo mazeythkate!!emena o xeimonas einai h agaphmenh moy epoxh...eidika otan xionizeiiiiiiiiii-mourlia,trela!!

eytyxos exo to kalo oti de kryono ka8olou eykola...

Εγώ δηλαδή να φύγω που δεν τρελαίνομαι για το χειμώνα, freaky μου?? :cry: :cry: Δεν μπορώ να πω ότι είναι η αγαπημένη μου εποχή...Ειδικά όταν ρίχνει αυτό το ψιλόβροχο στυλ Αγγλίας μου τη δίνει αφάνταστα και μετά με πιάνει κατάθλιψη και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου!!! Από την άλλη δεν μ'αρέσει και η υπερβολική ζέστη του καλοκαιριού... :p

God grant me the serenity to accept the things I cannot change,

courage to change the things I can

and wisdom always to tell the difference.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maggie_25 (14 Οκτ. 2004 , 13:04)

Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι να φοράω πολλά, μα πάρα πολλά ρούχα..... (χοντρά πουλόβερ, 2πλό μπουφάν κλπ).

:)

eksartate pos to vlepis otan pigena skopia sto vradino 3oraki

foraga isothermiko forma fleece footer tin paralagi mpoufan xontro me poupoula diples kaltses full face skoufi kai koukoula!!!

a eperna kai sokolates kai koniak(oi stafides antidroun ligo perierga :D )

http://www.myphone.gr/gallery/uploads/1286/krio.jpg

pantos kathe epoxi exei ta dika tis kala

kairos itan na arxisoun ta krio giati ixame varethi toso kero zestes

sxedon 6 mines!!

pantos meta ton aprili oloi tha leme pote tha arxisoun oi zestes na pame gia kana mpanaki!!!! :D :D

http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW

Ο χειμωνας με μελαγχολει. Δεν μ' αρεσει να νυχτωνει νωρις.

Παγωνια παντου και ερημοι δρομοι! Το σκεφτεσαι να βγεις απο το σπιτι σου! Και οταν το αποφασισεις να βγεις, ή παγωνεις ή γινεσαι μουσκεμα!

Επιπλεον, τωρα παλι που θα μπουμε μεσα στα μαγαζια, θα αναγκαστουμε να εισπνεουμε τον καπνο των αλλων! :mad:

Θελω τον ηλιο να λαμπει ψηλα :) , τα κορμια να ειναι καυτα :D και η θαλασσινη αυρα να ερχεται στο προσωπο μου! :lol:

p.s. Την υγεια μας να 'χουμε και θα δουμε πολλους χειμωνες και

καλοκαιρια! :o

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Τα όρια μεταξύ πατάτας και... σαλάτας είναι λεπτά, γιαυτό οι γνωστοί άγνωστοι πατατόβιοι να κάνουν στο πατατοthread τα post τους. Όχι εδώ...

Τhanx... ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αχ και να άλλαζε και εδώ ο καιρός.. κόλλησε στους 30 και κάτι.. άσε που κάτι ζέστες μεσα μέσα μας τρελλένουν :cry:
It's what you do to me..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ryback3 (15 Οκτ. 2004 , 02:44)

Ο χειμωνας με μελαγχολει. Δεν μ' αρεσει να νυχτωνει νωρις.

Παγωνια παντου και ερημοι δρομοι! Το σκεφτεσαι να βγεις απο το σπιτι σου! Και οταν το αποφασισεις να βγεις, ή παγωνεις ή γινεσαι μουσκεμα!

Επιπλεον, τωρα παλι που θα μπουμε μεσα στα μαγαζια, θα αναγκαστουμε να εισπνεουμε τον καπνο των αλλων! :mad:

Θελω τον ηλιο να λαμπει ψηλα :) , τα κορμια να ειναι καυτα :D και η θαλασσινη αυρα να ερχεται στο προσωπο μου! :lol:

p.s. Την υγεια μας να 'χουμε και θα δουμε πολλους χειμωνες και

καλοκαιρια! :o

Εμένα από την άλλη μου αρέσει που μαζεύονται όλοι μέσα στα μαγαζιά! Ειδικά στα μικρά καφέ(που ο Πειραιάς έχει 2-3 φοβερά! :up: ).

Τα κάνουν πιο ζεστά... ;) Να ακούς τη μουσική και ταυτόχρονα τις φωνές όλου αυτού του κόσμου! :happy:

Εξάλλου κάθε εποχή είναι μοναδική και αυτά που προσφέρει δεν συγκρίνονται με τίποτα! ;) :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Παιδιά ο χειμώνας είναι χαλαρά η καλύτερη εποχή του χρόνου,αρκεί βέβαια να χιονίσει αρκετά :)

Ενώ η ζέστη από τους περισσότερους δεν υποφέρεται με τίποτα,το χιόνι οι περισσότεροι το λατρεύουν.

Τι καλύτερο,από το να είσαι αραχτός και να βλέπεις το χιόνι να πέφτει απαλά-απαλά? :worry:

Εγω τρρρρελεεεενομαι για χιονι. Μαρεσει παρα πολυ να το βλεπω να πεφτει πυκνο πυκνο και χοντρο :alien: . Μαρεσει να παιζω χιονοπολεμο και να τα βλεπω ολα κατασπρα!!! Τρελονομαι αφανταστα να ξυπναω το πρωι για σχολειο να ντυνομαι καλα και να πηγαινω στο σχολειο μεσα στα χιονια και να μην βλεπω περα απο τα εκατο μετρα. Να καθομαι μεσα στο βραδυ πισω απο το τζαμι της μπαλκονοπορτας, και να φαινεται το χιονι να πεφτει κατω απο το πορτοκαλι φως της λαμπας... Αχχχ.. Βεβαια με χαλαει οταν βλεπω να λιωνει το χιονι :( . Παντως και το καλοκαιρακι εχει τα καλα του. Κλειστα σχολεια, θαλασσα, βολτες καθημερινα κλπ. Καθε εποχη ειναι ξεχοριστη φιλαρακια μου. Μερικες φορες μας λειπει το καλοκαιρι, αλλες ο χειμονας με τα χιονια του και τις παγωνιες του....

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Meta tin ksegniasia kai tis orees stigmes tou kalokairiou pantote mas kanoun olous kalo oi "aspres" Stigmes melagxolias kai omorfias tou xeimwna :)

Pantos fetos pisteuw xeimwniase polu apotoma eidika pros voria Ellada.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (16 Οκτ. 2004 , 19:00)

Meta tin ksegniasia kai tis orees stigmes tou kalokairiou pantote mas kanoun olous kalo oi "aspres" Stigmes melagxolias kai omorfias tou xeimwna :)

Pantos fetos pisteuw xeimwniase polu apotoma eidika pros voria Ellada.

Πράγματι! Εδώ Σέρρες κάνει πολύ άσχημο καιρό!

Χάλια ο χειμώνας αν ειδικά δεν έχεις και έτερος ήμιση..... :(

Nokia n800 user! :D

Χαίρομαι πολύ που άνοιξε τέτοιο θέμα :)

Ο χειμώνας είναι η αγαπημένη μου εποχή. Το καλοκαίρι το απεχθάνομαι, εκείνες τις αφόρητες ζέστες, τον ήλιο που κατακαίει τα πάντα, να μην μπορείς να δροσιστείς, κλπ, κλπ.

Αντίθετα, ο χειμώνας προσφέρεται για σκέψη, εσωτερικές αναζητήσεις, ενισχύει τη φαντασία, την ονειροπόληση, την ποιητική ας πούμε διάθεση...

Δεν είναι τυχαίο ότι στη Φλώρινα, μια πόλη που κάθε χειμώνα κυριαρχείται από το χιόνι, υπάρχουν τόσοι πολλοί ζωγράφοι... κάτι λέει αυτό.

Πολύ περισσότερα πράγματα μπορεί να κάνει κανείς τον χειμώνα, παρά τις άλλες εποχές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάθε εποχή δεν έχει και τη δική της ομορφιά, έτσι;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Κρύο, καιρός για δύο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Οκτ. 2004 , 22:25)

Κρύο, καιρός για δύο.

Καμια φορα και για τρεις!!! :D

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (17 Οκτ. 2004 , 21:28)

edo zestane ligaki...5 ba8moi

Αντε βρε, καλα μπανακια στις πισινες (γιατι θαλασσα, αν δεν με απατα η γεωγραφια που ξερω, δεν εχετε) :lol: .

Βουλγαρια δεν εισαι; Εχει χιονισει καθολου εκει;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (14 Οκτ. 2004 , 13:08)

Προτιμώ τον χειμώνα.

Το κρύο και τα χιόνια αντιμετωπίζονται (και μου αρέσουν κιόλας), το καλοκαίρι όταν έχει 40 βαθμούς δεν μπορεις καν να κυκλοφορήσεις...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Τον χειμώνα βάζεις 2-3 φανέλες και μια χοντρή μπλούζα και τέλειωσες. Το καλοκαίρι όταν έχει 40 βαθμούς και τίποτα να μην φοράς πάλι θα σκάσεις... Ας ελπίσουμε και φέτος να χιονίσει όπως πέρσι :D Και περισσότερο να ρίξει δεν έχω κανένα πρόβλημα :p

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (17 Οκτ. 2004 , 21:19)

Epidi blepw oti eisai 16....o monos logos pou 8a paraponiomoun gia tetoio kairo an hmoun 16 8a htan epidi 8a zileua epidi de 8a mporousa na ton ekmetaleutw logo sxoleiou!

ακριβώς, αλλό να είσαι όλη μέρα στα καφέ και στη παραλία και άλλο να κουβαλάς βιβλία και να κάνεις τεστ :(

Νύχτωσε και κυκλοφορώ με κοντά μανίκια παμε καλα

It's what you do to me..