FREAK_OF_NATURE Δημ. October 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 agent...patata re.. pls Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (14 Οκτ. 2004 , 15:50) ax!!oloi oi dikoi mou an8ropoi edo mazeythkate!!emena o xeimonas einai h agaphmenh moy epoxh...eidika otan xionizeiiiiiiiiii-mourlia,trela!! eytyxos exo to kalo oti de kryono ka8olou eykola... Εγώ δηλαδή να φύγω που δεν τρελαίνομαι για το χειμώνα, freaky μου?? :cry: :cry: Δεν μπορώ να πω ότι είναι η αγαπημένη μου εποχή...Ειδικά όταν ρίχνει αυτό το ψιλόβροχο στυλ Αγγλίας μου τη δίνει αφάνταστα και μετά με πιάνει κατάθλιψη και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου!!! Από την άλλη δεν μ'αρέσει και η υπερβολική ζέστη του καλοκαιριού... :p Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2000 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maggie_25 (14 Οκτ. 2004 , 13:04) Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι να φοράω πολλά, μα πάρα πολλά ρούχα..... (χοντρά πουλόβερ, 2πλό μπουφάν κλπ). :) eksartate pos to vlepis otan pigena skopia sto vradino 3oraki foraga isothermiko forma fleece footer tin paralagi mpoufan xontro me poupoula diples kaltses full face skoufi kai koukoula!!! a eperna kai sokolates kai koniak(oi stafides antidroun ligo perierga :D ) http://www.myphone.gr/gallery/uploads/1286/krio.jpg pantos kathe epoxi exei ta dika tis kala kairos itan na arxisoun ta krio giati ixame varethi toso kero zestes sxedon 6 mines!! pantos meta ton aprili oloi tha leme pote tha arxisoun oi zestes na pame gia kana mpanaki!!!! :D :D Παράθεση http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Χειμώνας, επιτέλους, μας έπρηξε αυτή η ζέστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Ο χειμωνας με μελαγχολει. Δεν μ' αρεσει να νυχτωνει νωρις. Παγωνια παντου και ερημοι δρομοι! Το σκεφτεσαι να βγεις απο το σπιτι σου! Και οταν το αποφασισεις να βγεις, ή παγωνεις ή γινεσαι μουσκεμα! Επιπλεον, τωρα παλι που θα μπουμε μεσα στα μαγαζια, θα αναγκαστουμε να εισπνεουμε τον καπνο των αλλων! :mad: Θελω τον ηλιο να λαμπει ψηλα :) , τα κορμια να ειναι καυτα :D και η θαλασσινη αυρα να ερχεται στο προσωπο μου! :lol: p.s. Την υγεια μας να 'χουμε και θα δουμε πολλους χειμωνες και καλοκαιρια! :o Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Τα όρια μεταξύ πατάτας και... σαλάτας είναι λεπτά, γιαυτό οι γνωστοί άγνωστοι πατατόβιοι να κάνουν στο πατατοthread τα post τους. Όχι εδώ... Τhanx... ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Αχ και να άλλαζε και εδώ ο καιρός.. κόλλησε στους 30 και κάτι.. άσε που κάτι ζέστες μεσα μέσα μας τρελλένουν :cry: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 edo exoume 2 ba8mous....8es na er8eis? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ryback3 (15 Οκτ. 2004 , 02:44) Ο χειμωνας με μελαγχολει. Δεν μ' αρεσει να νυχτωνει νωρις. Παγωνια παντου και ερημοι δρομοι! Το σκεφτεσαι να βγεις απο το σπιτι σου! Και οταν το αποφασισεις να βγεις, ή παγωνεις ή γινεσαι μουσκεμα! Επιπλεον, τωρα παλι που θα μπουμε μεσα στα μαγαζια, θα αναγκαστουμε να εισπνεουμε τον καπνο των αλλων! :mad: Θελω τον ηλιο να λαμπει ψηλα :) , τα κορμια να ειναι καυτα :D και η θαλασσινη αυρα να ερχεται στο προσωπο μου! :lol: p.s. Την υγεια μας να 'χουμε και θα δουμε πολλους χειμωνες και καλοκαιρια! :o Εμένα από την άλλη μου αρέσει που μαζεύονται όλοι μέσα στα μαγαζιά! Ειδικά στα μικρά καφέ(που ο Πειραιάς έχει 2-3 φοβερά! :up: ). Τα κάνουν πιο ζεστά... ;) Να ακούς τη μουσική και ταυτόχρονα τις φωνές όλου αυτού του κόσμου! :happy: Εξάλλου κάθε εποχή είναι μοναδική και αυτά που προσφέρει δεν συγκρίνονται με τίποτα! ;) :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 καλοκαιρι κ παλι καλοκαιρι !!! Μπρρ κρυωνω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Παιδιά ο χειμώνας είναι χαλαρά η καλύτερη εποχή του χρόνου,αρκεί βέβαια να χιονίσει αρκετά :) Ενώ η ζέστη από τους περισσότερους δεν υποφέρεται με τίποτα,το χιόνι οι περισσότεροι το λατρεύουν. Τι καλύτερο,από το να είσαι αραχτός και να βλέπεις το χιόνι να πέφτει απαλά-απαλά? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Εγω τρρρρελεεεενομαι για χιονι. Μαρεσει παρα πολυ να το βλεπω να πεφτει πυκνο πυκνο και χοντρο :alien: . Μαρεσει να παιζω χιονοπολεμο και να τα βλεπω ολα κατασπρα!!! Τρελονομαι αφανταστα να ξυπναω το πρωι για σχολειο να ντυνομαι καλα και να πηγαινω στο σχολειο μεσα στα χιονια και να μην βλεπω περα απο τα εκατο μετρα. Να καθομαι μεσα στο βραδυ πισω απο το τζαμι της μπαλκονοπορτας, και να φαινεται το χιονι να πεφτει κατω απο το πορτοκαλι φως της λαμπας... Αχχχ.. Βεβαια με χαλαει οταν βλεπω να λιωνει το χιονι :( . Παντως και το καλοκαιρακι εχει τα καλα του. Κλειστα σχολεια, θαλασσα, βολτες καθημερινα κλπ. Καθε εποχη ειναι ξεχοριστη φιλαρακια μου. Μερικες φορες μας λειπει το καλοκαιρι, αλλες ο χειμονας με τα χιονια του και τις παγωνιες του.... Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Meta tin ksegniasia kai tis orees stigmes tou kalokairiou pantote mas kanoun olous kalo oi "aspres" Stigmes melagxolias kai omorfias tou xeimwna :) Pantos fetos pisteuw xeimwniase polu apotoma eidika pros voria Ellada. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (16 Οκτ. 2004 , 19:00) Meta tin ksegniasia kai tis orees stigmes tou kalokairiou pantote mas kanoun olous kalo oi "aspres" Stigmes melagxolias kai omorfias tou xeimwna :) Pantos fetos pisteuw xeimwniase polu apotoma eidika pros voria Ellada. Πράγματι! Εδώ Σέρρες κάνει πολύ άσχημο καιρό! Χάλια ο χειμώνας αν ειδικά δεν έχεις και έτερος ήμιση..... :( Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Χαίρομαι πολύ που άνοιξε τέτοιο θέμα :) Ο χειμώνας είναι η αγαπημένη μου εποχή. Το καλοκαίρι το απεχθάνομαι, εκείνες τις αφόρητες ζέστες, τον ήλιο που κατακαίει τα πάντα, να μην μπορείς να δροσιστείς, κλπ, κλπ. Αντίθετα, ο χειμώνας προσφέρεται για σκέψη, εσωτερικές αναζητήσεις, ενισχύει τη φαντασία, την ονειροπόληση, την ποιητική ας πούμε διάθεση... Δεν είναι τυχαίο ότι στη Φλώρινα, μια πόλη που κάθε χειμώνα κυριαρχείται από το χιόνι, υπάρχουν τόσοι πολλοί ζωγράφοι... κάτι λέει αυτό. Πολύ περισσότερα πράγματα μπορεί να κάνει κανείς τον χειμώνα, παρά τις άλλες εποχές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάθε εποχή δεν έχει και τη δική της ομορφιά, έτσι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Κρύο, καιρός για δύο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Οκτ. 2004 , 22:25) Κρύο, καιρός για δύο. Καμια φορα και για τρεις!!! :D Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 35 βαθμοί αύριο.. ΕΛΕΟΣ! :( θα κάνω Χριστούγεννα με φραπέ και παραλία νομίζω :cry: Κύπρος να σου τύχει Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Epidi blepw oti eisai 16....o monos logos pou 8a paraponiomoun gia tetoio kairo an hmoun 16 8a htan epidi 8a zileua epidi de 8a mporousa na ton ekmetaleutw logo sxoleiou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 edo zestane ligaki...5 ba8moi Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (17 Οκτ. 2004 , 21:28) edo zestane ligaki...5 ba8moi Αντε βρε, καλα μπανακια στις πισινες (γιατι θαλασσα, αν δεν με απατα η γεωγραφια που ξερω, δεν εχετε) :lol: . Βουλγαρια δεν εισαι; Εχει χιονισει καθολου εκει; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 oxi akoma oso gia 8alassa exei thn mayrh 8alassa Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (14 Οκτ. 2004 , 13:08) Προτιμώ τον χειμώνα. Το κρύο και τα χιόνια αντιμετωπίζονται (και μου αρέσουν κιόλας), το καλοκαίρι όταν έχει 40 βαθμούς δεν μπορεις καν να κυκλοφορήσεις... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Τον χειμώνα βάζεις 2-3 φανέλες και μια χοντρή μπλούζα και τέλειωσες. Το καλοκαίρι όταν έχει 40 βαθμούς και τίποτα να μην φοράς πάλι θα σκάσεις... Ας ελπίσουμε και φέτος να χιονίσει όπως πέρσι :D Και περισσότερο να ρίξει δεν έχω κανένα πρόβλημα :p Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (17 Οκτ. 2004 , 21:19) Epidi blepw oti eisai 16....o monos logos pou 8a paraponiomoun gia tetoio kairo an hmoun 16 8a htan epidi 8a zileua epidi de 8a mporousa na ton ekmetaleutw logo sxoleiou! ακριβώς, αλλό να είσαι όλη μέρα στα καφέ και στη παραλία και άλλο να κουβαλάς βιβλία και να κάνεις τεστ :( Νύχτωσε και κυκλοφορώ με κοντά μανίκια παμε καλα Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Aααχχχ...κρυο...βροχες....σπιτι...ζεστασια....tv....αγκαλιες....φιλια....ποτα.... Ωραιες φασεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts