Instek Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παίδες, εσείς οί λίγοι πού τό παραλάβατε, τί αριθμό σκοράρει στήν ένδειξη runtime όταν τρέξει Untutu v5.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Χρόνια πολλά!Έφυγε και από μένα η παραγγελία!Αναμονή τώρα! Αγορά από efox 160 ευρώ 5 ευρώ κουπόνι και η θήκη δώρο! Edited December 29, 2014 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Τελικα γνωριζει καποιος το δεικτη SAR του UMI ZERO? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παίδες, εσείς οί λίγοι πού τό παραλάβατε, τί αριθμό σκοράρει στήν ένδειξη runtime όταν τρέξει Untutu v5.5; To εχει τρεξει κανενας να μας φυγει η περιεργεια και εμας που το περιμενουμε? Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 στο needrom Μπήκε η έκδοση 3,02 και έκδοση 5 Miui.. http://www.needrom.com/category/umi/umi-zero/ αν μου το στείλει καμιά φορά ο κινεζάρας του comebuy.com (το περιμένω από τις 22/11, ήταν να μου το στείλει από τις 3/12 από Γερμανία..:O) μπορεί να δοκιμάσω την αγαπημένη μου Miui..:D έχει παραλάβει κανείς από το comebuy.com ?? ωραίο νήμα για το κινητό από το xda Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueaegean Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Χρόνια πολλά!Έφυγε και από μένα η παραγγελία!Αναμονή τώρα! Αγορά από efox 160 ευρώ 5 ευρώ κουπόνι και η θήκη δώρο! καλησπέρα, το παρήγγειλες από Κίνα ή Ισπανία; Παράθεση Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02] Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Κίνα...θα αργούσε ακόμη περισσότερο από Ευρώπη... καλησπέρα, το παρήγγειλες από Κίνα ή Ισπανία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueaegean Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Κίνα...θα αργούσε ακόμη περισσότερο από Ευρώπη... λέω να το παραγγείλω από Ισπανία, ίδια τιμή και το έχουν σε stock... http://www.myefox.es/umi-zero-mt6592t-20ghz-octa-core-5-pulgadas-fhd-ips-ogs-corning-gorilla-glass-pantalla-android-44-g-1242026 Παράθεση Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02] Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Πολύ καλό. Ρώτησε τους βέβαια για καλό και για κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Παιδια γεια σας! Θελω να αγορασω και εγω το κινητο απο το vickmall με paypal και ηθελα να ρωτησω, εχει ελληνικο μενου? Επισης πρεπει με το που επικυρωθει η παραγγελεια να τους στειλω email για να ενεργοποιησουν το googleplay, το ελληνικο μενου και να το κανουν root ή το κανουν ουτως η αλλως? Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Παιδια γεια σας! Θελω να αγορασω και εγω το κινητο απο το vickmall με paypal και ηθελα να ρωτησω, εχει ελληνικο μενου? Επισης πρεπει με το που επικυρωθει η παραγγελεια να τους στειλω email για να ενεργοποιησουν το googleplay, το ελληνικο μενου και να το κανουν root ή το κανουν ουτως η αλλως? Eυχαριστω. Έχει ελληνικό μενού και google services, δεν χρειάζεται να τους πεις τίποτα... ξέρουν αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_02gr Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 λέω να το παραγγείλω από Ισπανία, ίδια τιμή και το έχουν σε stock... http://www.myefox.es/umi-zero-mt6592t-20ghz-octa-core-5-pulgadas-fhd-ips-ogs-corning-gorilla-glass-pantalla-android-44-g-1242026 Το εχουν σε stock μόνο στην Κινα απλά ειναι το site ισπανικό. Δίπλα στο "add to cart" δινει επιλογή για αγορά απ την ευρωπαϊκή αποθήκη(σε ακριβότερη τιμή) κι εκεί βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 στο needrom Μπήκε η έκδοση 3,02 και έκδοση 5 Miui.. http://www.needrom.com/category/umi/umi-zero/ αν μου το στείλει καμιά φορά ο κινεζάρας του comebuy.com (το περιμένω από τις 22/11, ήταν να μου το στείλει από τις 3/12 από Γερμανία..:O) μπορεί να δοκιμάσω την αγαπημένη μου Miui..:D ωραίο νήμα για το κινητό από το xda ειχα κανει κι εγω παραγγελια απο το comebuy (απο γερμανια κι ολας) κι επειδη τη μυριστηκα τη δουλεια, οτι δηλαδη δε θα το στειλουν στην ωρα τους ζητησα τα χρηματα μου πισω. Το πηρα απο vickmall που εχω κανει αρκετες αγορες στο παρελθος και σε 1 μερα μου δωσαν tracking number, σε 2 μερες μου στειλαν φωτογραφιες του δεματος και την 3η μερα το tracking nubmer δειχνει οτι το shipping ξεκινησε. Ειμαι σιγουρας οτι ειναι οι πλεον αξιοπιστοι στο vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-12-2014 17:45 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-12-2014 13:38 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 29-12-2014 07:44 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 30-12-2014 09:17 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30-12-2014 15:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-12-2014 16:57 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-12-2014 16:59 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ε-Ε- ΕΡΧΕΤΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ :lol: :lol: lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onireum Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχ ωραιοςςςςςς!! Το δικό μου ακόμα δεν το εμφανίζουν τα ελτα.... άντε υπομονή και θα δούμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petermit Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Παίδες, εσείς οί λίγοι πού τό παραλάβατε, τί αριθμό σκοράρει στήν ένδειξη runtime όταν τρέξει Untutu v5.5; Runtime: 1522 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Τα προβλήματα άρχισαν το τηλέφωνο εκεί που δουλεύει χάνει το σήμα και πρέπει να βάλω πάλι κωδικό για να πιάσει το σήμα της vodafone καμία γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλημέρα και από εμένα. Λοιπόν στο forum του xda " http://forum.xda-developers.com/android/general/umi-zero-flagship-2ghz-mtk6592t-5-ogs-t2897177/page36 " αρκετοί κάτοχοι του zero κάνουν λόγο για κάποιες δυσλειτουργιες της συσκευής όπως πχ ότι κάνει μόνο του reboot. Αν είναι δυνατόν από του ήδη κατόχους - μέλη του φόρουμ να μας διαφωτίσουν σχετικά. Χρόνια πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Instek Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Τα προβλήματα άρχισαν το τηλέφωνο εκεί που δουλεύει χάνει το σήμα και πρέπει να βάλω πάλι κωδικό για να πιάσει το σήμα της vodafone καμία γνώμη. Βγάλε-βάλε τό καρτάκι SIM μήπως δέν πατάει καλά. Δές καί γιά μαυρίλα στίς επαφές (τότε καθάρισμα μέ καθαρό οινόπνευμα & μπατονέτα) ή γρατζουνιές. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Runtime: 1522 Thanx. Επειδή δέν έχει λέντ ειδοποιήσεων, ευτυχώς υπάρχουν καί κάτι apps για notiications νά αναβοσβήνουν τά keys ή στήν οθόνη νά βγαίνουν διακριτικά σηματάκια διάβασα (NoLed, LG Touch LED Notifications). Άν σέ ενδιαφέρει κοίτα άν πιάνουν στό UMI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Βγάλε-βάλε τό καρτάκι SIM μήπως δέν πατάει καλά. Δές καί γιά μαυρίλα στίς επαφές (τότε καθάρισμα μέ καθαρό οινόπνευμα & μπατονέτα) ή γρατζουνιές. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Thanx. Επειδή δέν έχει λέντ ειδοποιήσεων, ευτυχώς υπάρχουν καί κάτι apps για notiications νά αναβοσβήνουν τά keys ή στήν οθόνη νά βγαίνουν διακριτικά σηματάκια διάβασα (NoLed, LG Touch LED Notifications). Άν σέ ενδιαφέρει κοίτα άν πιάνουν στό UMI. Ευχάριστω για την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Παιδιά έχει πάρει κανείς tracking number από τον τύπο του aliexpress που έβγαλε προς πώληση 3000 κομμάτια (205 δολάρια) στις 23 Δεκεμβρίου; Επειδή έχουν περάσει 10 μέρες και ακόμα τίποτα Έχω κάνει 2 παραγγελίες (410 δολάρια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Παιδιά έχει πάρει κανείς tracking number από τον τύπο του aliexpress που έβγαλε προς πώληση 3000 κομμάτια (205 δολάρια) στις 23 Δεκεμβρίου; Επειδή έχουν περάσει 10 μέρες και ακόμα τίποτα Έχω κάνει 2 παραγγελίες (410 δολάρια). Εχω παρει απο το πρωτο σετ των 1000 κοματιων απο αυτον τον τυπο , 16/12 η παραγγελια 21/12 ειχα tracking . Στο δικο σου βαλε κατι η πιο μεγαλη ποσοστητα , κατι οι γιωρτες αργιες κλπ , λογικα θα παρετε traking απο δευτερα Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonb Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Σε συνεχεια του θεματος που ειχα με τον θορυβο που εκανε το μικροφωνο http://www.myphone.gr/foru...05#post5849805 Εκανα επαναφορα εργ. ρυθμισεων και μεχρι τωρα (6 μερες) παει καλα, ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι μου εβγαλε και αλλο προβληματακι. Μου καταστρεψε και τις δυο καρτες σιμ , τις γρατσουνισε τοσο ωστε δεν δουλευαν πουθενα, με αποτελεσμα να παρω καινουργιες σιμ και να μην τολμω να ανοιξω παλι το πορτακι. Η umi επιμενει οτι δεν ειναι sofrware προβλημα, ειδωμεν. Κατα τ'αλλα η συσκευη ειναι κουκλι, η οθονη απλα τελεια, το gps σκοτωνει, wifi σημα πολυ καλο , δυνατο μεγαφωνο , σημα κλησεων πολυ καλο , μου εκανε μια φορα επανεκκινηση απο μονο του και τραβαει στιγμιοτυπα οθονης οποτε του ερθει .... Αυτα τα λιγα προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onireum Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Έχω βρει μια θήκη σιλικόνης σε όλα τα μαγαζιά που έχω ψάξει... στο aliexpress ... http://www.aliexpress.com/item/1PC-Soft-silicon-case-cover-for-UMI-Zero-Phone-cover-Free-protector-flim-Free-shipping/32256782587.html το link... αν ενδιαφέρεται κανείς... λογικά είναι η κλασσική ημίσκληρη θήκη... παρήγγειλα ήδη και τώρα αναμονή... η γνήσια θήκη θέλει απ'ό,τι είδα εσωτερικό αυτοκόλλητο για να κάτσει το κινητό... και με ξενερώνει αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Για κάποιους που συνεχίζουν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν... Απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση για παράκαμψη / αποφυγή του τελωνείου για τον απλό λόγο ότι είναι παράνομο. Φυσικά τα σχετικά post έφυγαν και αν συνεχιστούν θα υπάρξουν κυρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts