IVIetaCreatoR Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Mπορεί να κάνανε το ledaki κόκκινο τίποτα ολυμπιακοί στην crypto :X Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 les e????Tipota den einai api8ano. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Υπάρχουν κάποια με πράσινο και κάποια με κόκκινο. Αν δεν κάνω λάθος τα ISDN είναι με πράσινο και τα PSTN με κόκκινο. Το δικό μου πάντως με κόκκινο είναι (...νομίζω!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 kai gw afto nomizw pws einai.Giati den ginetai alla na einai me kokkino kai alla me prasino.8a symfwnisw me ton filo mousi!!!!! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Λάθος παιδιά. Εγώ έχω για isdn και ο αδελφός μου και ενας ξάδελφός μου για psdn. Και στους τρείς ειναι πράσινο. Oπότε "παίζει" μάλλον αυτό που είπε ο-η IVIetaCreatoR. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 ti na pw den xerw.Kai gw prasino to perimena.Lete na parw na rwthsw sth forthnet?????Kaloume kai sena ari8mo.Auto giati ginetai????Kai palia kalousame se ari8mo.Poia h diafora.A!Egw exw pstn grammh alla otan anoigw to status ths syndeshs>details sto device type leei isdn.Ti paizei re paidia???? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Mhpws syndeesai akoma me ISDN? xaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 mpa file m.Pote den empaina me isdn kai to 8ymamai poly kala!!!! :) :) Apla rwtaw na xerw!!!! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Πήγαινε μια βόλτα από http://www.whatismyip.com και πες τι IP σου δίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Καλημέρα σε όλους. Να σας θέσω και γω το πρόβλημά μου. Το τρίμηνο του adsl-in-a-box μου λήγει 10 μέρες, και σκέφτομαι να συνεχίσω με Forthnet ή HOL. Έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα σε αυτή τη μετάβαση. Δηλαδή, ένα ωραίο πρωί, ο router θα πει ότι δε βλέπει adsl, εγώ θα μπω με μόντεμ, θα αγοράσω σύνδεση και όλα μέλι γάλα; Έτσι πάει; (χλωμό ε;). Thanks για τη βοήθεια! Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Καλημέρα σε όλους. Να σας θέσω και γω το πρόβλημά μου. Το τρίμηνο του adsl-in-a-box μου λήγει 10 μέρες, και σκέφτομαι να συνεχίσω με Forthnet ή HOL. Έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα σε αυτή τη μετάβαση. Δηλαδή, ένα ωραίο πρωί, ο router θα πει ότι δε βλέπει adsl, εγώ θα μπω με μόντεμ, θα αγοράσω σύνδεση και όλα μέλι γάλα; Έτσι πάει; (χλωμό ε;). Thanks για τη βοήθεια! Αν δεν ανανεώσεις τη συνδρομή σου στη Forthnet, θα σου κόψουν και τη γραμμή και θα πρέπει να κάνεις αίτηση για νέα γραμμή από τον ΟΤΕ (που σημαίνει 39,9+ΦΠΑ τέλος ενεργοποίησης). Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζεις από την αρχή που πήρες το In-A-Box... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Αν δεν ανανεώσεις τη συνδρομή σου στη Forthnet, θα σου κόψουν και τη γραμμή και θα πρέπει να κάνεις αίτηση για νέα γραμμή από τον ΟΤΕ (που σημαίνει 39,9+ΦΠΑ τέλος ενεργοποίησης). Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζεις από την αρχή που πήρες το In-A-Box... Δηλαδή είναι αναγκασμένος να συνεχίσει στην Forthnet αν θέλει να ανανεώσει την DSL; Αλλιώς θα πρέπει να πληρώσει εκ νέου τέλος ενεργοποίησης; Είσαι σίγουρος; Αν ναι ωραία πουστι@ κάνει η Forthnet... Σε αναγκάζει να συνεχίσεις σ'αυτήν για να μην ξαναπληρώσεις το τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Δηλαδή είναι αναγκασμένος να συνεχίσει στην Forthnet αν θέλει να ανανεώσει την DSL; Αλλιώς θα πρέπει να πληρώσει εκ νέου τέλος ενεργοποίησης; Είσαι σίγουρος; Αν ναι ωραία πουστι@ κάνει η Forthnet... Σε αναγκάζει να συνεχίσεις σ'αυτήν για να μην ξαναπληρώσεις το τέλος. Ναι... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Για αυτό πριν αγοράσουμε ενα προϊόν/μια υπηρεσία ψαχνουμε τα χατακτηριστηκά του/της.:shifty: :rolleyes: Εγώ, προσοπικά, πήρα πακέτο γιατί ο πατέρας μου δεν ήθελε να πληρώνει τα πάγιο στο λογαριασμό του πΟΤΕ. Έτσι είδα πια είναι η πιο σοβαρή εταιρία, που παρέχει πακέτα, και διάλεξα τη Forthnet.:) Είμαι πολύ ευχαριστημένος από ταχύτητες, γι' αυτό έκανα και 3μηνη ανανέωση πριν λίγες μέρες. Και μάλιστα μου έστειλαν μέσω ταχυδρομίου απόδειξη πληρομής για 3μηνη σύνδεση!!:D ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Ναι παίδες, το ήξερα αυτό. Η Forthnet 'νοικιάζει' τη γραμμή από τον ΟΤΕ, γι αυτό αν θες να φύγεις από αυτήν, πληρώνεις το κόστος ενεργοποίησης. Έτσι κι αλλιώς, στο κάνει δώρο με το dsl-box, άρα δε το πληρώνεις εξ αρχής. Anyway, πήρα τηλ και μου είπαν ότι αν είναι να συνεχίσω με Forthnet, παίρνω σύνδεση τη μέρα της λήξης ή το πολύ 1 μέρα μετά και όλα εντάξει. Αν είναι να πάω αλλού, η γραμμή ελευθερώνεται από τη Forthnet σε 10 μέρες. Κάτι τελευταίο: από ταχύτητες πως πάει η ΗΟL στη Πάτρα, περιοχή Ψηλά Αλώνια; 100 ευχαριστώ! Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Ναι παίδες, το ήξερα αυτό. Η Forthnet 'νοικιάζει' τη γραμμή από τον ΟΤΕ, γι αυτό αν θες να φύγεις από αυτήν, πληρώνεις το κόστος ενεργοποίησης. Έτσι κι αλλιώς, στο κάνει δώρο με το dsl-box, άρα δε το πληρώνεις εξ αρχής. Anyway, πήρα τηλ και μου είπαν ότι αν είναι να συνεχίσω με Forthnet, παίρνω σύνδεση τη μέρα της λήξης ή το πολύ 1 μέρα μετά και όλα εντάξει. Αν είναι να πάω αλλού, η γραμμή ελευθερώνεται από τη Forthnet σε 10 μέρες. Κάτι τελευταίο: από ταχύτητες πως πάει η ΗΟL στη Πάτρα, περιοχή Ψηλά Αλώνια; 100 ευχαριστώ! Απο τη Forthnet δεν εισαι ευχαριστημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Το max που έχω δει είναι 35, 30-32 για περίπου κάτι ώρες, το συνηθέστερο είναι 25-28. Είναι θέμα γραμμής όμως, φαντάσου ότι με μόντεμ (pstn γραμμή), έμπαινα με 41.2kbps. Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Το max που έχω δει είναι 35, 30-32 για περίπου κάτι ώρες, το συνηθέστερο είναι 25-28. Είναι θέμα γραμμής όμως, φαντάσου ότι με μόντεμ (pstn γραμμή), έμπαινα με 41.2kbps. Λογικα εχεις 384 ετσι? Σιγουρα οι ταχυτητες δεν ειναι καλες. Για να δεις αν ειναι προβλημα της γραμμης παρε ενα ντεμο της HOL Online απο εδω πριν αλλαξεις εταιρια. Αν δεις οτι εχει μεγαλες διαφορες, βουρ στο πατσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 αυτό είχα υπόψη να κάνω, να πάρω το demo του 1mbit :) :) . Να δω τι απώλειες θα έχω από την θεωρητική των 128Κb/sec... Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 αυτό είχα υπόψη να κάνω, να πάρω το demo του 1mbit :) :) . Να δω τι απώλειες θα έχω από την θεωρητική των 128Κb/sec... Αφού έχεις γραμμή 384/128 δε θα δεις κάποια διαφορά ακόμη και αν πάρεις Demo 1024/256 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Ναι; ......κρίμα..... εντάξει, off topic τέλος Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Και μάλιστα μου έστειλαν μέσω ταχυδρομίου απόδειξη πληρομής για 3μηνη σύνδεση!!:D ;) Σημαίνει κάτι ιδιαιτερο αυτό; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Σημαίνει κάτι ιδιαιτερο αυτό; :blink: Άριστη εξυπηρέτηση; Άμεση ανταπόκριση; Σεβασμός του πελάτη;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Άριστη εξυπηρέτηση; Άμεση ανταπόκριση; Σεβασμός του πελάτη;;) Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Μου ήρθε μετά από λίγες μέρες απόδειξη πληρωμής με τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Υ.Γ.: Το σήμα της Forthnet δεν είναι ο δίσκος της Φαιστού λιγάκι παραλλαγμένος; Η έδρα της είναι η Κρήτη και όχι η Αθήνα. Καλό αυτό, δεν το ήξερα. Ήταν η πρώτη εταιρεία νομίζω που έφερε το ίντερνετ στην Ελλάδα. Έτσι λίγα ιστορικά στοιχεία για την εν λόγω εταιρεία. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Μου ήρθε μετά από λίγες μέρες απόδειξη πληρωμής με τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Υ.Γ.: Το σήμα της Forthnet δεν είναι ο δίσκος της Φαιστού λιγάκι παραλλαγμένος; Η έδρα της είναι η Κρήτη και όχι η Αθήνα. Καλό αυτό, δεν το ήξερα. Ήταν η πρώτη εταιρεία νομίζω που έφερε το ίντερνετ στην Ελλάδα. Έτσι λίγα ιστορικά στοιχεία για την εν λόγω εταιρεία. :p Η έδρα της τώρα είναι στην Αθήνα! Όντος ήταν η πρώτη! Στην αρχή ήταν πανεπιστήμιο και μετά έγινε και εταίρια....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts