Jump to content

ADSL in a box by Forthnet: Σχόλια - Εντυπώσεις

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφου μιλησες με ΟΤΕ και "ειδαν" την αιτηση σου, τοτε αυτο σημαινει οτι εμφανιστηκε στον "Προμηθεα". Αρα για το τμημα του ΟΤΕ που κανει τις ενεργοποιησεις πατησε "done" στην αντιστοιχη εντολη εργασιας. Επειδη ομως ειμαστε στο "πΟΤΕ", το οτι ενεργοποιηθηκε δεν σημαινει οτι παιζει κιολας. Ειναι ακομη σε φαση κατασκευης και μπορει μια στιγμη να παιζει και την αλλη οχι. Οταν ειναι ολα οκ, τοτε θα ενημερωσουν και τη Forthnet (ή τον αντιστοιχο παροχο). Εσυ ομως αν θες μπορεις να ζητησεις καποιο demo ωστε να δοκιμαζεις αν μπορεις να μπεις.

• Απαντήσεις 558
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aπο χθές ειμαι κάτοχος (με πολύ τύχη μάλιστα αφού ενας ξάδελφος μου την έκανε δώρο για τις εορτές) και εγω του εν λόγο πακέτου.(το πακέτο για γραμμές ISDN) Σε λίγες μέρρες θα κάνω την αίτηση.(πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσω στον ΟΤΕ την γραμμή μου διοτι ειναι κομμένο λόγο χρέους.) Εχω το εξής πρόβλημα,(εαν ειναι πρόβλημα, εσείς θα μου το πείτε) Ο ξάδελφος ειναι απο επαρχία και δεν μου έδωσε χαρτιά αγοράς. Θα μου ζητηθεί απο την εταιρεία τίποτα τέτοιο, η μόνο τα στοιχεία μου; Διοτι εαν χρειαστεί κάτι τέτοιο, προβλέπω σε κανα μήνα και βάλε(δουλεύει διαρκώς και βγαίνει στο εξωτερικό)να μου το στείλει!!! Πάντως με adsl, επιτέλους θα απαλλαχτώ απο τα 300!!!!!!!! € το δίμηνο που πλήρωνα στον ΟΤΕ+ βέβαια την συνδρομή στον παροχέα.

Ελπίζω να γνωρίζεις ότι οι 12 ημέρες που λέει η Forthnet είναι εργάσιμες και όχι ημερολογιακές.

Και μετράνε από την ημέρα που κάνει την αίτηση η Forthnet στον (π)ΟΤΕ για να γίνει η γραμμή σου ADSL.

Συνήθως γίνεται την επόμενη ημέρα μετά την υποβολή της αίτησης σου.

ΥΓ σε νοιωθωωωωωωωω την Παρασκευή τελειώνουν οι 12 ημέρες

Ποιους;

Τον κΟΤΕ ή την forthnet;

Ο μεν θα σου πει ότι δε βλέπει καν αίτηση (γιατί οι αιτήσεις από τους ISP δε φαίνονται), η δε θα σου πει ότι περιμένει τον ΟΤΕ.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθες ακολούθησα την συμβουλή του "doctor-gio" και εγκατέστησα το modem................ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ είχε δίκιο.

To λαμπάκι του μόντεμ έμενε αναμένο.

Πήρα τηλ την forthnet και βέβαια μου είπαν τα γνωστά ότι ο ΟΤΕ δεν τους έχει ενημερώσει και μου έδωσαν ενα DEMO 3 ημερών.

Πάει σφαίραααααα (χε,χε) και κατεβάζω και ένα αρχειάκι 11GB με το Azureus

YΓ σας παρακαλώ ξεκολήστε μου το χαμόγελο !

Εμένα τπτ.. αναβοσβήνει ακόμα..

Βέβαια έχουν περάσει 6 εργάσιμες ημέρες... (Τόσες δεν είναι ? - Έστειλα την αίτηση στη Forthnet Τρίτη. Οπότε λογικά έφυγε για τον ΟΤΕ την Τετάρτη.)

Εσένα halva69 στις πόσες ημέρες άναψε το λαμπάκι ?

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Ωραία... Ελπίζω κι εγώ μέχρι την 9η να ανάψει το λαμπάκι!

Τουλάχιστον πήρα τον πΟΤΕ και έχουν πάρει την αίτηση και είναι σε πρώτο στάδιο... Γιατί διάβασα περιπτώσεις που ο πΟΤΕ δεν έχει δεί την αίτηση..

Καλό κουράγιο σε όλους όσους περιμένουν !

Thnx halvas69!

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Επισκέπτης
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cyberbob ( 7 Ιαν. 2005 , 02:51)

Ωραία... Ελπίζω κι εγώ μέχρι την 9η να ανάψει το λαμπάκι!

Τουλάχιστον πήρα τον πΟΤΕ και έχουν πάρει την αίτηση και είναι σε πρώτο στάδιο... Γιατί διάβασα περιπτώσεις που ο πΟΤΕ δεν έχει δεί την αίτηση..

Καλό κουράγιο σε όλους όσους περιμένουν !

Thnx halvas69!

Ρε παιδιά που παίρνετε τηλέφωνο και σας λένε σε τι στάδιο είστε? Το 134 δεν "βλέπει" αιτήσεις απο Forthnet ούτε και το 1242!!!

:confused: :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BillDanos ( 7 Ιαν. 2005 , 12:29)

Ρε παιδιά που παίρνετε τηλέφωνο και σας λένε σε τι στάδιο είστε? Το 134 δεν "βλέπει" αιτήσεις απο Forthnet ούτε και το 1242!!!

Οι αιτήσεις από τους ISPs δε φαίνονται.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 7 Ιαν. 2005 , 14:24)

Οι αιτήσεις από τους ISPs δε φαίνονται.

Δηλαδή αν για κάποιο λόγο η αίτηση της Forthnet παραπέσει κάπου στον ΟΤΕ πότε θα το μάθουμε??? Μετά απο κάνα 2μηνο???

:rolleyes: :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BillDanos ( 7 Ιαν. 2005 , 10:29)

Εγώ στο 134 πήρα...

Και YES !! Άναψε το λαμπάκι...!

Πήρα την Forthnet και βγήκε μια "Αθανασίου" η οποία δεν ήθελε με τίποτα να μου δώσει demo γιατί λέει είναι πολύ νωρίς και θα μου δώσει αν μου δώσει μετά τις 12 εργάσιμες... :mad:

Επειδή δεν πτοούμαι ξανα πήρα και βγήκε άλλη κοπέλα (ευτυχώς) και τελικά μου έδωσε demo :D

Μακριά απο την Αθανασίου ! :p Αν το σηκώσει κλείστε το και ξαναπάρτε :p

Επιτέλους ! Έχω ADSL !!!!!!! :cool:

[Με το demo δε χρεωνόμαστε τίποτα εεε?]

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cyberbob ( 7 Ιαν. 2005 , 15:56)

Εγώ στο 134 πήρα...

Και YES !! Άναψε το λαμπάκι...!

Πήρα την Forthnet και βγήκε μια "Αθανασίου" η οποία δεν ήθελε με τίποτα να μου δώσει demo γιατί λέει είναι πολύ νωρίς και θα μου δώσει αν μου δώσει μετά τις 12 εργάσιμες... :mad:

Επειδή δεν πτοούμαι ξανα πήρα και βγήκε άλλη κοπέλα (ευτυχώς) και τελικά μου έδωσε demo :D

Μακριά απο την Αθανασίου ! :p Αν το σηκώσει κλείστε το και ξαναπάρτε :p

Επιτέλους ! Έχω ADSL !!!!!!! :cool:

[Με το demo δε χρεωνόμαστε τίποτα εεε?]

Αθανασίου sucks. :down: :D

Με το demo χρεώνεσαι μόνο το πάγιο του ΟΤΕ αν η σύνδεση έχει ενεργοποιηθεί. Αν είσαι με το ADSL in a box μάλλον το γλιτώνεις όμως μέχρι να σου ενεργοποιήσουν κανονικά τη σύνδεση (αν και ουσιαστικά είσαι έτοιμος).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια,αυτο που δεν έχω καταλαβεί είναι μετά το πέρας των τριών μηνών ΠΟΥ πληρώνεις το πάγιο για την γραμμή ADSL;Το internet το παίρνεις απο την forthnet,εντάξει,αλλα θα πληρώνεις σε αυτους για το access ή στο OTE;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος profitis ( 7 Ιαν. 2005 , 23:54)

Παιδια,αυτο που δεν έχω καταλαβεί είναι μετά το πέρας των τριών μηνών ΠΟΥ πληρώνεις το πάγιο για την γραμμή ADSL;Το internet το παίρνεις απο την forthnet,εντάξει,αλλα θα πληρώνεις σε αυτους για το access ή στο OTE;

Από το site της forthnet:

Τι επιλογές έχω μετά τους τρεις πρώτους μήνες;

Με το ADSL in-a-box έχετε όλες τις επιλογές σας ανοικτές.

Μετά την πάροδο των τριών πρώτων μηνών της συνδρομής σας που συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του ADSL in-a-box μπορείτε να ανανεώσετε την συνδρομή σας με την FORTHnet ή να την αφήσετε να λήξει.

Αν αποφασίσετε να συνεχίσετε να έχετε σύνδεση μέσω ADSL, μπορείτε να επιλέξετε τον συνδυασμό συνδρομής Internet FORTHnet Fast Internet ADSL και προσβάσης ADSL FORTHnet ADSL Lines που σας ταιριάζει. Μπορείτε να παραμείνετε στην ταχύτητα 384 ή να αλλάξετε αν το επιθυμείτε. Mπορείτε να συνεχίσετε με συνδρομή αορίστου χρόνου με δίμηνη, τρίμηνη, εξάμηνη, ή δωδεκάμηνη χρέωση. Οι συνδρομές αορίστου χρόνου έχουν το χαρακτηριστικό ότι ανανεώνονται αυτόματα μέχρι να ζητήσετε εσείς την διακοπή τους. Εναλλακτικά μπορείτε να συνεχίσετε με συνδρομές ορισμένου χρόνου με τρίμηνη, εξάμηνη ή δωδεκάμηνη διάρκεια. Οι συνδρομές ορισμένου χρόνου διακόπτονται αυτόματα με το τέλος της διάρκειας τους, εκτός αν τις ανανεώσετε.

Τέλος στην περίπτωση που αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να έχετε πια γρήγορη και μόνιμη σύνδεση στο Internet μέσω ADSL, μπορείτε να μην ανανεώσετε την συνδρομή σας οπότε θα διακοπεί η πρόσβαση (γραμμή) ADSL καθώς και η συνδρομή σας στο Internet μέσω ADSL.

Όπως το βλέπω στην forthnet πληρώνεις το πάγιο του ΟΤΕ (αυτό σημαίνει το FORTHnet ADSL Lines). Εξάλλου αυτό είναι το λογικό, για να σε έχει δεμένο η Forthnet.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντε να σας πω κ γω τα καλα τα δικα μου!Πηρα το in-a-box στις 4/1!Μου το εκανα δωρο για τα γενεθλια μου οπως ελεγα εκεινη την ημερα!Ετρεξα λοιπον σπιτι συμπληρωσα την αιτηση απο την σελιδα της forthnet εστειλα κ το mail με τον τηλεφωνικο λογαριασμο κ απο την επομενη μερα προσπαθουσα να τους παρω τηλ να μαθω αν την ελαβαν!Το απολεσμα λογο ισως κ της προχτεσινης αργιας ηταν να καταφερω να μιλησω μαζι τους εχτες για να μου πουν οτι δεν εχουν λαβει τιποτα κ να τουσ τα στειλω με fax!!

Ναι ναι ναι!Κ γω ακομα γελαω με τα χαλια τους.....

Ke ego eho mia aporia. Ti diafora ehei to paketo gia ISDN me to aplo; Diladi ean kapoios valei adsl me apli grammi, den tha ehei 2pli tilefoniki grammi; Yparhoyn kapoies alles diafores; To koyti poy eho tora gia ISDN katargite molis valo ADSL; Eyharisto.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (10 Ιαν. 2005 , 14:02)

Ke ego eho mia aporia. Ti diafora ehei to paketo gia ISDN me to aplo; Diladi ean kapoios valei adsl me apli grammi, den tha ehei 2pli tilefoniki grammi; Yparhoyn kapoies alles diafores; To koyti poy eho tora gia ISDN katargite molis valo ADSL; Eyharisto.

Ο εξοπλισμός αλλάζει (το modem κάνει ή για PSTN ή για ISDN, εκτός από κάποια ακριβά).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (10 Ιαν. 2005 , 14:03)

Ο εξοπλισμός αλλάζει (το modem κάνει ή για PSTN ή για ISDN, εκτός από κάποια ακριβά).

To apotelesma se leitoyrgies, dinatotites klp eine to idio ke gia ta 2 paketa;