dimitrinhio_1 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Sony και πάλι Sony λόγω ποιότητας κατασκευής , σχεδιασμού και βέβαια ui ελαφρύ γρήγορο και εύχρηστο. Με την σειρά z να είναι κορυφαία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 αρκετά χρόνια σε samsung, πήγα πέρυσι στην HTC και έχω μείνει άναυδος, ούτε ρούτ ούτε τίποτα και ότι πιο lag free έχω πιάσει στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Apple φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 με κλειστα ματια LG !!!! οσο και αν ακουγετε κουφο και περιεργο μου το χει πει και ανθρωπος που δουλευει στο επισημο service της Samsung οτι τα καινουργια μοντελα LG ειναι πολυ καλυτερα απο Samsung !! ( π.χ. G2 , G3 , G pro , σειρα L ii ) , ειδα στον τομεα αυτονομιας !! Το βλεπω αλλωστε και στο G2 μου που με full χρηση περναω 4 με 5 μερες , ιδια χρηση φιλος μου σε S5 μονο μια μερα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 με κλειστα ματια LG !!!! οσο και αν ακουγετε κουφο και περιεργο μου το χει πει και ανθρωπος που δουλευει στο επισημο service της Samsung οτι τα καινουργια μοντελα LG ειναι πολυ καλυτερα απο Samsung !! ( π.χ. G2 , G3 , G pro , σειρα L ii ) , ειδα στον τομεα αυτονομιας !! Το βλεπω αλλωστε και στο G2 μου που με full χρηση περναω 4 με 5 μερες , ιδια χρηση φιλος μου σε S5 μονο μια μερα !!! Ενταξει τα παραλες για την αυτονομια. Δε γινεται με ιδια χρηση το S5 να βγαζει 1 μερα και το G2 5 μερες. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Lenovo και.. ξερό ψωμί! +1 και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Για τη δεδομένη χρονική περίοδο επέλεξα Samsung γιατί είμαι στην διαδικασία αγοράς note 4. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσα να πάρω κάτι άλλο στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εννοείται Microsoft/Nokia και Blackberry. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Το επομενο κινητο μου θα ειναι το Huawei Honor 6, απλα δεν παιζεται και μαλιστα με δυο σιμ (δεν ξαναπαιρνω κινητο με μια σιμ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lithis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 LG! Το G2 με έκανε να ξεχάσω τη Samsung!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Android43 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Samsung, vfm, UI, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 * Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, προσέχω περισσότερο σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη/τιμή :happy: Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Apple φυσικά, μετά απο 2 χρονια αντροιντ και σαμσουνγκ s3,υπαρχει χαοτική ποιοτική διάφορα κυρίως στο λογισμικό, στις αναβάθμιςεις αλλα και στη συσκευή η οποία μετά απο 2 χρονια εχει όψη συσκευής 10ετιας. Αν το iOS υποστηριζόταν και απο άλλες συσκευές δεν θα είχα πρόβλημα να δοκίμαζα και htc φαίνεται πολύ ποιοτική κατασκευή. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Με τίποτα απλ, σαμσουνγκ το συζητάμε αλλά μόνο για νοουτ, βασικά με καλύπτει η τελευταία επιλογή Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISSINI_BOY Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Θα Επιλέξω αυτή που θα έχει καταρχήν μία λογική τιμή, όχι πάνω από 5 ίντσες λίγο μικρότερο από το lg g2 δηλαδή σαν μέγεθος συσκευής, το ui θα μετρήσει σαν εμπειρία χρήσης πολύ, να μην παρουσιάζει προβλήματα και μία τεράστια αυτονομία σε χρήση(όχι και γκουμούτσα βέβαια αλλά δεν με νοιάζει να είναι και πολύ λεπτό). Παράθεση ΑΕΛ ΚΑΡΓΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Θα προτιμήσω apple ακόμη μια φορα δίνοντας της ακόμη μια ευκαιρια γιατι αλήθεια ειναι οτι το 5 που έχω ακόμη μόνο με το ios6 λειτουργούσε απόλυτα απροβλημάτιστα. Είχα κ έχω πολλά κρασαρισματα κ θυμάμαι εποχές android 2.3.6 Ίσως να επιστρέψω στο android αλλα με κάποια nexus συσκευή. Είδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 VFM συσκευες μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 APPLE την μονη που εμπιστευομαι γιατι εχει το κορυφαιο τηλεφωνο το ποιο απροβληματιστο και το ποιο προηγμενο τεχνολογικα τηλεφωνο και οχι μονο και στα ταμπλετ κορυφη ειναι.Μονο APPLE ολα τα αλλα ειναι για να λες οτι εχεις κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 αν και με το G2, εχω μεινει τοσο ευχαριστημενος που ουτε ROM δεν μπηκα στον κοπο να αλλάξω, θα επερνα οποιαδήποτε καλή ANDROID συσκευή. Βεβαια δεν φτάνουν μονο τα σωστά χαρακτηριστικά της καθε συσκευής, αλλα και μια σχετικά καλή υποστήριξη. Βεβαια, θα ηθελα να εκφράσω και μια απορία μου προς τους απαιτητικους χρήστες του Poll αυτου (android κατα κυριο λόγο) Η Samsung που φλερτάρει κορυφή στο poll, δε σας εχει σύφιλιασει με τα KNOX και τα TOUCHWIZ της? Πως την αντέχετε? Εγω εξαιτιας αυτων την μαύρισα τελευταια. Δεν γουσταρω να μου λεει μια εταιρια τι μπορω και τι δεν μπορω να κανω σε κατι που πληρωσα εγω με τα λεφτα μου. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Lenovo καργα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efstratios_1982 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 HTC. Πανάλαφρο Sense, απορβλημάτιστες συσκευές, πολύ καλό support και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Nokia γιατι ειναι ένα βήμα πανω στην ποιότητα κατασκευής και ότι καλύτερο σε τιμή....εχω δυο Lumia αυτη την στιγμή τα 920 και 1520 και πραγματικά δεν με έχουν απογοήτευση καθόλου...ότι καλύτερο για VFM.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Htc αν και μάλλον θα ξαναπροτιμησω την oppo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisf16 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 μόνο lenovo....τίποτα άλλο:shifty: Παράθεση ''teacher,mentor,ultimate opponent"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolisher Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Απο τα καλυτερα polls που εχουν μπει για να ξεκαθαριζουν οι υποστηρικτες της καθε εταιρειας απο τους υποστηρικτες της τεχνολογιας. Δε νομιζω οτι θα μπορουσα να απαντησω τιποτα αλλο απο την τελευταια επιλογη καθως αγοραζω συμφωνα με τις απαιτησεις και αναγκες μου και οχι με το τι γραφει απο πισω η μπροστα το κινητο Παράθεση Και όμως γυρίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts