Jump to content

VISSINI_BOY

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by VISSINI_BOY

  1. VISSINI_BOY

    Meizu MX4

    Στην 5.1.4A εγώ δεν μπόρεσα να κάνω root ούτε με το King root που έκανε φίλος πιο πάνω στην προηγούμενη, αντίθετα στην τελευταία 5.6.3.29A έκανα ίσως όλες οι test να το έχουν. Το πρόβλημά μου είναι ότι σε όποια έκδοση Κιαν έβαλα δεν μπορώ να κατεβάσω με 3G ή 4g από το playstore(τελευταία έκδοση), με wifi κανένα πρόβλημα έχω wind f2g τα δεδομένα ανοίγουν σε lte E++ , έτσι δείχνει και με άλλα κινητά κάποια λύση; Δοκίμασα wipe cash force stop τίποτα. Υ.Γ. Τελικά το έλυσα το πρόβλημα με τα δεδομένα που δεν μπορούσα από το site της wind για ρυθμίσεις https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/upostirixi/ruthmiseis-internet/ Στο δικό μου mx4 στα δεδομένα το apn της wind είχε username και password ενώ έπρεπε να είναι κενά κα τα δύο. Υ.Γ. 2. Στη μουσική έχει ισοσταθμιστή ο οποίος δουλεύει με τα ακουστικά δεν ξέρω αν είναι το direc hd.
  2. VISSINI_BOY

    Meizu MX4

    Νέος κάτοχος του mx4 δεν το περίμενα τόσο καλό, τώρα φοράει την 5.1.3.0A δεν γίνεται root από ότι κατάλαβα, με εντυπωσίασε το software. Θα ήθελα τη γνώμη σας : 1 - ποια rom είναι καλύτερη με τα ελληνικά; 2 - ποια rom γενικά καλύτερη; και 3 - ποια rom έχει την καλύτερη αυτονομία σε μπαταρία;
  3. Καλές γιορτές σε όλους με ένα ωραιότατο δωράκι.
  4. Μόνο και μόνο για το miui αξίζει καλή επιτυχία.
  5. 1) Λογισμικό, υποστήριξη παραμετροποίηση και από τρίτους. 2) Κορυφαία specs 3) Λειτουργικό με το ένα χέρι. 4) Μεγάλη μπαταρία και χρόνος φόρτισης σχετικά μικρός. 5) Λεπτό σε λογικά πλαίσια. 6) Τιμή
  6. Δυνατό κομάτι και μία από τις εταιρείες που θα έπερνα υπόψιν για αγορά κινητού
  7. Θα Επιλέξω αυτή που θα έχει καταρχήν μία λογική τιμή, όχι πάνω από 5 ίντσες λίγο μικρότερο από το lg g2 δηλαδή σαν μέγεθος συσκευής, το ui θα μετρήσει σαν εμπειρία χρήσης πολύ, να μην παρουσιάζει προβλήματα και μία τεράστια αυτονομία σε χρήση(όχι και γκουμούτσα βέβαια αλλά δεν με νοιάζει να είναι και πολύ λεπτό).
  8. Είχα το πρώτο iPhone, το 3G και το 3GS ενθουσιασμένος τότε, τώρα έχω το mi2s και την έχω καταβρεί από ios το iPad mini retina κυρίως για την αυτονομία του. Δυστιχώς ήταν μια καυτή πατάτα μου θύμισε τα παλιά μου iPhone πιο λεπτά βέβαια με το apple watch να είναι ένα μικρό iPhone άνευ ουσίας, με χάρτες, σελήνη κτλ. με touch και μοχλό, προφανώς όταν σχεδιαζόταν τα iPhone όπως και το ρολόϊ(παρεπιπτώντως θα τα έχει κάνει πάνω της η Ελβετία από την τεράστια καινοτομία) θα ήταν διαφορετικά και έβλεπαν τι μπορούσαν να αφαιρέσουν για να χαμηλώσουν το κόστος και να αυξήσουν το κέρδος τους, βέβαια όταν θα πάρουν την κάτω βόλτα και πάλι, ο Steve δεν θα είναι εκεί για να τους ξανασώσει.
  9. Καλή επιτυχία, έχω το mi2s και είμαι πολύ ευχαριστημένος, μακάρι να κερδίσω το mi4 μπράβο myphone.
  10. καλή επιτυχία πολλοί διαγωνισμοί στο myphone μπράβο.
  11. Μπράβο στο myphone για τα πολλά δώρα καλή μας επιτυχία
  12. Καλύτερο smartphone: xiaomi mi2s Καλύτερο tablet: iPad Mini 2 with Retina Display
×
×
  • Create New...