Misamisa Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 εχεις καποια photo ωστε να καταλάβω τι λές ακριβώς? ναι αλλα έτσι προστατευεσαι αν βαλεις πολύμπριζο πανω στο UPS? χμμ μαλλον δεν καταλαβα καλα. thank you. κανενας να με help plz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 κανενας να με help plz? Τετοια καλωδια θες. Απο εκει που θα παρεις το UPS παρε και καλωδια τροφοδοσιας. Συνδεεις PC με UPS με αυτο το καλωδιο και εισαι κομπλε. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 εχεις καποια photo ωστε να καταλάβω τι λές ακριβώς? ναι αλλα έτσι προστατευεσαι αν βαλεις πολύμπριζο πανω στο UPS? χμμ μαλλον δεν καταλαβα καλα. thank you. κανενας να με help plz? Eνα πολυμπριζο ειναι αλλα αντι να μπαινει στην κλασσικη μπριζα του τοιχου εχει το βυσμα για να μπαινει στο ups. http://www.emimikos.gr/shop/images/P/Plug-in-3EB_M.jpg Γιατι να μην προστατευει αφου το ρευμα το τραβας απο το ups? Εγω σε τετοιο εχω συνδεσει τον μετασχηματιστη της οθονης ,του ασυρματου τηλεφωνου και του μοντεμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misamisa Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 a ok κατάλαβα,οποτε δεν θα έχω πρόβλημα οποιο και να πάρω. για πείτε μου ποιο προτείνεται από τα δυο? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Eaton-PW5110-UPS-700VA-Line-Interactive.htm http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701103&u=APC-BR800I-BACK-UPS-RS-800VA ελπίζω να μην κάνουν θόρυβο ;P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Τόσα χρόνια δεν είχα συναντήσει ποτέ UPS με cooleraki. Είναι πάρα πολύ ενοχλητικό προς οικιακή χρήση. μιας που πήρα ένα 1000άρη της trust. Και τα δύο links που έχεις δώσει. είναι με παθητική ψύξη. δηλαδή δεν κάνουν θόρυβο και θα σε καλύψουν για ~3 λεπτά, παροχής Ηλεκτρικού ρεύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 a ok κατάλαβα,οποτε δεν θα έχω πρόβλημα οποιο και να πάρω. για πείτε μου ποιο προτείνεται από τα δυο? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Eaton-PW5110-UPS-700VA-Line-Interactive.htm http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701103&u=APC-BR800I-BACK-UPS-RS-800VA ελπίζω να μην κάνουν θόρυβο ;P Το APC είναι καλύτερο και έχει λίγο μεγαλύτερη ισχύ - άρα εγώ σου προτείνω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misamisa Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 thank you παιδιά για το ενδιαφέρον :) απλά δεν θέλω και να κάνει θόρυβο, αν και από ότι είπε και ο GeoGlx δεν θα κάνουν. το APC καλή μάρκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Γιατι να κανουν θορυβο;Δεν εχουν κατι που να κινείται.Μονο το μπιπ οταν κοβεται το ρευμα. Edit ειδα πιο πανω οτι υπαρχουν και με coolερακι.Δεν το ηξερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 thank you παιδιά για το ενδιαφέρον :) απλά δεν θέλω και να κάνει θόρυβο, αν και από ότι είπε και ο GeoGlx δεν θα κάνουν. το APC καλή μάρκα? η ΑPC ειναι απο τις κορυφαιες εταιρειες σε συστηματα σφαλειας (πολυμπριζα,σταθεροποιητες τασης) εμενα αυτη ειναι 1η επιλογη μου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Τόσα χρόνια 500άρη APC έχω, πλέον δεν αντέχει καθόλου η μπαταρία. Από το να αλλάξω μπαταρία, πήρα άλλο μεγαλύτερο. (Για να αντέξει και τη λειτουργία του A/C το καλοκαίρι). Επίσης, έβγαλα την κορνίτσα του μπιπ. Ούτε αυτό ήθελα να ακούγεται. (Ιδιως αν κόβεται το ρεύμα την ώρα που κοιμάσαι. είναι κάπως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misamisa Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 αρα APC λες και εσυ .αυτο το μπιπ ισως και εγω να θέλω΄να το βγάλω,ειναι δύσκολο? κατσε να το πάρω πρώτα να μου πείς :P ty raver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Χάνεις την εγγύηση λογικά. (Οπότε, δεν στο συνιστώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misamisa Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 α οκ τοτε άστο for now :P το μπιπ το κάνει μονο οταν πέφτει το ρευμα? και μετα τι? περιμένεις ποτε θα ξανα ρθει; sorry απλα δεν ξερω τι παιζει με αυτα, και τι πρέπει να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 α οκ τοτε άστο for now :P το μπιπ το κάνει μονο οταν πέφτει το ρευμα? και μετα τι? περιμένεις ποτε θα ξανα ρθει; sorry απλα δεν ξερω τι παιζει με αυτα, και τι πρέπει να κάνω. (χωρις καμια ειρωνια mode) Ξερεις τι ακριβως ειναι τα oικιακα ups?Μια μπαταρια που σου δινει χρονο να σβησεις ομαλα τα μηχανηματα σου σε περιπτωση διακοπης ρευματος ,ταυτοχρονα προστατευουν απο τις οδυνηρες για τα ηλεκτρονικα διακυμάνσεις που μπορει να εχει το δικτυο της Δεη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 αρα APC λες και εσυ .αυτο το μπιπ ισως και εγω να θέλω΄να το βγάλω,ειναι δύσκολο? κατσε να το πάρω πρώτα να μου πείς :P ty raver μα δεν χρειαζεται να το βγαλεις.πως θα καταλαβεις οτι το ups δουλευει μια χαρα?? αλλωστε δεν κανει και πολυ θορυβο.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misamisa Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (χωρις καμια ειρωνια mode) Ξερεις τι ακριβως ειναι τα oικιακα ups?Μια μπαταρια που σου δινει χρονο να σβησεις ομαλα τα μηχανηματα σου σε περιπτωση διακοπης ρευματος ,ταυτοχρονα προστατευουν απο τις οδυνηρες για τα ηλεκτρονικα διακυμάνσεις που μπορει να εχει το δικτυο της Δεη. ακριβώς ότι κάνει ένα πολυμπριζο ασφαλειας,απλά σου παρέχει και την μπαταρία ώστε να κλείσεις το pc όταν πέσει το ρεύμα :) μα δεν χρειαζεται να το βγαλεις.πως θα καταλαβεις οτι το ups δουλευει μια χαρα?? αλλωστε δεν κανει και πολυ θορυβο.:cool: όταν το πάρω θα έχω περισσότερες απορίες :D πχ η σύνδεση με το usb στο pc είναι απαραίτητη? dummie question; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Αν είσαι σπίτι την ώρα που θα κοπεί το ρεύμα... όχι δεν πειράζει, θα προλάβεις τον ομαλό τερματισμό. Αν λείπεις και έχεις ανοιχτό υπολογιστή ή συσκευή, όταν τελειώσει η μπαταρία του UPS. θα κλείσουν σαν να μην είχε ποτέ ups η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkpilot Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Αν είσαι σπίτι την ώρα που θα κοπεί το ρεύμα... όχι δεν πειράζει, θα προλάβεις τον ομαλό τερματισμό. Αν λείπεις και έχεις ανοιχτό υπολογιστή ή συσκευή, όταν τελειώσει η μπαταρία του UPS. θα κλείσουν σαν να μην είχε ποτέ ups η συσκευή. Γι' αυτό συνδέεις το UPS με τον Η/Υ, εγκαθιστάς το λογισμικό αυτόματου κλεισίματος και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misamisa Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Γι' αυτό συνδέεις το UPS με τον Η/Υ, εγκαθιστάς το λογισμικό αυτόματου κλεισίματος και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο:rolleyes: αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις όταν βάλεις το λογισμικό? δηλαδή όταν θα πέσει το ρεύμα θα σου κλείσει το pc ?:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Ακριβώς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Χαίρετε! Πρώτη φορά θα πάρω UPS το μόνο που ξέρω είναι ότι θα σώσει το μηχάνημά μου απο πτώση ρεύματος.. και επειδή το σπίτι μου είναι παλιό και πέφτει συχνά το ρεύμα σκέφτηκα να πάρω UPS. Μπορώ να ακούσω προτάσεις? Δεν ξέρω εαν παίζει ρόλο, έχω το τροφοδοτικό TAGAN BZ PIPEROCK SERIES 600W INTEL CORE I5-750 2.66 GHZ LGA1156 - BOX και 2 σκληρούς. Μπορώ να διαθέσω κάπου 100-150€ και κατά προτίμηση θα ήθελα να ψωνίσω απο eshop.gr. Αλλά εάν έχετε προτάσεις γενικώς πείτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 οριστε http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Turbo-X-1500-Sd-Line-Interactive-UPS-1500SD.htm θα έχεις και περιθώριο να βάλεις και άλλες συσκευές πάνω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 οριστε http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Turbo-X-1500-Sd-Line-Interactive-UPS-1500SD.htm θα έχεις και περιθώριο να βάλεις και άλλες συσκευές πάνω Δυστυχώς geo, δεν θα μπορέσω να διαθέσω τόσα χρήματα :( Έλεγα μέχρι 150 και με το ζόρι. -Οικονομική κρίση βλέπεις- Εαν έχεις καμία άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη, σε ευχαριστώ! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 οριστε http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Turbo-X-1500-Sd-Line-Interactive-UPS-1500SD.htm θα έχεις και περιθώριο να βάλεις και άλλες συσκευές πάνω Ειχα συνολικα 7 turbox UPS.. τεσσερα 1000αρια και τρια 1500αρια, ΟΛΑ ειτε σκασανε ειτε απλα δεν δουλευανε, 4 στις 5 φορες που επεφτε το ρευμα δεν γυριζανε στην μπαταρια, αποφυγε τα. και αν δεν με πιστευεις, πηγαινε στο πλαισιο στοκ και δες ποσα κομματια εχουν εκει μεσα προς πωληση επισκευασμενα.. εγω προτεινω apc smart ups η για λιγο πιο φθηνο eaton powerware 5110 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Ειχα συνολικα 7 turbox UPS.. τεσσερα 1000αρια και τρια 1500αρια, ΟΛΑ ειτε σκασανε ειτε απλα δεν δουλευανε, 4 στις 5 φορες που επεφτε το ρευμα δεν γυριζανε στην μπαταρια, αποφυγε τα. και αν δεν με πιστευεις, πηγαινε στο πλαισιο στοκ και δες ποσα κομματια εχουν εκει μεσα προς πωληση επισκευασμενα.. εγω προτεινω apc smart ups η για λιγο πιο φθηνο eaton powerware 5110 Απλώς ήθελα να του προτείνω μια οικονομική πρόταση. ας κοιτάξει κάποια απο αυτά που προτείνεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts