PCMan Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Μερικές εταιρίες (εκτός q νομίζω) έχουν υπηρεσίες blacklisting. Δίνεις το ιμέι σε κάθε εταιρία και έτσι ο μελλοντικός κάτωχος το τηλεφώνου δεν θα μπορεί να το δουλέψει με αυτες τις εταιρίες. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 αυτο για να γινει πρεπει να πας στην αστυνομια για να κανεις δηλωσει οτι κλαπηκε...αλλα τι χρειαζεται να παρεις μαζι σοΥ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 αυτο για να γινει πρεπει να πας στην αστυνομια για να κανεις δηλωσει οτι κλαπηκε...αλλα τι χρειαζεται να παρεις μαζι σοΥ?Υποθέτω θα πρέπει να πάρεις την απόδειξη αγοράς που να αναγράφει το imei, μια υπεύθυνη δήλωση με το αίτημα σου και ταυτότητα :worry: . Για να είσαι σίγουρη πήγαινε μια βόλτα και ρώτα :) Πάντως τέτοια μηχανήματα δεν πρέπει να τα αφήνουμε απο τα μάτια μας, γιατι αποτελούν πρώτο στόχο για τα κλεφτρόνια. Σου εύχομαι να μην τη ξαναπατήσεις :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Μερικές εταιρίες (εκτός q νομίζω) έχουν υπηρεσίες blacklisting. Δίνεις το ιμέι σε κάθε εταιρία και έτσι ο μελλοντικός κάτωχος το τηλεφώνου δεν θα μπορεί να το δουλέψει με αυτες τις εταιρίες. Αφου δεν θα μπορει να δουλεψει με αυτες της εταιριες αρα μπορουν να εντοπισουν κ τον αριθμο που λητουργει η σησκευη οποτε κ τον κλεφτη γιατι δεν μπορουν να μας τον πουνε απο τη στηγμη που εγεινε η διαδικασια με την αστηνομια! μονο να μας τα περνουν ξερουν?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arailos Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Έκανε κανείς τίποτα σχετικά με την αστυνομία? Όσον αφορά την Nokia δεν νομίζω να γίνεται κάτι. Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να κρατάει η εταιρεία κατάλογο με όλα τα κλεμμένα της κινητά? Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν κλεμμένα κινητά!.. [πρώην κάτοχος Ν90,:mad: περιμένω το καινούριο μου Ν73] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Εμένα πρίν λίγες μέρες μου το πήρε ένα janky με τριαντάφυλλα...(nokia 6630) Δεν κοίταζα και όταν άφηνε τα τριαντάφυλλα στοοτραπέζι της καφετέριας πήρε και το κινητό. Ειρωνεία ήταν ότι μία μέρα πρίν είχα βγάλει απο το κινητό μου το thief! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosbkl Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Εμένα πρίν λίγες μέρες μου το πήρε ένα janky με τριαντάφυλλα...(nokia 6630) Δεν κοίταζα και όταν άφηνε τα τριαντάφυλλα στοοτραπέζι της καφετέριας πήρε και το κινητό. Ειρωνεία ήταν ότι μία μέρα πρίν είχα βγάλει απο το κινητό μου το thief! giati ti kanei to thief? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 giati ti kanei to thief? Αν κατάλαβα καλά, ο φίλος εννοεί το anti-thief. Σ'αυτό το πρόγραμμα δηλώνεις το e-mail σου, τον αριθμό του τηλεφώνου σου κτλ. και μόλις αλλάξει η sim στον μελλοντικό κάτωχο, τότε το κινητό αρχίζει και στέλνει e-mail, sms και παίρνει τηλέφωνα(νομίζω) στον αριθμό και e-mail που του έχεις ορίσει. Έτσι μαθαίνεις τον αριθμό του μελλοντικού κατώχου;) Αν γίνει format όμως... bye bye Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella_22 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 ...ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ...:mad: ΔΑΝΕΙΣΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ...ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ.ΕΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟ ΙΜΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ;ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.ΝΟΚΙΑ 6230 ΜΕ 256ΜΒ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ,ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΑΙ HANDS FREE...HELP ME!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 ...ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ...:mad: ΔΑΝΕΙΣΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ...ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ.ΕΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟ ΙΜΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ;ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.ΝΟΚΙΑ 6230 ΜΕ 256ΜΒ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ,ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΑΙ HANDS FREE...HELP ME!:(To imei αναγράφεται και πάνω στο κουτί του κινητού... :cool: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 den to exasa eftixos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 den to exasa eftixos! Ευτυχώς, ούτε εγώ έχω χάσει κινητό τηλέφωνο.Ελπίζω και να μην γίνει ποτέ.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Πριν λίγο καιρό η μητέρα μου έχασε το S45 που της είχα δανείσει εδώ και καιρό...:( Το έχασε σε ένα χωράφι δίπλα στο εξωχικό μας μαζεύοντας χόρτα... Αν και έψαξε το κινητούλι δεν βρέθηκε ποτέ.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 το 2000 μου εκλεψαν για πρωτη και τελευταια φορα κινητο. Ημουν διακοπες (σε ξενοδοχειο 4**** υποτιθεται) εμεινα απο μπαταρια και το αφησα στο δωματιο να φορτιζει. οταν επεστρεψα ειδα οτι ειχαν παραβιασει τη μπαλκονοπορτα.. φυσικα το κινητο αφαντο... τι στον διευθυντη πηγα, τι τους απειλησα οτι θα παω στην αστυνομια.. τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 το 2000 μου εκλεψαν για πρωτη και τελευταια φορα κινητο. Ημουν διακοπες (σε ξενοδοχειο 4**** υποτιθεται) εμεινα απο μπαταρια και το αφησα στο δωματιο να φορτιζει. οταν επεστρεψα ειδα οτι ειχαν παραβιασει τη μπαλκονοπορτα.. φυσικα το κινητο αφαντο... τι στον διευθυντη πηγα, τι τους απειλησα οτι θα παω στην αστυνομια.. τιποτα [off topic]Αφού λες ότι παραβιάστηκε η μπαλκονόπορτα, το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη. Αν σου το είχε πάρει η καμαριέρα ή κάποιος άλλος υπάλληλος του ξενοδοχείου δεν θα υπήρχε καμία παραβίαση (λόγω πασπαρτού).[/off topic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 [off topic]Αφού λες ότι παραβιάστηκε η μπαλκονόπορτα, το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη. Αν σου το είχε πάρει η καμαριέρα ή κάποιος άλλος υπάλληλος του ξενοδοχείου δεν θα υπήρχε καμία παραβίαση (λόγω πασπαρτού).[/off topic] οτι παραβιαστηκε η μπαλκονοπορτα μου το ειπαν αυτοι. εγω απλα τη βρηκα ανοιχτη (θα μπορουσε π.χ. να μου ειχε κλεψει το κινητο η καμαριερα και αν την εφησε επιτηδες ανοιχτη για τον λογο που αναφερεις) μου ειπαν επισης οτι ο κλεφτης βγηκε κανονικα απο την πορτα. τωρα τι απο αυτα ισχυει... δεν ξερω.. δεν μου τα ειπε η αστυνομια, αλλα η υπηρεσια φυλαξης του ξενοδοχειου, οποτε μπορω να εχω και καποια ενσταση ως προς την αντικειμενικοτητα των παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis17 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Εγω παλι ειχα αφισει το κινητο μου σε ενα παγγακι για λιγοτερο απο 5 λεπτα και οταν γυρισα το κινητο.....αφαντο.... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 δν έχω χάσει αλλά μία μέρα το είχα δώσει για λίγο σε έναν φίλο μου και αυτός ο φίλος μου το έφερε μετά από μία βδομάδα με όλες τοι φωτογραφίες σβησμένες :(:( Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swissmade Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 εμενα μου επεσε βγενωντας απο το αυτοκινητο κ550ι την επομενη μερα εβγαλα νεα καρτα και ρωτησα στην wind αν μπορουν να κανουν κατι για ανευρεση του η μπλοκαρισμα του με το ιμει , η απαντηση ειναι οτι δεν κανουν τιποτε ενω η voda αν το ειχα αγορασει απο αυτου θα το κλειδωναν το ιμει να μην χρησιμοποιητε στο δικτυο της τουλαχιστον η συσκευη , απογοητετικα απο την σταση της wind:( στο θεμα απωλειας και κλοπης τους εχω ζητησει και γραπτως την απαντηση τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 To μοναδικό κινητό που έχω χάσει ήταν ένα αλκατελ πριν απο 4 χρόνια... Γύρναγα απο προπόνηση με την μηχανή κ μου έπεσε απο την τσέπη της φόρμας. 3 φορές έκανα την διαδρομή πάνω κάτω αλλα το κιν άφαντο....:( Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Το μοναδικό που έχω χάσει το άφησα στο κάθισμα ενός ταξί.... Φίλος όμως έχασε κινητό 2 ημερών καθώς στεκόταν στην άκρη του πεζοδρομίου, έγραφε ένα SMS και πέρασε ένας με μηχανάκι και το άρπαξε!!!! Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Ένα κινητό γλύστρισε από τα χέρια μου και έπεσε στο υπονομο... άσχημη μέρα nokia 6600 Ένα δεύτερο μου το βούτηξε ένας πιτσιρικάς από το τραπέζι της καφετέριας .... Sony ericsson κ700. Ένα τρίτο κινητό το βούτηξε κάποιος ελαφροχέρης από την δουλειά μου που να του κοπούν τα χέρια και ένα τέταρτο δεν το έχασα έπαθα ατύχημα έπλενα το αυτοκίνητο και έφυγε από τσέπη μου και έπεσε μέσα στο κουβά με το νερό τι να πω!!!!!!! Αυτά οπότε φίλοι μου υπάρχουν και άλλοι γκαντέμηδες καλή ωρα σαν και εμένα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Στον πάτο της θάλασσας πριν 4 χρόνια....Μου έπεσε ενώ ψάρευα... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 sony ericsson z600 το ξεχασα στο γηπεδο....:wacko::wacko::wacko: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 2000, Πανιώνιος-ΑΡΗΣ 1-0 Το μάτς διεξήχθει με ανοικτές θύρες (και καταρρακτώδη βροχή) καθώς ο Πανιώνιος δεν είχε φορολογική ενημερότητα. Συνεπώς γλιτώσαμε το τριχίλιαρο. Αμ δε. Εκεί που χοροπηδούσαμε μες την βροχή, σε μια φάση συνειδητοποιώότι λέιπανε τα κλειδιά μου, βλέπετε είχα ξεχάσει ανοικτή την τσέπη και πέσανε. Μαζί με τα κλειδιά είχε πέσει και το κινητό μου, ένα 3 μηνών Nokia 3210, με μία κίτρινη πρόσοψη. Τα κλειδιά τα βρήκα, το κινητό όχι. Συν τοις άλλοις, γύρισα από τη Ν. Σμύρνη στο Π. Φάληρο μες την καταρακτώδη βροχή με τα πόδια. 2000, παραμονή του Παναχαϊκή-ΑΡΗΣ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=887361#post887361 Συμπληρώνω: Πέρυσι το Σεπτέμβρη, φαντάρος, καψιμιτζής εκέινη την περίοδο, την κάνω σκαστός για Αθήνα για να δω το ΑΕΚ-Αρης στο κύπελλο στο basket. Βγαίνοντας μας την πέσανε 15 άτομα. Εγώ επειδή είχα άδεια για Θεσσαλονίκη και όχι για Αθήνα δεν μπήκα στον καυγά και τις έτρωγα δίχως αντίδραση, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα μπένανε και τα ΜΑΤ στη μέση και μετά...στρατοδικείο... Για την ιστορία ήταν ένα Κ750. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts