Party68 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Θα προσπαθησω να δωσω και εγω το παρων να σας γνωρισω και απο κοντα... εκτος απροοπτου βεβαια... Καλα να περνατε Όλοι !!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Οκ, μέσα είμαι! :yahoo: Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 μεσα και εγω ! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonidemis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 +1 tonidemis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexniko4 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Παιδιά και εγώ μέσα !! :) Edited September 27, 2014 by Nagata Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Και γω μεσα ειμαι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_papa Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Και εγω μεσσα!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Αν ηταν προς το τελος του μήνα θα ειμουν και γώ Θεσσαλονικη Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ένα ακόμα oneplus one θα κάνει την εμφάνιση του :dance: ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Ανανεωμένοι ολοι σε αυτήν την συνάντηση με νέες συσκευές στα χέρια μας. Ωραία, πολύ ωραία :) Οι προσθήκες όλων στην λίστα έχουν γίνει κανονικά και περιμένουμε και άλλους..... θα έχουμε και μικρο-εκπλήξεις!! (φέρτε και φορτιστές μαζί σας, θα χρειαστούν :D ) Edited September 28, 2014 by Nagata Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Θα ερθω και εγω εκει λοιπον ελπιζω να ειναι και κανεις αλλος με Huawei G750 να ανταλλαξουμε αποψεις ή οποιοσδηποτε με mediatek 6592 επεξεργαστη να πουμε τιποτα και για developing. Οπως και να εχει καλο ειναι να γνωρισω και αλλο κοσμο που να καιγεται σαν και μενα με "πειραγματα". HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Είναι και άλλοι με huawei, χαρά μαςνα γνωρίζουμε νέα ατομα. Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadgr Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Θα έρθω να σας γνωρίσω και εγώ.. Τόσον καιρό διαβάζω για εσάς.. Προσθέστε και εμένα στη λίστα.. :-) Xiaomi Mi Max :) Δοκιμάστε το miui 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawk_thess Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Θα είμαι και εγώ εκεί.βαλτε και εμένα στην λίστα :) Ευτυχης κατοχος iPhone6s Plus, iPad air2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Θα γεμίσουμε γήπεδο έτσι όπως πάμε Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ευχαριστω για την υπενθύμιση με pm αλλα ακριβως εκεινη την ωρα εχω εκδηλωση-συναυλια με τους μαθητες μου και δεν θα μπορεσω. Αν ο καιρος μας τα χαλασει και αναβληθει μπορει να πεταχτω με το Z10 και ενα Ν900 στην τσεπη :p Πολύ θα ήθελα να το δω το N900!!!! Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HASID Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 μεσα παιδιαααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 λυπαμαι δεν θα ειμαι στην παρεα:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Μαζι με μενα θα ερθει και ο motomoto00 It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλά να περάσετε παιδιά, είναι ωραίες αυτές οι συναντήσεις! Μακάρι να βόλευε να κατέβαινα και γω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Μαζι με μενα θα ερθει και ο motomoto00 πιος ειναι αυτος?:p Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_1989 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 και εγώ παιδιά μέσα είμαι!! να δούμε που θα χωρέσουμε! Current: Xiaomi Redmi Note 2 Previous: Xiaomi RedMi Note, Xiaomi Hongmi 1, Nokia N9 :love: Sony ericsson X8, Sony ericsson C902, Sony ericsson W850, Samsung S3650 Corby, Sony ericsson K750, Siemens CX65, Sony Ericsson T310, Nokia 3510, Nokia 3330 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Μην μου στεναχωριέστε, χωράμε, έχουμε προβλέψει για όλα, έχουμε χώρο.... Πάμε για ρεκόρ συμμετοχών!!! άντε άντε τελευταίες ημέρες, προλάβετε και οι άλλοι να δηλώσετε συμμετοχές.. Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Μην μου στεναχωριέστε, χωράμε, έχουμε προβλέψει για όλα, έχουμε χώρο.... Πάμε για ρεκόρ συμμετοχών!!! άντε άντε τελευταίες ημέρες, προλάβετε και οι άλλοι να δηλώσετε συμμετοχές.. Κρίμα τώρα που πήρα της μπλούζες του myphone δεν μπορώ να ερθω!!!! Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Και πάλι μέσα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts