Jump to content

Moto X (έκδοση 2014)

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασα τρεις διαφορετικές ρομ από το παραπάνω λινκ, τις βάζω σε ένα φλασάκι και το συνδεω μέσω ενός usb otg με το κινητό. Μπουταρω σε recovery, αλλά ή διαδικασία δεν ολοκληρώνεται, και μου βγάζει το εξής μύνημα: [ATTACH]65341[/ATTACH] . Καμιά ιδέα; Edited by kratous

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατέβασα τρεις διαφορετικές ρομ από το παραπάνω λινκ, τις βάζω σε ένα κλαδάκι και το συνδεω μέσω ενός usb otg με το κινητό. Μπουταρω σε recovery, αλλά ή διαδικασία δεν ολοκληρώνεται, και μου βγάζει το εξής μύνημα: [ATTACH]65341[/ATTACH] . Καμιά ιδέα;

Προτίμησε τη παραπάνω διαδικασία να την κάνεις εξ ολοκλήρου μέσω του υπολογιστή, χωρίς στικάκι και otg.

Δυστυχώς, μέσω υπολογιστή, δεν βλέπει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου, ώστε να μεταφέρω την ρομ και να την φλασάρω, παρά μόνο στην διαχείριση συσκευών. Γι' αυτό χρησιμοποίησα usb otg.

Δυστυχώς, μέσω υπολογιστή, δεν βλέπει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου, ώστε να μεταφέρω την ρομ και να την φλασάρω, παρά μόνο στην διαχείριση συσκευών. Γι' αυτό χρησιμοποίησα usb otg.

Επιβεβαιώσου οτι πριν από κάθε δοκιμή κάνεις factory reset + cache. Δεν πιστεύω πως δε θα βρεθεί λύση. Χάζεψε άρθρα στους xda-developers.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Δοκίμασε πρώτα να flashαρεις το τελευταίο twrp μήπως και αυτό που έχεις έχει κάποιο bug (http://forum.xda-developers.com/moto-x-2014/orig-development/recovery-twrp-2-8-0-0-touch-recovery-t2911523)

Επίσης δες ότι η rom έχει κατέβει σωστά (με το MD5 checksum της).

Αν δεν λειτουργήσει τίποτα, κάνε και ένα format το flashακι σε fat32 (αν δεν είναι ήδη σε αυτό το filesystem)

Λοιπόν, μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερα και φλάσαρα την τελευταία έκδοση twrp για την συσκευή μου. Πλέον ο υπολογιστής μου βλέπει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του κινητού, οπότε μπόρεσα και μετέφερα τις ρομ που κατέβασα από το λινκ που πόσταρε ο φίλος πιο πάνω, αλλά και από άλλα λινκ που βρήκα μόνος μου. Σε όλες τις ρομ που προσπάθησα να φλασάρω μέσω του twrp, μου βγάζει το εξής σφάλμα: "Skipping MD5 check: no MD5 file found" and "Could not find 'META-INF/com/google/android/update-binary' in the zip file". "Error installing zip file". "Failed" . Σφάλμα επίσης μου βγάζει και όταν προσπαθώ να φλασάρω και μέσω adb sideload, όπως επίσης και μέσω fastboot. Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω, αν έχει κάποιος καμιά ιδέα, ας την πει. Πάντως, όπως και να έχει, ευχαριστώ τα παιδιά που βοήθησαν.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε αυτό το λινκ, εξηγεί πως θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα. Όμως, στις εργοστασιακές ρομ που κατέβασα, δεν υπάρχει φάκελος meta-inf, για να εφαρμόσω αυτήν την λύση, οπότε τι γίνεται;

Εάν κατεβάσεις κάποια άλλη ρομ ενδεχομένως; cm ας πούμε η θέλεις αποκλειστικά την official?

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Δεν έχω πρόβλημα με κάποια άλλη ρομ, δεν θέλω οποσδηποτε την official. Η cm όμως, είναι συμβατή με την έκδοση του κινητού μου, που είναι η xt1085;

Προσπάθησα να περάσω την cm, αλλά ενώ φαίνεται ότι ξεκινάει η διαδικασία, σε κάποιο σημείο κολλάει και δεν ολοκληρώνεται. Καμιά ιδέα;

Edited by kratous

Λοιπόν, κατάφερα και το έφτιαξα το κινητό. Κατέβασα μια έκδοση firmware από το λινκ που έδωσε ο φίλος παραπάνω, και ακολούθησα τις οδηγίες που γράφει σε αυτό το λινκ, και συγκεκριμένα στο 5ο ποστ. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Παιδιά έχει κάνει ποτέ κανείς ρουτ με το kingroot? Κάνει δουλειά; Ξέρετε αν ξεκλειδώνει αυτόματα bootloader και χάνεται ή εγγύηση;

Sent from my XT1092 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Ας γράψω λοιπόν τι έχω απενεργοποιημένο ( Restrict Backround Data + disabled + Block notifications ) και έχω δει πολύ καλύτερη μπαταρία.

Live Wallpapers

Audio Effects

Basic daydreams

Bookmark provider

BrowserMessage

Bubbles

Cloud Print

com.android.providers.partnerbookmark

com.android.wallpaper.holospiral

Connect

CQATest

Digital Personalization

Docs

Drive

Gallery

Gmail

Google backup Transport

google hindi/japanese/korean/pinyin/books/play/music/moviesTV/newsstand

google texttospeech/ g+/ hangouts/help

Market Feedback Agent

Moto Actions/ Moto Voice / Motorola Checkin

OMA client

Phasebeam

Tags

Talkback/ Translate / Trusted Face

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Ας γράψω λοιπόν τι έχω απενεργοποιημένο ( Restrict Backround Data + disabled + Block notifications ) και έχω δει πολύ καλύτερη μπαταρία.

Live Wallpapers

Audio Effects

Basic daydreams

Bookmark provider

BrowserMessage

Bubbles

Cloud Print

com.android.providers.partnerbookmark

com.android.wallpaper.holospiral

Connect

CQATest

Digital Personalization

Docs

Drive

Gallery

Gmail

Google backup Transport

google hindi/japanese/korean/pinyin/books/play/music/moviesTV/newsstand

google texttospeech/ g+/ hangouts/help

Market Feedback Agent

Moto Actions/ Moto Voice / Motorola Checkin

OMA client

Phasebeam

Tags

Talkback/ Translate / Trusted Face

Φαντάζομαι ότι θα έχεις καλύτερη μπαταρία αλλα δεν σου λείπουν τα Μότο αππς πχ;

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

• 4 weeks later...
Έχω πρόβλημα με την πυξίδα, παρά τις προσπάθειες μου για καλιμπραρισμα δεν τα κατάφερα να δείξει το Βορρά. Έχω δοκιμάσει και το GPS Status & Toolbox χωρίς αποτέλεσμα. Άλλη ιδέα ?

Έχω πρόβλημα με την πυξίδα, παρά τις προσπάθειες μου για καλιμπραρισμα δεν τα κατάφερα να δείξει το Βορρά. Έχω δοκιμάσει και το GPS Status & Toolbox χωρίς αποτέλεσμα. Άλλη ιδέα ?

:X:X

Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ποτέ δε μου έδειξε σωστά το βορά ή τον προσανατολισμό μου, όπως κι αν το κρατήσω!

Σκέφτομαι σοβαρά να το πάω στη cellcom μια και κατά την οδήγηση καταντάει κουραστικό. Δεν έχω εντοπίσει εαν είναι common issue του κινητού ή απλώς έτυχε. Εμένα είναι γαλλικό και κοντεύω 2 χρόνια κάτοχός του.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Έχω κρατημένο μόνο το Moto Active Display που μου αρέσει. Οι χειρονομίες και το Voice δεν με συγκινούν.

Όταν το διαβάζω να το λενε οι χρήστες αυτό για το voice, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.. Σου ελευθερώνει τα χέρια, ειδικά κατά την οδήγηση!

Google Pixel 5

Πως παει το κινητο παιδες; σας εχει βγαλει κανενα προβλημα ή burn ins η οθόνη;Ρωταω για αυτους που το αγορασαν μεσω σκρουτζ στα 240 και κατω..

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Πως παει το κινητο παιδες; σας εχει βγαλει κανενα προβλημα ή burn ins η οθόνη;Ρωταω για αυτους που το αγορασαν μεσω σκρουτζ στα 240 και κατω..

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Είχα πάρει πριν ένα μήνα για φίλο τη συσκευή από το stechi στα 190€. Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι. Όλα καλά.

vamire το κινητο ειναι αψογο , τοχω σχεδον δυο χρονια και ολα ειναι μια χαρα στις λειτουργιες του. Τι να πω καιγω που εσκασα 400 τοτε για να το παρω.

Δυσκολο το βλεπω να ξαναβγαινει τοσο ομορφη συσκευη απο τη motorola αν κρινω απο τα φετινα κινητα που εβγαλε.

Εγώ έχω παρατηρήσει burn-in στα home buttons. Δε με ενοχλεί.

Το αγόρασα πριν 1.5 χρόνο.

Εγώ έχω παρατηρήσει burn-in στα home buttons. Δε με ενοχλεί.

Το αγόρασα πριν 1.5 χρόνο.

Burn in εγώ δεν έχω δει εκτός και αν υπάρχει και είναι τόσο ανεπαίσθητο που δεν το χω παρατηρήσει.

αξιζει για αγορα τωρα;;;εχω ενα 930..σαν καμερα πως τα παει;;;

Φυσικά και σε τιμή χώμα. Ή κάμερα δεν είναι κάτι το τρομερό. Τη μέρα βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες αλλά το βράδυ είναι ψιλομαπα κατά την ταπεινή μου γνώμη. Αυτό όμως είναι και το μόνο αδύναμο σημείο του κινητού.

OnePlus 3T, iPad mini 2

κολαει καθολου??πηρε την 6αρα??

[ATTACH]65698[/ATTACH]

Όχι φίλε μου είναι πολύ smooth ή εμπειρία χρήσης.

OnePlus 3T, iPad mini 2

Καλησπέρα παιδιά, πως βγαίνει η ειδοποίηση που ανάβει χωρίς να ανοίξει η ειδοποιήση? Την 6ρα φοράω
Vamos Aris

• The title was changed to Moto X (έκδοση 2014)