Jump to content

onomel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About onomel

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

onomel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. onomel

    LG V30

    Παιδια το κινητο το αγορασα συνειδητα επειδη μου αρεσε σε ολα τα χαρακτηριστικα, εμφανιση χωρις notch αλλα πιο πολυ λογω dac. H procordia γιατι να μου δωσει νεα συσκευη εγω απο αλλο καταστημα το αγορασα που αποτι φανηκε δεν ειναι αξιοπιστο προς τον πελατη. Και ημουν πελατης μεχρι σημερα. Αν δε με καλεσουν να μου πουν να παω να μου δωσουν καινουρια συσκευη αφου γινει ο ελεγχος πρωτα στο service μαλλον θα τους πω να το κρατησουν να με θυμουνται.
  2. onomel

    LG V30

    Γιατι προφανως εχει καει η πλακετα, τον εκανα το συνδιασμο πληκτρων που μου εγραψες αλλα τιποτα νεκρο. Και αλλο φορτιστη εβαλα και αλλο καλωδιο αλλα τιποτα. Τα ιδια εκανε και ο υπαλληλος του καταστηματος αλλα τιποτα. Περιμενα να μου δωσουν αλλη συσκευη αλλα ουτε κουβεντα. Το ειδαν οτι ηταν αψογο στη συσκευασια του αλλα ανενδοτοι. Ως πελατη δεν θα με ξαναδουν αυτο εξυπακουεται. Θα χασω τωρα 2 εβδομαδες στο περιμενε, ημουν ατυχος. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι οταν πας να αγορασεις απο το συγκεκριμενο καταστημα καποιο προιον σου λενε να το ανοιξουν μπροστα σου για να δεις οτι δεν ειναι κτυπημενο η αν λειπει κατι απο μεσα γιανα στο αλλαξουν σε 7 μερες αν γινει κατι.
  3. onomel

    LG V30

    Το αγορασα ρε παιδια το κινητο στις 2 του τρεχοντος μηνος, παρηγγειλα και 2 θηκες και δεν του εβαλα sim μεχρι να παραλαβω την εβδομαδα που μας ερχεται τις θηκες. Το φορτισα την πρωτη μερα οπου και αναβαθμισα σε oreo. Ακουσα 4 φορες μουσικη απο 1 ωρα τη φορα περιπου αργα το βραδυ σπιτι μου με ακριβα ακουστικα. Σημερα το πρωι το φορτιζω τριτη φορα τελειωνει η φορτιση, το ανοιγω και κανει ενα παρατεταμενο μπιπ για 30 δευτερα και νεκρωνει δεν ανοιγει δεν ανταποκρινεται σε τιποτα. Το παω στο γνωστο καταστημα 10 μετρα απο την πλατεια Ομονοιας οπου και το αγορασα και το αφησα για να το στειλουν αρβατο. Δεν μου επεστρεφαν χρηματα λογω doa 7 ημερων και δεν μου δινουν αλλο καινουριο. Επειδη εχω ξενερωσει θα το πουλησω μολις το παραλαβω σε καμια δεκαρια μερες και βλεπουμε. Αν ενδιαφερεται κανεις ας μου στειλει κανα προσωπικο μην.
  4. onomel

    ZTE Axon 7

    Φιλε μου δεν εισαι μονος σου νασαι σιγουρος, μια απο τα ιδια με σενα. Εκανα επαναφορα, wipe case αλλα τιποτα. Σαββατο εβαλα OREO κυριακη μεσημερι ξανα πισω στη Νougat.
  5. onomel

    OnePlus 5T

    Εαν ψαχνεις για αγορα κινητου απο Κινα, να επιλεξεις μονο priority line για μεταφορικα αλλιως μη προχωρας σε αγορα γιατι θαχεις θεμα με τελωνειο.
  6. onomel

    ZTE Axon 7

    Εμενα παντως αναβαθμιση δεν μου εμφανιζει, με την Β05 ειμαι αλλα τιποτα. Δεν με βλεπω να ξαναγοραζω ZTE και ας ειναι οτι πιο ποιοτικο κινητο ειχα μεχρι σημερα. Πολλα τα θεματακια του στο λογισμικο του.
  7. onomel

    ZTE Axon 7

    Σε ευχαριστω
  8. onomel

    ZTE Axon 7

    alextrela εχω και εγω την B05 περασμενη και σκεφτομουν να κατεβασω την Β06. Απο τη σελιδα που παρεθεσες να κατεβασω αυτο το αρχειο A2017G-MM-B06 ?
  9. onomel

    ZTE Axon 7

    Και σε εμενα δεν ενημερωνει καμια εφαρμογη ουτε αυτοματα ουτε χειροκινητα, κακως εβαλα Nougat. Οπως το πηρα απτο καταστημα δουλευε μια χαρα παρα τωρα.
  10. onomel

    ZTE Axon 7

    Παιδια εχω βαλει την 7.1.1 και εχω θεματα στα μηνυματα δεν τα στελνει. Γνωριζει κανεις να βοηθησει?
  11. Kαλημερα σε ολους, μολις μου ηρθε και μενα η ενημερωση για την 6.0.1 και την περναω τωρα.
  12. madbomber μολις διαβασα την αναρτηση σου ετρεαξα εναν ελεγχο και οντως υπαρχει αναβαθμιση σε 6.0.1 , νασαι καλα φιλε.
  13. vamire το κινητο ειναι αψογο , τοχω σχεδον δυο χρονια και ολα ειναι μια χαρα στις λειτουργιες του. Τι να πω καιγω που εσκασα 400 τοτε για να το παρω. Δυσκολο το βλεπω να ξαναβγαινει τοσο ομορφη συσκευη απο τη motorola αν κρινω απο τα φετινα κινητα που εβγαλε.
  14. Εχω εδω και κανα δυο χρονια το motorola moto x και του 2013 και του 2014 τωρα πια. Ειναι κορυφαια κατασκευη και το δερμα που το κρατας ολα τα λεφτα, στα δε χρηματα που κοστιζει τωρα δε το συζητω. Να μη σε τρομαζει η motorola . To μονο κινητο που με εχει εντυπωσιασει περισσοτερο ειναι το huawei mate s που το επεξεργαστηκα σε καταστημα κοντα στο συνταγμα αλλα η τιμη του απαγορευτικη για τα οικονομικα πια των περισσοτερων.
  15. Μολις ειδα το μηνυμα του dkampi και την κατεβαζει και το δικο μου τωρα
×
×
  • Create New...