Jump to content

Moto X (έκδοση 2014)

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνα λοιπον με το gsm-arena True HD-IPS ειναι και στο G2 και στο n5...και οπως ειπε ο left_ace στο επομενο σχολιο και πραγμα που δεν ειχε ειπωθει,οτι μαλλον παιζει διαφορετικο καλιμπραρισμα των οθονων.Οσο για το αν ειναι διαφορετικες amoled και ips ανεφερα στο προηγουμενο ακριβως σχολιο οτι εχουν διαφορα και μεταξυ τους οι IPS της LG σε G2 και n5,οποτε το σχολιο σου και το "παμε παρακατω" δεν προσεφερε καμια απολυτως περαιτερω πληροφορια απο αυτες που ηταν ηδη γνωστες στο νημα...αν βιαζεσαι να αλλαξεις θεμα,μπορεις να θεσεις εσυ ενα στο τραπεζι.

Καμία σχέση η οθόνη του G2 με το ν5.Τα εχω βάλει δίπλα δίπλα και η διαφορά είναι κάτι παραπάνω απο εμφανής υπέρ του G2.Στα δικά μου μάτια,η οθόνη του μοτο χ είναι καλύτερη απ του ν5,και αυτός είναι ένας απ τους λόγους που σκέφτομαι την μετάβαση.Οι άλλοι είναι η μεγαλύτερη οθόνη,οι (θεωρητικά) γρήγορες αναβαθμίσεις και γενικότερα η ''αλα νεξους'' αίσθηση του κινητού

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καμία σχέση η οθόνη του G2 με το ν5.Τα εχω βάλει δίπλα δίπλα και η διαφορά είναι κάτι παραπάνω απο εμφανής υπέρ του G2.Στα δικά μου μάτια,η οθόνη του μοτο χ είναι καλύτερη απ του ν5,και αυτός είναι ένας απ τους λόγους που σκέφτομαι την μετάβαση.Οι άλλοι είναι η μεγαλύτερη οθόνη,οι (θεωρητικά) γρήγορες αναβαθμίσεις και γενικότερα η ''αλα νεξους'' αίσθηση του κινητού

Μετά το μότο χ υπάρχει μόνο το nexus 6 για αυτούς που δεν τους πειράζει το μεγεθος... Και ναι συνηθίζεται!

Edited by chris1984

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Μια ερώτηση υπάρχει led ειδοποιήσεων στο κινητό ?γιατί εμένα δεν μου ανάβει κάτι..
MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

Μια ερώτηση υπάρχει led ειδοποιήσεων στο κινητό ?γιατί εμένα δεν μου ανάβει κάτι..

Υπάρχει LED. Δε λειτουργεί όμως για επισήμανση κάποιας ειδοποίησης. Μπορείς να το θέσεις ενεργό κατόπιν διαδικασίας: http://forum.xda-developers.com/moto-x-2014/general/howto-notification-led-moto-x-2-2014-t3045492

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο πολύ με πείθει η φωτογραφική.

Καθαρές, φωτεινές και ακαριαίες λήψεις.

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο πολύ με πείθει η φωτογραφική.

Καθαρές, φωτεινές και ακαριαίες λήψεις.

Καλά δεν το συζητάω, για φωτογραφίες τη μέρα καθώς και σε ηλιοβασιλέματα, έχω δει τις καλύτερες λήψεις από κάθε άλλο κινητό. Σαν πίνακες. (vivid τόσο, όσο)

Για τις βραδινές όμως, κάνω χρήση της εφαρμογής: A better Camera (αρκετά αξιόλογες σε night mode)

Για τις βραδινές selfie, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που κατά τη λήψη ανάβει σε λευκό ολόκληρη η οθόνη. (selfie flash)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

καλησπερα υπαρχει καποιος εδω ο οποιος να πουλαει τη συσκευη του?

ευχαριστω!

Kαι συγνωμη για το offtopic!

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Καλά δεν το συζητάω, για φωτογραφίες τη μέρα καθώς και σε ηλιοβασιλέματα, έχω δει τις καλύτερες λήψεις από κάθε άλλο κινητό. Σαν πίνακες. (vivid τόσο, όσο)

Για τις βραδινές όμως, κάνω χρήση της εφαρμογής: A better Camera (αρκετά αξιόλογες σε night mode)

Για τις βραδινές selfie, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που κατά τη λήψη ανάβει σε λευκό ολόκληρη η οθόνη. (selfie flash)

Νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο όχι και από κάθε άλλο κινητό αλλά όντως ή κάμερα του έφτιαξε πολύ μετά το τελευταίο update στην 5.1

Καλησπέρα σε όλους από ένα νέο μέλος!

Μια ερώτηση...

Κάτοχος του Moto XT1092 ελληνικής αντιπροσωπίας εδώ και δύο εβδομάδες, πολύ ευχαριστημένος με εξαίρεση την μπαταρία. Το πρόβλημα μετριαζεται με χρήση συμβατου qualcomm Quick charger 2.0.

Έχετε πάρει όλοι το 5.1?

Κάτι σχετικό, όταν το πρώτοανοιξα μου έβγαλε update 5.0.2 το έκανα αλλά στις πληροφορίες εμφανίζει ακόμη 5.0 (έκδοση reteu)

Εχει κανενας προβλημα με την 5.1;

Μου εβγαλε πριν λιγο τις αναβαθμισεις διαδοχικα σε 5.0.1 και 5.1 και ολα καλα, εκλεισε απο μπααταρια οσο ειμουν στο δρομο, και τωρα ενω ανοιγει και μου δειχνει τη boot screen, μετα απλως μαυριζει - σβηνει η οθονη και μενει εκει. Δεν επαανερχεται με τιποτα!

// με την 5.1, σας ήρθε και η νέα boot screen?

Ποια νεα boot screen? Εμενα την ιδια εχει...εκτος αν ειναι minor changes και δεν τις καταλαβαινω

Ποια νεα boot screen? Εμενα την ιδια εχει...εκτος αν ειναι minor changes και δεν τις καταλαβαινω

Και εμένα που είναι το γερμανικό τα ίδια δεν βλέπω κάποια διάφορα στην boot screen

Ξερεις κανεις αν γινεται η ambient display να δουλευει οπως στο nexus 6,στο οποιο οταν το σηκωνεις απο το τραπεζι σου εμφανιζει τις ειδοποιησεις?

Και εμένα που είναι το γερμανικό τα ίδια δεν βλέπω κάποια διάφορα στην boot screen

Κάντε uninstall και install το Motorola boot services στo play store.

Google Pixel 5

Κάντε uninstall και install το Motorola boot services στo play store.

Γραφει οτι η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη με αυτη την εκδοση

Ξερεις κανεις αν γινεται η ambient display να δουλευει οπως στο nexus 6,στο οποιο οταν το σηκωνεις απο το τραπεζι σου εμφανιζει τις ειδοποιησεις?

Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται ανά κάποια δευτερόλεπτα στην ambient.

Δεν έχει κάτι περισσότερο το nexus.

Ίδια ambient έχει το moto, ίδια έχει και ένα οποιοδήποτε Android κινητό με lollipop.

Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται ανά κάποια δευτερόλεπτα στην ambient.

Δεν έχει κάτι περισσότερο το nexus.

Ίδια ambient έχει το moto, ίδια έχει και ένα οποιοδήποτε Android κινητό με lollipop.

Μπορει να εχεις δικιο,δεν αντιλεγω αλλα συμφωνα με τον Marques στο

,αναβει οταν το σηκωνεις

Μπορει να εχεις δικιο,δεν αντιλεγω αλλα συμφωνα με τον Marques στο
,αναβει οταν το σηκωνεις

Αυτο που λές, είναι το on-body detection. Όντως, όταν το βγάλεις από την τσέπη σου θα ανάψει η οθόνη. Όταν πάλι πας να το σηκώσεις (χωρίς να περάσει το χέρι σου μπροστά από τον αισθητήρα) ή ακόμα κι όταν το κουνήσεις, ενώ είναισ ε ακινησία, ανάβει η ambient display. Αντιλαμβάνεται ότι κάποιος του αλλάζει την αρχική του κατάσταση. Κι αυτό το λέω διότι όταν είναι στην τσέπη και περπατάς, το κινητό δεν αναβοσβήνει την ambient display, αλλά αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε μια αρχική κατάσταση στην οποία όταν θα μεταβληθεί θα ανάψει και την οθόνη του. (Είναι σαν τον 1ο νόμο του Newton :p )

Αυτο που λές, είναι το on-body detection. Όντως, όταν το βγάλεις από την τσέπη σου θα ανάψει η οθόνη. Όταν πάλι πας να το σηκώσεις (χωρίς να περάσει το χέρι σου μπροστά από τον αισθητήρα) ή ακόμα κι όταν το κουνήσεις, ενώ είναισ ε ακινησία, ανάβει η ambient display. Αντιλαμβάνεται ότι κάποιος του αλλάζει την αρχική του κατάσταση. Κι αυτό το λέω διότι όταν είναι στην τσέπη και περπατάς, το κινητό δεν αναβοσβήνει την ambient display, αλλά αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε μια αρχική κατάσταση στην οποία όταν θα μεταβληθεί θα ανάψει και την οθόνη του. (Είναι σαν τον 1ο νόμο του Newton :p )

χαχαχαχαχα επειδη με εκαψες τελειως...αυτο ειναι αυτοματως ενεργοποιημενο οταν διαλεγεις ambient display αντι για τις ειδοποιησεις της moto ή πρεπει να πειραξω ρυθμισεις? Γιατι οταν εβαλα ambient δεν δουλευε με το σηκωμα

• The title was changed to Moto X (έκδοση 2014)