Jump to content

Moto X (έκδοση 2014)

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλάζεις λογισμικό, όχι ρυθμίσεις. Αν δε σ'αρέσει, πρέπει να κατεβάσεις το αρχικό λογισμικό που φόραγε και να το περάσεις, κάτι που γίνεται με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που βλέπεις στο βίντεο. Ότι δεδομένα έχεις σε κάθε αλλαγή τα χάνεις, οπότε πάρε backup.

Sent from my XT1562

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ ευχαριστώ.

Απο οτι καταλαβα δεν θα κανω κατι που δεν διορθωνεται...

Δεν μ αρεσει , ξανακατεβαζω παλι την προηγουμενη εκδοση (λογισμικο) και ολα οκ.

Το μόνο που δεν διορθώνεται είναι η απώλεια της εγγύησης, αν έχεις.

Sent from my XT1562

Ακριβώς. Παιδιά όσοι πηρατε αναβάθμιση ήταν όντως ή 6.0.1 και όχι ενημέρωση ασφαλείας;

Sent from my XT1092 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Φιλε μου καλημέρα!!

Είναι δύσκολο να την περάσει κάποιος ή θέλει ιδιαίτερες γνώσεις??

Υπάρχει κάποιο βίντεο κάτι που να μπορεί να βοηθήσει κάπως??

xda moto x 2014

http://forum.xda-developers.com/moto-x-2014/development/rom-crdroid-android-victara-t3501479

Χοντρικά. Ξεκλείδωμα bootloader. Πέρασμα TWRP μέσω fastboot mode, flash Crdroid zip. Flash opengapps 7.1

Reboot, done.

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Φιλε μου σ ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση αλλα , αν και παιδευομαι αρκετες μερες κοιταζωντας διαφορα βιντεο δεν τα καταφερνω...

Η αληθεια ειναι οτι ειναι και πρωτη φορα που επιχειρω κατι τετοιο και δεν εχω γνωσεις...

Και παλι ευχαριστω ομως , θα το ξανανπαλεψω.....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα βιντεο που βλεπω , ο καθενας ακολουθει αλλη μεθοδο και ολο αυτο με μπερδευει....

Φιλε μου σ ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση αλλα , αν και παιδευομαι αρκετες μερες κοιταζωντας διαφορα βιντεο δεν τα καταφερνω...

Η αληθεια ειναι οτι ειναι και πρωτη φορα που επιχειρω κατι τετοιο και δεν εχω γνωσεις...

Και παλι ευχαριστω ομως , θα το ξανανπαλεψω.....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα βιντεο που βλεπω , ο καθενας ακολουθει αλλη μεθοδο και ολο αυτο με μπερδευει....

https://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_victara

Επίσημος οδηγός, απλά αντί για το zip της CM13 θα βάλεις το unofficial CM14.1 ή CrDroid 1.2

Θα χρειαστείς σαν εργαλεία τα Minimal ADB Tools, Το TWRP image για το recovery του moto x, και τα zip της ROM και των opengapps 7.1

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Καλημερα!!

Αν μου εστελνες και ενα βιντεακι με τον τροπο μου λες θα σου ημουν ευγνωμων....

Αλλα ακομα και αν δεν βρεις και παλι ευχαριστω για τον κοπο σου!!!

Εγώ δεν έχω λάβει κάποια σχετική ειδοποίηση ακόμα στο γαλλικό μου moto x.

Θα ήθελα να ενημερώσω σε συνέχεια του προβλήματος με το battery drain ότι, σήμερα μου έκλεισε το κινητό στο 0% κι έπειτα δεν μπορούσε να φορτίσει κι έσβηνε, πιθανά γιατι είχε εξαντληθεί τελείως η μπαταρία του. Με τα πολλά κατάφερα να μπω στο recovery και να κάνω ένα wipe cache και φόρτισε.

Αύριο κι όλας θα πάω στο σέρβις. Λέτε να το πάω στο σκρουτζομάγαζο που το πήρα ή στη cellcom?

Παρέλαβα το κινητό με αλλαγμενη μπαταρία, αλλαγμενη πλακέτα κι ο, τι έχει να κάνει με τα της φορτισης. Το τι βρέθηκε να φταίει δε γνωρίζω. Ακόμη, αλλαχθηκε το bamboo cover και έχω να αναφέρω μια αισθητή αλλαγή στη δόνηση του κινητού. Πλέον δεν με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου για τον διάδοχο του Ericsson T29.

Εν ολίγοις, μου άλλαξαν τηλέφωνο. :)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, ξέρει κανείς ποσο κοστίζει αντικατάσταση της οθόνης; Γιατί μου έπεσε χθες και έσπασε το τζαμάκι της οθόνης.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Φιλε μου πηγα στην cellcom γιατι και εγω το ιδιο επαθα και επειδη παει μαζι μετο πανελ κοστιζει 350 ευρω.εντομεταξυ αν δεις στη χρυση ευκαιρια το δινουν 130 ευρω.παρε αλλο.

Καλά με 350€ για κανένα λόγο, σίγουρα κάποιο άλλο... Πολύ καλό παρόλο αυτά, παλι καλά δεν έχει πρόβλημα λειτουργίας. Ευχαριστώ πολύ!

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Μόλις πήρα και πάλι ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 6.01 Marshmallow.

Ήρθε σε κανέναν άλλο;

Τι εννοεις εχουμε ηδη την 6αρα

μηπως ειναι αναβαθμιση ασφαλειας

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σας παιδιά και καλή χρονιά. Μου έπεσε το μότο από το χέρι και παρόλη τη θήκη και το tempered έσπασε η οθόνη ενώ το tempered είναι άθικτο. Επίσης η οθόνη λειτουργεί κανονικα ακόμα και εκεί που έχει σπασει οπότε θεωρώ ότι μόνο το τζαμακι της έσπασε. Τί μπορώ να κάνω; Να απευθυνθώ στην cellcom? Είμαι από Θεσσαλονίκη σημειωτέον. Επίσης ξέρει κανένας πόσο περίπου θα μου κοστίσει;

OnePlus 3T, iPad mini 2

,η cellcom θα σου πει 360 ευρω γιατι αλλαζει μαζι το πανελ και το τζαμακι.δε συμφερει παρε μεταχειρισμενο

Εμένα μου ζήτησε 340€ που και πάλι δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση... Στα ίδια και λιγότερα χρήματα πέρνεις άλλο...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Πωω μάλιστα. Άρα δεν αξίζει καν να μπω στη διαδικασία. Μονο ισως αν βρω κανένα μαγαζί που να μπορεί να μου την αλλάξει πιο φθηνά.

OnePlus 3T, iPad mini 2

Πωω μάλιστα. Άρα δεν αξίζει καν να μπω στη διαδικασία. Μονο ισως αν βρω κανένα μαγαζί που να μπορεί να μου την αλλάξει πιο φθηνά.

Πάρε από ebay την οθόνη, κοίτα για κανέναν ιδιώτη να στην περάσει.

Θα σου βγει πολύ πιο οικονομικά.

Φίλος μου έκανε το ίδιο και με 20€ περαστικά έκανε τη δουλειά.

Πάρε από ebay την οθόνη, κοίτα για κανέναν ιδιώτη να στην περάσει.

Θα σου βγει πολύ πιο οικονομικά.

Φίλος μου έκανε το ίδιο και με 20€ περαστικά έκανε τη δουλειά.

Χμ μάλιστα θα ψαχτω στο eBay να το κάνω έτσι τότε αν είναι. Γιατί δεν θέλω να το αφήσω ακόμα το κινητό. Ευχαριστώ πολύ!

Φαντάζομαι αρκεί το τζαμακι http://m.ebay.co.uk/itm/Genuine-Screen-Glass-for-Motorola-Moto-X-x-1-2nd-Gen-LCD-2014-XT1096-BLACK-UK-/282279715342?hash=item41b92ea20e%3Ag%3A9p0AAOSwcUBYKeZ7&_trkparms=pageci%253A6fc537be-d0e6-11e6-b0d2-74dbd180a1e0%257Cparentrq%253A5f238a141590a6a8d667b939ffc5876f%257Ciid%253A2

Όπως αυτό ας πούμε απ τη στιγμή που δουλεύει η αφή ε;

Edited by Dpan9
OnePlus 3T, iPad mini 2

Χμ μάλιστα θα ψαχτω στο eBay να το κάνω έτσι τότε αν είναι. Γιατί δεν θέλω να το αφήσω ακόμα το κινητό. Ευχαριστώ πολύ!

Φαντάζομαι αρκεί το τζαμακι http://m.ebay.co.uk/itm/Genuine-Screen-Glass-for-Motorola-Moto-X-x-1-2nd-Gen-LCD-2014-XT1096-BLACK-UK-/282279715342?hash=item41b92ea20e%3Ag%3A9p0AAOSwcUBYKeZ7&_trkparms=pageci%253A6fc537be-d0e6-11e6-b0d2-74dbd180a1e0%257Cparentrq%253A5f238a141590a6a8d667b939ffc5876f%257Ciid%253A2

Όπως αυτό ας πούμε απ τη στιγμή που δουλεύει η αφή ε;

Αν σου έχει σπάσει το τζάμι, υποθέτω πως ναι.

Μπες και στο YouTube να δεις κανένα assembly για το Moto X.

Θα πάρεις μαζί το τζαμί με την οθόνη γιατί αλλιώς θα πετάξεις λεφτά , είναι σχεδόν απίθανο να βρεις κάποιον να σου κάνει τη δουλειά αυτή όπως στο εργοστάσιο . Κάντο σωστά εξαρχής
All it takes is a swipe...

Εγώ θα σου πρότεινα αν είναι να πάρεις από e-bay να πάρεις ολόκληρη την οθόνη μαζί με το τζάκι κάπου στα 100-120€ είναι αν δεν κάνω λάθος. Στο Moto X είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις την οθόνη από το τζαμάκι και να τα κολλήσεις ξανά. Σίγουρα είναι πιο ακριβή λύση αλλά είναι πιο εύκολη και σχεδόν με κανένα ρίσκο, είναι και το 1/3 σε σχέση με αυτά που ζητάει η Motorola.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Γιώργο ούτε χρόνο δεν το κράτησα ρε γμτ εν τω μεταξύ πρώτη φορά μου έπεσε όλο αυτό τον καιρό και πέτυχε εκεί που δεν έπρεπε. Τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι με 100 και κάτι παιρνω με δεύτερο χέρι πλέον αξίζει περισσότερο να αντικαταστήσω την οθόνη;

OnePlus 3T, iPad mini 2

• The title was changed to Moto X (έκδοση 2014)