Jump to content

Moto X (έκδοση 2014)

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλιστα οποτε και τελειος μαυρο wallpaper να βαλω δε γλυτωνω με τιποτα...[/QUOTτο burn in παρουσιαστηκε μετα απο δυο μερες χρηση....

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι δα και τόσο ενοχλητικό, μην είμαστε κι υπερβολικοί. Σε landscape mode μπορεί να το παρατηρείς καμμιά φορά, αλλά όχι ότι δεν μπορείς να δεις βιντεάκι.

Σου συνιστώ πάντως, να χρησιμοποιήσεις κάποιες από τις εφαρμογές του play store που βοηθάνε να καταστείλουν το burn in. Αν θυμάμαι καλά, είνια εφαρμογές που κάνουν χρήση της οθόνης για κάποιες ώρες με εναλλασσόμενα χρώματα, με σκοπό να εξομαλύνον αυτήν την αντίθεση. Αναζήτησε με τον όρο "burn in".

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Δεν είναι δα και τόσο ενοχλητικό, μην είμαστε κι υπερβολικοί. Σε landscape mode μπορεί να το παρατηρείς καμμιά φορά, αλλά όχι ότι δεν μπορείς να δεις βιντεάκι.

Σου συνιστώ πάντως, να χρησιμοποιήσεις κάποιες από τις εφαρμογές του play store που βοηθάνε να καταστείλουν το burn in. Αν θυμάμαι καλά, είνια εφαρμογές που κάνουν χρήση της οθόνης για κάποιες ώρες με εναλλασσόμενα χρώματα, με σκοπό να εξομαλύνον αυτήν την αντίθεση. Αναζήτησε με τον όρο "burn in".

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.δεν ειναι θεμα υπερβολης ειναι οτι πραγματικα το εχω λατρεψει αυτο το κινιτο και με ψιλοενοχλει

Μήπως έχει βρει κανένας τίποτα κινέζικες extended batteries για το moto x? Ενδιαφέρον θα είχε μια τέτοια επέμβαση

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Είχα αναφέρει πως αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μπαταρία μου. Συνηθίζει να κλείνει το κινητό κοντά στο 10%. Βρήκα αυτό το thread (XDA) κι οι περισσότεροι κατέληξαν ότι προκύπτει το πρόβλημα από την μπαταρία παρ' όλα τα σχετικά resets. Το κινητό μου είναι εντός εγγύησης ακόμα, πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να μου την αλλάξουν ή δεν καλύπτεται κάτι τέτοιο από την εγγύηση;

Είχα αναφέρει πως αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μπαταρία μου. Συνηθίζει να κλείνει το κινητό κοντά στο 10%. Βρήκα αυτό το thread (XDA) κι οι περισσότεροι κατέληξαν ότι προκύπτει το πρόβλημα από την μπαταρία παρ' όλα τα σχετικά resets. Το κινητό μου είναι εντός εγγύησης ακόμα, πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να μου την αλλάξουν ή δεν καλύπτεται κάτι τέτοιο από την εγγύηση;

Γιατι δεν κανεις ένα τηλεφώνημα για να μάθεις με σιγουριά φιλε; θα ήταν ενδιαφέρον και χρήσιμο απο τη στιγμή που έχεις πρόβλημα!

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε μια uniboby συσκευή όπως το Moto, δε μπορούν να σου πούνε κάτι για την εγγύηση. Αν είχε αποσπόμενη μπαταρία, σίγουρα θα σου έλεγαν ότι είσαι εσύ ο υπεύθυνος.

χθές έγινα και εγώ κάτοχος ενός χτ1092 , θέλω να ρωτήσω για να εμφανίζεται το ποσοστό μπαταρίας στην αρχική οθόνη πως γίνεται και αν γίνεται?

χθές έγινα και εγώ κάτοχος ενός χτ1092 , θέλω να ρωτήσω για να εμφανίζεται το ποσοστό μπαταρίας στην αρχική οθόνη πως γίνεται και αν γίνεται?

Κατεβαζεις την γραμμη ειδοποιησεων απο την αρχικη οθονη κρατας πατημενο το γραναζι που ειναι διπλα στη μπαταρια και ενεργοποιειται το system ui tuner μπαινεις εκει και το ενεργοποιεις

Κατεβαζεις την γραμμη ειδοποιησεων απο την αρχικη οθονη κρατας πατημενο το γραναζι που ειναι διπλα στη μπαταρια και ενεργοποιειται το system ui tuner μπαινεις εκει και το ενεργοποιεις

ευχαριστώ,έχει και άλλα τέτοια "tricks" που μπορούμε να κάνουμε στο μενού?

Γειά χαρά παιδιά. Δυστυχώς έπεσε το τηλ μου και έσπασε η οθόνη.. Λειτουργεί παραδόξως αλλά δεν γνωρίζω αν αξίζει να το φτιάξει κάνεις. Πόσο κοστίζει η επισκευή αυτή;
In God We Trust.

Γειά χαρά παιδιά. Δυστυχώς έπεσε το τηλ μου και έσπασε η οθόνη.. Λειτουργεί παραδόξως αλλά δεν γνωρίζω αν αξίζει να το φτιάξει κάνεις. Πόσο κοστίζει η επισκευή αυτή;

Φίλε μπορείς να πάρεις τηλ στο σέρβις και να ρωτήσεις αν και υποψιαζομαι ότι θα είναι αρκετά. Αλλιώς ψαξε κανένα οδηγό αλλαγής και πάρε μία από eBay και προσπάθησε μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου.

για πίσω καπάκι ξύλινο μπορούμε να βρουμε μόνο aliexpress και ebay?

Σίγουρα εκεί. Επίσης μπορείς να πάρεις ένα skin και να μην μπαίνει σε διαδικασίες αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το αισθητικό αποτέλεσμα.

Sent from my XT1092 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Φίλε μπορείς να πάρεις τηλ στο σέρβις και να ρωτήσεις αν και υποψιαζομαι ότι θα είναι αρκετά. Αλλιώς ψαξε κανένα οδηγό αλλαγής και πάρε μία από eBay και προσπάθησε μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου.

Σίγουρα εκεί. Επίσης μπορείς να πάρεις ένα skin και να μην μπαίνει σε διαδικασίες αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το αισθητικό αποτέλεσμα.

το skin που μπορούμε να το βρούμε?

το skin που μπορούμε να το βρούμε?

Εγω προσωπικά εχω πάρει απο εδώ https://dbrand.com/ και ειναι πολύ καλα.

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Εγώ δεν έχω λάβει κάποια σχετική ειδοποίηση ακόμα στο γαλλικό μου moto x.

Θα ήθελα να ενημερώσω σε συνέχεια του προβλήματος με το battery drain ότι, σήμερα μου έκλεισε το κινητό στο 0% κι έπειτα δεν μπορούσε να φορτίσει κι έσβηνε, πιθανά γιατι είχε εξαντληθεί τελείως η μπαταρία του. Με τα πολλά κατάφερα να μπω στο recovery και να κάνω ένα wipe cache και φόρτισε.

Αύριο κι όλας θα πάω στο σέρβις. Λέτε να το πάω στο σκρουτζομάγαζο που το πήρα ή στη cellcom?

Άψογη η CM14.1

Φιλε μου καλημέρα!!

Είναι δύσκολο να την περάσει κάποιος ή θέλει ιδιαίτερες γνώσεις??

Υπάρχει κάποιο βίντεο κάτι που να μπορεί να βοηθήσει κάπως??

Φιλε μου καλημέρα!!

Είναι δύσκολο να την περάσει κάποιος ή θέλει ιδιαίτερες γνώσεις??

Υπάρχει κάποιο βίντεο κάτι που να μπορεί να βοηθήσει κάπως??

Δεν είναι δύσκολο υπάρχουν οδηγοί πολύ περιγραφικοι που σου λένε τι πρέπει να κάνεις. Απλά έχε υπόψιν ότι κάις την εγγύηση σου και λογικά δεν θα μπορείς να χρησιμοποιείς το Moto app

OnePlus 3T, iPad mini 2

https://www.youtube.com/watch?v=vFAFRYsYOoo

Αυτο το βιντεο ειναι σωστος τροπος???

Και αλλη μια ερωτηση..(σε παλαβωσα..)

Ξαναγυρνας στης αρχικες ρυθμισεις εαν κατι δεν παει καλα η δεν σ αρεσει η οχι??

• The title was changed to Moto X (έκδοση 2014)