Dpan9 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Όχι ούτε ροοτ ούτε τίποτα Κατεβαζω ένα firmware αλλά tool για να το βάλω ; Φιλε μου θα σε γελάσω. Εγω ξέρω unlock bootloader, flashaρίσμα twrp, flashαρισμα το ζιπακι με τη ρομ. Για tool δεν εχω ιδέα γιατι δν κανεις μια καλη αναζήτησή στο xda? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Για πολύ σκούρα πράγματα: RSD lite. Φλασάρεις σε flashboot mode ο,τιδήποτε. Φυσικά, κοίταξέ το. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το Moto X. Τελευταία μου εμπειρία ήταν που αναβίωνα ξανά και ξανά το Motorola droid Razr Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλημέρα παιδιά, μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 6.0.1! Ήρθε και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onomel Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 madbomber μολις διαβασα την αναρτηση σου ετρεαξα εναν ελεγχο και οντως υπαρχει αναβαθμιση σε 6.0.1 , νασαι καλα φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Sweet παιδιά και γω χαζολογούσα και μου ήρθε! Ανελπιςτα πάντως δεν περίμενα άλλη αναβαθμιςη! Δεν την έκανα ακόμα ο βραδυ θα γίνει. Θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει factory reset/ wipe cache μετά ή όχι; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Sweet παιδιά και γω χαζολογούσα και μου ήρθε! Ανελπιςτα πάντως δεν περίμενα άλλη αναβαθμιςη! Δεν την έκανα ακόμα ο βραδυ θα γίνει. Θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει factory reset/ wipe cache μετά ή όχι; Sent from my iPad using Tapatalk Αν είναι λίγα mb τότε δεν αξίζει για factory reset. Ένα cache και είσαι κομπλέ. Κι εγώ δε περίμενα να δώσουν άλλη αναβάθμιση. Λογικά η τελευταία και μετά καμιά για security όπως το Moto G πρώτης γενιάς. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Βασικά, είναι μια μίνι αναβάθμιση ασφαλείας, όχι η 6.0.1 έκδοση Android. Δεν ξέρω γιατί έγραφε για 6.0.1 στην ειδοποίηση... Το τηλέφωνο συνεχίζει να τρέχει με 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ναι όντως τρέχει με 6 το κινητό επιβεβαιωνω. Ή μόνη εμφανής αλλαγή είναι το security patch level που πήγε 1 μαιου. Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Το κινητό μου, εδώ κι αρκετούς μήνες κλείνει κοντά στο 10%. Έχω δοκιμάσει πολλάκις το wipe cache αλλά η μπαταρία φορτίζει ολόκληρη μονάχα την κάθε επόμενη φορά. Ύστερα, πάλι shut down στο 8%. Το κινητό δεν είναι root κι ούτε έχω δοκιμάσει κάποιο calibration battery app. Ευχαριστώ Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Το κινητό μου, εδώ κι αρκετούς μήνες κλείνει κοντά στο 10%. Έχω δοκιμάσει πολλάκις το wipe cache αλλά η μπαταρία φορτίζει ολόκληρη μονάχα την κάθε επόμενη φορά. Ύστερα, πάλι shut down στο 8%. Το κινητό δεν είναι root κι ούτε έχω δοκιμάσει κάποιο calibration battery app. Ευχαριστώ Έχεις δοκιμάσει να μπεις σε save Mode; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Έχεις δοκιμάσει να μπεις σε save Mode; Όχι, τι θα πρέπει να προσέξω εκεί; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Όχι, τι θα πρέπει να προσέξω εκεί; Μπες σε save mode και άφησε το μια μέρα έτσι. Αν κάνει πάλι το ίδιο τότε έχεις θέμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Μπες σε save mode και άφησε το μια μέρα έτσι. Αν κάνει πάλι το ίδιο τότε έχεις θέμα. Εννοείς περί άλλαγμα της μπαταρίας ή κάποιο battery leak? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Εννοείς περί άλλαγμα της μπαταρίας ή κάποιο battery leak? Έχω την εντύπωση πως υπήρχαν κάποια κρούσματα με battery leak. Factory reset έχεις δοκιμάσει; Στο ρωτάω διότι αν μπεις στη διαδικασία του service η του chat, θα σε ρωτήσουν για να δούνε αν πρόκειται για software πρόβλημα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Σκεφτομαι για την γυναικα μου το βρηκα καινουργιο 175 ευρω κοιταω και το galaxy j5 αλλα το δευτερο μου φαινεται ψιλομαπα την γνωμη σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Έχω την εντύπωση πως υπήρχαν κάποια κρούσματα με battery leak. Factory reset έχεις δοκιμάσει; Στο ρωτάω διότι αν μπεις στη διαδικασία του service η του chat, θα σε ρωτήσουν για να δούνε αν πρόκειται για software πρόβλημα. Ναι, έχω δοκιμάσει. Όταν έβαλα την 6.0 και μετά που ξαναέκανα πάλι αντιμετωπίζω το κλείσιμο περί το 10%. Μίλησα με τη cellcom αλλά με εκνεύρισε (γι ακόμα μια φορά) το ύφος της υπαλλήλου. Μου είπε ότι πρέπει να το δουν οι τεχνικοί. Όπου φυσικά θα κάνουν ένα factory reset και θα το δουν την αμέσως επόμενη αποφόρτιση και δεν υπάρχει πρόβλημα... :shifty: Σκεφτομαι για την γυναικα μου το βρηκα καινουργιο 175 ευρω κοιταω και το galaxy j5 αλλα το δευτερο μου φαινεται ψιλομαπα την γνωμη σας :) Ασυζητητί Moto X. Κινητό σε αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος κατ' εμέ. Ποιοτικό, αλαγκάριστο, ταχύτατο. Απλώς δε θα φορέσει την nugat. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Ναι, έχω δοκιμάσει. Όταν έβαλα την 6.0 και μετά που ξαναέκανα πάλι αντιμετωπίζω το κλείσιμο περί το 10%. Μίλησα με τη cellcom αλλά με εκνεύρισε (γι ακόμα μια φορά) το ύφος της υπαλλήλου. Μου είπε ότι πρέπει να το δουν οι τεχνικοί. Όπου φυσικά θα κάνουν ένα factory reset και θα το δουν την αμέσως επόμενη αποφόρτιση και δεν υπάρχει πρόβλημα... :shifty: Ασυζητητί Moto X. Κινητό σε αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος κατ' εμέ. Ποιοτικό, αλαγκάριστο, ταχύτατο. Απλώς δε θα φορέσει την nugat. Ευχαριστω πολυ δεν εγινε και κατι που δεν θα περει την nugat η 6.0 μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 παιδια θα την παρει την nougat!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6926536&posted=1# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Νομίζω πως δεν είναι στη λίστα το Χ 2ης γενιάς... Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 το moto x style δεν ειναι το moto x 2? αλλωστε λεει οτι μονο καποιες εκδωσεις του moto x 2014 δε θα παρουν την nougat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 το moto x style δεν ειναι το moto x 2? αλλωστε λεει οτι μονο καποιες εκδωσεις του moto x 2014 δε θα παρουν την nougat Άλλο το style άλλο το Moto X 2nd. Δυστυχώς δε θα πάρει μαντολάτο η συσκευή. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Άλλο το style άλλο το Moto X 2nd. Δυστυχώς δε θα πάρει μαντολάτο η συσκευή. Ανεπίσημα παιδιά πάντως η CM14 παίζει άψογα σε όλα εκτός της κάμερας! :happy: Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ανεπίσημα παιδιά πάντως η CM14 παίζει άψογα σε όλα εκτός της κάμερας! :happy: Ντάξει, στην build 05/10/2016 το φτιάξανε ΚΑΙ ΑΥΤΟ!! Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ντάξει, στην build 05/10/2016 το φτιάξανε ΚΑΙ ΑΥΤΟ!! Ή cm 14 είναι nightly ή σταθερή; Βασίζεται σε νουγκατ; Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ανεπίσημα παιδιά πάντως η CM14 παίζει άψογα σε όλα εκτός της κάμερας! :happy: Μακάρι διότι η συσκευή κρατιέται πολύ καλά ακόμα. Ή cm 14 είναι nightly ή σταθερή; Βασίζεται σε νουγκατ; Με βάση αυτών που βλέπω στην επίσημη σελίδα των cmod, snapshot (σταθερή) δεν έχει ακόμα ούτε η 13. Λογικά nightly θα είναι. Δε γνωρίζω αν βασίζεται στo μαντολάτο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts