tsoump Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 χαχαχαχαχα επειδη με εκαψες τελειως...αυτο ειναι αυτοματως ενεργοποιημενο οταν διαλεγεις ambient display αντι για τις ειδοποιησεις της moto ή πρεπει να πειραξω ρυθμισεις? Γιατι οταν εβαλα ambient δεν δουλευε με το σηκωμα Έχεις δίκιο, αυτό δε λειτουργεί σε ambient display. Σόρυ. :confused: Πάντως, είναι εργοστασιακά ρυθμισμένο, δε χρειάζεται εσύ να το ρυθμίσεις. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 παιδια εχω μια ερώτηση... Το google now πώς απενεργοποιείται; Σε άλλα κινητα μπορούσες κανονικά, εδώ δεν βρίσκω λύση. Στο επίσημο site γράφει ότι κάτω αριστερά έχει settings κτλ. αλλά εγώ ρε παιδιά δεν το βρίσκω... Δεν ξέρω αν είμαι τυφλός ή κόλλησα, μπορεί κανείς να με βοηθήσει και με κανένα εύκολο screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 παιδια εχω μια ερώτηση... Το google now πώς απενεργοποιείται; Σε άλλα κινητα μπορούσες κανονικά, εδώ δεν βρίσκω λύση. Στο επίσημο site γράφει ότι κάτω αριστερά έχει settings κτλ. αλλά εγώ ρε παιδιά δεν το βρίσκω... Δεν ξέρω αν είμαι τυφλός ή κόλλησα, μπορεί κανείς να με βοηθήσει και με κανένα εύκολο screenshot? Θα πας Google settings (έχει εικονίδιο στο app drawer), μετά search & now και εκεί έχει την επιλογή που θες. Ή κάνεις sign out ή απενεργοποιεις τις Google cards. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) καλησπερα το 16αρι τι χωριτικοτητα εχει σαν ελευθερο χωρο χρηστη? ευχαριστω. Edited July 17, 2015 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 καλησπερα το 16αρι τι χωριτικοτητα εχει σαν ελευθερο χωρο χρηστη? ευχαριστω. Κοντά στα 10gb. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 καλησπερα το 16αρι τι χωριτικοτητα εχει σαν ελευθερο χωρο χρηστη? ευχαριστω. Όπως είπε ο φίλος left_ace. Όμως, εναλλακτικές είναι οι εξής: Δημιουργία λογαριασμού σε cloud Φορητό στικάκι στα κλειδιά σου με χρήση usb on the go: http://www.amazon.com/LIFETIME-WARRANTY-Electronics-Micro-Cable/dp/B005GGBYJ4 Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Καλησπέρα σε όλους Εριξα τη 5.1 πάνω από τη 4.4. Όλα καλά από απόδοση αλλα παρατήρησα ότι τώρα μετα από 15 λεπτά πολύ απλής χρήσης ζεσταινεται σε ενοχλητικό βαθμο. Δε μιλάμε για βίντεο και παιχνίδια..Απλό surfing , flipboard, email ,e.t.c Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή φταίει ότι δεν έκανα clean install? Ευχαριστώ Συγνώμη το έγραψα σε λάθος νήμα. Ήθελα να ρωτησω για το moto x 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Παιδιά καλησπέρα επειδή σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του θα μπορούσε κάποιος να μου πει για την μπαταρία οθόνη 3g κλπ.... Γιατί σε όλα τα άλλα από ότι έχω καταλάβει είναι κορυφή.... Να σημειώσω ότι είχα το s6 και η μπαταρία του με απογοήτευσε.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα επειδή σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του θα μπορούσε κάποιος να μου πει για την μπαταρία οθόνη 3g κλπ.... Γιατί σε όλα τα άλλα από ότι έχω καταλάβει είναι κορυφή.... Να σημειώσω ότι είχα το s6 και η μπαταρία του με απογοήτευσε.... Ευχαριστώ Εξαρτάται τι χρήση κάνεις πάντα....1,5-2 μέρες βγάζει μετά κανονική χρηση...αν το λιωνεις με 4g μια μέρα... Edited July 23, 2015 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 ευχαριστω! και οταν λογικα κανεις εγγραφη βιντεο σε 4k πρεπει να μειωνεται δραματικα αισθητα ο χωρος ετσι?? :wacko: Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Όπως είπε ο φίλος left_ace. Όμως, εναλλακτικές είναι οι εξής: Δημιουργία λογαριασμού σε cloud Φορητό στικάκι στα κλειδιά σου με χρήση usb on the go: http://www.amazon.com/LIFETIME-WARRANTY-Electronics-Micro-Cable/dp/B005GGBYJ4 νομιζω κατι παρομοιο θα ειναι καλυτερο πιο βολικο http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-16gb-datatraveler-microduo-16gb-usb30-flash-drive-p-PER.345845 Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Από χθες κάτοχος και εγώ της συσκευής λευκό baboo..... Πρώτη εντύπωση εξαιρετική...... Απορώ που πολύ λίγα άτομα έχουν πάρει αυτό το πανέμορφο τηλ...... Πραγματικά μου θυμίζει g2 βελτιωμένο...... Θα επανέλθω με εντυπώσεις από την μπαταρία..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 νομιζω κατι παρομοιο θα ειναι καλυτερο πιο βολικο http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-16gb-datatraveler-microduo-16gb-usb30-flash-drive-p-PER.345845 Δεν έχω χρησιμοποιησει ποτέ usb on the go. Αυτό που παραθετεις όμως... με δελέασε, πραγματικά. Από χθες κάτοχος και εγώ της συσκευής λευκό baboo..... Πρώτη εντύπωση εξαιρετική...... Απορώ που πολύ λίγα άτομα έχουν πάρει αυτό το πανέμορφο τηλ...... Πραγματικά μου θυμίζει g2 βελτιωμένο...... Θα επανέλθω με εντυπώσεις από την μπαταρία..... Καλορίζικο. Εύχομαι να το χαρείς. Έχουμε αναφέρει κάποια χαρακτηριστικα που απωθεί τον κόσμο. Κακώς όμως μιας και στη πράξη τα έχει διαψεύσει η συσκευή. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 (edited) το μονο που με πειραζει ειναι οτι αν ξεκλειδωσεις το bootloader χανεις εγγυηση οριστικα σε σχεση με την sony ομως δεν ειναι ετσι ειχα στειλει με ξεκλειδωτο bootloader ,hard brick και εκαναν αλλαγη πλακετας χωρις να μου πουν κατι η να ετυχε? μονο εκει δειλιαζω!δεν ξερω τι να κανω..το εχω κλειστο στο κουτι και δεν ξερω τι να κανω ηταν να παρω το Z3 και θα το πηγαινα πισω...και δεν εχω πολλες μερες προθεσμια..:X:X:X:worry::worry::worry: ειναι αδιαβροχο το moto x η οχι? δωστε τα φωτα σας παιδια. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλορίζικο. Εύχομαι να το χαρείς. Έχουμε αναφέρει κάποια χαρακτηριστικα που απωθεί τον κόσμο. Κακώς όμως μιας και στη πράξη τα έχει διαψεύσει η συσκευή. δηλαδη οπως?χαρακτηριστικα που απωθει/?:confused::confused: με ολες τις αναβαθμησεις που πηρε ο ελευθερος χωρος πηγε 8,47giga για κλαματα :( Edited July 23, 2015 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Δεύτερη μέρα χρήσης της συσκευής και πλέον είμαι σίγουρος ότι η μπαταρία του είναι πάρα πολύ καλή...... Κλασεις καλύτερη από το s6 που είχα..... Γενικά η συσκευή είναι άριστη για τα λεφτά της και μαζί με το s5 πιστεύω ότι είναι οι απολυτες value for money συσκευές στην αγορά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Ζοτς, πόσο το πήρες το τηλέφωνο; εδώ και ένα μήνα η συσκευή έχει πάει σε 400αρια και πολύ λίγα μαγαζιά την έχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Λοιπόν μάγκες, επιτέλους, μετά από τόσους μήνες, το πήρα το τηλέφωνο! Η συσκευή πετάει, τι να λέμε...! Το μόνο που θέλω τώρα, είναι προτάσεις για θήκες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 υπαρχει τροπος root χωρις ξεκλειδωμα bootloader? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Σχετικά με την μπαταρία, μπορώ να πω ότι σε δύο ημέρες το έχω φορτίσει 3 φορές, αλλά όλη τη μέρα και τη νύχτα ασχολούμαι μαζί του! 'Εχει κολλήσει στο χέρι μου! Ίσως με τον καιρό που θα μπορώ να κάνω μια πιο "φυσιολογική" χρήση να μπορώ να γράψω για την μπαταρία. Το σίγουρο είναι πως (και ειδικά για όσους κάνουν ταξίδια) πρέπει να αγοράσουν ένα καλό power bank! Πραγματικά και να θες να κάνεις "οικονομική" χρήση, με τις δυνατότητες που έχει αυτό το τηλέφωνο, δεν μπορείς...! Είναι κινητό αποκλειστικά σχεδιασμένο για android nerd freaks! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 υπαρχει τροπος root χωρις ξεκλειδωμα bootloader? nope........... Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Και εγω από την περασμένη παρασκευή ευτυχής κάτοχος της συσκευής.προέρχομαι από το s6 και το 6 plus. Καταπληκτικό κινητό πολύ καλό σήμα και ίσως καλύτερη μπαταρία από το s6, μέγεθος συσκευής ιδανικό, οθόνη παρά πολύ καλη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Εχω θεμα με το σημα και δεν ξερω αν φταιει το κινητο ή η Cosmote.Υπαρχει τροπος να το τσεκαρουμε καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Εχω θεμα με το σημα και δεν ξερω αν φταιει το κινητο ή η Cosmote.Υπαρχει τροπος να το τσεκαρουμε καπως? Βάλε άλλη sim και πήγανε και λίγο παραδίπλα.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Βρήκα αυτή τη θήκη σε αυτό το μαγαζί, αλλά σε μαύρο χρώμα. http://www.cellphones.gr/p/5013/%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-motorola-moto-x-2014-blue Δεν ξέρω γιατί το ιντερνετικό τους κατάστημα δεν έχει το μαύρο χρώμα. Αλλά είναι πολύ όμορφη. Εύκολα "γλιστράει" στην τσέπη και το "αγκαλιάζει" πολύ όμορφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts