Jump to content

Moto X (έκδοση 2014)

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαχαχαχαχα επειδη με εκαψες τελειως...αυτο ειναι αυτοματως ενεργοποιημενο οταν διαλεγεις ambient display αντι για τις ειδοποιησεις της moto ή πρεπει να πειραξω ρυθμισεις? Γιατι οταν εβαλα ambient δεν δουλευε με το σηκωμα

Έχεις δίκιο, αυτό δε λειτουργεί σε ambient display. Σόρυ. :confused:

Πάντως, είναι εργοστασιακά ρυθμισμένο, δε χρειάζεται εσύ να το ρυθμίσεις.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχω μια ερώτηση... Το google now πώς απενεργοποιείται; Σε άλλα κινητα μπορούσες κανονικά, εδώ δεν βρίσκω λύση. Στο επίσημο site γράφει ότι κάτω αριστερά έχει settings κτλ. αλλά εγώ ρε παιδιά δεν το βρίσκω... Δεν ξέρω αν είμαι τυφλός ή κόλλησα, μπορεί κανείς να με βοηθήσει και με κανένα εύκολο screenshot?

παιδια εχω μια ερώτηση... Το google now πώς απενεργοποιείται; Σε άλλα κινητα μπορούσες κανονικά, εδώ δεν βρίσκω λύση. Στο επίσημο site γράφει ότι κάτω αριστερά έχει settings κτλ. αλλά εγώ ρε παιδιά δεν το βρίσκω... Δεν ξέρω αν είμαι τυφλός ή κόλλησα, μπορεί κανείς να με βοηθήσει και με κανένα εύκολο screenshot?

Θα πας Google settings (έχει εικονίδιο στο app drawer), μετά search & now και εκεί έχει την επιλογή που θες. Ή κάνεις sign out ή απενεργοποιεις τις Google cards.

καλησπερα το 16αρι τι χωριτικοτητα εχει σαν ελευθερο χωρο χρηστη?

ευχαριστω.

Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

ευχαριστω.

Κοντά στα 10gb.

ευχαριστω.

Όπως είπε ο φίλος left_ace. Όμως, εναλλακτικές είναι οι εξής:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Καλησπέρα σε όλους

Εριξα τη 5.1 πάνω από τη 4.4. Όλα καλά από απόδοση αλλα παρατήρησα ότι τώρα μετα από 15 λεπτά πολύ απλής χρήσης ζεσταινεται σε ενοχλητικό βαθμο. Δε μιλάμε για βίντεο και παιχνίδια..Απλό surfing , flipboard, email ,e.t.c

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή φταίει ότι δεν έκανα clean install?

Ευχαριστώ

Συγνώμη το έγραψα σε λάθος νήμα. Ήθελα να ρωτησω για το moto x 2013

Παιδιά καλησπέρα επειδή σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του θα μπορούσε κάποιος να μου πει για την μπαταρία οθόνη 3g κλπ.... Γιατί σε όλα τα άλλα από ότι έχω καταλάβει είναι κορυφή.... Να σημειώσω ότι είχα το s6 και η μπαταρία του με απογοήτευσε.... Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα επειδή σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του θα μπορούσε κάποιος να μου πει για την μπαταρία οθόνη 3g κλπ.... Γιατί σε όλα τα άλλα από ότι έχω καταλάβει είναι κορυφή.... Να σημειώσω ότι είχα το s6 και η μπαταρία του με απογοήτευσε.... Ευχαριστώ

Εξαρτάται τι χρήση κάνεις πάντα....1,5-2 μέρες βγάζει μετά κανονική χρηση...αν το λιωνεις με 4g μια μέρα...

Edited by chris1984

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

ευχαριστω!

και οταν λογικα κανεις εγγραφη βιντεο σε 4k πρεπει να μειωνεται δραματικα αισθητα ο χωρος ετσι?? :wacko:

Motorola Moto X 2014

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Όπως είπε ο φίλος left_ace. Όμως, εναλλακτικές είναι οι εξής:

νομιζω κατι παρομοιο θα ειναι καλυτερο πιο βολικο http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-16gb-datatraveler-microduo-16gb-usb30-flash-drive-p-PER.345845

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

Από χθες κάτοχος και εγώ της συσκευής λευκό baboo..... Πρώτη εντύπωση εξαιρετική...... Απορώ που πολύ λίγα άτομα έχουν πάρει αυτό το πανέμορφο τηλ...... Πραγματικά μου θυμίζει g2 βελτιωμένο...... Θα επανέλθω με εντυπώσεις από την μπαταρία.....

νομιζω κατι παρομοιο θα ειναι καλυτερο πιο βολικο http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-16gb-datatraveler-microduo-16gb-usb30-flash-drive-p-PER.345845

Δεν έχω χρησιμοποιησει ποτέ usb on the go.

Αυτό που παραθετεις όμως... με δελέασε, πραγματικά.

Από χθες κάτοχος και εγώ της συσκευής λευκό baboo..... Πρώτη εντύπωση εξαιρετική...... Απορώ που πολύ λίγα άτομα έχουν πάρει αυτό το πανέμορφο τηλ...... Πραγματικά μου θυμίζει g2 βελτιωμένο...... Θα επανέλθω με εντυπώσεις από την μπαταρία.....

Καλορίζικο. Εύχομαι να το χαρείς.

Έχουμε αναφέρει κάποια χαρακτηριστικα που απωθεί τον κόσμο. Κακώς όμως μιας και στη πράξη τα έχει διαψεύσει η συσκευή.

το μονο που με πειραζει ειναι οτι αν ξεκλειδωσεις το bootloader χανεις εγγυηση οριστικα

σε σχεση με την sony ομως δεν ειναι ετσι ειχα στειλει με ξεκλειδωτο bootloader ,hard brick και εκαναν

αλλαγη πλακετας χωρις να μου πουν κατι η να ετυχε?

μονο εκει δειλιαζω!δεν ξερω τι να κανω..το εχω κλειστο στο κουτι και δεν ξερω τι να κανω

ηταν να παρω το Z3 και θα το πηγαινα πισω...και δεν εχω πολλες μερες προθεσμια..:X:X:X:worry::worry::worry:

ειναι αδιαβροχο το moto x η οχι?

δωστε τα φωτα σας παιδια.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλορίζικο. Εύχομαι να το χαρείς.

Έχουμε αναφέρει κάποια χαρακτηριστικα που απωθεί τον κόσμο. Κακώς όμως μιας και στη πράξη τα έχει διαψεύσει η συσκευή.

δηλαδη οπως?χαρακτηριστικα που απωθει/?:confused::confused:

με ολες τις αναβαθμησεις που πηρε ο ελευθερος χωρος πηγε 8,47giga

για κλαματα :(

Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

Δεύτερη μέρα χρήσης της συσκευής και πλέον είμαι σίγουρος ότι η μπαταρία του είναι πάρα πολύ καλή...... Κλασεις καλύτερη από το s6 που είχα..... Γενικά η συσκευή είναι άριστη για τα λεφτά της και μαζί με το s5 πιστεύω ότι είναι οι απολυτες value for money συσκευές στην αγορά.....

Λοιπόν μάγκες, επιτέλους, μετά από τόσους μήνες, το πήρα το τηλέφωνο!

Η συσκευή πετάει, τι να λέμε...!

Το μόνο που θέλω τώρα, είναι προτάσεις για θήκες! :D

υπαρχει τροπος root χωρις ξεκλειδωμα bootloader?

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

Σχετικά με την μπαταρία, μπορώ να πω ότι σε δύο ημέρες το έχω φορτίσει 3 φορές, αλλά όλη τη μέρα και τη νύχτα ασχολούμαι μαζί του! 'Εχει κολλήσει στο χέρι μου!

Ίσως με τον καιρό που θα μπορώ να κάνω μια πιο "φυσιολογική" χρήση να μπορώ να γράψω για την μπαταρία. Το σίγουρο είναι πως (και ειδικά για όσους κάνουν ταξίδια) πρέπει να αγοράσουν ένα καλό power bank! Πραγματικά και να θες να κάνεις "οικονομική" χρήση, με τις δυνατότητες που έχει αυτό το τηλέφωνο, δεν μπορείς...!

Είναι κινητό αποκλειστικά σχεδιασμένο για android nerd freaks! :P

Και εγω από την περασμένη παρασκευή ευτυχής κάτοχος της συσκευής.προέρχομαι από το s6 και το 6 plus. Καταπληκτικό κινητό πολύ καλό σήμα και ίσως καλύτερη μπαταρία από το s6, μέγεθος συσκευής ιδανικό, οθόνη παρά πολύ καλη. :)

Εχω θεμα με το σημα και δεν ξερω αν φταιει το κινητο ή η Cosmote.Υπαρχει τροπος να το τσεκαρουμε καπως?

Εχω θεμα με το σημα και δεν ξερω αν φταιει το κινητο ή η Cosmote.Υπαρχει τροπος να το τσεκαρουμε καπως?

Βάλε άλλη sim και πήγανε και λίγο παραδίπλα..

Google Pixel 5

Βρήκα αυτή τη θήκη σε αυτό το μαγαζί, αλλά σε μαύρο χρώμα. http://www.cellphones.gr/p/5013/%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-motorola-moto-x-2014-blue

Δεν ξέρω γιατί το ιντερνετικό τους κατάστημα δεν έχει το μαύρο χρώμα. Αλλά είναι πολύ όμορφη. Εύκολα "γλιστράει" στην τσέπη και το "αγκαλιάζει" πολύ όμορφα.

• The title was changed to Moto X (έκδοση 2014)