tsoump Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Αδερφέ, το S6 flat και edge, εχθές ξεκίνησε το rollout και ΜΟΝΟ se Tmobile.. Το δικό σου, το Χ '14, έχει ξεκινήσει να παίρνει 5.1 κανα μήνα πριν, απλώς ξεκίνησε με το pure edition. Είδες ρατσισμό;; Στα λόγια μου έρχεσαι!!! Γιατί, κύριε, να μην ξεκινήσετε πρώτα με τις γαλλικές συσκευές;;;; Bonjour. Τι ωραία γλώσσα;; Η δε κουλτούρα; Τουλούζ Λωτρέκ, Ρενουάρ, Αντρέ Μπρετόν. Τα αξιοθέατα; Ο σικουάνας, ο πύργος του Άιφελ, το Λούβρο... Τς τς τς τς... Δεν καταλαβαίνω πια.:nagger: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ξεκίνησε το πλήρες roll out σε 5.1 σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία. https://forums.motorola.com/posts/a28b48456c?page=46 Update 6/18/2015: All users on Retail Germany (22.121.1.victara_retde.retdeall.en.DE), Retail France (22.121.1.victara_reteu.reteuall.en.EU retfr), Orange France (22.121.1.victara_oraeu.oraeuall.en.EU orafr), Orange Spain (22.121.1-23.16.2.victara_oraeu.oraeuall.en.EU oraes), Retail UK (22.121.1.victara_retgb.retgball.en.GB) and Retail Spain(22.121.1.victara_retes.retesall.en.EU). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Μόλις μου ήρθε! [ATTACH]62248[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Μόλις μου ήρθε! [ATTACH]62248[/ATTACH] Μία από τα ίδια φίλτατε. Χαίρομαι. Edit: 434 mb. Αρκετά, δε το περίμενα. Edited June 18, 2015 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα μόλις έκανα το update οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές καταρχάς το κινητό πάει αρκετά πιο γρήγορα και ποιο smooth και έκανα και ένα benchmark στο antutu και το επιβεβαίωσε αυτό σκοράροντας 45076 απο 42000 με 43000 που σκόραρε πριν μου αρέσει αρκετά το τρικ με τον φακό και ή αλλαγή στο toolbar με τους διακοπές WiFi και Bluetooth προς το παρών δεν έχω εντόπιση κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Μολις μου ηρθε και εμενα παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Υπάρχει όντως αισθητή διαφορά στην ταχύτητα στην 5.1. Έχω την εντύπωση ότι κι η διαχείριση της ram είναι καλύτερη, αλλά θα δείξει γιατί είναι νωρίς. Στον Chrome όμως είδα διαφορά. Σήμερα έπαιξα και με ένα moto X 2014 που είχε kit kat και κατάλαβα για άλλη μια φορά πόσο τραγική ήταν η 5.0. Τουλάχιστον ήρθε η 5.1 κι είμαστε καλά. Περασμένα ξεχασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Υπάρχει όντως αισθητή διαφορά στην ταχύτητα στην 5.1. Έχω την εντύπωση ότι κι η διαχείριση της ram είναι καλύτερη, αλλά θα δείξει γιατί είναι νωρίς. Στον Chrome όμως είδα διαφορά. Σήμερα έπαιξα και με ένα moto X 2014 που είχε kit kat και κατάλαβα για άλλη μια φορά πόσο τραγική ήταν η 5.0. Τουλάχιστον ήρθε η 5.1 κι είμαστε καλά. Περασμένα ξεχασμένα. Αμεσως μετα την αναβαθμιση,εκτος απο την υψηλη θερμοκρασια στο κινητο...μου φαινεται οτι εχουν αλλαξει και τα χρωματα της οθονης.Δεν ξερω αν ειναι θεμα θερμοκρασιας αλλα μου φαινονται πιο θερμα και πιο κοντα στα χρωματα του S3 που ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Λέτε να εισακούστηκα; Μόλις ήρθε και σε μένα. Θα κάνω clean install. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μετά από καθαρό install της 5.1 Free Ram 1.2Gb Free storage space 10Gb Όλα ταχύτερα Καλή η φάση με το flash Ως ώρας κανένα λαγκ ή κρας (λογικό, αλλά το πέθανα στις εγκαταστάσεις) Έβγαλα κάποιες φωτογραφίες. Αριστερά η 5.0, δεξιά η 5.1. http://s3.postimg.org/60k239l73/image.jpghttp://s3.postimg.org/k9o9z2p3j/image.jpg http://s3.postimg.org/ohj27tqj3/image.jpghttp://s3.postimg.org/nlmksdgun/image.jpg http://s3.postimg.org/6u199mglr/image.jpghttp://s3.postimg.org/jzgrfqahb/image.jpg http://s3.postimg.org/6wl4wgk9b/image.jpghttp://s3.postimg.org/slk10bmhb/image.jpg http://s3.postimg.org/hoipbjzpr/image.jpghttp://s3.postimg.org/nbf29128f/image.jpg Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Έχει και στα ισπανικά τηλέφωνα update ,moto x 2014!ελπίζω το update να βελτίωσε το κινητό και να είστε ευχαριστημένοι! Λογικά πρέπει να έφυγε ο κόφτης που είχε με την 5.0 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Έχει και στα ισπανικά τηλέφωνα update ,moto x 2014!ελπίζω το update να βελτίωσε το κινητό και να είστε ευχαριστημένοι! Λογικά πρέπει να έφυγε ο κόφτης που είχε με την 5.0 Έχει τη σταθερότητα της kitkat με το smoothness της lollipop. Αυτό αντιλαμβάνομαι μέχρι στιγμής. Όλα κυλάνε τόσο ομαλά και τόσο όμορφα. Να ναι καλά τα εφέ της νέας έκδοσης. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Έχει και στα ισπανικά τηλέφωνα update ,moto x 2014!ελπίζω το update να βελτίωσε το κινητό και να είστε ευχαριστημένοι! Λογικά πρέπει να έφυγε ο κόφτης που είχε με την 5.0 Αν και είναι ακόμη νωρίς οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές όσο αφορά τη διαχείρηση της ram. Στον chrome φαίνεται σαν να σταμάτησε να κάνει reload ή να μη φορτώνει τις σελίδες στο background. Επίσης, με την 5.1, όταν χρησιμοποιώ την κάμερα, δεν έχει κλείσει τα πάντα από πίσω. Σήμερα είδα την cache ram για πρώτη φορά να κατεβαίνει στα 300ΜΒ και να κυμαίνεται γύρω στα 600ΜΒ ελεύθερα σε σχέση με τα 800ΜΒ της 5.0. Η άλλη είναι στα 0.9. Αυτό δείχνει ότι κρατάει πιο πολλές εφαρμογές σε ετοιμότητα και σε συνδυασμό με την αύξηση σε ταχύτητα στο άνοιγμα των εφαρμογών έχει αυξηθεί η εμπειρία χρήσης. Έκανε καλή δουλίτσα η Motorola. Τώρα απολαμβάνουμε την 5.1 και αναμένουμε ήρεμα την Μ. Έχει τη σταθερότητα της kitkat με το smoothness της lollipop. Αυτό αντιλαμβάνομαι μέχρι στιγμής. Όλα κυλάνε τόσο ομαλά και τόσο όμορφα. Να ναι καλά τα εφέ της νέας έκδοσης. Μέχρι στιγμής κι εγώ είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Μετά την αναβάθμιση πλέον αναζητώ moto x 2nd gen. Κατά προτίμηση bamboo edition. Εάν κανείς θέλει να πουλήσει τη συσκευή του, ας μου στείλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός.χρηστης android ξανά μετά από 5 χρόνια.πηγα να κάνω ενημέρωση λογισμικού.μου έβγαλε ότι είναι διαθέσιμη η 5.0.2 την έκανα και τώρα μου λέει ότι δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.εγω φαντάστηκα ότι θα έκανε αυτή και μετά θα έβγαζε 5.1.εκανα κατι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός.χρηστης android ξανά μετά από 5 χρόνια.πηγα να κάνω ενημέρωση λογισμικού.μου έβγαλε ότι είναι διαθέσιμη η 5.0.2 την έκανα και τώρα μου λέει ότι δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.εγω φαντάστηκα ότι θα έκανε αυτή και μετά θα έβγαζε 5.1.εκανα κατι λάθος? Μιλάς για άλλη συσκευή μάλλον. 5.0.2 δεν είχε πάρει το Moto X 14. Από τη 5.0 πήγε στη 5.1 κατευθείαν. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Έχω την εντύπωση, διαβάζοντας στο xda, ότι όντως υπάρχει 5.0.2 σε moto x 2014, αλλά δε θυμάμαι ποιας χώρας και παρόχου είναι. Το θέμα είναι ότι για το συγκεκριμένο δεν έχει βγει ακόμη η αναβάθμιση σε 5.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Μιλάς για άλλη συσ κευή μάλλον. 5.0.2 δεν είχε πάρει το Moto X 14. Από τη 5.0 πήγε στη 5.1 κατευθείαν. εντάξει είπα δεν είμαι σχετικός με το android όχι δεν ξέρω τι κινητό έχω.το moto x xt1092 είναι με bamboo.φαντάζομαι θα την πάρει και το δικό μου την 5.1 απλά αργότερα,έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 εντάξει είπα δεν είμαι σχετικός με το android όχι δεν ξέρω τι κινητό έχω.το moto x xt1092 είναι με bamboo.φαντάζομαι θα την πάρει και το δικό μου την 5.1 απλά αργότερα,έτσι δεν είναι; Θα την πάρει σίγουρα. Την άλλη βδομάδα κατα πάσα πιθανότητα, όπως είπε η motorola, θα έρθει η 5.1 και στις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Θα την πάρει σίγουρα. Την άλλη βδομάδα κατα πάσα πιθανότητα, όπως είπε η motorola, θα έρθει η 5.1 και στις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες. ευχαριστώ πολύ.όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο γιατί από ότι καταλαβαίνω το κινητό λειτουργεί πολύ καλύτερα με την 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 εντάξει είπα δεν είμαι σχετικός με το android όχι δεν ξέρω τι κινητό έχω.το moto x xt1092 είναι με bamboo.φαντάζομαι θα την πάρει και το δικό μου την 5.1 απλά αργότερα,έτσι δεν είναι; Γράψε λάθος. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κι άλλη έκδοση. Sorry. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Γράψε λάθος. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κι άλλη έκδοση. Sorry. Υπάρχει το μοντέλο xt 1095 δεν είμαι σίγουρος αν είναι το pure edition moto x αυτό την έχει πάρει πριν κάνα μήνα και ήταν Αμερική Βραζιλία και ναι υπήρχε και 5.02 σε αμερικανικά. Μήπως πήρες αμερικανικό? Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Υπάρχει και ευρωπαϊκό που πήρε την 5.0.2. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61010914&postcount=260 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Αυτό που μία συσκευή έχει πόσες εκδόσεις, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Μπερδεύουν το κόσμο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Γράψε λάθος. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κι άλλη έκδοση. Sorry. Υπάρχει το μοντέλο xt 1095 δεν είμαι σίγουρος αν είναι το pure edition moto x αυτό την έχει πάρει πριν κάνα μήνα και ήταν Αμερική Βραζιλία και ναι υπήρχε και 5.02 σε αμερικανικά. Μήπως πήρες αμερικανικό? Δεν ξέρω αν είναι αμερικανικό από ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα το πήρα και είναι το xt1092. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts